Protesta akcijas 7. maijā
0
Gribu pievērst uzmanību melnādainajam demonstrantam, kurš starp citiem nacbolu nožēlojamajiem protestētājiem sniedza interviju Latvijas televīzijai.

Viņš sniedza garu un izteiksmīgu interviju, tai skaitā minot arī to, ka 1940.gadā latvieši un krievi draudzīgi apvienojās (...)

Mans vectēvs bija virsleitnants Latvijas armijā, viņu kopā ar pilnīgi visiem maniem tās paaudzes radiniekiem un viņu bērniem izsūtīja uz Sibīriju, daļa no viņiem neatgriezās...

Kas pie velna notiek tagad Latvijā?
Tā skaitās runas brīvība?

Mums laikam nepietiek ar vietējiem komunistiem, nacboliem un visādiem citiem kreisajiem...! Sabrauc vēl visādi imigranti un māca mums kā dzīvot, spļauj tieši sejā.

Kā mēs kā latvieši varam sevi un savu godu aizstāvēt, zinot, ka policija mums ir bezspēcīga un likumdošana aplama?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Viena ikvienam reāli iespējama lieta ko lietas labā var darīt ikviens latvietis, neatkarīgi no vecuma, sociālā stāvokļa un algas lieluma, ir- aizstāvēt savu nacionālo piederību, pirmkārt jau sākot ar sevi pašu: valodas kopšana, patriotisms, kultūras vērtību apzināšanās, vēstures nenoliegšana. Varbūt izklausās banāli vai pompozi, bet tā tiešām ir. Bļaustīšanās: "Ejam viņus sist" neko nedod. Jāsāk katram pašam ar sevi.
0
Pilniibaa piekriitu Lūsim..........!
0
laikam es ar
0
Es ar Lūsi atbalstu. Kad dzirdēju to banānrijēju, patiesas dusmas sariesās kaklā, un prieks kad tos pārdesmit čibrikus tomēr saķēra un nedaudz paštaukāja... Tas, debīlisms, ka latviešu tauta ar krievu tautu labprātīgi apvienojās - jāsāk domāt, ka liela daļa Latvijas pilsoņi un latvieši sevi uzskatīja par lopiem un tāpēc brīvprātīgi iesēdās ceļojumā uz Sibīriju. Tur jāsāk domāt, vai ir vajadzīgas smadzenes...
0
nezinu, latvieši ir bik ņergas.... vienmēr runā par kaut kādu sevis izkopšanu, par kaut kādām tradīcijām, par vēl visādu sviestu, citi atkal mājās lādās par krieviem... ziniet, šāda veida diskusijas ir aplam neauglīgas... ilgi jau mēs audzinām patriotismu, ilgi dziedam savas tautasdziesmiņas, bet kaut kā nekas īsti nav izaudzis... kāpēc tā...?
0
Labi ka tas Bols ir cietumaa.
0
Vai 15 gadi ir ilgs laiks, salīdzinot ar citām nācijām, kuri jau vairākus gadsimtus ir neatkarīgi un brīvi?
0
Vienaldzība = nācijas, tautas vājums!
0
Edenbeast, ko tad mums darīt, lai mēs nebūtu ņergas, ko?
0
Da juus ar savu vienaldziibu, kh... Man, kas, buutu jaauztraucaas par to kaa paaris idioti izdomaa likt par sevi maniit? Tas politiskais aikido maaciitaajs ljoti pareizi izteicaas pie Briiviibas piemineklja. Paskatieties vinju sejaas. Taas pashas sejas es iemaniiju jau fotograafijaas no nee reformai akcijaam. Staav vinji tur ar snjabja buteleem rokaa, manaami iereibushi un mauro njirgdami. Mazas durinjas ar plakaatiem smaida. Karoche pashiem nav iisti skaidrs par ko protestee un kas notiek trasee. Ir tikai iemesls lai neietu uz skolu. Man ko?! Uztraukties par tiem iibljiem? Njemt to visu pie sirds? Nee nu patiik man pie sevis izlaadeeties par visu kas uzkriit uz nerva. Bet nu vai zin.. man ir pilniigi pie kaajas vinji tur veel staav un protestee vai nee. Lai staav, kameer sapuus. Vieniigais, kas man riebj, ir tas, ka visu laiku tas man tiek gruuzts aciis no masu medijiem, kropljiem tizlajiem. Es uzskatu, ka tiem kretiineeniem ar savaam kameraam un mikrofoniem vajadzeetu kluseet, nevis tiecoties peec saviem suuda reitingiem, musinaat cilveekus, jo tur redz paaris tuupljlaizhi nav ar kautko apmierinaati. Uzmaniibas pieveershana ir vinju mission objective Nr.1, juus ko akli mosh esat? Vai arii es pilniigi neko nesaprotu, un man tagad ir jaaiestaasta sev, ka esmu njerga, jo kaads saak taisiit biksees.
0
Mefistofeli, a ko tu iesaki?
0
Es kā aukstasanīgs ņerga esmu tikai un vienīgi par tautas izkopšanu un ne tikai runās, bet arī darbos. Prieks, ka tomēr notiekās kaut kas, tikai ir problēmas ar to, cik daudz kas kaut ko redz. Svinības, svētki, pulcēšanās, biedrošanās, attīstība tomēr pastāv un tas tomēr iet sirdij cauri, kad rāda par barikādēm, kad atskan Atmostas Baltija, kad redzam video materiālus par Latvijas neatkarības atgūšanu, Baltijas ceļu, Brīvības pieminekli utt... Un es domāju, ka ir izaudzis, kaut, kas ir tomēr izdīdzis, ka nav tā ka tikai tukša melnzeme, protams, daudz kam vēl augt, bet ja tā ir ņerdzība, esmu tikai un vienīga par ņergām!
0
Tieši ar patriotismu, ar valsts vienotību sirdīs un dvēselēs atguvām neatkarību - dziesmotā revolūcija, ne tikai 1991. gadā, bet arī cara gāšanas laikā. Dziesmas, šīs nejēdzīgās tautasdziesmas, kas, vismaz man, kaulus grauž, kad dziesmusvētkus skatos, ir viens no lielākajiem spēkiem, kas nav sagrāvis un pārtautojis latviešu tautu, ne par zviedriem, ne krieviem, ne vāciešiem, ne poļiem!
0
labi, bet kur šis spēks ir šobrīd? kad tautai to vajadzētu? kur tas ir? neatkarība atgūta un viss? tagad ļausim katram nelietim mūs apņirgāt? redzi, mums ir neatkarība, esam ES, Nato, un mums viss pie kājas... cik skumji... :( jā, iet sirdij cauri, bet vai iet sirdij cauri, ka daži nelieši iet un par mūsu valsti ņirgājas un apmelo? mēs sēžam uz jau veciem lauriem... es progresu tautā neredzu.... :(
0
un, latviešu tauta lielā mērā sastāv no tiem pašiem poļiem, vāciešiem un citiem tādiem...
0
un par tām ņergām, es tieši gribēju norādīt uz bailēm un vienaldzību mūsu tautas vidū... nevajag tāpēc uzreiz te cepties.
0
he... man sākumā Edenbeasta nostāja likās tieši pretēja, būšu pārpratis, par ko prieks :))
0
Nevajag jau arii visas aviizes piebaazt ar striipainajiem, kaapeec uzsvars netiek likts uz pasha pasaakuma jeegu un noziimi, bet pimkaart jau atkal striipainie klaat... utt. Kas tas bij pa pasaakumu? Ta hvz, nu atkal kautkaads protests, pikets, vai kas nu tur. Nee, nevar nofotograafeet kaa Vaira ziedus liek, nee, bljin, jaabildee kaa tie aaksti teaatri speelee. Ir jaastraadaa ar masaam, jomajo, kur tie aaksti ir augushi un skoloti. Masu psihologjija, johaidii. Ir jaaignoree taadas lietas un veel speciaali jaaizcelj preteejais. Ja vinji tur bojaaja sveetkus, tad aviizees ir jaaraksta: "Vienu briidi sviniigaas ceremonijas laikaa muusu zhurnaalists pamaniija arii kaadus paaris neapmierinaatus cilveekus, kuri nezin kaapeec bija teerpushies kautkaados diivainos striipainos kostiimos. Kas tie bija, mums taa arii neizdevaas noskaidrot, jo aplausu un dziesmu laikaa vinji kautkur mistiski pazuda. Kliistot baumas, ka tie bijushi Nacionaalaa Teaatra aktieri, kas pieprasiijushi algas paaugstinaajumu. Mazaak tos dranjkjus gar aciim vicinaat, pashus izprovoceet, lai var klusi un mieriigi savaakt uz menteni. Bet nee, visi tik izslaapushi peec skandaaliem, ka nezin kur siekalas likt. Ja veel kaadam nav skaidrs ar ko atshkjiras indiviids no kautkaada kopuma, tad vispaar muti nevajadzeetu veert valjaa. Vajag tik lai veel kaads pasaka, ka vinjsh tuuliit ies visus shaut, visus kas runaa krieviski tuuliit shaus. Jaa, malachi. Katru dienu lasu tais pashaas aviizees, cik atkal krievu noshauti. Pashi vinji viens otru aatraak apshaus, nekaa mazie pirduleeni, kas muuzhdien spljauda savas kosmiskaas idejas kur vaig un nevaig. Pats par sevi nevar pastaaveet, bet nu tik vaaks armiju, nu tik kuudiis nu tik shaus. Nu cik var? Te jau par sho teemu ir piedirsts pietiekami, taa neshkjiet? Tagad katriem sveetkiem un valsts meeroga notikumiem par godu kaads izbriiniits keeks naaks un ceps jaunu teemu? Kaa viemeer ar vienu un to pashu jautaajumu: "Kaa taa var, es nesaprotu", peec tam paareejie iet visus shaut. Forshi dzheki. Un Pagaans tik ar sviniigumu sejaa kaarteejo reizi notriis pie (-random-) tautasdziesmas.
0
Es necepos, kaut gan nedaudz uzkurināja tava nostāja. Es jau teicu, ja neredz tad neredz, bet ir, kaut vai pāris skinugalvas, man ar paziņas, kas godā latviešus un latviešu tradīcijas, pašam vecaistēvs, kara veterāns, kurš latviešus ir atbalstījis un atbalstīs... Viss pagaidām ir atkarīgs no masu mēdijiem, kā to atspoguļo sabiedrībā, protams, ka labāk parādīs kā banānrijēs cīnās par savas «tautas» (latviešiem) tiesībām. Tika teikts, ka viena no labākajām vizītēm kādu esam sagatavojuši Bušam, 4. maija svētki, kur tika organizēti daudz pasākumi, arī masu mēdijos nereti tiek arī atgādināts par senču godātām tradīcijām un kāds ticējums tiek piemetināts klāt, daudziem latviešiem tomēr ir nostāja, ka ar vardarbību daudz ko nevar panākt (noteikti tagad par šo teikumu sāks gāzt kalnus), tieši ar mieru un sapratni var veicināt progresu uz gaišu nākotni, jo gan Skrundas lokatora radiācijas izraisīšana, tika izdarīts mierīgā ceļā, gan barikādēs ar mieru izcīnījām neatkarbības noturēšanu, un dziesmas ar tiek dziedātas neagresīvi, kurinot, jo nereti tas liecina par intelektuālo līmeni un sapratni... Kaut vai, piemēram, kad Putins tur uzaicināja tos nabaga bērneļus, kuri noteikti bij tik ļoti apspiesti, tur parādījās agresija, kā arī iepriekš Fauna teikums, kad paši pat nemaz nesaprot kur atnākuši, ka tik šņabi palietot, tur parādās stulbums, kas nepiekā laba un ilgstoši pozitīva neaizvedīs. Labi, piekaus, un ko tālāk, tie nacboļševiki sāks baros staigāt un sist visus, kas ir vieni un runā latviski, kāda tam jēga? Labāk, tad dziedāt līdzi un ja tiek uzbrukums, tad ar dūri pa aci! Kaut vai tie paši līdzjutēji, tomēr viņi mums ir! Tie paši nacionālnoskaņotie veterāni, tomēr viņi mums ir! Latvišu valoda un tautasdziesmas, tomēr viņas ir! Tas ir atkarīgs cik lielā mērā to redz, jo man liekas daudzi redz tikpat spēcīgi mūsu dziesmusvētku novadu kori kā šos desmit «Latvijas» cīnītājus.
0
Ja būtu tev blakus Faun, paspiestu roku!
Par Skrundas lokatoru, nedaudz neskaidri izteicos, mierīgā ceļā tomēr panācām, ka viņu ir jānojauc, nevis sākām vilkt kastetes un vicināties gar viesiem kuriem nepatīk, ka lokators tiek nojaukts.
0
Pagaidām pie Randoma tirinājis tautasdziesmas neesmu, bet doma nav slikta.
0
ko es iesaku?

1) Pieņemt vienotu un skaidru nostāju latviešu leģionāru jautājumā (protams, ar to es domāju "latvisku nostāju").

2) Sakārtot likumdošanu attiecībā uz mītiņiem un protestiem --> ko drīkst, kur drīkst un kad drīkst.

Varētu, piemēram, aizliegt jebkādas protesta akcijas Latvijas svētku un sēru dienās, pamatojoties uz to, ka šādas darbības ir amorālas.

3) Stāstīt mūsu "sāpīgo vēsturi" populārā veidā. Uzņemt, piemēram, filmu par varonīgajām leģionāru cīņām pret sarkano armiju un boļševismu, par to kā brālim nācās šaut brāli u.c.
Lai gan ar finansējumu šādām filmām ne tikai Latvijā, bet arī citur Eiropā ir problēmas, rezultāts būtu pūliņu vērts.

Pozitīvais ir tas, ka pamazām top filma "Rīgas sargi".

Šīs lietas ir iespējams realizēt, tie nav nekādi masu slaktiņi, un, manuprāt, tas būtu neslikts sākums.
0
cik jūs varam mez mitas un jēgas gausties un īdēt... jau zaebala... re, davai darīs šitā... moš kāds sāks kaut ko darīt... davai tagad ejam un daram... kas vēl jūs nomāc...
manu nostāju skatīt "mača atskats"...
0
jau zinu jūsu atbildi: pats Tu malēj sīkais dauni esi apnicis ar saviem idiotismiem un idiotismiem!!! tinies prom no šejienes!!! es esmu fag
0
"kaads izbriiniits keeks"...heh..tas laikam biju domāts es.

Tā ideja par to, ko mūsu presē vajag akcentēt un ko ne ir pareiza, un citur pasaulē tā arī perfekti darbojas. Tādiem puņķutapām un politiķu intrigām līdz pašiem nesvarīgākajiem notikumiem tiek pievērsta fantastiska uzmanība un piešķirta valstiska nozīme, jo mūsu mazajā mīlajā sūnuciemā (bez sarkasma) ikdienā nekas daudz nenotiek, un skatītājiem citādi būtu garlaicīgi.
0
forums cauri... kurš ar mani?
0
Cita runa ir par krievvalodīgo presi, kas ir īsts maskavas propagandas aparāts. Zinu arī daudzus krievus, kuriem jau ZB šis - vienmēr anti-latviskais krievu laikrakstu skats.
0
ja tev nepatīk, nelasi! atradies te temata nobeidzējs!!!
0
hmm, mefisto nostāja sakrīt ar manējo... tikai, kā likt valdībai aizdomāties tik tālu...?
0
jūs varat pļurkstēt par to vēl un vēl, taisīt vēl simtiem forumu (protams, nomainot foruma nosaukumā vārdu secību) gan jau valdība aizdomāsies...:))
a Saeima arī var aizdomāties... vai runa iet tikai par valdību? Zemkopības ministrija arī pieskaitās pie "valdības"?

Mefisto: ja negribi būt ar mani, tad nesaki... un turpmāk es Tev aizliedzu lasīt manas rindiņas... atradies te lasītājs!!!
0
No vienas puses vajag ko tādu tiešam rādīt, bet no otras - pārsvarā tas nonāk krievu presē un tiek nedaudz pārfrāzēti, kā viņi tagad bļāva, ka fašisti, fašiti (krievu mēlē), līdz ar to tādi kadri rādoties Krievijā, protams, būs pārprasti... Pirmkārt, daudz vairāk latviešiem Latvijā ir jāiet pie balsošanas urnas (par to valdības domāšanu).
0
... un... ja ies vairāk latviešu pie urnām, tad padomāsim kas tie būs, ja paanalizē, kas iet tagad, tad arī tur jau ir daudzi, kuri izdomā pēdējā brīdi, vai tīri no reklāmām... ja ies vēl vairāk, tad tie būs ārpus jau esošajiem... tātad tādi paši pēdējā brīža izlēmēji un reklāmu mīļotāji... ko tas mainīs?... izdomā kaut ko sakarīgāku...
0
un, man jau vairākuus gadus liekas, ka Latvija ir parlamentāra republika un ievēl saeimu nevis valdību... bet ja Tu tā saki...:)))
0
Mainīs, un kā vel mainīs, jo neievēlēs latviši PCTVL, līdz ar to opozicionāri būs mazāk, un iedos varbūt tad vairāk vietas vienai partijai, lai vismaz kaut kādu ideju var normāli realizēt, nevis uz simts vietām lielākais 15 (es nezinu precīzu skaitli, saucu apmēram) ir no vienas partijas, kurai ir sastādīts plāns ko darīt un kā darīt, bet ja vēl 10 dažādu domu un dažādu ideju pievienojās, tad ir stipri grūtāk. Tā ka, palikšu pie sava, jo vairāk balsos, jo reālāka iespēja, ka lielu pārsvaru iegūs viena partija, kura tad varēs normāli bīdīt, bez sarežģījumiem mērķus, tā lūk!
0
Nu labi, vārdu nesakarības he he.
0
Šā kā tā, daudz kas tomēr izriet no Saeimas vēlēšanām.
0
labi, atvainojiet par pilnīgu nesavaldību un novirzīšanos no tēmas!

Ej, Petenju Maleejs, un stūrī padračī! Tev liekas, ka baigais domātājs esi un pasaules naba, ko? Varbūt nedaudz vēl attīsties???!!!

0
ā un tu domā, ka tieši tās partijas mērķi saskanēs ar Tavām domām, un Tu stāvēsi un kritīsi par to? a kā panāksi, lai tie, kas tagad nebalso, balsotu par to vienu, nevis izkaisītu balsis pa daudzām? tā jau it kā Tava doma ir pozitīva, ja vienai partijai vairāk mandātu, tad ir vieglāk tai darboties... a kā kontrolēsi, lai darboajs tautas labā, nevis savu interešu īstenošanai? a?
0
ka Tu Mefisto tā saki, tad sāku justies labi... mhmm... pieskaries sev... mhmhm... Tev patīk.. pucē!!!
0
a Tu mefi pats izdomāji sava meila adresi? nu es domāju 666... man vecāmāte kaut ko stāstīja par 444 un 555... vakar biju 777, pakāsu divlatnieku... vēl man parāds jāatdod, tur gan bija iesaistīts 56...
0
davai paši taisat partiju un uz priekšu galvenais tikai buut Latvijas pilsonim un 21 gadu vecam.........!
0
labi, bet kur šis Malējs ir šobrīd? kad tautai to vajadzētu? kur tas ir? neatkarība atgūta un viss? tagad ļausim katram nelietim mūs apņirgāt? redzi, mums ir petenes, esam sausi, siena gubā, un mums viss starp kājām... cik skumji/savādi... :( jā, iet vulvai cauri, bet vai iet sirdij cauri, ka daži nelieši iet un par mūsu vulvu ņirgājas un apspermo? mēs sēžam uz jau veciem pautiem... es uzbudinājumu tautā nedzirdu.... :(
0
Taa gan, nevis vaavuļojot un puustot, bet gan kluseejot un darot.........!
0
Tu mani mulsini? Valdībā ir vairāki krēsli? deputāts var būt bez mandāta? ja atkāpjas kāds no ministriem, tad ministru prezidents stājas tā vietā vai kāds cits no ministriem? atbildes lūdzam sūtīt uz maksas telefona līniju 9091564.
paldies par atsaucību...
0
Petenju Malēj: Tad jau manīs, bet tomēr pārsvarā katrai partijai kaut kas valsts attīstībai ir padomā... kapiniek (graver): tā jau daudz partiju, vajag pēc iespējas mazāk vai vispār tikai 2, 3. Vajag drīzāk pievienoties partijai, nevis taisīt jaunas un jaunas...
0
...un vispār, tukši pļāpāt ar nav dižas jēgas, lai gan tas vieno un izglīto...
0
ta jau manīs un vēl taisīs forumus un spriedīs to pašu...
var jau apšaut visus, lai paliek 2,3 partijas... varētu to triku ar grāvju rakšanu, ne?
0
Graavju rakshana ir labi, bet kremeeshana veel labaak!Jaakremee vinji!..Un no aviizeem neko nevar gribeet, jo gandriiz visiem meedijiem galvaa staav zhiidi, kas protams atbalstiis kreisos!Taapeec visur paraadaas "nabadzinjus apspiezh" un "sasita miermiliigos demonstrantus",kuri iisteniibaa kaukaadi urlas un pensionaari,kuriem jau 2.beerniiba un smadzenes paarveertaas kjiiselii! Un to melno meerkakji vaidzeetu uz Maskavu izsuutiit,lai tur vieteejie skini vinju pamaaca,kas ir tautu draudziiba!
0
...Ooo akal kārtējais žīdu paranojas upuris ieradās, nedod Dievs tavā ciltskokā parādīsies uzvārds Goldblūms, un ko tad Tu darīsi - teiksi, ka viņš piedalījās superkrutajā filmā °Muša° un, ka tas ko Tu pirms tam teici ir pilnīgs sūds, ja?
0
Un taisīs un spriedīs, raks grāvjus un spriedīs, taisīs un spriedīs atkal grāvis un spriedums, tad vispār, kur ir galamērķis? Tā jau latviešu ir maz, viens otru par ēdienu sauc, un tagad vēl grāvjus raks? Otkārt, seko aiz pirmā pirmkārt, vajag tomēr latviešiem turēties kopā lai vai kā viņs nepatiktu, piemēram, Petenju Malējam un Mefistofelim!
0
Es izveidoju šo sadaļu, lai uzzinātu citu viedokļus, kas būtu balstīti uz pierādāmiem argumentiem. Atkal aizgāja ierastā laža!
Atkal vajag šaut žīdus un kokos kārt nēģerus, atkal vajag pilnīgi visu nodirst, bet pretī nelikt neko. Kur ir jūsu idejas, jaunatne?

Ja, piemēram, Plinners un tas melnais nūģis tiks atrasti karājamies laternu galos, vai pārgrieztiem vēderiem gulēs zem Vērmaņdārza soliņiem, es sākšu tādus kā Happy_Dead cienīt, citādi tā ir tukša laža!

(var jau kliegt visur kur pagadās "Sieg Hail!", bet tas melnais beigtāks nekļūs, tā ka visa šitā muldēšana ir apaļas nulles vērta)
0
ES JUMS SAKU NEMAT SUDU DAKSHAS UN PILINTES BRALI UN MASAS, JO TA STUNDA NAAKS KAD NEGERI NEMS NO MUTEM ARA JUUSU BERNIEM MAIZI. JA.....a ...mmm a ja un beigas kaut kadas blenas par patriotismu un tad nakosha rita tu atmosties zaudejis jaunaviibu, pliku pauri un hitleru uz krekla (+plus vel tas spermas sapinis ko fauns man atsaja), un kas tad cits atliks ka zem kada starchinas tupeles iet. sudi gadas
0
nu a kas tas pa melo televizija, pirma dzirdeshana?
0
ne es nepiekritu lūsim, visi jasit, kad nevinea nebus ko sist, ko tad , tad nositisim sevi braligi
0
Mefistofels, vakar, plkst. 18:57
Vienaldzība = nācijas, tautas vājums
tu runa ka ists diktators, nez kur gan izrauts ka latvieshi baigi stipri. Laikam ie vajadzigi 100%
arieshi lai
...aizstāvētu savu nacionālo piederību...
gribetu redzet ko tu lūsi izdaritu ja tev kaiminos vietejais churka mafiozo uzmochitu 2 stavi maju ar 1 m augstaku zemes limeni un tadu "sētiņu" ka gaisma neiespied. Tu varetu aiziet un pateikt ka apzinies savu kulturu vai varbut uzdziedat vinam kadu tautasdziesminu?.
0
es nezinaju pagān ka tu ari cara gashanu esi piedzivojis, vo velos tu tach' nemirstiigs!
0
augury, kā jau sākumā teicu, mēs varam lepoties ar to, ka esam latvieši, neatkarīgi no mūsu dzīves līmeņa. (Labs piemērs ir tā saucamais Pasaules Valdnieks- sirmais, trakais večuks, kas iet pa Vecrīgu un pilnā balsī auro "Pūt, vējiņi". Es domāju, ka viņš nemaz nav jucis.) Protams, tā ir katra paša vēlēšanās. Un es nekur netiku minējusi, ka ar tautas dziesmu skandēšanu uzlabosim vispārējo stāvokli valstī un vedīsim pie prāta valdību, sakārtosim likumdošanu un neļausim čurkām celt mājas uz latviešu zemes. Bet to gan varu teikt- mūsu valdībā ir pārlieku maz patriotu. Ja valdībā tādu būtu vairāk, nenotiktu "sedziņas raušana katram uz savu pusi". Ja deputāts būtu patriots, viņš rūpētos par visas valsts interesēm, nevis savējām. Kamdēļ valdībā viņu nav/ir tik maz? Palūkojies uz sabiedrību- cik cilvēki ir patrioti no tava paziņu loka, procentuāli rēķinot? Valdība nav kauč kāds svešķermenis vai augonis, nez no kurienes uzradies, valdība arī ir mūsu tauta. Valdība ir tāda, kādu tauta pelnījusi.

Mjā, vakar Panorāmā redzēju to krievu mērkaķi. Ha, viņa vēstures zināšanas ir apbrīnojamas. Protams, protams, lēmumu par iestāšanos Padomju savienībā vienbalsīgi pieņēma un parakstīja Latvijas "valdība", bet tāda lieta kā "marionešu valdība" Pasaules vēstures praksē nav nekāds brīnums un notikums, tādu gadījumu bijis gana daudz, kaut vai ,piemēram, Francijā, kamēr tā atradās nacistiskās Vācijas okupācijā, tamdēļ tas jau nu noteikti nav pamatojums saukt šo apvienošanos par labprātīgu, un man šķiet, ka krievi arī ir vienīgie, kas to tā sauc. A par to melno pakaļu- viņš droši vien drāž kādu krieveni, ja drāztu latvieti, būtu latviešu pusē. Viņš ir kurioza eksotika, nekas vairāk.
0
pareģojum (augury): tagad zināsi!
0
Tas ir tas pats melnais, kurš apmēram pirms gada nāca uz katru metālistu koncertu un vienmēr dabūja pa purnu.
/article/55/
Skatīt Intara komentāru 7. maijā.
0
izlasīju, ka šis no viena skina toreiz arī dabūjis pa rīkli, tā viņam vajag ;)
0
mēs vēl toreiz ar draugiem runājām, ka tādu kroplīti pat kauns sist. viņš jau ir sēdoša suņa augumā!
0
es viņu esmu končos arī vairākas reizes redzējis, un vienmēr viņš "tusējās" kopā ar "Flaying" memberiem! jādomā, ka ar to vienu krievu ģitāristu un viņa draudzeni tas melnais ir tuvos draugos.
0
Vareetu jau aktiivi dariit ko lietas labaa, piem., iestaaties kaadaa patriotiskaa partijaa un riikoties vai tml. Mans ieteikums.
0
tadu paraak patriotisku valdibu kadu tu luuse uzbur sauc par totalitaro rezhiimu.
0
ja tu butu valdiba, raustu sev naudu kabatas, vismaz ar laiku, saprastu kas pa varu un tev butu dzili po. Papriekshu pims dirst te par patriotismu aizej un tur aizturi kadu no tiem lielajime sliktajiem (lai nu tie butu churkas vai citadrunajoshie ), a te blaustas ko vajag un ko ne.
0
Mefistofels laikam nelej tadu sviestu par kartejo "valdiba suka" seriju ka lusis un pagans, vinsh pateica temu un konkreti ko grib panakt,
0
mja piekritu par to ... Mefistofels, aizvakar, plkst. 21:52
0
p.s. pagan (pagan) kas man tieshi butu jazin
0
prieks skatīties kā augury nespēj savaldīties un ievada piecus komentus pēc kārtas...:))
* :)) - smaidiņš
0
augury, vakar, plkst. 23:52: "tadu paraak patriotisku valdibu kadu tu luuse uzbur sauc par totalitaro rezhiimu."

Nē, balodīt, par totalitāro režīmu sauc tādu, kur valstī praktiski atceltas konstitucionālās tiesības, valda cenzūra un vārda brīvība ir aizliegta. Tagad, cukuriņ, palūkojies augšup un izlasi vēlreiz manu domu: valdība, kurā deputāti, būdami patrioti, rūpējas par valsti, ne tikai par savām interesēm.

"ja tu butu valdiba..." Ja tantei būtu kājas gaisā, viņa būtu krājkasīte. Es valdībā nekad nebūšu, jo politika mani nesaista.

"Papriekshu pims dirst te par patriotismu aizej un tur aizturi kadu no tiem lielajime sliktajiem"

Man diemžēl nepieder ne likumdošanas, ne izpildvara, tamdēļ arī neko viņiem izdarīt nevaru.
Tevī jaušamas diktatora iezīmes- vienīgais kurš drīkst dirst esi tu pats. Nez, kāpēc gan es nedrīkstu?
0
Es pateikšu tikai to, ka man klasesbiedrs smieklīgi paststija par to nēģeru nacbolu. :D
Vismaz viens labums no šiem. Man smiekli sanāca. Ak, es egoists... :)

Bet ja jebko gribi labāku padarīt(nedomāju par meteriālām lietām), tad visupirms sāc ar sevi. Tas ka te(forumā) kāds runā, činkst vai gremjas ar nav slikti. Vismaz kautkas. Vispirms ideja, pēctam darbs.
0
pareģojum (augury): Tu tagad zini, cik esmu vecs (jau no cara laikiem), kā pats apgalvoji. Un kur es esmu bļāvis tik ļoti par tēmu «valdība sūkā»?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas