Mājas
0
«...Mēs latvieši! Un pie šī vārda
Mēs mūžam draugi paliksim.
Kas tautas godu kājām spārda,
To vārguli nožēlosim!»

Šādas vārsmas (vai arī strofas, nekādīgi neamtinos, kas ir pants un kas rinda), tika publicētas 1856. gada «Mājas Viesī». Varbūt citiem liksies nodrāzta tēma, varbūt citiem jumdīs atmiņu skaistu, citam sirds sadegsies, bet varbūt kāds tik platu muti virinās un fašistu tēlos... Ko tauta domā mūsdienās? (Lai nu cik liela tauta te apgrozītos 300 cilvēki pēdējā mēneša laikā aktīvi apmeklē šo mājaslapu)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kvēlās patriotisma jūtas ir noslīcinātas alkoholā un nosmacētas kaņepes dūmos... bļin !

bet, ja nopietni- liela daļa sabiedrības locekļu tikai tādi kosmopolīti vien ir. Kur labi, silti, sauss un paēdis, padzēris, tur dzimtene (sanāk jau atkārtoties- līdzīgas tematikas un postējumi jau skanējuši).
Esmu ~veselīga~ patriotisma piekritējs, esmu letiņš, dzīvoju Latvijā un te ir manas mājas... ko Tu Pagān vēl gribi dzirdēt.....?????//////
0
man ar nevelk kaukur citur... ir jaunēkļi svešumā, dzīvo cepuri kuldami un zāli pīpēdami... bet kaut kā nevelk... te mana vieta jūs tracināt...
gauži nopūšas, apzinoties, ka akal kādam vēlāk sabojās garstāvokli...
0
Veročka(Vaira) tak kautkad izteica priekšlikumu, ka par latviešiem vajag saukt Latvijas iedzīvotājus. Tā lūk. Kāda nacionāla vadītāja mums. :)
0
tas pants laikam atincinats uz busha uzrunu kura vinsh aicina veidot vienu kopigu sabiedribu kura minoritateem ari ir svariiga zonime lv atistiiba (veljoprojam neirubijos kada). Tas mani pashu ari biki tracinaja. Galvenais tas jau tiek normali pienemts ka pashsaprotams ka te ir "daudznacionala sabiedriba", phe.
P.s. nu a kur tu 56 gada zhurnalu esi dabujis, paskaidro. Es jau te teicu kaut ko par to nemirstiigo, uzravies
0
priecājies ka ne par amerikāņiem*

* nemotivēts sarkasms... vai tiešām?
0
Interesanti gan, kaadas man atminjas var uzjundiit lasot 56.-aa gada zhurnaalu? Nostaljgjija uzjundii, kad kaadaa nomaljaakaa lauku ciemaa iekaapju stalovajaa. Bet 56.ais... hmmm... neatminu kautkaa.
0
muusdienaas ik siikaakaa nacionaalisma izpausme tiek trakteeta kaa nosodaama.. un tas taapeec, ka tautu bez nac. lepnuma ir vieglaak valdiit.
0
man liekas, ka latvieši paši ir minoritāte savās mājās... ja nav, tad uz to diezgan noteikti iet... un mums kā topošajai minoritātei būs nozīmīga loma valsts attīsībā... :D
0
pilnigi pekriitu edenbiest
0
nee nu analfabeet gan tu esi lielaaks kaa edenbeast:D
0
jā, mua ir pārspēts... :D
0
un es pievienojos juusu barinjam:$
0
boks: man tik interesē domas, kas citu galvās risinās, gribās dzirdēt viedokļus, kas notiek Latvijā he he.
pareģojum (augury): tas tika izrauts no grāmatas: «Latviešu tautas piedzīvojumi» (Uldis Ģermanis), kurā tika rakstīts, ka no šī žurnāla, laikam, otrā numura tika šis pants izrauts un tas nav saistīts ar Krūmiņu (Bušiņu).
Faun: šis tomēr iet laikam līdzi pants, un domāju, ka arī mūsdienās to var izmantot, tā pat kā senas dziesmas, kas vēl tomēr mūsdienu cilvēkiem ar senatnīgām novirzēm he he, uzjundij kaut kādas jūtas.
0
padzīvoju bišķi fričos- apriebās, te labāk te alus gardāks turklāt lielās pilsētās es ātri apmaldos un ta ir dimbā
0
Edenbeast:

"man liekas, ka latvieši paši ir minoritāte savās mājās... ja nav, tad uz to diezgan noteikti iet... un mums kā topošajai minoritātei būs nozīmīga loma valsts attīsībā... :D"

Mees jau zinaam, kas jaadara - katrai gjimenei vajag triis beernus, tad naacija neizmirs. Taa ka visi, kas skalji runaa par patriotismu, bet neveelas gjimeni un beernus, lai padomaa veelreiz.
0
Un ārzemēs dzīvot es noteikti negribu. Ceļot ir jauki, bet palikt kaut kur - ne. Latvija ir tikai viena. Vienīgā (mazā) vieta pasaulē, kas ir latviešu mājas un arī manas maajas. (Lai kaa arii dazhaadi kretiini necenstos man sho iespaidu laupiit.)
0
"man liekas, ka latvieši paši ir minoritāte savās mājās... ja nav, tad uz to diezgan noteikti iet... un mums kā topošajai minoritātei būs nozīmīga loma valsts attīsībā... :D"

var jau buut, bet smiekliigu es tur gan neko neredzu :/
0
1856 gadā šie vārdi skanēja, lai modinātu tautu uz cīņu; šodien tie skan, dažiem dīkdieņiem plātoties vienam otra priekšā ar savu gudro dzīvesziņu.
Bet citādi jau ir labi.
0
kk:( pasacīja patiesus vārdus.
0
Pag, Stonerosi, tas bija, tā teikt, nožēla par mani?
0
nu tad pasēro, Runci Renār...
0
iedod vinjam seeru ozolu paklausiities;):D
0
Pagān,
par ko tad man Tevi te būtu jāžēlo?
Tik traki jau nav. Vienkārši gribas pavilkt uz zoba par tik pompozām runām, kādas te ļauži bīda.
Ja gribat nest gaismu tautā, tad varbūt tomēr šeit nav īstā vieta, kur jums sludināt?
0
Varbūt nepareizi to nožēla lietoju... Varbūt tomēr ir šeit vieta gaismu sludināt, jo tomēr daudziem matainajiem un netikmatainiem, vai vispār skūtajiem ir interese tomēr par nacionalitātes identitāti... Un ar šādām, varbūt pļāpām, kādam paliks «vieglāk» he he.
0
Pagān,
bet vai tas Tev nešķiet nedaudz garlaicīgi? Tik un tā šeit neviens Tev pretī nebildīs; ja ari tomēr, tad gan jau izpelnīsies vispārēju nosodījumu. Varbūt labāk pamēģini pantiņus nest priekšā tiem skuķēniem, kuri gatavi precēties ar jebkuru turīgu afroamerikāni, lai tik nodrošinātu sev cilvēka cienīgu eksistenci; vai, varbūt, vēl labāk, mēģini parunāties par nacionālās identitātes jautājumiem ar tiem, kas šādu situāciju valstīradījuši? Man šķiet, ka ne jau mataino vidū šoreiz tā tumsa rodas...
Peace.
0
Nu tas arī, bet tomēr šo patiesā metāla lapu apmeklē daudzi ar diagnozi - pokemons, varbūt tad tos varēs izārstēt he he. Var jau būt, ka garlaicīgi, bet jāgaida, kamēr kāds uzķersies uz ēsma he he.
0
Hehe :)
0
Labu iespaidu taadaa veidaa tu neatstaaj par sevi, Pagaan. Starp citu tu zinaaji, ka Bluudijam Magotam ir patents uz horizontaalo smaidu? Tas "he he" kaa skatos tev velkas pakalj kaa veca siekala. Vajag kautko vairaak par 1856. gada saukljiem lai "aarsteetu" publiku. Neviens no klaatesoshajiem nenoliedz savu identitaati un tautiibu, ko tu te gribi panaakt? Lai veel kaads tev piebalso, un tu vakaraa vareetu prieciigs zem segas laist savus "he he"? Un man veel kaads paarmetiis to, ka es luuk nosodu cilveeku, paar kuru "ir naakusi nacionaalaa apgaismiiba"? Tas luuk esot tik moderni to noliegt, brljjj.. Atgaadina geju, sievieshu un paareejo "savaadaako" imunitaati. Lieta taada, ka neviens te neko nenoliedz, tikai pasmiiknjaa par to, ka dzhekam uzjundii "atminjas" no 1856.aa. Un, ka chomaks to vien dara, kaa lasa vecu literatuuru un nepaartraukti ir izbriiniits par kautko, nemaz nerunaajot par multenisko visa latviskoshanu vietaa un nevietaa, pamatojoties uz kautkaadu tautas "aarsteeshanu" (laikam latviskots "ljechiishanu"). Paareejiem nav nedaudz neeerti, kad juus uzskata par kautkaadiem bezsmadzenju radiijumiem, kuriem nu ir "jaaparaada celjsh". Tu Pagaans zini ar ko nodarbojas tie modernie kosmopoliitisma apdraudeetie, nepietiekami (prieksh mistera Pagaana) latviskie chubziki (lasi - zhiidi) ? Vinji maizi pelna, un kameer nepelna, atpuushaas, kameer tu ar kaarteejo divnieku latvieshu valodaa velcies uz maajaam pasapnjot par 1856.o. Buutu labaak palasiijis anjukus, varbuut arii nedaudz skats uz dziivi pamainiitos, un kaada stiiva "he he" vietaa kaadureiz iznaaktu viens lielais.
0
Nē nu ja Tu domā, ka mana dzīve aprobežojās tikai šajā foruma sadāļā, Tev Faun, ir pilnīgas tiesības tā domāt tā pat arī bija pilnīgi bezjēdzīgi kaut ko Tev izteikt savas domas, kas it kā apgāž manējās. Tev jau arī velkās visādi sūdiņi līdzi, lai velkās, mans sūdiņš ir un paliks he he, jo nepatīk man lietot kolu un iekavu. Kāpēc jāparāda par sevi tas labākais iespaids? Es lasu aņukus un atpūšos un nāku ar divniekiem latviešu valodā mājās, tā ka viss kārtība, vari būt mierīgs un iet gulēt ar smaidu sejā he he!
0
Zini, Pagān, godīgi sakot, šī paties laikam nav īstā vieta tādām sarunām. To es (beidzot- daudziem par prieku!) sapratu pēc iepriekšējās diskusijas , kur kārtējo reizi kāds man mēģināja pierādīt, ka es esmu duma, bet es bezjēdzīgi un jau nez kuro reizi skaidroju savu pārliecību un uzskatus. A jēga ta nekāda- tik vai tā cilvēki paliek pie viedokļa, ka es esmu duma. Savā ziņā arī tā ir taisnība- jo vienmēr man sanāca rakstīt vienu un to pašu. Kamdēļ? Tamdēļ, ka jautājumi un pārmetumi manā virzienā arī vienmēr bija vieni un tie paši. Secinājums- katram sava taisnība. Un tā arī ir labi, negribu kļūt līdzīga kristiešiem, kas citiem uzspiež savu vienīgo, īsto pārliecību. Labs ir, iepriecinu jūs (jā jā, tos pašus), vairs "nedirsīšu te par patriotismu" (kā man pārmeta viens mūsu sarunu biedrs).
0
a kāpēc pagānam nepatīk lietot kolu un iekavu? Vai tas Tevi nospiež kā latvieti vai metālistu? :)))
0
Maleejs kaa vienmeer orginaals...
A kas Tev nepatiik ka ir cilveeki kas domaa savadaak kaa tu?
0
a kas teica, ka man nepatīk? vai tad es kādreiz esmu nežēlīgi dirsis visū un uzspiedis savu pelēkās masas sindromu? :)) - kols un iekava
0
Luusi,
Tu, protams, esi laaga skukis; tomeer Montijs Paitons, man liekas, liktu Tev pakaarties. Es pat teiktu - Tev, iespeejams, ir paranoja.
0
Lūsis un sliktie kristieši, kas citiem uzspiež savu pārliecību... a kāda tur ir paralēle..? mans kaut kā nebūt te manījis nevienu ļaundari kristieti, kas citiem uzspiestu savu pārliecību un skaņā balsī skandētu, ka redz mana reliģija ir forša, a citi sūkā... lai nu kā, apsveicu ar jauno atklāsmi par šis tēmas nevērtīgumu... bravo! :D
0
Nee nu vispaar,Maleej,pie kaa veel piesiesies,ka zirgi nepatiik,?
0
kam nepatīk? es jau tak akal par faktiem runāju, jau no bērnības biju šito par zirgiem dzirdējis... Tev nepatīk, Tu ko esi braucījis viņiem degunu? takš forš spalvains un silts... paprasi pagānam, gan jau tas latvišķis zin... (nav domāts kā uzbrauciens, tik nojausma, ka pagānam visas šitās zobenu un staļļu štellītes patīk) :))
0
Lūsi, tā jau viņš i, bet vispār - kam ir jēga?
Petenju Malēj, ne viens ne otrs, nepatīk un viss pļāpu valoda, tā pat kā tev nepatīk sakarīgi cilvēki he he. Ar zirgiem neesmu aizvāries, nav laika...
Ēdenesnezvēr (Edenbeast), varbūt ne uzpiešana, bet skaļa varmāka starp mums tomēr pastāvēja agrākos laikos he he.
0
vai drīkt palūgt sakarīgu un nesakarīgu cilvēku sarakstu? Lai būtu vieglāk tikt galā, Tu varētu sākt ar pašu sakarīgāko, visus numurējot: 1)....; tad mazliet atpaliek, bet nu riktīgi sakarīgs: 2)....; nesakarīgākais) Petenju Maleejs
0
esmu brauciijis,varbuut ne tiissaaam bet esmu,a Tu faktu prasiitaaaj man par to tagad sitiisi vai kaa?labaak lai patiik zobeni un stalli nevis dirst kaadam virsuu tikai dirssanas peec.
btw tu esi aarpus visaam nesakariibas robezzaam un Tev manaa nesakariigo cilveeku saraxtaa vieta neatrastos.
0
1) sakarīgie Īvāns, Zumzis, Ranka, Lubene, Čurka un nedaudz vēl 2) nesakarīgie Jurka, Ņirdzējs, Turks, Bembijs un vēl pārissimti. (piedošanu, ka sarakstu neizveidoju līdz galam)
0
ha ha ha... mans labākais čoms arī ir Čurka... kas Tev kopīgs ar Īvānu, vai tikai viņa darbosanās?
0
Jā, Pagān, tie bija veci labi laiki... :D
0
Peteņu Malēj: Nu ar to, ka viņš ir sens atsevišķos gadījumos un man arī gadās būt senam... Bet Čurka pāri visam he he.
0
Runājot par mājām: cik augstai jābūt mājai, ja pa kāpnēm kāpjot raitā solī augšup ir jākāpj 3 mēneši?
0
Šalom ! njaa skatos un briinos....sik jauki jaunieshi shajaa naaviigi druumajaa saitaa ir savaakushies - tas tieshaam priecee...njemsiet mani juusu baraa ?
0
kas i žīdeli... mēs esam melnie un tādus kā Tu mums nevajag, saspermo savus ratus un paskaties uz melno sievu...
0
Petenju Malēj - tu runaa ar Pagānu vai ar mani ?
0
Manuprāt, tas tika mērķēts tev Joske Ābram.
Bet cik augstai vajadzētu būt tai mājai - nostaigā 3 mēnešus pa ietvi, taisni, saskaiti soļus, aprēķini vidējo soļa garumu, un vuālā māju varbūt varēs sāk būvēt, bet tādas parasti debesis skrāpē...
0
Tas it tikai man vai arii citiem- man taa liekas ka Pagaans ir gejs....nekjer krenkji veciit geji jau arii ir cilveeki....
0
Edenbeast, neņem to personiski, mans mērķis nebūt nebija tevi aizvainot, tas izteikums nebija domāts par konkrētiem cilvēkiem, bet kristietības tendencēm, t.i.: kristietībā valda uzskats, ka kristietība ir vienīgā pareizā reliģija, kura būtu jāpieņem visiem. Tāpēc salīdzināju, ka negribu kļūt līdzīga- uzspiest citiem savu viedokli, bet uzskatu, ka katram drīkst būt savas domas, visiem nav jābūt patriotiem, katra brīva izvēle.
0
Ak vai, Pagāns savā tekstā izmanto izteicienu svešvalodā (pie tam galīgi nepareizi)...cik nepatiesi...
0
Joske Tu ar esi gejs? Kurā bārā tusējies?
Nu ko Intar darīsi šai sakarā?
0
Jeb tagad tusiņš latviski esot brusiņš. Tad jāpārjautā Joskem - Kurā bārā brusojies?
0
Nu un ko tad, tu, Cukuriņ, gribētu lai es daru šai sakarā? Murr?
0
Vai es būtu tas Cukurs?
0
Ja esmu Cukurs, tad ar Murrāšanu viss netiks līdzēts he he. Gribu, lai paskaidro manis radīto kļūdu, lai izietu no nepatiesās situācijas...
0
(pieņemu, ka kaite slēpjās vuālā.)
0
akal Lūsis šauj greizi, apgalvodama, ka kristietībā esot uzskats, ka tā ir vienīgā pareizā reliģija... kristietība par tādam lietām vispār nerunā... :)
0
labāk parunāsim par arhitektūru....
0
te Tu mani Edenbeast iedzini tupikā... :((
0
man saap kakls... :/
0
bļe Tu žīdeli ar savu iekaistošo organismu... savaldi savu skruļļus un liec svešam zirgam ēst tavas pūstošās auzas... kas ir Tev pašam riebjas katls, Tev ir ķibele? ,am piemēram patīk kā sarkanie irbenāji kopojas ar zilganpelēkajiem iepūčiem... pārējā informācija par maksu...
0
kā gan es esmu iedzinis Malēja kungu tupikā...? :O
0
ar to arhitektūru... man bija doma paņemt kādu zinātnisku literatūru un iebāzt te kārtīgu eseju par arhitektūru veidiem un iedalījumiem... un tad es padomāju- nafig... tā kā esi mani iedzinis stūrī... labāk tagad skatos uz vecu tanti... grūti vecam cilvēkam...
0
Kas pa huinju pimpi?? Nahuj tu ble shlaageri jobanais cuukai peteni laizi??? Jebal tu sranais urla - kaut tu ble ooperaa nokluutu!!!!!!!!!!
0
tas bija Maleejam
0
...tavs teksts pilnīgi sūkā, jo:
1)nevienam nav bail;
2)neviens nesmejas (kā tad tā? :(( );
3)informācijas daudzums, kas mērāms ...0digit(5)...es varētu turpināt, bet pateikšu, lai Tu saproti - Tur nekā nav;
4)ja tu domā, ka kādu aizvainoji - cik Tev gadu?

0
...tas bija kam? nu uzmini...
0
Oho, apsveicu Joski Aabramu!
0
Edenbeast, vakar, plkst. 00:21:"akal Lūsis šauj greizi, apgalvodama, ka kristietībā esot uzskats, ka tā ir vienīgā pareizā reliģija... kristietība par tādam lietām vispār nerunā... :)"

Lēnāk pār tiltu. Tu jau pats negribēji par kristietību diskutēt, bet tagad tu man neatstāj izvēles iespējas. :) Tātad- kāds ir pirmais bauslis? Manuprāt pirmajam būtu jābūt "tev nebūs nokaut", jo slepkavība ir lielākais noziegums un grēks, bet... nekā, pirmais bauslis ir "tev nebūs citus dievus godāt manā priekšā" (precīzi neatceros, nav man pie rokas Bībele). Tātad, pēc kristietības priekšstatiem, ja es godāju Pērkonu, es nonākšu elle, kaut arī nekad mūžā nebūšu kādu nogalinājusi, zagusi, vai vēl kaut kā riebusi, vienvārdsakot- itkā labs cilvēks, bet, redz, pagāns, tamdēļ uz elli prom. Bet kristietis- slepkava nonāks šķīstītavā un pēc tam Paradīzē, ja savus grēkus pienācīgi nožēlos. No tā neapšaubāmi var secināt, ka kristietība sevi uzskata par vienīgo un pareizo reliģiju. Turklāt es to gana daudz esmu dzirdējusi arī no cilvēkiem- kristiešiem, ne tikai kaut kur lasījusi.

P.S. Vai "elle" jāraksta ar lielo burtu?
0
Ja debesis rakstās ar mazo burtu, es domāju, ka elle nav nekas svarīgāks...
0
ai, Lūsi, tu kristietību jauc ar judaismu. kristietībā arī nav šķīstītavas, ja kas... un ja tu godā pērkonu, tu nekādā mērā neesi saistīta ar kristietību, bet gan ar citu reliģiju. bauslis būtu pārkāpts tikai tad, ja tu būtu kristiete, bet sev dieva vietā liktu, piem, naudu, kādu lietu, jebko citu, kas aizstāj dievu (proti, elks). un kas gan ir lielākais grēks dieva priekšā? da jebkurš.
vispār, par kristietību tev vēl daudz jāmācās, ja gribi zināt īstenību, tad ir jāatmet daudz kas, ko tu domā esam par kristietību. un, vēl... kāpēc tu uztraucies, ka nonāksi ellē, ja tu godā savu dievu? tu taču netici kristīgo dievam, manuprāt, tev nebūtu vispār par to jāuztraucas... domā, hinduistu indijā uztrauc piem., kas rakstīts pāvila vēstulē romiešiem? :D un vēl, elle un paradīze nav kādas vietas, kur nonāk... un tās nav jāraksta ar lielo burtu. :D dievs neskatās uz burtiem... :D
0
vēl, kristietība nedzīvo uz baušļiem. galvenais ir žēlastība... jo bauslību izpildīt nevar. un patiesībā, ir 613 baušļu... :D
0
un LŪDZU, keep silent about religion!!!!!!! plīīīīīīzzzzz!!!!!!!... te tomēr ir truemetal, un man netīk pārkāpt bausli nemuldēt par reliģiju.... :D
0
runājot par arhitektūru, man patīk jūgendstils....
0
Man patīk guļbūves he he
0
Sveicieni Runcim Renaaram !.... man patiik teltis....un iglas arii nav sliktas...!
0
Petenju maleej ej $%*& sasodiitais anti semiits....
0
Sasodīts, vai es tiešām esmu TIK stulba, ka kāds nepārtraukti mani pārprot? Es neuztraucos par nonākšanu ellē, es vienkārši pierādīju, ka pēc KRISTIETīBAS viedokļa es nonākšu ellē, no kā savukārt var secināt, ka kristietība sevi uzskata par vienīgo pareizo pārliecību. Un 10 baušļus es esmu lasījusi BīBELES pirmajā vākā, un, cik man zināms, Bībele ir kristiešu svētie raksti, nevis jūdaistu (kaut arī Vecā derība lielākoties sevī ietver jūdaisma rakstus, tie tomēr ir arī kristiešu svētie raksti.), varbūt tu gribi pierādīt pretējo? Redzu, ka tu diezgan brīvi traktē dažādu jēdzienu nozīmi (par tiem "citiem dieviem"), tad jau laikam tu neesi katolis. Iespējams, ka luterānis, bet visticamāk, ka baptists vai kāds cits protestants.
Turklāt, es nesāku diskutēt par reliģiju. Es tikai izteicu salīdzinājumu, šajā gadījumā maz saistītu ar reliģiju, uz kuru tu uzēdies. Tas būtu tāpat kā, ja tu pateiktu, ka negribi būt skops kā skots, bet es sāktu ar tevi diskutēt par skotu tautas etnogrāfijas jautājumiem.
Protams, ka man daudz jāmācās, tāpat kā tev būtu derīgi nedaudz iedziļināties socioloģijā, lai saprastu, ka krusta kari nevar būt atdalāmi no reliģijas, ja tie ir kari ar reliģisku ievirzi. Labi, viss, nav jēgas par to runāt, katrs mēs paliksim pie savām domā. Ierosinu šo diskusiju beigt. Domāju, tu piekritīsi. :) Vispār- nesapratu, ko tā sacepies tieši par manu izteicienu, man domāt, šī nebūt nav pirmā reize, kad šajā forumā kāds ko nelāgu par kristietību saka.
0
Hmm... Par to ka kristietība uzskata ka ir uber vienīgā pareizā ticība. Nu kad es runāju ar vienu hiper-luterāni, tad es šim prasīju, kā tad ar tiem kas dzīvo džungļos un i nezina par J. Kristus kungu. Vai tad tie arī nonāks ellē? Tad nu viņš, acis pret debesīm pārgriezis, sāka mani apgaismot, ka redziet visiem kristiešiem ir baigais pienākums sludināt pasaulei Kristus vēsti un ka jāved citas dvēseles pāri neticības bezdibenim un tādā garā, ka tie kas nepieņem kristietību tomēr tiek nosūtīti uz labošanas darbiem ellē (uz kādām pāris mūžībām). Tas nekas, ka ~2/3 zemeslodes apdzīvotāju netic Kristum. Mjā Dievs ir žēlīgs, tikai to nevar pamanīt.
0
Gothic
0
Mans ieteikums - Nesēdiet mājās, izejiet piesviedrināt savas ādas biksas!
0
kam ādas, kam lateksa....
0
Man ir džinsi un es ar to lepojos. :]
0
Enemy, tak elle jau ir pārpildīta, nezinu, kur mēs visi liksimies. :) Dantes "Dievišķajā komēdijā" jau arī teikts, ka visi dižie grieķu filozofi tusējas pa elles pirmo loku, jo nepazina īsto Dieva mācību... Parēķini tad, tos nieka dažus tūkst. gadus PIRMS Kristus, cik tur to ļautiņu... Jā, un kā tad ir, teiksim, ar tādu homo habilis vai homo erectus? Tie arī ellē? Jautra kompānija tur noteikti nolasījusies, ne? :D
0
Vislabāk, ja vispār nebūtu vasārā nekādas bikses, pliki skraidītu kā tiko dzimuši, pa pļavām, gar priedēm, caur jūrām līdz mājām he he.
0
kaukad jau laikam teicu ka ellē ļabāk, nav par apkuri jāmaksā un domāju ka tur ir vairāk metāla
0
tēmas nosaukums "mājas" bet panesās teksti par elli... wow!
0
tēmas nosaukums "mājas" bet panesās teksti par elli... wow, cik mēc visi ļauni un grēcīgi! ha!
0
sorry...:$

a kurš ir teicis ka ellē ir karsti?
0
Nu ja, Pagān, man jau nekas nebūtu pretī tā dzīvoties, žēl vienīgi, ka cilvēki nesaprastu... :( Tāpēc man ir cauri džinsi (un es ar to joprojām lepojos), ērti, laba ventilācija, daiļi izskatās. Ko vēl vairāk vajag?
0
Vajag vēl vairāk tās džinsu bikes plēsti pušu he he.
0
Ir gan shis tas, ko juus romantiskie plikadiidas noteikti izgriezaat no savaam fantaazijaam. Still waiting for that instict limiting implant upgrade... It should not be switched off. There is a need to remove that switch.

Bet Pagaanam es domaaju neviens netrauceetu skraidiit gar priedeem un speeleeties ar chiekuriem.
0
Hellllooooou, ai em from jū es ej, end it siims zet zis forum iz verī gud end jūv gat sam gud ingliš skilz n' stuf. Ken Ai džoim jā?
0
Jā RunciRenār, vari pievienoties. Bet skraidīt gar priedēm un čiekuriem, drīz vien apriebtos, būtu jāsāk skaridīt pa ielām un spēlēties ar mašīnām, lai neiestātos rutīna, un tad gan sāks traucēt visādi...
0
tad jau sanāk gta :))
0
Bet kurš teica, ka zagšu? Tikai skraidīšu, kā apdirsies (tikai pliks) pakaļ he he.
0
Kad skraidīsi, pasaki man ar`, iešu apskatīties... ;)
0
A, lūk, neteikšu he he.
0
abi taadi puspliki skraidaasiet? vot skatinjhs - a ja nu saskrienaties aiz kaadas priedes?:D
0
Pagān, nu bet varbūt tomēr, a? Nu klau, nu neturi sveci zem pūra... (neprasi man, ko es te domāju ar SVECI, ghi, ghi)

Lucifer, a tas būs aiz priedes, tik vai tā neko neredzēsi. :P
0
eh va ta no jums tur dizhi buutu ko redzeet /:D cik jums, beerni, gadinju?
0
...ievaideejaas vecaa, izzhuvusii kranja aizgaldee...
0
sex pirms laulībām ir grēks... nu, bet jums pagāniem, laikam neskaitās... ko teiksiet, pagāni?
0
faunus nu gan izcēlās... bravo, oriģinalitātes šādā izteikumā netrūkst... :D
0
ar gadiem nāk pieredze, Mr. Faunus de Anus....
0
Ēdenesnezvēr (Ēdenbeast): citam seks, citam skaista mīlas dēka he he. Tā viens pagāns teiks.
Lūsi: Diemžēl, esmu apsolījis cilvēkiem, ka neatklāšu to vietu, kur sveces neturēšu zem pūra he he.
0
ar gadiem nāk pieredze, Mr. Faunus de Anus....

es peedinjas pie shitaa labaa teiciena nevaru pielikt /raud/

bet tu Lucifera te nevienam nepatiic, ej prom!!!
0
es ierakstu vienu teikumu... pilniigi ne pa teemu... Edenbeast mani slavee par origjinalitaati un kautkaada (laikam, cik izklausaas) seksaa pieredzeejusi sieviete man dod padomu, un neveiksmiigi meegjina manam segvaardam piemetinaat "aspraatiigas" atskanjas.

Interesanti...
aaa, tu laikam automaatiski nodomaaji, ka taa vecaa kranja bija domaats tev? Kuraa vietaa, es biju piemineejis tavu vaardu? Jaa, ar gadiem naak pieradums atsaukties uz dazhaadaam burtu kombinaacijaam. Asociaacijas ir neizbeegamas.

And remember kids:
action -> reaction.
0
Jeb dūrei vajag kur atdurties?
0
Edenbeast: "sex pirms laulībām ir grēks... nu, bet jums pagāniem, laikam neskaitās... ko teiksiet, pagāni?"

Tu esi nevainīgs?

A par pagāniem- mums jau nekas neskaitās, nav jau nekādas pagānu organizācijas (cik zinu)- ar to es domāju reliģiskas org., nevis eksperimentālās arheoloģijas, seno cīņu un folkloras kopas, tāpēc uz pirkstiem (un biksēs) neviens neskatās. Bet, ja par mūsu senčiem, tad zini, palasot dainas netieku gudra- bija viņiem sekss pirms precībām norma vai nē. Jēdziens "vainadziņa noņemšana" (kas visiem vienmēr saistās ar seksu- pirmo reizi) nenoliedzami vienmēr minēts kopā ar vedībām (kāzām), pāriešanu līgavas- sievas statusā. Tas arī ir loģiski, jo "vainadziņa noņemšanai" ir arī tiešā nozīme- noņemt meitas vainagu un likt galvā sievas aubi. Bet visādi "ezeriņi, melniem kārkliem apauguši", "kumeliņa peldināšanas", "upes zuši, kas lien vēderā", u.c., praktiski vienmēr minēti pie meitām un puišiem, nevis sievām un vīriem, tātad- neprecētiem ļaudīm, un pārsvarā nevis ar nosodījumu, bet gan ar fakta konstatēšanu un itkā realitātes atspoguļošanu. Tad ej nu sazin, kas īsti tur bija ar tiem tikumiem. Viens gan ir skaidrs- bērns meitās vienmēr bijusi kauna lieta.

Nu ja, Pagān, nu ta neko, neiešu jau lūgties, ha. Baigais vispār, ienāk forumā, uzraksta te šitā, rada interesi, un tagad- mē, mē. Pagans tāds. :)
0
he he
0
lūsis izliekas baigi gudri runaatprotosh:D
0
es esmu grēcinieks... un man patīk grēkot... tad es rāpoju altāra priekšā un nododos sevis mazohistiski sadistiskai sodīšanai... forši, bauda ciešanās... man patīk latex, melnas mežģīnes un viena īpaši nežēlīga būtne... ;)(6)(L) tā ir kristieša priekšrocība... kamēr jums pagāniem ir vanilla sex, mums kristiešiem ir HARDCORE SM FUCKING... :D (vanilla sex - parasts dzimumakts bez ekstrām)
0
un ko ruņčuks tā sataucies??? baidies ka tevi kāds nosauks par mincīti incīti?? :D
0
Mācītājs lateksā, kas var būt vēl jaukāks šai pasaulē he he.
0
eu edenbeast laba idejinja prieksh mums ne?... maaciitaajs lateksaa.... :D:P(6)(L)
0
perfekti... Lucifera, mans gaida Tevi baznīcā... :P(6)(L):*
0
Nu jā, Edenbeast, nu jā... ko nu pagāni ar tevi var spēkoties. Mums ja atliek vien grupņiki-

Ganīdama es uzgāju
Divi puiši pieguļā;
Es vidū ielaidos,
Siltumiņa gribēdama.

zoofīlija-

Gāju, gāju pa celiņu,
Iesagriezu krūmiņos;
Tur uzgāju jaunu puisi,
Melnu vistu plucinot.
Es padevu labu dienu,
Viņš ar vistu krūmiņos.

prostitūcija-

Pelnīties pelnījos
Ar abiem galiņiem:
Ar rokām maizi pelnu,
Ar apakšu sudrabiņu.

anālais sekss-

Lai bij laba, kam bij laba,
Puisīšiem gan bij laba:
Pist dev` ritā vakarā,
Pist dev priekšā, pakaļā.

oarālais jau arī-

Dievs dod prieku, veselību
Mazajam bērniņam!
Bērniņš zīda mātes cici,
Māte tēva pipelīti.

Mjā, mūsu tikumīgie, puritāniski garlaicīgie senči... :(
0
Pavisam bēdīgi, ka vienveidīga mīlēšanās mūsu senčiem bijusi he he.
0
"Ar apakšu sudrabiņu."

oo, tiiri interesanti :) vispaar forshi tie pantinji, vari papostot veel, ja ir ;)
0
tu Lūsi pati saceri šos pantus..? Talants !
0
zini, tas ka tu zini tautenītes vēl neko nenozīmē... esi mok uz sevis ar kaut ko no tā visa izmēģinājusi...? latviskās tradīcijas, kā nekā... :D un, cik ta ilgi tu tās tautenītes meklēji...? speciāli, lai atspēkotu manu textu...? ak, es jūtos dziļi pagodināts... un vēl kas... zini, to ko tu tur uzrakstīji sauc par maucību... nu tas tā, starp citu... es runaju par sexu, nevis maucību... :D
0
Nu johabī ararā. Ēdenesnezvēr (Edenbeast), teici, lai viss, pietiks par reliģiju, negribās tev grēkot, bet kas notiek? Lūsi, Tu ar brauc virsū par to ka patriotismu pārāk ķengāju (bet vai tirdīšanās ar Ēdenesnezvēru (Edenbeast) nav kas līdzīgs)? Ārghhehe. Bet mājās turēt katram pa lateksa mācītājam būtu interesanti, vai arī katram mājās lateksa vākos bībeli he he.
0
a tu vispaar zini kur taadu lateksa maaciitaaju var dabuut? :/
0
Edenbeast, ar tevi nav jautri. :( Baigi nopietni visu uztvēri, ja? Es laikam aizmirsu pielikt piecus smaidiņus visam beigās, lai saprastu, ka tas viss ir NENOPIETNI! Piedod. Zini, es netērētu laiku, lai "atspēkotu tavu tekstu", (jo es neko negribu atspēkot :) , ideja par lateksa mācītāju man patīk), kaut kad vienā krājumā biju atzīmējusi šitos pantiņus, kā "senlatviešu neķītrības pierādījumu", tamdēļ man neko dižu nevajadzēja meklēt. Ja mani teksti tevi tik šausmīgi kaitina, varu apsolīties turpmāk atturēties no komentu rakstīšanas tev.

boks, ņirgājies, ja? Kur nu man tāds talants, tik vien ir, kā izlasīt un apjūsmot varu...

Runci, es te dainas nerakstīšu vairāk, napatīk cilvēkiem. Ja šAUSMīGI interesē, varu tev uz mailu aizsūtīt kādas pāris, bet, ja interesē ļoti, ļoti, nopērc kādu nerātno dainu krājumiņu. :)

Pagān, es tev virsū nebraucu, es tikai izteicu savas domas.
0
Runci, es nezinu, varbūt Ēdeneslateksanezvērs he he (Ēdenbeast) zinās atbildi...
0
man patiesībā šīs tautasdziesmas ļoti uzjautrina.
varētu gan vēl uzrakstīt... un pašas nerātnākās.. tautai īstenībā patīk:)
0
es zinu visas atbildes... es esmu tā patiesība kas ir tur ārā... uz ielas... sexšopā...
0
www.liis.lv/folklora - caur turieni varēja atras tautasdziesmas, es gan nezinu vai nerātnās (slinkums), bet varbūt būšu palīdzējis boksam.
0
Kaut kā šaubas māc, ka iekš liis varētu nerātnās tautasdziesmas atrast, bet ko var zināt :) Starp citu, kādreiz pat tāda grāmata Nerātnās dainas bij', vērts pameklēt, vai nav grāmatu plauktā aizķērusies :)
0
he... ok. paldies.
p.s. nevis boksam, bet bokam!
0
Nerātnās dainas var atrast šeitan: www.dainuskapis.lv/k.php?in=10...
0
bāc... , labais ! riktīgi izrēkties var.
vispār senči baigie izvirtuļi bija... nu kā jau mēs visi.
0
Edenbeast ir vieniigais maaciitaajs lateksaa! nee nu gan jau ir veel kaads tik pat perverss un izvirtis, bet neviens jau nedraaziis savu sievinju gjeerbies lateksaa.... :D
0
zini, nav slikta doma... :D lateksa tērps... (6)
0
:P (6)
0
bok, nu jā, paldies ka izlaboji (nepamanīju to vienu s, kas atļautu man lietot boksam he he).
0
Ēdenes nezvēram:

Cik muljkjiigi! Esmu nedaudz sashutis. Dievs mums deva valodu, Dievs muus radiija un Dievs arii muus sodiis. Tas, ka Lūša rokas, kuras bezdieviigi svaidaas ar akmenjiem vada Saatans, kura kaardinaajumaa Kanibāls dazhreiz kriit - pat tas neatljauj mums sviest pa vinju ar akmeni. Mums ir jaamaak piedot, jo Dieva taa Kunga celjsh ir piedoshanas celjsh. Ikviens greeko, bet ne katrs maak piedot, jo piedot ir gruuti. Maacieties piedot mani jaunie draugi, maacieties piedot un arii jums juusu nestundaa taps piedots. Un luudziet! LUUDZIET mani jaunie draugi - luudziet Dievu un dariet to no sirds. Nekas taa neattiira sirdi no paarmetumiem un dveeseli no greeka, kaa luugshana.
0
baac, kaads kanibaals, Luusis :D
0
runci - tuuliit tu iespeejams sanjemsi baigo komentu no edenbeasta par shito:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas