Ieniistu Mieru
0
Shodien klejoju pa internetu un ieraudziiju Baneri "Es Par Mieru".
Ieniistu Stendzenieku.
Vinna idejas atbalsta Terorismu.
Un anarhiju tas pimpis ir jaatskalda
Mann riebjas vinna idejas izliimeet kaut kaadus plakaatus uz ielas ar kaut kaadiem sabiedriibai kaitiigiem rakstiem.
Tas pimpis ne tikai bojaa priekshtatus par latviju ASV aciis bet naido sabiedriibu.
Lohs Es To kropli nevaru iztureet.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tad ej un atskaldi, nevis piedirs netu ar šādiem varen burvīgiem komentāriem.
Man (un gan jau ne tikai man) savukārt riebj šāda agresīva plātīšanās.
0
Ak, Mr. Rebel, ko tu saki, nē, tas mani pilnīgi šokē...ir kāds, kurš nelien Krūmu Jura pakaļā? Ir kāds, kam viņš nepatīk? Anarhija! Terorisms! Atšķirīgi uzskati sabiedrībā ir kaitīgi!! Vēlreiz atkārtoju - kaitīgi!! /šajā vietā kirke noskaita visas rupjības, ko vien spēj atcerēties, un dodas skatīties uz Krūmu Jurīša bildi, lai nomierinātos/

0
Hmmm... kurš te ir jāpiesmej?! Mr. Rebel - būšu lakonisks: ej dirst! Stūlbam stūlba liktenis. Vecais, bet tiešām, izēd dirsu. Argumentus vari prasīt rīt. Apdirsīsies.
0
Labu apetiiti;D
0
ES nelinu Vinnam pakallaa.
Es uzskatu ka nav pareizi veerteet visu valsti peec viena cilveeka.
Protams es vairaak cienu Bilu Klintonu.
0
nu tad ej un skaldi kautvai malku skaldi ja vinju nesanaak
anarhija ir intresanta lieta un ar tiem vinja plakaatiem viss ir ok, vismaz intresantaak izskataas nevis kaa kaukaadas debilas reklaamas
0
Njaa Es necienu taadus kretiinus kas apsmej cita cilveeka maati un piesien lietas otram cilveekam ko vinsh nav dariijis.
Turklaat Ja Iraakaa spiidzinaaja cietumos tad to darija tikai un vieniigi algotnni.
0
Tu tur biji? Dieneeji? Cik tur maksaa algotnji?
0
Mr. Rebel laikam ir starp tiem 400 parauglatvieshiem, kas driixtees veecinaat busham ar prezidentes kancelejas izsniegtu karodzinju.
0
Man personīgi nepatiik Stendzenieka akcija ar plakātiem, ne tāpēc ka viš bāž dadzi Krūmam acī, bet gan tāpēc, ka dikti jau tas ož pēc austrumu naudiņas.
Krūms ir maita un noziedznieks, tam es piekrītu, bet viņa ierašanās šeit ir pliķis pa "močič v sorķire" nagiem, kas tā vien dažādās vīzes stiepjas mūsu virzienā.
Mr. Rebel: Valstu nosaukumi ir īpašvārdi, un pat ja ASV Tev šķiet paraugvalsts un demokrātijas bastions, tad tas nemaina faktu, ka arī Latvija ir jāraksta ar lielo burtu (skat. pirmo postu). Pretējā gadījumā tas izskatās pēc necieņas izrādīšanās.
0
Mr.Rebel rakstiija:

"Ieniistu Stendzenieku.
Vinna idejas atbalsta Terorismu."

Varbuut aizbrauc padziivot uz Iraaku, ko? Ar ko (Amerikas) militaarisms buutu labaaks par (iraakieshu) terorismu? Ar to ka vinji nodroshinaajushi sev pashu pasludinaatu riiciibas atljauju?

Veel no vinja tekstiem:
"Turklaat Ja Iraakaa spiidzinaaja cietumos tad to darija tikai un vieniigi algotnni."

Protams, algotnji ir lielisks veids, kaa atbriivoties no atbildiibas - tie jau kaut kaadi tur algotnji, mees vinjus nepaziistam, mees pashi jau neko. Vinjus ietupina uz paaris dienaam un tad klusaam nosuuta ar US Air Force iipasho reisu atpakalj uz Ameriku. Vinji savu darbinju ir padariijushi. Pat privaataas apsardzes firmas piedaavaa savus cilveekus "netiiro darbinju" veikshanai Iraakaa. Ne tikai armijas apgaadee, bet arii pashaa kara darbiibaa arvien lielaaku noziimi ieguust "privaatais sektors". Neba nu tas viss notiek bez valdiibas galvu zinjas. Starp citu, arii daudzi ASV armijas karaviiri ir jau tiesaati par guusteknju spiidzinaashanu, izvaroshanu un nogalinaashanu.

Sabiedriibai kaitiigo tekstu kontrolieris atradies...
WE ARE DEATH!!! FUKK YOU!!!
0
Ak tad taa gan arii man Mr. Bušs
neizsauc pozitiivas emocijas.
Man riebjas Stendzenieks kaa arii vinna ordas.
Ko Tad viņš iesaka darīt.Apvainot citu valsti kurā mīt 1000iem latviešu un vēl vairāk.
Mani uzskati ir šādi nenoroc visu valsti skatoties pēc tās līdera.
0
Ak jā faun algotņi saņem irākā tūkstošus un miljonus jo katrs algotnis slēdz līgumus uz noteiktu laiku.
Patiesību sakot tas ir biznes un milzu nauda.
Katra nodienētā diena Irākā algotnim ir piķis.
Ps. Es neesmu paraug pilsonis Irēna Mani nu vismazāk Bušs gribētu redzēt.
0
Miljonus... :DDDDD
0
Jaa jo labaaks algotnis esi jo vairaak pelni.
Viss vairaak nopelna specdienesti un muniicijas piegaadaataaji.Protams par Latviju te neiet runa
Amerikaanni pelna ar karu iraakaa lloti daudz.
0
America Fuck off!!!We don't need your TVs, we don't need your politics, we don't need your money, cos you're not Indians!
0
I dont need you db
0
I dont need you db
0
Mr.Rebel:"...par Latviju te neiet runa..."

Runa neiet, govs iet. Sāksim ar to. >:(
0
Ok
0
...šajā forumā no mr.rebel nāk tādas jūtas un pašizpausmes, ka bail paliek, šizets cienīgs ziepju operas... ieņemis pierē vienu domu, kaut kur dzirdējis par algotņiem... man gan arī bija kartona karavīriņi, bet es viņiem maz ticu...
0
Cik var gvelzt? Nu CIK? Ko vēl iepostēsi?
Viss pēc vienas formulas: X, Y, atskaldīt X.
X – sabiedrībā pazīstams cilvēks vai kāds kas izpelnījies Rebel ikdienas dusmu lēkmi, Y – ne īpaši cildinošs apzīmējums (lohs, pimpis un tā tālak).
Gadienā nesastādi jau sev dienasgrāmatu – šodien, tāda un tāda diena, lūk varētu forumā kādam piesolīt pa muti, tik vēl jāpasērfo internetā, lai rastos apjausma – kam īsti. Tev ABSOLŪTI ko darīt nav?

Zini, Rebel, Stendzenieks ir vairāk vērts nekā simti rebelu kopā ņemti. Katram tiesības ir uz uzskatu brīvību. Ja viņš tā uzskata – uz priekšu. Es vērtēju viņu kā samērā veiksmīgu reklāmistu. Man personīgi ir nospļauties par viņa politisko pārliecību vai to, kādas krāsas apenes viņš valkā. Par reklāmistu nevar būt standarta rebelveidīga aunapiere. Ir jābūt dzīves gudram, ir jāpazīst cilvēki, jāmāk raisīt pozitīvas emocijas, jāpārzin cilvēka psiholoģija, ... Es kaut kā krietni šaubos, vai esi spējīgs kaut desmitdaļu no tā visa. Bet, protams, Rebelam diagnoze jau gatava. Labāk būtu uz zoom.lv aizgājis un paskatījies; protams, ne jau viņš vienīgais tur ir pielicis roku, bet nu atsevišķi darbi – visu cieņu!

Man piemēram plakāti ar suņiem patika. :) Citi bija mazāk veiksmīgi manā tīri subjektīvajā uztverē, lai gan daudz pamatidejas ir jaukas.

Ak tad Stendzenieka plakāti terorismu atbalsta. :D Nav pasaulē vairs tādas valsts kā ASV, kas būtu devusi tik milzīgu artavu terorisma attīstībā. Tur pat Arābijas Lorenss nobāl.
0
man prātā jau aust rebelišķa nākamais komentārs: X ir Y = Lops ir pimpis...
varētu būt, ka Tu Lops aizņemsi varenu lappusi no rebelišķa dienasgrāmatas... protams, neatņemami atribūti būs sašķaidīti galvaskausi un dzelzs makstis...
0
Eh neko taadu es neteikshu;D
0
piedod, izrāvu vārdus no mutes, piedod... nē nesit mani, es izrakšu pats to grāvi, tikai lūdzu nesit... es atzīstos es biju pie pieminekļa un vairākas reizes... es jau roku cik ātri varu... nē tikai ne pa seju...
0
tad izdraaz tos visus lohus"maigi" izsakoties,jo man par valdiibu nekaadas sajeegas...un nav tas vajadziigs,piekaast tieshi to valdiibu un to terorismu..
0
Taisniibu sakot man riebjas latvijas valdiiba.
0
un Ukrainas?
0
Mr. Rebel, cik gadu tev...?
0
par Latvijas valdību runājot: visa valdība? zemkopības ministrija arī? Un pie reizes, varbūt Tev riebjas arī visa Saeima, es domāju tiekam galā ar Tavu visu riebumu, lai Tev vēlāk nav jāsāk jauns forums, par to cik ļoti Tu ienīsti Latvijas Saeimu...
0
Labsi Peetennu Maleej ieliekam shinii forumAA VISU SAVU AGRESIJU UN NAIDU LAI TIKTIESHAAM IZSKATIITOS COOL UN NEBUUTU JAATAISA JAUNS FORUMS.
0
Stulbums, kur tu rodies...
0
MR REBEL- lATVIJA jaaraksta ar LIELO BURTU!!!! ;)
0
Jums shkjiet, ka vinjsh niist tikai Bushu, ASV armiju un muusu valdiibu? Nekaa nebija, vinjam ir daudz plashaaks darba lauks! Vinjsh niist visu, kas pagadaas acu priekshaa - sunjus, kakjus, savu omiiti un brokastis ariidzan! Diemzheel - ja daba ko dod lielaa vairumaa, taa izmanto vietu, ko parasti aizpilda kas noderiigs (veselais sapraats, piemeeram). Taa arii shoreiz... Taada ir dziive.
0
nīst arī nubrutal Arni Medni, dzīvu govju aknas, iespējamos kandidātus nākamajām vēlēšanām, deputātu mandātus kā tādus, ģitāras tjūneri, ko piedāvāja boks...
0
"America Fuck off!!!We don't need your TVs, we don't need your politics, we don't need your money, cos you're not Indians!"

Inokentijs Maarpls = teh t0tal pwnage. Tikai dziesmas vaardi Tev gan ir nedaudz saputroti ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Sonnenmensch
atmoda
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas