atgadījums 4. maijā...
0
šodien agresīvi noskaņoti komunistu kropļi piketēja pie Brīvības pieminekļa... VAI TAS IR NORMAALI?
Es uzskatu ka visus tos stulbeņus derētu izsūtīt uz sibīriju lopu vagonos... Kurš ir ar mani?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nee muus veel apsuudzees autortiesiibu paarkaapumaa.
Vienkaarshaak buutu tos daunnus apshaut.
0
Nee muus veel apsuudzees autortiesiibu paarkaapumaa.
Vienkaarshaak buutu tos daunnus apshaut.
0
nošausim visus!!!!!!!11 visus!!!!1 Tikai ne sevi pašu!!!!!11
0
Kuru tagad shausim pirmo?Kuru kuru kuru kuru?..Vaidzeetu vinjus visus zonaa ieseedinaat,lai vinju apgjeerbs buutu piemeerots vietai!Tad vinjus tur dupii dupii izraus,ta zinaas kaa visaadas cuuciibas taisiit!
0
isteniiba musu valosts iestades tad ir galiigi garaam ja aks tads notika tur atri un mobili vaidzeeja dienestiem noreagjeet un shamos uz kaadaam paris dienaam iebaazt aiz resteem. 1.kaart jasakarto shiis lietas ir visa valdoshajaa iekaarta un ta var rikoties talaak.
bet vienmeer jau ir kaads bet. takaa shii sakartoshana nenotiks peec manaam domaam veel kadu laiku tad tur ir jasaak rikoties radikaali. un lai nepieshutu autortiesiibas sedinasim vinjus visu vecaa kukuruznjikaa ar degvielu tik lai pietiek kadiem 20 km aiz krievijas robezhas un palaidisim talees zilajaas
0
njaa itka tiem krieviem kas krievijā tie mēsli būtu vajadziigi. vieglāk laikam tieshām vinjus noošaut vai "uz dušām"
0
Nu jaunieshi, uz priekshu! Ko veel gaidat? Iedos jums laapstas, izraksiet graavi, iedos jums shautenes, vareesiet shaut cik gribat vinjus nost. Nostaadiis pa 10 pie bedres malas ar sejaam pret jums un uz priekshu. 10000 dienaa noshaujiet.
0
Es jau nu nošautu.
0
nošaut ta nošau, bet kaadēļ mums pašiem rakt kapu, ja varam likt to viņiem darīt, un peec tam vienkārši apšaut...

Jaa, vienreiz ir jāsāk radikāli rīkoties, bet no otras puses, ja mees viņus saaksim slakteet tad viss bijušais PSRS aparāts buus mums uz galvas ar saviem komentaariem, ka latvieši nav nekas cits kaa nacisti............! Katram pašam briivi riikoties ir ļauts, esam tak demokraatiski.........!
0
He, un tā nošaušana jau nemaz nebūs nacistiska, o nē, kur nu, vai ne? He.
0
Antinj puut stabuliit,....
0
tas ,ka kaitētāji piketēja pie Brīvības pieminekļa nav normāli vai nenormāli.. ja tas ar likumu nav aizliegts, tātad tā ir brīva viņu rīcība

DDD- jāiet pie Uzvaras pieminekļa 9.maijā un jāmēģina tur uzrīkot konci tipa- roks pret sarkano parazītismu.... vai tamlīdzīgi.. he, he
0
Nesaprotu kaapeec krievi var protesteet ,bet mees nevaram tie kroplli domaa ka ir vareni bet patiesiibaa suuds.
Iesaku valstij piennemt likumu ja necieni sho valsti ar shiim tradiicijaam tad brauc pats zini kur.Cik mees Latvieshi to cietiisim ka pashu maajaas nejuutamies droshi no krieviem un vinnu pakalpinniem zhiidiem.Neesmu gardists un neesmu Uraa patriots,bet man nepatiik krievi.
0
... paga paga... boks, Tu ko jau esi samācījies ģitāru spēlēt un gribi taisīt konci? eu, kur ir mana meitene? mēs tak man liekas sarunājām, ka Tu kā māla pikuci saveido, spēlē giču, bet skuķis ta tiek man... eu...
tikai nesaki, kā kāds ir piečakarēts...
P.S. ta jau varam pirms tā konča uztaisīt gājienu ar ģitāras ķūnotājiem... ar tiem vēja ģenerātoriem 2,5m... ķūnings pret sarkanajiem...
visi dzied: ummbap pa tēmu, ummbap pa tēmu...
0
es cītīgi mācos.... šodien mr.rebels vedīs mani un jelgavu ar helikopteri pasniegt kārtējo ģitārspēles privātstundu. es, starpcitu, pacēlu cenu- tagad viņš man maksā 30ls/stundā... viņš bez kaulēšanās piekrita, jo viņš neko dzīvē tā nevēlās ,kā mācīt citus spēlēt ģitāru.. viņš vēl mēdz itkā pa jokam izmest:"he.. nedod ēst, dod kādu pamācīt spēlēt ģitāru..."
viņš pat piekrita kā meiteni piegādāt savu māšeli un pāris māsīcas...(tik liels fanāts!- iedomājies..), bet tik augstu cenu es nespēju pieprasīt. pagaidām pietiek ar rebela kursabiedrenēm, ko viņš atgādā... lielākoties svaigas un neskartas... tas priecē !
0
man ir liels prieks, ka Latvijas Republikā ir tādi cilvēki, jo tas nozīmē, ka šeit nav tikai: 1) LNO; 2) sacīkšu bolīdi, kuri satraumē ar muguru sēdošos skatītājues; 3) iekšējie 6^ jaunkapi...
es saprotu Tevi, ka nespēj pieprasīt tik augstu cenu... bet padomā par mani, jo es vairs neguļu kā agrāk, es par to (meiteni) domāju diezgan daudz... es viņai taupos pat ļoti... ja agrāk man nebija slapjo sapņu, jo es tos pats novērsu, tad tagad man jau bija šonakt otrais... es taupos un ziedojos, gaidot viņu... pat vīna pudeli esmu nopircis pirmajai naktij... bet tā nebūs tāda kā biju iedomājies, jo vīnu jau izdzēru... negaršīgs bija, un tas mani pat apmierina...
0
to enemy:

es jau arii noshautu savu miiljaako rotalju llaaciiti ar savu miiljaako plastmasas automaatu.. Patiesiibaa es to jau paaris reizes esmu dariijis..:)

to graver:

iedomaajies - ja tev pasaka: "she laapsta, roc sev kapu!" un piespiezh strokji pie auss.. Ko tu dari?
0
draņķis, ko Tev lācīts nodarīja? pizģec un vairākas reizes, nekro fukk... cik var rotaļāties ar plastmatiski nošautu lācīti, ko?
par to stroķi, a ja auss jau sen zaudēta? tad nav kur piespiest... un kad Tu dari, a?
0
Protesta akcija svētku dienā valsts svētkos, pie tam valsts brīvības svētkos... šķiet diezgan droši var traktēt par antikonstucionālu rīcību. Viss pārējais šķiet ir darīšanas vērts, un neviens pat jāšauj nav.
0
vardu sakot ta pie uzvaras piemineklja visi ejam dziedaat tautas dziesmas(cik nu labi sanaaks) un taa katru gadu vairaakas reizes gadaa visos krievu sveetkos
0
idiots... letiņi iet pie sava pieminekļa krievu svētkos un dzied savas tautasdziesmas... pizģec protesta akcija... X = Y (X= ac/dc) Y (nu Tu jau pats saproti)
0
Aii nu rimstieties....dazhreiz ir jaaizveer acis,kas notiek apkaart(labaak dziivojaas) nevis uzreiz veikt kaut kaadus protestus,varbuut dazhreiz jaataisa,bet ja nu pretii dabuusiet pa galvu un netikai tas buus saapiigi,doamajiet ko dariet...riitaa gan no riigas un braukshu uz Liepaaju,buus taa saucamais pasakaums Anti-Buch =))))))))) Nice!
0
Mums vajadzeetu atkarot muusu Abreni. Tur jau taa ir krievu paarsvars, taapeec tur varees izveidot vietu, uz kuru aizvest visus Shtaabistus. No Abrenes vinji pashi varees doties uz Krieviju - nebuus jaamaksaa par vilciena biljeti uz sibiiriju. Bet no Abrenes un Krievijas LATVIJĀ vinjus NELAIST!!!
0
Jaa jaa arii Tabago vajadzeetu prasiit atpakalj......
0
ha ha ha Tobago... ha ha ha
domāju, ka rebeļpuika un ac/dc pie šitās domas varētu reāli piedurties...
0
/gaida rebeļpuikas soloiznācienu/

Jā, jā, Abreni vajadzētu atkarot - nešaubos, ka mums tieši ir vajadzīgs viens ritīgi pārkrievots un atpalicis zemes pleķītis vēsturiskā taisnīguma atjaunošanai. Izvest visus štābistus uz Abreni? He he šitā pabļaustīties, labi zinot, ka neko tādu realizēt nevar, visi māk...
0
maleej, ja nav auss, tad jaaspiezh pie acs..
0
"he.. nedod ēst, dod kādu pamācīt spēlēt ģitāru..."

eu, es gribu...
0
paga paga Runci... es jau arī gribu, bet mēs nevaram tagad jau sākt, proti- boks iz pamatīgu spriedzi radījis un izmaksas ir pamatīgas, ja runājam par mani, tad es nevaru tik daudz no viņa ņemt... iedomājies tagad mani vizuāli, ka es nevaru tik daudz ņemt, ja... man liekas, ka ir mazliet vēl jānogaida... un tad jālaiž uz pirmo nodarbību... ja piekrīti, tad pačīkstini durvju kliņķi...
0
to petuniju maleejs
tas bij domaats krievu svinamajaas dienaas
0
nu Maleej, tu sanjeemi manu slepeno kodeeto signaalu? Es ceru, ka jaa, jo ja nee, tad es vizuaali nevareeshu iedomaaties kaa tu no Boka njem tik daudz, un tad es no Boka veeleshos njemt tik pat daudz, cik tu no vinja neveelies njemt, bet humaani par to padomaajot, es no Boka vispaar nevareeshu njemt, jo es nebuushu neko vizuaali iedomaajies, bet ja mees taa tagad labi, labi padomaajam, tad jau mees no vinja varbuut vareetu njemt abi kopaa!? Ko tu saki? Ja piekriiti, tad slepeni norauj tualetee uudeni 3 reizes peec kaartas, ieveerojot 3 sekunzju atstarpi starp noraavieniem.
0
Bet ac/dc ar petuuniju maleeju mani reaali nolika.
0
kaada trula vienaldziiba. demokraatija ir kaitiiga, jo taa latvieshu mutees liek vaardus, ka okupantiem ir tiesiibas aaleeties pie tautas briiviibas simbola.
lai gan- briiviibas nav, bet ir tautas pohujisms- varbuut tieshaam vanjkas pie piemineklja ir shii laikmeta simbols.
0
Malēj: es jau spriedzi neradu. Rebels apsolīja, ka meitenes pietiks visiem (viennozīmīgi, apstrādātas kā māla pikucis)..., pat tiem, kas pie viņa nemācās ģitārspēli. Vasarā visiem būs skuķi, ir tikai nedaudz jāpaciešas- vismaz tā ir nososlījies Rebels.
Bet pagaidām piedāvā pucēšanu ar iepriekš nosēdētu roku.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas