Disgorge(USA)
0
Ir jau jauns disgorge albums - Parallels of Infinite Torture.Patiikamu klausihanos.Recenzijas raxtisim pec tam!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ai... sucks
0
pats tu sucks! He, zini man laika nepietiktu, lai seit paraxtitu zem katra komenta par muziku, ko lidzigu tavai piezimei, tape ari neraxtu un, ja tu nespej sagremot augstakas klases ultra brutali tehniski malossu gallu, tad ta ir tava problema un nafig vispar raxti, ja nespej pateikt NEVIENU sakarigu vardu, tikai uzraxtit kautkadu pokemonsiku izaucienu???!!!
0
naz, man šitā grupa liekas tāds pamatīgs troksnis... jebkura gadījumā, nile man liekas krutāki... klausoties, piem., disgorge vienu no iepriekšējām relīzēm, man albūms likās vienmuļš un garlaicīgs, jo tas tehniskums pazuda troksnī... a varbūt, tā ir true gaļa... naz, man labāk patīk deicide un nile, vismaz var ko saprast no mūzikas... pacentīšos nokačāt šito, varbūt disgorge būs bik mainījušies...
0
aa, to troksni šiem sauca Consume the Forsaken...
0
dabigi, Nile un deicide ir izcilas detuhas. Cosume the forsaken nav vienkaarss true galliniex, to nevar uzlikt uz maggiissa, lai tik dragaa, es tikmer gramatu palasisu. Ne, nepavisam! Tu r jasezz un jameggina iebraukt taja "troxni", jo tur iekkssaa (death metal skannas viesulii - kaa savaadaak?) slepjas ultra thniska rifu skaldissana, kas ir pratam neaptverama, lidz ar to tik aatri neapnik! deicide skanna ir loti perfekta un tur viss smuki atsskkiras, visus instrumentus var bez problemam atsskkirt, lidz ar to atri apnik un atri kllust par fona muzonu. taadi ir mani iespaidi. Nu jaa, Nile jau ir tuvax Disgorge, tikai Nile ir tads epic brutal galliniex ar visadiem eggiptiessu tradicionaalajiem instrumentu piemaisijumiem, bet Disgorge ir nonstopa smadzennu maleejs, bez jebkaadas atelpas. Bet bandas abas ir labas.
0
mani jau nu piemeeram Disgorge riktiigi ieper, nu shitik izcils detuhs nav nemaz tik biezja paraadiiba
0
nu tā.. uzskatiet mani par varoni, es nokačaju sev šito albūmu. ko es varu par to pateikt? visa mūzika ir tāda - ratatatatatatatatačīčī... protams labāk par consume the forsaken, kur vispār neko saprast nevarēja. albūmu glābj pāris dziesmas ar lēnākiem ritmiem, citādi tas būtu baisi vienmuļš un apnicīgs. man kaut kā nepatīk salīdzinoši "sausā" Disgorge skaņa. parasti, kad skan death metal, man rodas asociācijas ar ātru lidojumu cauri ellei, bet sitas ir tik statisks, ka sāk sāpēt galva. sorry, nesaskatu šite neko izcilu. labi, spēlēt šie māk, tas ir neapšaubami, tomēr mūzika ir tik vienveidīga, dziesmas tik līdzīgas, ka es kā klausītajs palieku garlaicības mākts un man gribas čučēt. nav nevienas solo partijas ģičai. skumji. labi, varat man pārmest, ka es neko nejēdzu no death metal, bet, es esmu izaudzis no tādas mūzikas, tapēc es domaju, ka varu to arī komentēt. :) paldies, tas ir mans skatījums par Disgorge mūziku.
0
labi, es kā untrue not metal warrior eju klausīties lacrimas profundere... :D
0
Nu ļoti patīkams dziesmu kopums, kad gribas nevis lidot mūzikas debesīs bet koncentrēties uz kādu darbību. Mani Disgorge piemēram labi savāc kopā pēc gulšņāšanā pavadītas dienas.
0
tas lacrimas makten labs vispaar it seviski gabals astroautumn laikam
0
Es gan kaut kā skaidri atceros, ka Edenbeast kādā citā foruma tēmā apgalvoja, ka gothic vispār neklausoties??? Acīmredzot pārmaiņas notikušas.
0
lacrimas profundere savulaik bik doom spēlēja... es neesu pārkāpis bausli... :)
0
ha ha ha izaudzis no Disgorge stila muzikas??? Bet varbut pamatigi degradejies klausoties diendiena muziku, kas balstas uz paris kacigiem rifiniem un ik palaikam lenam pasazam pa vidu. Visa problema ir te, ka soreiz iet runa apsaluti par GAUMI! jeb ar nevelesanos piepulet smadzennu muzikas uztveres dalu, lai iebrauktu saja "troxni"(specigs apzimejums)! No otras puses Edenbeast ir 2 plusini Tev tomer:) 1) pats atzini sevi, kaa apsaluti untrue:) un 2) atzinums, ka sie spelet mak:)
0
hellhammer, tu esi nelabojams... kā pret sienu... bet, vismaz tu esi riktīgs vecis... :D un disgorgė šajā albūmā arī spēlē kačīgus rifus ar lēnām pasāžām pa vidu... skrien ka vējš, atduras kā miets... tā kā, esam līdzīgās pozīcijās... pamēģini iebraukt ultra lēnā mūzikā, iesaku evoken... patiks... ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas