System Of A Down - Mezmerize
0
Kaadas atsauksmes jums buutu par sho albumu (ja esat dzirdeejushi)? Personiigi vinsh man skiet no vienas puses komerciaals, bet savaa zinjaa arii nedaudz piekjer..
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man patika, bet ieprieksheejos neesmu dzirdeejis, taapeec nevaru saliidzinaat to. bet interesanti Neon, kaa var noteikt, ka tas albuums ir komerciaals vai nee?
0
Klausaamas ir knapi 2 dziesma vis paareejais sviests. esmu vinnos baigi viiles. 1. un 2. alboms bija labs 3 jau nevisai, 4. galiigs sviests.
0
sorry, bet vai ta dauņu sistēma nebija visu laiku komercija..?????
0
sorry, bet vai ta dauņu sistēma nebija visu laiku komercija..?????
0
Edenbeast, nejaucies, lūdzu, lietās, no kurām neko daudz nesaproti..

Pagaidām esmu dzirdējis tikai BYOB, un tas klips man lika smagi aizdomāties par karu, naudu, un citām pasaules nejēdzībām.
0
KOmercija jā, bet interesenta. NU līdzīga nekā nebija. A šitais pēdējais ir gļuks kaut kāds.
0
Kopumā ir tīri labs albums. SOAD kā vienmēr parāda, ka māk dziedāt un spēlēt, bet viņu dziesmu rakstīšanas spējas ir nožēlojamas. Arī vārdus rakstīt šie īpaši neprot.

1996: tev lika aizdomāties dziesma ar vārdiem:

Everybody's going to the party have a real good time
Dancing in the desert blowing up the sunshine
Blast off
It's party time
And we don't live in a fascist nation
Where the fuck are you?
Where the fuck are you?
Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

...
Jā, es šajos vārdus redzu dziļu jēgu :D

P.S. Neuztver to kā apvainojumu, tas "Why don't presidents fight the war? Why do they always send the poor?" tiešām ir kaut kas par ko aizdomāties, bet kad palasa visu tekstu var saprast ka kopumā teksts ir pilnīgi nesakarīgs.
0
Godīgi sakot, šitas albūms ir visnotaļ labs. Tāds visai ketčī meldiņu bagāts, ar savu odziņu teju katrā dziesmiņā. Man ar daunēniem ir tā, ka patika pirmie divi, nepatika trešais, un tagad tīri labi patīk šis te lūk. Tā ja.
0
chazzzrock

Ņemot vērā, ka šī grupa ir komerciāla rakstura, tad nu jāņem vērā, ka lai dziema skanētu kā gribās, nākas iebāst tajā kautkādas rindiņas, kas isti neieiet galvenajā domā. Kaut gan Where the fuck are you arī sevišķi pretrunā ar galveno domu nenonak :) un ja tev tā riebjas šie harizmātiskie, komerciāliem panākumiem bagātie amreikas iedzīvotāji, tad tā arī pasaki. Bet text nav tas īstais gļūks ar ko izceļas šis albūms, bet gan mūzika un kā tā ir aranžēta.
0
klausiit var shito bet ne daudz un ne ilgi, labaaks jau par ieprieksheejo ir stabili
0
Es aizdomājos galvenokārt par 'Why do they always send the poor?'. Jā, un pirmajā vakarā tā dziesma likās gandrīz vai vājprāta kalngals, pēc kādām reizēm 5ām uzliku Dimmu 'Progenies of the Great blablabla' klipu, viņi [Dimmu] likās kā bērni..
0
ak tad es neko nesprotu? NU shitteri... :D
0
man tie System Of A Down arī liekas interesanti. ikdienā gan neklausos, bet noniecināt nevajadzētu...
he, kurš no jums ir tik bagāts kā viņi, a???
es par tādu piķi būtu ar mieru nodibināt pat pats savu popa boybandu! :))))
0
suuds
0
mefisto, ko izšķir bagātība? neko. man mežā ir labāk. ziema, sals, kāds kristietis ko upurēt... (vai, es tak pats esmu kristietis.... :O:D)
0
jaa...man arii patiik visaadas dirty lietinjas mezhaa...vienatnee...
:))))
0
aukstumā... kad vēl ir ierobežots laiks... un jūti kā uz tevi skatās koki... :D
0
un it īpaši tas viens, pie kura tu esi piestutējies.... :D
0
Man SOAD patiik un vinju jaunais albums ir lielisks. Komerciaals vai nekomerciaals? Kaada tam noziime? No taa jau nekas nemainaas.

Grupu varam uzskatiit par komerciaalu, saakot no taa briizha, kad vinja studijaa ieraksta pirmo albumu un meegjina to notirgot.
0
ejiet dirst visi, es esu totālā pālī un man patīk SoaD
0
laikam ir prikolīgi mājās vienam piedzerties..?D

kas attiecas uz Dauna sistēmu , man šķiet ,ka tā vairāk ir dredainu skeitbordistu mūzika. Klasiskie metaleri tomēr ar skepsi raugās uz šiem armēņiem... būtu grūti iedomāties piem. tādus klasiķus kā BigUgga, Intars, Edenbeast u.c. skeitojam kautkur Uzvaras parkā vai citur.., pie ieslēgta mafona, kur skan Sistēma... :)))
tāka šiem lēkātājiem (SOAD), lai arī cik viņi labi būtu, šei atbalstītāju gauži maz... un ja ir, tad tie ir skeitotāji no Uzvaras Parka .DDDDD
0
Nez nez. Cik esmu dzirdējis no viņiem - un tas varētu būt 2. un 3. albums - priekš skeiteristiem viņi tomēr par ne-prastu... :) Lai gan nava manā gaumē, jāatzīst, ka mūzika interesanta. Vismaz oriģināla.
0
viss ir ok, bet boks peedeejaa komentaaraa nepauda savu viedokli...es jau saprotu, ka ja paareejie dara taa, tad jaaskrien liidzi....
0
kā ta nepaudu...
un kam ta es interesanti skrienu līdz ?
0
boks - labs... un vienam maajaas iereibt shad tad tieshaam ir visai patiikami, bet pilniigaa paalii veel vienatnee nav naacies nonaakt.
0
D.. nu varbūt cienījamo 1996 ir pametusi meitene... ta ņem vecais un no kreņķiem piedzerās.
0
tavs viedoklis bija tikai tas, ka tā ir dredainu skeitbordistu mūzika. bet kāpēc tieši?

tu vēl uzsvēri, ka īsti metālisti tādu shitu neklausītos un sauci kā piemērus tos visus true matainos onkuļus...bet kur argumentācija?
(te viens arguments, piemēram: vokālists spiedz tādā toņkārtu spektrā, ka liekas viņam olas saspiestas starp diviem laukakmeņiem)

p.s: tikko atgriezos no meža. domāju, ka būšu tur tikai es un koki, tāpat domāja arī Edenbeast...
:)))

0
Varbūt, bok, varbūt... Bet varbūt arī ne... Nē! Es svinēju to, ka nodevu referātu par plaknes vienādojumu un vēl viskautko skolā... Zini, kas ir plaknes vienādojums? Tā ir analītiskā ģeometrija, kas savukārt ir augstākā matemātika. Es mācos 11. klasē. Jautri, vai ne?
Un man vienatnē sanāk jautrāk, nevis barā. Bet vakar bija bars.
Atvainojiet, ka ne par tēmu, bet man tomēr tīk skaidrība visos Q
0
shitos veel kaads klausaas ar?
0
Aaraa tagad ir pavasaris?
0
ozz peec vasaras
0
Mefistofelim: pirmkārt es neteicu, ka SOAD ir shit. Spēlēt un dziedāt viņi māk, un tīri labi to dara.
Otrkārt- ko tev te argumentēt, johaidī ? sistēma ir tipisks numetal pārstāvis, kas liekams vienā maisā ar veselu baru šī žanra pārstāvjiem (korn, slipknot, deftones, coal chamber u.t.t. ). Tas ir pavisam cits novirziens (itkā radniecīgs), cits vilnis un vēlreiz atkārtoju- dredainu, pīrsingotu, platbikšainu skeiteristu mūzika... nu varētu teikt ekstremālo sporta veidu mūzika, visādi skeiti, snovi, BMX, skrituļslidas, slēpes u.c. Un es nesaku, ka tas viss ir slikti... katrs izvēlas savu.
Treškārt- uzskaitīt muzikālās nianses un atšķirības starp šiem stilim es netaisos. (laika tērēšana) Ir jābūt riktīgam dundukam, lai tās neredzētu un nesaprastu. Īstaim metaleram tas viss izraisa sejā smīnu. Argumenti ? nu pieņem vecais to kā aksiomu.
Un vispār: šī tēma jau ir izsmelta līdz vemšanai.
un pārcilāt to vēl un vēl nav vēlēšanās.

p.s. to 1996: droši vien, ka man skolā bija tāds plaknes vienādojums, neatceros (lietas, kas man nav vajadzīgas parasti neatceros) un tici man, dzīvē man tas nav nedz noderējis, nedz bijis vajadzīgs.
0
Kad es redzeeju to SOAD klipu man nedaudz ienaaca praataaa DIO.
0
ko juus tik garus tekstus drukajat dzerusham cilvekam gruti izlasiit kur nu veel pirmo vardu tekstam atcereeties
0
bitiit matos ka esmu aizdzeeries i nepamaniju ka araa jau vasara ir
0
bāc...! vēl viens mājās kodējs..
eu, nu kur ir tas kaifinieks pieliet mūli mājās pie datora un postēt tautai par to cik esi piedzēries...
bet kur tad drukas kļūdas? :))))
0
divi teikumi

chaZZZrock, vakar, plkst. 20:45

"Kopumā ir tīri labs albums."
un pectam
"... bet viņu dziesmu rakstīšanas spējas ir nožēlojamas"

es neparak saprotu pashu rakstitaju ha ha ha
0
nu ar kuru vardu es pieminejeu ka es majaas dzeru? es jau majas ierados piedzeries
0
Bok, par Sistēmu- viņi paši uzskata, ka nav NU, un, manuprāt, pēc tā arī vajadzētu vērtēt grupas piederību kādam žanram.
Par mateni- to man ķertais matenes skolotājs uzdeva, jo nebiju uz 1 stundu. Skolā to vienādojumu piemin garāmejot, bet mums [tiem bastotājiem] bija jāuzcep 21 lpp garš brīnumdarbs.
0
Lai ko man kaads meeginaatu iestaastiit vieniigie ko es nekad nesaliidzinaashu ar kaut kaadiem limpiem un citiem suudiem ir System.
protams, piemeekleet muzikaalo raami vinjiem buutu pagruuti jo, redz, tas taksh nav ne blekis, ne death.... taatad NU...(?)

to chaZZZrock
laikam tu biezhi visu uztver burtiski un par taadu lietu kaa sarkasmu neesi dzirdeejis ja reiz citee to Everybody's going to the party have a real good time
Dancing in the desert blowing up the sunshine
Blast off
It's party time
Varbuut tas noziimee to, ka kameer cilveeki "tusee " neparko neaizdomaajoties kaut kur tuvaak vai taalaak no Iraakas turpina mirt cilveeki bezjeedziigaa karaa...

0
>> protams, piemeekleet muzikaalo raami vinjiem buutu pagruuti jo, redz, tas taksh nav ne blekis, ne death.... taatad NU...(?)

Kaut te biežāk tādi cilvēki iegrieztos..:I
Ar sarkasmu šajā saitā ir grūti, roof, kas nu ir, tas ir..
0
nu manupraat kaa jenkji to definee tas arii sanaak alternative metal, rammstain ar gruuti nogruust pie kaa konkreeta true nesanaak industrial ar pa maz peedeejaa laikaa kaukaads alternative industrial metal
0
jap 1996, visam vienmeer vajag raamjus lai "vieglaak" ielikt kaut kaados plauktinjos ar uzrakstu der vai neder...

Gribeet zinaat ko peec Serart kaads par seklumu vareetu pateikt.Kas attiecas uz true un netrue tad gichotaajam ir ierakstu kompaanija eatURmusic kura izplatiija SATYRICON albumu Volcano amerikaa un ir paneemusi arii paaris jaunas black grupas kuras tiek produceetos no SOAD naudas.
0
Nu es paarklausiijos albumu veelreiz, nav taa, ka galiigi tur nekaa nav, Violent pornography un dziema par kokaiinu ir dziezgan labas. Bet nu peec manaam domaam ir shis vissliktaakais SOAD albums.

bet gjitaarista balss man vairaak vai mazaak (+/-) kriit uz nerviem
0
Bleakness
Rammstein Reise Reise uztaisiija 5 versijaas kaut kaadaa special edition singlaa (ieskaitot bum bum bum stilaa)... tas luuk jau ir SALE OUT!!!!
Herzeleid un SEHNSUCHT ir labs
0
Man atkal vienmeer Rammstein labaakais albums ir licies Mutter. Sehnsuchtaa jau arii diezgan daudzas dziesmas ir ietureetas bum bum stilaa >:), herzeleid man patiik Lost highway deelj.

:*
0
vinji jau vienmeer singlos likushi klaat tucss tucss versijas
0
1996: "par Sistēmu- viņi paši uzskata, ka nav NU, un, manuprāt, pēc tā arī vajadzētu vērtēt grupas piederību kādam žanram." - tas nu tieši ir tas, ko vismazāk vajadzētu darīt.
Bieži vien grupas, lai netiktu salīdzinātas ar pazīstamām grupām, no kurām ir ietekmējušies vai "aizņēmušies" idejas, izdomā sev jaunu, bezjēdzīgu žanru. Citkārt atkal pašiem grupas dalībniekiem nav sevišķi lielas nojēgas par žanriem; citreiz kāda grupa sevi apzīmē par kādu ejošu vai cienījamu žanru, lai iekarotu popularitāti (kaut arī pašiem līdz tam ir diezgan patālu - piemēram, lēvenis ar metalcore grupām, kas sevi dēvē par thrash, lai izpelnītos metāla auditorijas ievērību), vai arī norobežojas no žanra, kuru pārstāv, jo tas tiek atklāti izsmiets. Tas arī ir šis gadījums, kaut arī SoaD pārējo NU grupu vidū izceļas ar kādu kripatu oriģinalitātes.

Bet ja nu es kādreiz sadomātu pievērsties skeitošanai :D, kas gan lai zina, varbūt tieši tāda mūzika tam arī ir vispiemērotākā.
0
Es tomēr atļaušos uzskaatīt, ka viņi nav NU. Vismaz ne tas NU ar moriem, repu un vinilu.
Bet jēga šim visam, tam, vai grupa pieder vienam vai otram stilam, ir? Kādam tāpēc patiks vairāk vai mazāk, ja tiks pielikta konkrēta birka? Manuprāt, nē, ja nu kādam atsaldenim. Cilvēks ar savu savādo vēlmi visu salikt pa plauktiņiem pēc kādām dažām pazīmēm, pārāk neiedziļinoties, taču ir tik smieklīgs...
0
Viena no galvenajām nu pazīmēm ir dažādu stilu sajaukšana tiktāl, ka pat nevar noteikt kādā stilā grupa īsti spēlē. Dziesma "Violent Pornography"(īstenībā, tīri labs gabals:))to izcili parāda. Vispirms pāris rindas tiek norepotas, tad dažas nobļautas un tad sākas melodiska dziedāšana. Tas ir 100% Nu-metal ;)
0
Nu man liekas klasisks Nu ir tad kad sākas ar smagu ievadu, turpinās ar līrisku dziedāšanu 3 nošu pavadījumā. Piedziedājumā tiek atkārtots ievads. Nobeigumā 2 reiz atkārto piedziedājumu. Parasti pirmā dziesma diskā ir vissmagākā.
Tās ir manas nu pazīmes.
0
Neaizmirsti kategorisko prasību iztikt bez ģitārsolo un tamlīdzīgām liekām lietām :D
0
heh, ja iisumaa jaaraksturo jaunais soad tad es bi dotu kaut ko tipa clown-alternative-metal apziimeejumu, un arii nedaudz paarspiileejot, jo metaals(pat ja ar lielu atlaidi) tur ir kaadi 20%, lai gan jaasaka uzreiz, gandriiz katraa dziesmaa vismaz 20-40sekundes ;)

nju dazhreiz patiik klaunaades, bet shitas paaraak kjeercams un briizham bezjeedziigs, bet nu gan jau ka daudzi atkal fanos...
0
Vienīgā jēga karināt birkas ir, lai cilvēkam rastos aptuvens priekšstats par grupām, ko viņš līdz tam nav dzirdējis. Piemēram, ja man nepatīk tr00 black, tad, izdzirdot šādu grupas stila apzīmējumu, sevi tālāk arī neapgrūtinu ar interesi par to grupu.
0
klasisks NU ir tad, kad tu paalii vari sadziedaat ar 13 gadiigu tiini un 18 gadiigu blondu Essental mekleejoshu beibi
0
nuuu, ko jūs tā satraucaties par nu metal... tas tak jau kādus gadus ir miris... :D slipknot nevar vairs tik lielā mērā uzskatīt par nu, jo šie spēlē true festos (ja graspop ir true pasākums, lai gan tur spēlēja tādi klasiķi kā dimmu borgir, my dying bride, cannibal corpse u.c) par sistēmu - kāds tur vispār nu metal? tas nav nekāds metal vispār, ne death, ne nu, ne kāds cits... dīvaina mūzika dīvainiem cilvēkiem... vēl japiemin grupa killswitch engage - baisi tehnisks metal core... neatpaliek no zviedru death, ja pat nepārspēj to... un vokalists šiem moris... ar labu balsi, kā dziedāšanā, tā arī rūkšanā un ķērkšanā... labi, izskatās šie arī dīvaini, valkā dīvainas drēbes, bet mūzikas brutalitāte, ātrums un tehniskums patiesi pārsteidz... labi, jebkurā gadījumā nile saliek viņus visus kā mazos ežus, bet nu metal ir beigts un pagalam... :D priecājies, draudze... āmen.
0
...bļa.
0
jaa, edenbeast, ko liidziigu var arii par mnemic teikt
0
NUuuuuuuuuuuuuuuu....par kaukādu nu metalu , lūdzams, SOAD neapsaukāt!:P
Nevarētu teikt, ka man dikti pie dvēseles viņi ietu, bet šis tas interesants arī jaunajā albūma ir!
MAn ir visi albūmi un +- arī visi liekas labi!Galvenais, kas piesaista šajā albūmā ir:
1.Folklora, ieskaitos to kastrēto dziedāšanu.
2.Teksti (kā vienmēr)
3.Oriģinalitāte....
Kopumā tāds prikolīgs prikolīgs :)
0
SOAD un "truemetal" ??!

roflmao
0
SOAD ir loti loti loti loti loti slikta grupa.
0
ja tu buutu uzrakstiijis veel kaadus 15 loti, es tev pilniigi vareetu pieskjirt goda medalju :o
0
SOAD ir loti loti loti loti loti loti loti loti loti loti loti loti loti loti loti loti loti slikta grupa. :) :) :) :) :))))))))))).
0
YOU WIN TEH PRIZE !!!11
0
:)
0
truemetal.lv jau sak likties ironisks nosaukums sitam saitam. he he he, yeah, baisakie no baisakajiem metalheadiem drebes, izskata, vardos un grimases, bet kad palasa sitadas temas un komentus, tad vien smieklinnss parauj par to kas atklajas.
0
Metalhead ari ir cilveki
0
kada beztema Tu sito uzraxtiji??? Tu laikam ej visas temas iekssaa un galvenais, ka esi kaut ko uzratxijis un atradijies, ne taa?
0
Taa varetu teikt. :) A vopsem ta bija tipa atbilde uz tav Coment par metalhed.
0
skiet,ka Roof no visiem vieniigajam ir pielecis,ka tie texti NAV jaauztver burtiski...
0
un Slash,"loti loti.." tas ir smiekliigi.tev taa grupa nepatiik,bet vini nav sliki, iespejams daudz labaaki par tevi..
0
Hellwitch Man vini nepatiik tapec ka viena Guitar videoskola vinu gitarists ststa cik loti vinam patik Dance music DJ tads un DJ sitads utt.......
0
Bet ja nu patiik taada muzika.Lai jau Thats allright with me.
0
skiet,ka Roof no visiem vieniigajam ir pielecis,ka tie texti NAV jaauztver burtiski...

Es jau kaut kaa taa domaaju, ka nemaz jau nu nav tik gruuti uzrakstiit tekstus, kuri nav jaauztver burtiski un nedomaa, ka neviens cits vinjus neuztver. Probleema ir taa, ka bez citaadi normaalas muuzikas jau es to dziesmu taapat neklausiishos... ^-^
0
Nez, man iepriek€jais labaak patika, te truukst taas patiesaas emocijas, klausoties sho albumu ir sajuuta, ka dzheki dziivo Floridas pludmalee un neko citu (bez muuzikas) nedara, kaa eed saldeejumu un blisina acis uz bikini girls!!!
0
paklausiijos - nju baigais pofigistu muzons - ting tang tralalalalalaa un daudz :D apdzeramies un klausamies, vareetu buut jautri.
0
gjitaarskola? Khe khe, to gan gribeetu redzeet. Kobeinam gadiijumaa nav nevienas gjitaarskolas? Vai man dies... pilniigi nosmeejos.
0
Guitar videoskolas izdod NAUDAS deel. Ja Kobeins buutu gribeejis kabatas naudinu vins taadu izdotu.Pat Iron maiden ritma playeram ir Videoskola. A vins speele dikti primitivi.
0
Arii albumus izdod naudas deelj...
Arii metaala albumus izdod naudas deelj...
DJ arii paardod savus diskus naudas deelj...
Videoskolas taapat taisa naudas deelj...

Visi kaash pikji!
0
(Izlec no ceturtaa staava loga)
0
(pēc īslaicīga black-out mēģina piecelties un konstatē, ka nespēj pakustināt kājas)
0
Albumus naudas deel izdod popseri. Metalbangeriem tas ir tikai viens no iemesliem. Tu ko doma visa pasaule ir komerciaala.
0
Pareizi, viens no iemesliem. Cits iemesls izdot albumu ir publicitaate - priekshnosaciijums normaalai komercijai.
Peec buutiibas metaala grupas ir tikpat komerciaalas, cik popgrupas... tikai atskiriibaa no popa, metaals specializeejas uz daudz shauraaku meerkjauditoriju (lasi - "pateereetaajiem"). Atskiras tikai galaprodukts un veids kaa tas tiek piedaavaats. Komerciaals vai nekomerciials nevar buut kriteerijs, lai veerteetu grupu. Tas ir bezjeedziigi.

Slash: visa pasaule ir komerciaala un mees esam pateereetajsabiedriiba. Nepagalvoju, ka tas ir labi vai slikti, tachu taa tas ir.
0
Taa tipa ir. Bet tu domaa ka jauns cilveeks maacas zaageet taapeec ka vinam gribas nopelniit naudinu.
0
Deadfall jau tresho reizi meegjina visiem atkaart zhokli.

..negative..

..roger..
0
..cucumber..
0
Slash

Kuru Tu domā kā "Iron Maiden ritma playeru"? (Tev pašam neriebjas tie angļu aizguvumi?) Adrian Smith varbūt? IM nemaz nav neviena "ritma ģitārista", visi spēlē visu, un solo ir visiem trim (3). Viņš tikai piedalījās vienā raidījumā pa TV un tur pastāstīja kā viņš iesilda rokas un kā vingrinās. Manā dzimtajā pusē ļaudis mēdza teikt tā - "Viss ko var novilkt ar DC++ vēl nav videoskola".
0
ui labs, par shito tev viens alinjsh no manis.
0
KK:( Hmm tev iespeejams ir taisniiba. Vins tur seedeja uz iapuvusa diivana ar Fender Telecaster un leetu Stratocastera kopiju. Un vinu interveeja viens urla. Un vins speeleja slavenu IM dziesmu ritmu. Es gan saubos ka sitais vecis var pavilkt kaadu solo. Neesmu redzeejis ka vins speeleetu solo.
0
tu esi idiots...kas?
0
Kuraa manis teiktaa daljaa tiesi tu to secinaaji.
0
ah tad apshaubītājs un visredzētājs?
0
Es ko saku ka mans viedoklis ir vieniigais un pareizaakais.
0
[izmēž istabu, kura patiešām viņam nepieder]
0
Aaa beidzot sapratu tavu domu.Nu sorry.
0
Nee nu ja "Vins tur seedeja uz iapuvusa diivana ar Fender Telecaster un leetu Stratocastera kopiju", tad jau protams, ka tur nekaadi solinji nevareeja naakt aaraa. Tas tachu ir tik ne-tehniski, speeleet ar Fender Telecaster, un kur nu veel Stratocastera kopija. Nee nee, tas dzheks galiigi neko nejeedz nospeeleet.
0
Slasham

Nu tad tā:
Adrian Smith spēlē solo (visu vai vienu daļu) piemēram shajās Iron Maiden dziesmās - "The Number of the Beast", "Aces High" (pirmo pusi), "2 Minutes to Midnight" (visu?), "Wasted Years" (visu), "Moonchild" (pirmo pusi), "The Evil that Men Do" (visu), "Only the Good Die Young", "The Nomad", "Caught Somewhere in Time", "Stranger in a Strange Land" (visu), "The Trooper" (vienu daļu) un tās vēl nav visas. Paklausies un secini pats, ko viņš "pavelk".
0
Paldies
0
"Un vinu interveeja viens urla."

It's like Ur-la!? Right?
0
Labaak klausamies peec Bigija metodes.....jautraak...
0
varbūt, labāk neklausamies...?
0
Nu, kautkaa nu-metaalu nesanaak klausiities, bet SOAD ir viena no manaam miiljaakajaam grupaam, arii jaunais albuums ir ok, taads jautrs, pirmoreiz to klausoties, es no njirgas gandriiz paarspraagu, bet pirmaa dziesma gan ir besiiga!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas