Hypocrisy jaunumi
0
Septembrī Hypocrisy taisās izdot kārtējo albumu, kā vēsta www.hypocrisy.tv

Good news from the Hypocrisy studio (17/06/2005)
We are happy to announce that we've completed the mastering of our new album last week. Even though the album is still untitled, we can guarantee you that it sounds killer! As soon as we have decided on the title, we will let you know!

The official release has been set for September 5th 2005, out on Nuclear Blast records. Below you can find the complete tracklist:

1. Intro (not named yet)
2. Warpath
3. Scrutinized
4. Fearless
5. Craving for another killing
6. Let the knife do the talking
7. A thousand lies
8. Incised before I've ceased
9. Blooddrenched
10. Compulsive psychosis
11.Living to die

Cheers,
Mikael
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ja nebriinos, tagad kad vini ir zem nuclear blast tupeles, albumi jaizdod ka no konvejera, es kanpi no veca vel esmu attapies. Vai nu buus baigi labi, vai drausmigi lidziig iepriekshejam
0
Augury, vai tu esi stulbs vai vienkārši izliecies par tādu? Graveworm tev pēdējais nepatīk, pretenzijas pret Hypocrisy arī vēl (kaut arī tikai Catch 22 bija tāds pavājāks).
Un es ceru, ka būs līdzīgi iepriekšējiem, vēlams albūmam "Hypocrisy", kas ir mans pats iecinītākais.
Un par konvejeru runājot - tur tad nu brutal death un grind grupas neviens nepārspēs - tur kaut kādas novitātes tikai un vienīgi lirikās var atrast, un arī tikai perversiju smaguma ziņā.
0
To Deathperado:
nu es tava vietaa tik viennozimiigi nebuutu teicis ;) kam ir ausis - dzirdess...
Subjektiivi runaajot par "konvejeru" var piemineet diezgan daudz stiilu...
Bet kas attiecas uz subj. gaidam ar nepacietiibu!
0
peec tracklista izklausaas buus kanibaalisks >:)
0
ja desper es semu fuckin stulbs tadel ka man nepatik Graveworm, ok srunats, to mes tak noskaidrojam, a es neteciu ka nepatiik, vinekarshi pedeja dziesmas bija nu shuamigi liidziigas vina otrai, tadel ja Hypocrisy no 92' lidz shodiena ir uztaisijushi lai neteiku daudz, cik tas mtereals buus labs ja iznaak tik atri, un es izteicu varbutibu ka varetu buut liidziigs vecajam, ta ka ludzu beidz pusties, ja un man jaunais patik daudz mazzak, nekaa vecie, a nu paliek viss tads popsiigs zem NB nu ta nav, nu bet neko neteicu ka nepatiik, gaidu ar tadu pashu npacietiibu ka pareji. Ja un nu tagad pa cik es esmu "...vai tu esi stulbs vai vienkārši izliecies par tādu... ", es varetu pateikt ko speciigu aaa ei pa gaisu
0
Viss protams ir superīgi, tikai es nesaprotu kas Tev, Deathperado, pret brutal death un grind? Tagad teju vai katrā postā pamanies nokritizēt, turklāt nepamatoti. Kā tad Tavuprāt izpaužās brutal death un grind grupu "konveijerisms"?
0
Tieši tāpat kā true black grupu konveijerisms, manuprāt. Ja nav intereses tajā mūzikā iedziļināties un saspicēt ausis, tad pie šādiem slēdieniem var viegli nonākt.
0
Nosaukums buushot "Virus", but who needs this kind of title anyway.
0
ozz peec kautkaa laba
0
Tas, ko tu pashlaik Dimeberg saod, ir manas tikko mazgaataas roziigaas peedinjas, kuras nupat iesmarzjinaaju (es nupat peec dusjinjas :) )

Bet nu jauki jau, ka Hipocrisy taa piestraadaa pie manu ausu sensoru kairinaashanas, buus jau jaanovelk albums.

0
Es ar gara acim redzu kaa tu uz keyboarda atrij spalvu kumski.
0
Jaunais disks noteikti būs zvērīgs, jo sākot no "Catch 22", tad "The Arrival", Hypocrisy ir pamatīgi pieauguši smagumā, plus vēl tagad ir otrs gičists un Horgs, tad tik jāuzgaida!!!
0
jā... un nepārtruakti brien aizvien dziļāk nu metal...

tā ka - nē, paldies.
0
nemanīju iekš Arrival no nu ne smakas...
0
nu metal?? :O
0
labāk sagaidam jauno disku, tad varēsim spriest.
0
Wrong Tale:
Džekiņ, izskatās, ka nu-metal esi iebridis šajā gadījumā pats. Tagtgrēns un nu-metal, nu, zini, tas nu ir fuckin' bullshit, nav ne smakas no kaut kā nu Hypocrisy mūzikā!!!
0
nav tiesa. Catch 22 ir pamatīgs draņķis, kurā ir gana daudz numetal parādību, kas tad to arī par tādu diezgan nebaudāmu savārstījumu padara. Bet es jau zinu, ka ar tevi par šo tēmu strīdēties ir bezjēdzīgi :)
0
vieniga saistiiba ar sjo grupu, vecaja grupa bija covers fire in the sky! kka neparaak :)
0
J€€€€€€€€
0
pienjeemushies smagumaa????? khe khe, vo gaazh no kaatiem. Es tikko, "Penetralia" pavadiibaa gandriiz aizrijos ar jogurtu (Trollīšu Jogurts ar apelsīniem - mantu manta, jogurtu jogurts, visu jogurtu pavēlnieks, mans kungs un saimnieks). Rindaa staav "Osculum Obscenum"
0
!!!
0
Man gan iet prts ciet sākot ar "Into The Abys". Varat mani izdrāzt, bet "Catch 22" ir zajebis CD without nu-metal shit!!!
0
man atkal vislabāk patīk albūms "Hypocrisy"...
0
trollishu jogurts tiesham ir laba manta :) vinjsh parnjem cilveekus un kluust populars :D
0
Fukk Off!!!!!
0
Trollīšu jogurtam ir sasodīti perversa reklāma. .:( Tas zvēriņš tur tā neķītri to vēderu uz priekš`, uz atpakaļ`, uz priekš`...
Ja vēl būtu smuks un sprauns, būtu pat uzbudinoši, bet kad ir tāds resns vēders, tad izskatās pēc veca pederasta.

Es saprotu, kamdēļ Faunam garšo. ;)
0
hmmm... man savukārt tas dzīvnieciņš atgādina trollīti muminu, bet ja tu saki, ka pēc veca pederasta... Tu biji tā meitene ar stingrajām krūtīm, ja?
0
nu ta, ziloniitis vairs nav mode (
Vampirs, aizvakar, plkst. 20:42
kluust populars :D ), skaidrs, komercija uz katra stura
0
Trollītis mumins arī reiz būs vecs. (Ja vien ja tāds jau nav)
Kura tieši no daudzajām meitenēm ar stingrām krūtīm?
0
vienreiz noklausiijos. nu taads normaals - nekaadaa sajuusmaa neesu. `abducted` saglabaa liiderpoziicijas.
0
absolūti piekrītu B.Uggam.... 1996 .gadā izlaistais "Abducted" nav pārspēts un izskatās...:, ka arī netiks pārspļauts, lai kā arī Pīters Tagtgrēns censtos. Nu, un pārējie NLO veltītie albumi 1999 Hypocrisy un 2004 Arrival lai arī ir ļoti labi, tomēr atpaliek no abducted.

p.s. runājot par Catch22, nav īsti skaidrības, kur tur Intars saklausa Nu- elementus... manu prāt ,albumam nav ne vainas. Ir jau savādāks, bet tomēr tīri labs.
0
Jā, Abducted ir ar viens no labākajiem, piemirsu:(.....
0
Un "Final Chapter" droši vien patīk tikai man un Juodam, ja jau pat nepiemin, vai ne?
0
final chapter laikam būs no pirmajiem ražojumiem... vnk nav dzirdēts. Agrākais, kas man no viņiem ir, tas ir 1993 EP Pleasure of molestation... izlaists pirms Osculum Obscenum. Pieļauju domu, ka varētu būt kas līdzīgs..:||
0
The Final Chapter, 1997. gads, pēc Abducted un pirms Hypocrisy...
Mjā... "final chapter laikam būs no pirmajiem ražojumiem..."
0
Jau 1994 gada "The Fourth Dimension" dzheki saak haltureet. Un, kaapeec visiem tik ljoti patiik "Abducted" arii neiebraucu. Vinjsh ir ok, tur ir ljoti labi gabali, bet kopumaa par shedevru nevaru nosaukt. Liels plus bija dziesma Killing Art, smuka odzinja. Petenju Maleejs baigi fanoja par Penetralia. Fanoja fanoja, ka izdomaaju ieklausiit. Un jaasaka, ka neko citu vairs peedeejaa laikaa no Hypocrisy nemaz negribu dzirdeet. Nu tas naakamais Osculum Obscenum ar ir gards. Vokaals, johaidii, kaads tur ir vokaals!!!!! It sevishkji Penetralia.
0
boks:
Catch22 es vērtētu ne vairāk kā ar 4. Bet tas, protams ir mans personīgais viedoklis. Vienīgā dziesma, kas tajā man kaut cik patīk, ir Another Dead End (for Another Dead Man). A par numetal elementiem - teju vai tipisks numetāla paraugs ir dziesma Turn the Page, ja nu vienīgi tas 10 sekunžu garais soļņiks uz beigām neatbilst definīcijai. Bet vispār man visa tā albuma kopējā skaņa nepatīk.

Starp citu, man baigi iegriež Hypocrisy live albums "Hypocrisy Destroys Wacken" - baisi labs, turklāt vēl uzvēdī atmiņas par viņu pērnā gada uzstāšanos, kas daudz neatšķīrās.
0
man no Catch22 patīk dziesma "Hatred"
0
par to final chapter.... nu kļūdīties ir cilvēcīgi. nekļūdās tas, kurš neko nedara. :)
0
kadreiz bija baigi labi, bet uzskatu ka Final Chapter vajadzeja ari but peedejai nodaljai..taa saciit aiziet ar cienju un paceltu cepuri! bet kas notiek..nu jaa liigums ir, terminji spiezh..jaacep albums, sanaakam studijaa, aatri salikeam un aiziet..man taads iespaids radies klausoties into the abyss, catch22 un arrival. arrival priecee ar parizdoto Abyss, slves to parasite. bet taa...kaa jau hypocrisy..kopee pashi sevi
+1
Pēteris feisbukā ierakstījis savas domas par Hypocrisy:

"Hi everyone! (Again)
I get alot Of questions reg Hypocrisy
"This is my thoughts"
(I can't speak/write for the other members)
I have a hard time being motivated of writing new songs for that band.
I feel that after 26 years of building up the band to its status today in the world,
then I think...
where do we go from here??
I'm really happy to see Horgh is busy with new Immortal
And that will buy some time to figure out what to do in the best of interest of Hypocrisy and what is respectful to our loving fans all over the globe..
Do we have to release a new album?
Can we just do some tours or festivals
til/if the motivation is back?
I don't know..
Best
Peter"
+1
emo
0
Nē nu ja nav iekšā, tad nav ko ar varu spiest, kas nenāk. Vispār jau tie pēdējie pāris bija tādi - it kā jau normāli, bet atmiņā paliekošas dziesmas katrā pa vienai.
0
pēc albuma The Arrival 2004` neesmu vairs bandai sekojis līdzi. Biju, šķiet, jau atēdies Hipokrītus. Tagad pēc 10+ gadiem varētu iedvesmoties un uzsēsties uz pārējiem veikumiem, kas sākot ar Virus 2005`..redzēs. Nekas sliktāks vai švakāks jau tur nevarētu būt. Runājot par par Into the Abyss 2000` un Catch 22 2002` nu nav jau nemaz tik slikti, kā pelti 10 gadus atpakaļ. Izturējuši laiku, apsūbējuši, šodien izklausās tīri ok IMHO.
0
Kurš tad -Into the Abyss- ir pēlis ? Catch 22 gan bija švaks.
0
Es +/- piekrītu augstāk universum teiktajam - pēdējais patiešām superīgais albums viņiem bija The Final Chapter, pēc tam jau tie albumi kļuva blāvāki - protams nav jau tā, ka sūdi - ir visnotaļ ok, bet līdz agrīnajiem albumiem (Osculum līdz Chapter) nedavelk.
+2
Es kaut kā vienmēr aizmirstu par viņu 1999. gada albumu Hypocrisy - tas taču arī ir zelta vērtē.
0
Tas ir vienkārši lielisks - vārts arī japošku bonusus ieklausīt !
+1
te labākais Hypocrisy lēnais gabals (disenēs prižimalkas ;D), kāreiz no lieliskā 1999` Hypocrisy albuma www.youtube.com/watch?v=syH-DmkV47g...
0
^pie šī gabala Bleids ar Liegu varētu lēno dejot nitroglicerīna dūmos MP. Labi izskatītos ;)
+2
Bleids ar Liegu? Wtf? Vispār jau nu Liega ir precējusies ar mani, nevis Bleidu.
+1
:D That awkward moment :D
+1
dejai šāds sīkums netraucē ;)

P.S. Sveiciens vakardienas vārda dienā!
0
Paldies. Bet nu.... lai nu dejošana ar Liegu paliek manā ziņā.
+1
Nu nu netais te tagad greizsirdības scēnas...
Fight fight fight fight!!! :>
0
S/T ir mans iecienītākais no Hypocrisy, jā. Agrīnie likās pārāk primitīvi, pēdējos pārāk daudz (nejauka) industriāļa. Bet tas S/T un periods ap to tīk visvairāk.
0
Kur tad pēdējos industrija ?!
0
Nu ir tur tāda skarba industriāla pieskaņa. Nesaku, ka pārvērtās par Rammstein, protams :)
0
Es kaut kā arī tur industriju nesaklausu, pat pieskaņu nē. Nu vienīgi tas Catch22 bija tāds dīvains, nedaudz numetālisks.
+1
^^ļausim Liegai pašai izvēlēties ar ko dejot . :D
0
^ Precētai sievietei atliek tikai 3 varianti - vīrs, tēvs, vai dēls :D
+1
...vai iedomu tēls.

(tas, uz atskaņām)
+2
vīrs, tēvs, dēls vai bleids.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas