Dismember
0
Ceturtdiena, 15.07.2004 ustaasies Klubs Depo Dismemebr.ja vien taas nav tru kaads paarratums,bet es tur to atradu.kaadi buut jus kometaari par konci???vai patieshaam vini ustasies???
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
esmu dzirdejis tikai vienu plati"Indecent&Obscene" un man jau iepatikas!
tas nevar but,ka vini bus Depo!!!!
kur tu ravi sho zinju?
0
www.dismember.se zino,ka vinu ture neteme uz Baltiju nemaz:(
tuvakais ir Helsinki.
0
zinju es izraavu varat pat paskatiities www.klubsdepo.lv.
0
tiko veel paarskatiiju Depo Prigramma.gandriz tas ir uzraadits pashaa apkashaa.es past izbriinijos par to ko es redzeeju.
0
Nu tas jau buutu kolosaali, ja taa buutu patiesiiba, tikai paaraak neticami izklausaas. Un Depo ir dikti mazs...
0
teoreetiski tas vareetu buut iespeejams, jo Dismember tuures sarakstaa, kas atrodams vinju lapaa, no 9-15. juulijam ir briivs...
0
mjaa tas buut jau labi kavinji ustaatos Rigaa.tas ir jaaredz obligati.
0
DISMEMBER!!!!!!!! Nu tas butu fantastiski sitos veteranus redzet, bet iekss Depo???? To klubu tacc noaardiitu lidz pamatiem, ja Dismember butu jaspele tik mazaa uukkiitii! Tur 100% kas sajaukts.
0
Tikko biju uz depo lapu! Nu tiessaam raxtiits, ka death metal no Zviedrijas!!! Nu tas tacc nevar buut, kas tas par murgu ir? Es zvanisu uz Depo un pajautassu, kas ir taadu joku autors
0
Helhammer tas buutu lbi ja tu to izdaritu.man liekas ts ir kautkaads joks,bet briinumi visadi varbut.
0
Taa, nu viss ir skaidrs. Jaa, Depo patiessaam ir sarunaajussi, ka Dismember speelees, bet passi saprotat, ka Depo ir smiekliiga vieta priekss taada liimenna staariem. Tad nu Dismember ir dota zinna, lai vinnu koncerta noorganizeessanu atdot attieciigaiem cilveekiem, kas speetu noorganizeet to visu sakariigi. Kaa piemeeram Salamandraa vai kaut briivaa dabaa. Tad nu tiek gaiddiita zinna no Dismember, ko ssie izlems. Ja tomeer viss notix Depo, tad tix organizeets buss uz Lietuvu vai Igauniju(neatceros kur iisti;)), kur vinni uzstaasiem sakariigaa klubaa ar labaam gaismaam, pietiekamu telpu plassiibu un jeedziigu skatuvi.
0
Taatad taa tomeer nav tikai "piile"? Nu ko, gaidiisim!
0
jaaa gadiisim
0
yeah great!!
0
Nu ko:) Nav ko tik daudz cciixteet, ka pie mums vispaar nekaa nebrauc:) Un no kaartiigiem zviedru deathiniekiem pie mums jau laikam nekas nav bijis. Nu no tiem tipiskajiem- kaa Dismember, Entombed, Carnage!
Nu jaa, Vomitory gan bija, bet toreiz pateicoties savam veseliibas staavoklim neredzeeju ssos.
0
Baac un es vienu laiku atpakal lasiiju par Nightwish nu itkaa bij taada runa par ustashanos Latvijaa,bet nu nekaa.un taa Igaunija nu kapeec nevar to ari noorganizeet pie mums.taa ka tik padomaa kadas tik nav bijushas blices Igaunijaa,bet nu taajau nav ka ar pie mums nav neka bijis,bet principaa tas labaakas blices kautkru taalu parasti tas pats Mensons ar vareeja pie mums nomochiit.
0
Vareet vareeja! Bet es nedomaaju,ka uz to ietu:))) Ja veel varbuut Antichrist Superstra laikos varetu paluret ssameejo ssovu, tad tagad redzeet neiipasu gribu. Un man nemaz taads muzons pie sirds iipassi ar neiet.
Jaa, Igaunijaa ir bijussas bandas padaudz vairaak.

0
Aa, Vomitory toreiz kinostudijaa zveeriigi nodeva, iipashi no CC neatpalika. Bija veerts :))
0
Jaa Hellhammer par mensonu es domaaju teishi taapat Antichist Super staar kas vinajm ir bijis loti labs,bet paareejais nu taa.un domaaju peedeejaas pales ir galigaaka tufta ci kesmu dzirdeejis pirmi bija labi un taa ir ar duadzaam bliceem sakusm lab,bet beigas galiigi garaam.bij vien tada galiigi veca blice Sparks ja vien taadu atceries.spele no kadiem 70 vai 60 gadiem.nu prieksh tiem laikaiem muzons biaj ditkilabs,bet pati jaunakas cd ko izladia disko.nu es nezinu ka var taa tik peeksnji stilu mianiit.
0
Izlēmu salikt kopā divas lietas,ko dzirdēju vienā zināmāradioraidījumā.T... Dismember spēlēs,bet ne Depo un vasarā ir paredzēts open air metālmūzikas festivāls Latvijā.Secinājumus izdariet paši.
0
koncis nebuus depo - koncis buus AURAa - liels klubs, laba skanja un gaismas. vot taa...
0
un no kureines tu izravi par open air festu Latvija????????????
0
Igaunijaa dabuuju plakaatu, taatad buus iespeeja veelreiz aizbraukt uz turieni, ja vien nepaspeeshu iztuseeties Latvijaa
0
klausījos raidījumu "Beverīna" kaut kad pirms Vader koncerta un tur tika minēts par tādu festu(it kā būšot vasarā)
0
Pie tiem igauniem tac MAYHEM ar gadus 3 atpakalj bij ...!
0
veiss, esi atpalicis - Mayhem bija arii shogad gan Igaunijaa, gan Lietuvaa.
0
nEE ES ZINU BET TAS GALIIGI NAV GODIIIGI ka tik kruta banda igaunijaa 2 reiz bijusi utt. bet Latvjaa nevienu...!
0
Nu, nerunā taču kā Hencha!
0
blackmetal.ru.lv zinno ka Dismember koncerts notiksies kalnciema 36/38 - Aurā.
0
Aura ir klubs-atpuutas vieta. Taa ir muuzikas, deju zaale. Bet vai kaads zin cik liela? Te pat vien dziivoju, bet neesmu tur bijis...
0
Recently confirmed shows:
15/07 – Riga (LV), Aura

Tas pat tiek zinnots www.dismember.se. Tas ir apstiprinaajies, koncis notiksies Auraa
0
Forshi nezin cik bilete maksaas.Nu tav matanie dosmimies celaa galvas paceelushi uz augshu hehehehee.
0
Neoficiaala informaacija liecina, ka koncerts tomeer buus Depo, sakaraa ar to, ka klubam Aura nav nokaartota licence koncertu organizeeshanai. Taa ka naaksies laikam biki padruuzmeeties... vai arii celjot uz kaiminjvalstiim.
0
Nu neoficialitaate ir neoficilitaate, taa te tiek defineeta kaa "Reiz tirguu banaanpaardeveejas sacuksteejaas...", taa kaa pagaidaam pietureesimies pie oficialitaates.
0
Nu, mļe, tiešām vasaras vidū būs jānīkst kaut kādā smirdīgā klubā? Nevar ārā to visu noorganizēt?
0
Nodedzini visus klubus un viss buus OK..!!! :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas