death
-3
Man patīk šitā skaņa. Tā ir laba.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
kāda skaņa? Varēji jau nu pacensties bišku konkrētāk izteikties.
-1
Nu grupa ir tāda jau sen vispārzināma - Death.
+3
nu nu
0
Man jau bija aizdomas, ka tu par grupu Death runā. bet vienalga - kāda jēga no tava posta? Labi, tagad mēs zinām, ka tev patīk tā skaņa. Man arī, ja kas.
-4
Nu , prieksh tiem laikiem dikti smags... Un visaa visumaa diezgan cieshami opapi...
+1
Es nezinu, cik cieshami un cik opapi vinji ir tev, bet smagajaa muuzikaa taads emociju saats ir retums, kaa Symbolic, Sound Of Perseverence. Tas vien kaa teksti ir savienoti ar muuziku, ritmiski utt. Tas vien ir paraugdemonstreejums. Un Chakam tieshaam bija ko teikt. Sen nav klausiits un nenesaas ar pagaidaam, jo ir TACHU JAANJI, jomajo! Jaadzer alus un jaaklausaas alus dziesmas. Bet es domaaju... neko nedomaaju... Jaaiet uzmaukt kveiks.
0
Ja taisni pa skaņu runā, tad man ne sevišķi patīk vokāls, bet kopumā labi klausās.
0
Par Čaku un Death ir tik daudz, ko teikt, ka labāk nemaz nesākt!!! Eternal RESPECT and ADORE to the king of Death!!!!
0
Ļoti saturīga diskusija! Ģībstu!
0
bljad, faun es nesaprotu, kad kveiks, aiz jaiet stuuteet lia var nodezinaat, vis pazistamie kropli jaaicina lai brauc uz janiem, tulit tak buus, nu a tu kveiku spelle
0
nevis lia bet azis

esIENIISTU IBM KLAVIATUURAAS< ES RAKSTIIJU PAREEIZII >>>:((((
0
Es esmu kljuvis tik slavens, ka mani jaagraabj kameer var, pasham nav laika neko nekur aicinaat. Nu tak noziedo tos 3 Ls un noppeerc normaalu klaviatuuru, ko tu puksti.
+1
a ka redzu tu ari esi lasijis gramtu "ka palikt popularam sva skola", ja laba gramta
0
wiiii!
0
Tā jau ir labāk džeki - tā tik turpiniet un drīz sasniegsim 200 - to Magota jubilejas ierakstu...
0
nezinu kāpēc nekur netiek izcelts albūms Spiritual Healing... gan no fanu puses, gan no pašas grupas... man šis liekas vienkārši monstrāls albūms, ar milzīgu spēku un ļoti spēcīgu vokālu... milzīgu artavu arī pieliek lieliskie James Murphy soliņi... atceros biju sīks pavisam un šis albūms man bija vēl uz lentinieka, un ka kruķīja to lenti apakaļ un akal lika iekšā...
bet kopumā Death visu laiku lielākais iespaids no smagās mūzikas... atceros, ka uzzināju, ka Čaka vairs nav - nobira asara...
0
Tak visi albumi šiem ir ļoti spēcīgi. Kā savus iecienītākos es varētu saukt Human un Symbolic - ne ko pielikt, ne atņemt!
0
Spiritual Healing - jā, vokāls ir dievīgs.
0
Death, protams, ir un vienmēr būs klasika. Precīzāk gan Chuck, jo sastāvs jau ir mainīts N reizes. "Spiritual Healing" bija pirmais DM disks, ko vispār dzirdēju, un kopā ar "Symbolic" vilabāk arī patīk, kautgan visi cd ir labi.
Pirmie divi - klasisks DM, nekas īpašs, bet savam laikam tīri revolucionārs. No pirmajiem 2 labāks liekas "Leprosy".
"Spiritual Healing" un "Human" jau pavisam cita klase. Atmesta stulbā klišeju lirika un muzons ari, lai ari klasisks DM, tomēr jau krietni izceļas uz kopējā fona ar savu oriģinalitāti.
Pēdējie 3 cd vispār nezinu kā to nosaukt - death metal, progressive vai hvz kas. Muzonas, soliņi, ģitāras, dziesmu struktūras - vienkārši unikāli un ideāli. Žēl ka Chuck balss aizgāja ciet..
Ja par Chuck balsi, tad "Spiritual Healing" tā ir ideāla, vēl tāpat arī "Human", bet pēc tam jau pamazām ar katru disku iet uz slikto pusi. "Live in Eindhoven" un "Sound of Perseverence" balss ir jau praktiski nebaudāma. Interesanti, bet jo švakāka paliek Chuck balss, jo interesantākss ģitāras un pašas dziesmas.

Ko tauta saka par Chuck projektu "Control Denied"? Kad uzzināju par šito variantu, domāju nu tik būs ideaļņiks - Chuck ģitāra un dziesmu rakstīšanu + cits vokāls. Diemžēl rezultāts man liekas tāds ne pārāk.

0
ar džeku bijām tikko ieguvuši šo sen kāroto ierakstiņu (runa iet par Control Denied) sasedzāmies zem segas un likām iekšā... mūzika savādāka kā Death, bet iekšā kaut kas ļoti Čakisks, skan pirmās dziesmas ievadrifi un jau pēc sajūtas jūtam tūlīt aizies pantiņš... jau sirds ietrīcas, ka skanēs Čaka balss, jau domās tā ieskanas, kā vajadzētu būt... un še Tev kā ar skavotāju pa acs plakstiņiem... kaut kāds gailis sāk kaukt... jau iepriekš atvainojos, bet šie dziedoņi man īpaši neiet pie sirds (ar retiem izņēmumiem)...
bet mūzika protams, ļoti profesionāla un tehniska, bet tomēr visu laiku prasās pēc Čaka balss, bet tur tas dziedonis... kopumā esmu mēģinājis klausīties 4 reizes un visas neveiksmīgi... ja jāsaka atklāti- nepatīk... pat Sound of perseverence mūziķi nevar izvilkt šo pasākumu... bet nenoliedzu, ka attiecīgu balss tembru mīļotāji šo varētu diezgan pozitīvi ievērtēt... >:))
0
Nu, man atkal ļoti patīk Control Denied, Tim Aymar ir lieliski pastrādājis šajā diskā, mūzika arī, kā jau Chuck - a firmas zīme!!! Bet vokāls man patīk, esmu šādu balss tembru milzīgs cienītājs.
0
Sakarā ar Death Metal TOP, pēc ilgiem laikiem noklausīju visu DEATH discogrāfiju un nonācu pie pāris visai pārsteidzošiem slēdzieniem. Pirmkārt, grupa patīk daudz vairāk, nekā pirms gadiem ~5. Daži albumi, kas agrāk ne visai - tagad izrādījās pisdēc ku labi.

Pirmo Death albumu (1993) pirms gadiem 16 dzirdēju - likās tīri labs. 1990 šķita par aukstu un rafinētu, bet kopumā OK. Kārtīgi iepatikās 1995 / 1998. Pārējos samērā nesen noklausījos un īpaši nepiedūra, vienīgi pārsteidza, ka debijnieks ir tīri sakarīgs muzikāli. Vakar -Leprosy- nevāji iespēra. Šodien gan 10 vairs negribas likt, bet tāpat baigi labs. Patīkami, ka pirmais tīrā Death Metal albums ir pa pirmo. Pārsteidzošā kārtā beidzot iebraucu -Spiritual Healing-. Tagad nav īpašu jautājumu, kāpēc to daudzi sauc par labāko. Bet -Symbolic- lielo slavēšanu (10/10) vēl joprojām īsti neizprotu. Un CONTROL DENIED tomēr ūberalles, jo Čaka vokāls (gan izprasts un akceptēts kā atbilstošs mūzikai) ne pārāk patīk.

10
1999 - The Fragile Art of Existence
9.6
1998 - The Sound of Perseverance
1990 - Spiritual Healing
9.4
1988 - Leprosy
1993 - Individual Thought Patterns
9
1995 - Symbolic
1991 - Human
8.5
1987 - Scream Bloody Gore

Albumu secībai ir nozīme.
+1
Bļa, a CD formātā man tik -Human- ir {cry}
+1
Pārsteidzošā kārtā beidzot iebraucu -Spiritual Healing-. Tagad nav īpašu jautājumu, kāpēc to daudzi sauc par labāko -> mūsu rindas paplašinās >:)
+1
Ka tik šī nav viena no retajām blicēm , kurai tā mūzika kļuva foršāka līdz ar gadiem , nevis otrādi , kā tas ir pierasts - pirmie albji kruti un tad ar laiku sūdīgāki.

Kaut kad sen biju dzirdējis Death un šķita kaut kāds nu tāds tāds, klausāms ķipa , bet nu pirms nedēļas atkal noklausījos Symbolic un Spirtual healing - pavisam cits iespaids. Reizēm tā vien šķiet, ka dažiem albjiem vajag kaut kādu īpašu uzlīmi uz vāciņa ar domu, ka šis albis ir kā vinčuks. Sākumā tā tā , bet gadiem ejot , vēlāk tas liekas tik fucking labs. :D
0
Spiritual Healing un Human - mani 2 labākie ņammāšanai :)
0
Par "Leprosy" - man šis bija "nu, foršs" sadaļā, pirms mēneša noklausījos ar vairāku gadu atsvaidzinātu ausi, āpāc, ku labs, cik forši rifi, ieplānoto ceļa posmu veicu par 30% ātrākā laika posmā, kājiņas vieglas kā kaijiņas lidoja pa ietvēm.
Par "Human" - šis man ne īpaši iet iekšā, ir atsevišķas vietas, ka pavelk, bet kopumā liekas tāds samocīts.

pārējie albūmi (bez bladija gora) - mSPW teiktais par vinčuku, nu nevar izstāstīt cik ļoti vīns konkrētais garšo. Death metāla monumenti
0
Man ar DEATH vēl ir tāda štelle - klausos dziesmu, nu OK, smuki rifi, visas lietas - ķip normāls gabals, bet nekāds gāzējs. Un tad sākas Čaka zole ...
0
Manā kolekcijā ir "Human", "Spiritual..." un "Individual...".
Neredze jēgu klausīties visus Death albūmus, bet augstākminētos gan paklausos (jo dikti patīk!!) :-)
0
es te apmēram 1 gadu atpakaļ vienam čubrikam izgādāju kā dāvanu gandrīz visu DEATH diskogrāfiju uz platēm...
0
^^ jēga liela, jo katrs tomēr savādāks (tik 1995/1998 samērā līdzīgi).
0
...ja klausās manis nosauktos albūmus pēc kārtas (gadā ir tādas dienas) ir iespēja jumtu nonest (vislabākjā nozīmē) ;p
+1
es savu mūžīgo cieņu un dievināšanu pret Spiritual Healing reiz jau diezgan daiļrunīgi aplieicnāju :)

Quorthon, 2009. gada 1. jūlijā, plkst. 11:02
"pirms kāda laika es vēl domāju, ka Spiritual Healing disks ir tik biezs tāpēc, ka agrāk plānākas matricas nemācēja uzražot. tagad, salīdzinot ar citiem tā laika diskiem, saprotu, ka tikai Spiritual Healing ir tik bieza matrica - lai nenodilst!!! :D"
0
tārpi visu sagrauzīs :D
0
Čakam tak šodien dzimšanas diena. Prozit.

www.youtube.com/watch?v=Z61aX4YJVT4...
0
Vēlviens iemesls pacelt kausu. R.I.P.
0
Prozit!

Vispār - ja runā par DEATH, tad tieši smago galu metālmūzikā iepzinu tieši caur šo grupiņu. Pirmie 2 albji gan tā ne visai...
0
Nu tad par Čaku!
0
^^ kā man nesen ''Leprosy'' iepēra ... viens no labākajiem stila meistardarbiem.
0
man tā monotonā, griezīgā skaņa vnk nepatīk... Ja pēc intensīvas "Leprosy" noklausīšanās, pāriesi piemēram uz to pašu "Spiritual Healing", tad sapratīsi ko es ar to domāju...
0
Es tos ripuļus hrenoloģiskā secībā klausījos. Un SH man iepatikās tad pat kad Leprosy (kādus pāris mēnešus atpakaļ). Pirms tam SH likās pārāk auksts un rafinēts, bet Leprosy bija tik pāris reizes klausīts.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas