Steve Vai Rīgā...
0
Neko sīkāk nezinu. Te rakstīts:

www.vai.com/News/tourdates.html...

... ka 14 oktobrī.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ok, būs jāaiziet!!!
0
Izskatās, ka tas varētu man būt pirmais koncerts šogad, uz kuru ceru iztusnīties...
0
opaa!
0
NU vells, jāvelk būs uzvalks, matus arī kratīt nevarēs, plus vēl skaidrā jābūt... Un tad vēl jāstāv ar plati atplestu muti un jātēlo neviltota sajūsma par čali, kurš, ja prastu spēlēt sliktāk, varbūt būtu arī kādu sakarīgu gabalu uztaisījis, kuru var atcerēties pēc pirmajām 3 reizēm :)))
0
to Marlix: manupraat, tavs nihilisms sheit ir nevietaa.
man tev dazhi jautaajumi:
kas ir tas peec kaa tu saac kaut ko atcereeties? peec cik reizeem shii kaut kaa tu saac atcereeties liigo vai jebkuras citas dziesmas? un vai vispaar ir vajadziiba kaadu dziesmu atcereeties? varbuut pietiek atcereeties emocijas, kuras taa vai cita muuzika tevii izraisa. mm? :)

0
bet savā ziņā jau marlix ir taisnība, tie lielie dižgari jau mēģina no sevis izspiest kaut kādu maksimumu, tie gara darbi brīžiem tiešām ir nesaprotami, Tu klausies un tiešām brīžiem nevari iebraukt, kas ir mēģināts panākt...
0
ko saka kk:( ?
0
2 Marlix

Ka Tev iekšā ir kāda dziļā sāpe pret ģitārmūziku to es saprotu, tikai nekādi nevaru uzminēt vai Tu galu galā esi noklausījies kādu Steve Vai albūmu, vai vienkārši padzirdējis, ko kameras biedri runā. (to es tā - pēc bildes spriežu).
0
un ko kk:( saka par Steve Vai? cik zināms esi cienītājs... mani ņemsi līdzi uz koncīti? pm:)
0
Bez komentāriem. Viņš pats visu pasaka.
0
to PeMa:
nu to, ka Vai kungs no sevis censhas izspiest maximumu, mees vinjam nekaadi nevaram paarmest. vinjam tik sanaak no sevis vairaak izspiest, nekaa dazham labam no sevis izdodaas. domaaju, ka visiem mums vajadzeetu censties visu dariit maximaali labi visaas dziives jomaas. slinkums nav, ir darba spars! :)
nju un ja ko neizdodas saprast, tad tas jau ir kaadu konkreetu zinaashanu vai pieredzes, vai veel nezin kaa truukums. nav pie kaa piesaistiit sanjemto informaaciju. :) patiik vai nepatiik - tas atkal cits jautaajums.
0
ja jāsaka konkrēti man, tad nevaru īsti pateikt vai patīk vai nepatīk, ir tā savdabīgi klausīties... brīžiem pat iešaujas prātā: come on... what a f... bet nikādi nenoliedzu lielo meistarību un talantu... >:)
bet par to dzīves pamācību var piekrist un varu nepiekrist- zini ir tāda lieta kā slinkums... >:)
0
uviiii
0
NU jūs jau galīgi te sapērāties. Es, ja es pareizi sevi sapratu, izteicu viedokli par mūziku, nevis par viņa sportiskajām spējām ātri pirkstus pa grifu kustināt. Man viņa garadarbi škiet patukši. Nu un ko tagad. Man nav tiesību NEJUST šo maksimāli ātro guitarplayer? Man, piemēram, Satriani liekas daudz personiskāks un interesantēks kā mūziķis.
0
nez, ja te par ģitāras virtuoziem runā, tad, sakot atklāti, man ne sevišķi viņi patīk... ne satiriani ne vai. vot zaks vailds ir riktīgs vecis... bet, tas tā, subjektīvi...
0
Ja paklausaas Michael Angelo debilo sportosanu tad Vai izklausaas peec muzikas.Tikai mazliet sizofreniskas.
0
jaa zaks Vailds ir labais. es jau ar neeesmu liels Steve Vai fans bet nu uz konci jau laikam aiziessu.
0
Nu ko, jāsavāc vismaz 15 Ls. Ceru ka biļete nebūs dārgāka.. kā ne kā, tas ir pats STEVE VAI !
0
Uz Steve Vai konci ir jaaiet, citaadi jau nu nemaz nevar!!!
0
Koncis kuru apmeklees visi pusliidz sakariigie Latvijas guitarplayeri i viss. Veel paris metalhedi i savaadnieki.Maz publikas.
0
Ļoti nepareizs uzskats tev ir Slash.. Tas ir viens no pasaules ievērojamākajiem mūsdienu mūziķiem, tādēļ man šķiet ka ne tikai ģitāristi apmeklēs šo pasācienu.
0
Viens no ieveerojamakajiem -saubos. Es nevaru iedomaaties kaa normaali cilveeki vareetu paciest to ARPRAATIGI DISONANSATIVO skanju kas rodas kad Vai izvaro savas Ibanez Custom gitaras. Ja vien nav gitaristi vai sizofreeni. Vairums man paziistamo guitaristu klausaas Vai tikai lai apbriinotu to aatrumu utt.....nevis izbaudiitu maakslu.Bet ja jau kaadam tas muzons patiik -I dont know.
0
Piekrītu Slash. Ja kāds "parastais" cilvēks arī ies uz to konci, tad tikai cirka pēc - nu tā sirsniņveida ģitāra un visi pārējie vijaboni. Un kad sāks reklaamēt, tad jau atgādinās visiem, ka šis arī filmās piedalās utt. Vais nav mūzika, Vais ir šovs, tīrs amerikāņu šovs. Un varat sist man pa galvu, bet tā tas ir. Ja viņš turētos tikai uz ģitāristu auditoriju... būtu nabags.
Jā, protams, tas viss ir kruta izdomāts, nospēlēts, bet devēseles tur nav.
0
Nu, Slash un Marlix tagad pilnīgi varētu sabučoties.
0
He, bet Vai-am ir tiešām super bundzinieks, tā kā varētu ar uz viņu iet paskatīties, tās kā pats Vai močī man pofig, nu tīri tehniski, bet buņģieri derētu iečekot, ideāli, ja viņš uzrīkotu kādu meistarklasi Rīgā!
0
un vienam no skatuves darbiniekiem ir liels dabas dots talants iekārtot skatuvi, tehnika viņam ir izcila, it sevišķi talantīgi viņam sanāk kārtot monitorus, ja viņš saliek, tad viss ir skaidrs... cerams, ka arī viņš izveidos kādu tehnikas kārtošanas šovu, tas noteikti varētu būt visskaistākais notikums manā dzīvē... Mr.peģiks
0
"Es nevaru iedomaaties kaa normaali cilveeki vareetu paciest to ARPRAATIGI DISONANSATIVO skanju kas rodas kad Vai izvaro savas Ibanez Custom gitaras. Ja vien nav gitaristi vai sizofreeni."

Damn, cik labs teksts. Slash, negribi luudzu uzrakstiit kaadu labu gjitaaristu, kursh buutu jaaklausaas cilveekiem, kuri ir ne-shizofreenikji? Luudzu, luudzu! *kriit uz celjiem*
0
Aa, veel par tiem normaalajiem cilveekiem... Sanaak, ka tevis nosauktie "metalhedi un guitarplayeri" nav normaali cilveeki? Tipa sanaak - ja man patiik Steve Vai es neesmu normaals cilveeks.

Bet nekas, man jau patiik tavas 100% droshaas prognozes par koncerta apmekleetaajiem 8)
0
Kā šeit jebkura viedokļu izteikšana plastiski pāriet uz banālu apsaukāšanos...
Pilnīgi prieks.
0
Slash Guns,Jimmi hendrix,Joe Perry,Chuck Shouldner,Zakk Wylde.
0
pēc Slash teiktā, šī virkne ir tie, kas ir klausāmi normāliem cilvēkiem? bet, Shouldiner un Wylde šeit neiederas... Slash ir pielaidis pilnu spaini ar kļūdām... jo abi pieminētie mākslinieki ir metalheadi (vai cik tizli skan, bet, nu pofig...).... un metalheadi takš neesot normāli... jeb es ko atkal pārpratu...?
0
Es centos paraadiit maksimaalu pretstatu Steve Vai Psihodeeliski ekspresiivajai"muuzikai". Bet tas kaa juus piekasaatis pie maniem ipashiibas vaardiem ir vairaak kaa berniskjiigi.Ar "normals" es domaaju parasts,ierasts,tradiciona... Nevis traks. UN JUUS TO LABI SAPROTAT. Taapeec neteelojiet beernus. Veltiits Edenbeast un Runcim ar cienu,respektu un visiem citem meeslim. P.S. Manis nosauktie gitaristi ir looti dazaadi: Hipijs,BLuuzmenis,rokeris,... metal, un klasisks metal. JO ES NEVARU NOLAAPIITS UZMINEET KO VEELAS RUNCIS.
0
Kas tie par glukiem es rakstiiju Tradicionaals.Un tehnical metal peec rokera.(drukas kljuuda "meesliem").
0
kas uzrakstīts, tas uzrakstīts... un kāds tehnical metal?
0
tāpat, kā mēs varam uzminēt, ko tu domā zem vārda normāls...? antonīms šim vārdam ir nenormāls, ko visbiežāk lieto, lai apzīmētu kādas novirzes, parasti, psihiskas vai pataloģiskas kroplības... sorry, mēs arī nemākam lasīt domas, un kā tad varējām zināt, ka tu domāji parasts, ierasts, traditional utt... ak šie mazie pārpratumiņi... :D
0
Lasot tavus tekstus Slash, tieshaam gribas piesuukties ar alu un kljuut pilniigi embriciozam. Skuupstu.. ..tavs draudzinjsh Eesls Roze.
0
nu, daamas un kungi, ar Zakku un Slashu jau nu gan tas viss aiziet paaraak taalu! shie manis mineeetie virtozauri no iebaroshanas viedoklja ir stipri uzpuustaaki nekaa Steve Vai. man vinju abu muuzika patiik, bet shos saliidzinaat ar Vai, manupraat, nav iisti pareizi. pavisam cits plauktinjsh. tas, ka visi mineetie meistariigi speelee gjitaaras, nekaadaa gadiijumaa nenoliek vinjus uz viena skrejcelja. domaaju, ka te atkal aiziet runas par gaumes lietaam.
kas attiecas uz publiku un paredzamo apmekleejumu koncertaa, tad esmu paarliecinaats, ka buus arii daudz "nespeeleejoshu" cilveeku. zinu, ka daudziem patiik Steve Vai muuzika, kaut arii vinjus absoluuti neinteresee tas, cik virtuozs ir viens vai otrs no vinja gjitaaras solo. peace! :P
0
Vai's šeit būs pirmo un pēdējo reizi, patīk vai nē, jāiet vien i...
0
thats the spirit, son. Tur jau tas prikols, ka neskatoties uz savu skepsi, arī es aiziešu.
0
Ehh, biedri pat nezinu ko vairs teikt, smiekli nāk no jūsu apbrīnojamās nezināšanas. Bet tas nekas. Peace he he.
0
hmmm... cik patīkami, ka ir vismaz viens tāds, kurš zin visu... FAG
0
Nu psc, juus visi laikam lohi esat, ka nezinat to, ko es tikko kafiju suukdams iedomaajos. Riktiigi smejos tagad. Tieshi tagad saaku smieties: ha ha ha. Es jau neko, juusu probleema, miers, es draugs tev. Bet nu psc... Apbriinojami niikulji juus esat... Peace. he he. Varu dot clues, he he:

Fuk* O*f
0
Runājot par to Vai tehniskumu - es uzskatu ka viņš jau nu tieši ir viens no tiem ģitāristiem, kuri savu tehniskumu patur pie sevis - t.i. bieži priekšstats par to, cik tad īsti "tehniska" ir kāda no viņa kompozīcijām rodas tikai apskatoties tabus vai pavērojot kādu video tuvplānu. Bet vienkārši klausoties mūziku viss tas tehniskums nemanīts slīd fonā, kā līdzeklis nevis kā mēŗķis un netiek zibināts visiem gar acīm. Šad tad pa retam jau arī tiek... Bet man personīgi liekas ka Vai spēlē 100% no sirds. Viņa rokās ģitāra nav instruments bet dzīva būtne. Vienmēr kad dzirdu viņu spēlējam, es atceros, ko kādreiz lasīju par budistu mūkiem kas meditējot spēj pacelties gaisā. Viņš tā spēlē - kā meditējot, pilnīgi brīvi.
0
"Chuck Shouldner"

Kas tas par purnu? Viņam ir kāds sakars ar "Head & Shoulders"?
0
Esi dzirdeejis par Death?
0
un ko Tu pipele tur kafiju sūkdams iedomājies? Tu mazais mīļais lohiņ pat nezini, kas man ienāca prātā... un kāds miers? nu kāds? zaļais? netverami atvarainais? mēsliņi jūs neko nezinat par to, ko es zinu...
0
nu viss Slash ar šito Tu nogāzi sevi lejā pa sausās tualetes trubu... laikam tagad Tev cepuri vairs neviens nenoņems... >:))
0
2 Slash

Esi dzirdējis par Chuch Schuldiner? (stay kwīī kwīī)
0
Ups vainiigs
0
ieplet savu nevainīgo atveri, lai var izmēzt ar kārtīgu grīdas lupatu... smaka jau baigā nāk.... >:))
0
Bāc es ar nejauši uz "h" uzspiedu.
0
ha ha... Tu arī ieplet... pizģec Tev būs ceturtdien... manīsi kā tas ir būt gailēnam... :))
0
2 kk:( iemani:
Esi dzirdējis par Čuč Šuldiners? tas jau ar nabags čuč... >:))
0
Jā, es tieši par to pašu padomāju. Un atkal uzliku "The Sound of Perseverance".
0
Oh, guys, you're gonna kill me.
Anyway, thanks.
0
paldies, ka nogalinaajaat Faunu...
0
a to tik viegli nenobeigsi... ir pliķēts, taisīta kušiņa, laizīts- nekas neiet cauri, šis tik atkal mostās ar pohainu seju un izliekas dzīvs...
0
nez, ja kaads dzheks briivpraatiigi pieteiktos vinjam uztaisiit minetu, tad, varbuut, vinjsh no paarsteiguma par jociigo faktu, ka tas ir minets un to vinjam taisa dzheks, un tas nav sapnis, arii atstieptu savas puukainaas pecinjas. savukaart mees vinjam sheit uzceltu pieminekli no tukshajaam alus bundzhaam...
0
Unfortunately -there is no information about the place of the concert yet.I wonder what system of tickets will there be....F.E. -In other countries there are 2 choices-general tickets and evo premium which includes all the extras...
0
www.tvnet.lv/izklaide/music/news...
Beidzot ir konkreta info! :) Tiem, kam slinkums lasiit - koncis 13.oktobrii Kjiipenee, un biljeshu paardoshana saakot ar 8.augustu - 8Ls, bet no 9.augusta - 10Ls, veelak cena pieaugs. Laipni luudzam! Varees iegaadaaties www.bilesuserviss.lv ;)
0
Ikurāt dienu priekš manas dzimenes... Varēs gan paklenderēt pa galvaspilsētu.
0
Buus tiesaam jaaaiziet...
0
bet vai juus padomaajaat cik sichu pec shii koncha njems pashi gitsu rokaa.tas i pozitiivi
0
labāk tie tavi dolbanie sīči būtu bungas sākuši vairāk spēlēt, citādi, ar ģitāristiem var aizrīties, bet bundzinikeus jāmeklē, kaut vai trakam paliekot. turklāt, vēl tādus, kas māk ar kardānu spēlēt, un ir ar mieru rubīt metālu... >:(
0
Njaa. Es labaak kkur alinju par tiem 10Ls pasuukshu. Cik nu tagad paluureeju - ko tad iisti jams speelee - peec 15 koncii pavadiitam min es vienk. sajuktu praataa. Lai nu chalis arii rubii kaa ar gichu jaariikojas, bet nu tas meldinjsh will fukking kkill mee.

Edenbeast : Nu ja buutu vieta kur un bingas arii ja buutu leetaaks prieks, tad arii siteeju netruuktu.
0
labojums : nevis "bingas", bet "bungas"

Bla paarrakstiijos.
0
labojums: nevis "kkill mee", bet "fukk you!!!"

Keep it fukk!!!
0
edenbest,es domaju lai spelee gitsas,lai ir ko vismaz ko dariit un nenodarbojas ar H...nju un ja sim buus talansts un sirc tu r ieksaa mums buus vel viens LAPS gitaristc.un par bunziniekiem peedeja laikaa ir tendense tiem palikt vairaak,nejau vairaak kaaa gitsisti bet bundzinieki vairojas.
0
fukk fukk fukk
0
kukk kukk kukk that bicht!
0
gjitaaristu kaa dabulji, sakiet?? ej nu sameklee sakariigu grabinaataaju!! kadru truukums!!!
ja nu vieniigi juus apmierina padsmitgadiigi "wannabe-a-star-i'm-the-be... tad tik uz priekshu. cepam augshaa supergrupu!!
0
Man ar liekas ka aizrīties var tikai ar švakiem ģitāristiem, bet labu stīdzinieku ir tikpat grūti sameklēt kā bundzinieku. Patiesībā ģitāristu nemaz nav īpaši vairāk kā bundzineiku, vienkārši ģitāra ir lētāka un vieglāk pieejama, tāpāc to visi ķer pirmo.
0
Bet bungas izvēlas tie, kam tiešām ir nepārvarama vēlme ar to nodarboties. Līdzīgi ir arī ar basu, tikai tur vēl ir tā problēma ka dažreiz basisti rodas no caurkritušiem ģitāristiem ar domu, ka - būs jau labi, basu ir vienkāršāk spēlēt.

Gitāra vienkārši ir pirmā izvēle tāpēc ģitāristu it kā ir daudz.
0
man prieks, ka mani piesauci... >:))
0
kkill jū, šodien biljetes bija jau 12 Ls. Nu bet nopirku jau nopirku >:)
0
obligāti jāiet. Reti šitādi džeki parādās LV. Starp citu viņš ir Kurmja skolotājs, ja zinat kas ir Kurmis.
0
joe satriani ?!esu dzirdee ka Vai ir vinja skolnieks ne skolotaajs.
0
nu tad - kāds iet vai nē?
0
aber protams iet.m/ :)
0
iet, iet.

bet es te biš neiebraucu - naziic uzskata Kurmi par Joe Satriani? :D
0
Iet he he haaa, kurmis !!! Kurmis ir itkaa maaciijies pie Vaja.
0
Tūlīt paēdīšu un došos uz konci.
0
cikos tas koncis sākās? man vēl jāpaspēj līdz mājām aizlaist... un tad fiksi atpakaļ... varbūt ar kādu kopā varu iet?
0
19:00 runaa, ka pa briivu laidiishot iekshaa:D
0
Bet ja nopietni, tad koncis bija super duper!!
Un kaa par briinumu nebija apgraiziijushi programmu prieksh baltijas valstiim - 3 stundas nomochija, mans ir sajuusmaa!!
0
Nu koncerts tiešām bija VARENS. Esmu jopprojām sajūsmā, par visu, pilnīgi, Veja basists vispār autā... Tiešām.. Graciozi un Vareni!!!
0
Piekrītu, koncis bija super. Bieži jau negadās, ka stāri griež vairāk nekā 2arpus stundas no vietas! Mājās gan pēc tam bij kājām jāiet...
0
Es gan ar pēdējo maršrutnieku aizbaraucu :) Nu tas basists vispār... Nekad nebiju iedomājies,ka no basa var tādas skaņas dabūt ārā.Drummers jau arī labais,ar tiem saviem pigoriem.Vairāk šādu koncertu!!!
0
/sit gavu pret sienu, peec tam pret galdu, peec tam pret kreeslu, tad griidu un meksikaanju seriaalu sceennu ceiniigaa izmisushaa balsii kliedz/
NU KAAPEEC!?!! KAAPEEC es neaizgaaju...!!?? :(((

Ja runaajam par krutiem basistiem tad paskataties kaadu Billy Sheen (Laikam taa vinju sauca) solinju. DC++ var dabuut.

0
LOL :D Vakar jau redzeejaam ne vienu vien Billy Sheehan soliņu - tieši viņš jau arī bija tas basists :D Vēl var piebilst, ka Tony MacAlpine ar smuki grieza, kaut gan lielāko daļu laika pavadīja pie sintūža.
0
Es esmu neziniitis uz meeness... ko padariisi :)
0
jaa vakar BIJA ....shodien visu dienu peldu apkaart eiforijaa:)viss bija labi,ilgi speeleeja.njaa taadu basistu veel nebiju redzeejis(varbuut arii vais neredzeeshu) un miits ka kiipenee esot suudiga skanja tika man grauts,laigan ir dzirdeeta arii smukaaka. vismaz vareeja visus dzirdeet un saprast kas ir kas.Es jau nojautu ka For de lov of God tiks beigaas:)karoch par konci iespaidi tie ir labaakie:)

ps; a kas IR kurmis ?piedodiet bet tiesaam nezinu:s
0
gandriiz aizmirsu veel dazus paslaveet. iesildiitaji super(paklanos) riktiigi karsts smgais bluuzs mmmmmm:)wai kaa dzeks maaceja ar slaidu apieties
0
Jā tas gan, bet skaņa bija pilnīīgajā pēcpusē tiem iesildītājiem.
0
To karsto smago blūzu es varbūt pašu par sevi varētu klausīties, bet zinot, kā dēļ es īstenībā biju atnācis uz koncertu... nu, vārdu sakot - stāvēju un pacietu.

Nu un tad bija Vajs. Ai, neko vispār neteikšu.... ja nu vienīgi - Biju laimīgs. Starp citu - redzēju tur cilvēkus ar atplestām mutēm un asarām acīs stāvam. Ja spēles tehnika var likt atkārties žoklim, tad asaras acīs tehnika jau nu gan neizvilina.
0
jaa pie sildiitajiem operators dikti chakarejaas,nevareeja uzgries mikrofonu kad vajg:)aa moska vinjs uztraucaas ka nesaak kaukas saiteet jo tas dzekas faktiski speeleeja akusteni ar baigo draivu.
0
jaa man ar besii ka Vaiu pieskaita pie aatrajiem gitaaristiem -masturbeetaajiem.jaa tehnika ir augstaa liimenii BET nekaadaa gadijumaa neit pa prieksu.
0
1) The concert itself was really an unforgetable experience.The show was absolutely brilliant.
2) Unfortunately the sound was a little bit frustrating ( Tony Macalpine on the left ,Dave Weiner on the right- so it was only possible to hear them all in the centre of the hall 8 metres away from the stage )
3) The warming up act Eric Sardinas was really good but could be a lot better( again-problems with the sound ) They played one hour set that night.But the choice of songs could have been way more better than it was.
4) Steve Vai's set was based on his recent release-Real Illusions.But there were also some old legendary songs from the earlier albums.I wish they played more compositions from the Passion And Warfare album ( but it is only my opinion )
5) The performance of the compositions was great. It is difficult to do such an entertaining show and play perfectly at the same time.Of course there were some mistakes but again-It is nearly impossible to do these two things at the same time.For example guys from Dream Theater can play perfectly on concerts but at the same time for the most part of the show they are standing and not doing anything to entertain the crowd. So my choice is show+performance.
6) Too bad that camcorders were not allowed.But luckily people could take photos of Steve and the band with their digital cameras.
7) Before the concert at 16:00 a conference took place in A&T Trade,65 Matisa street.It was very well organized thanks to A&T Trade team.Steve signed everything-shirts,guitars,... booklets....so it went down well...

In the end it is obvious that the whole thing was _not of this earth_ -it was amazing to see all these incredible musicians-stars here in Latvia.

God bless you guys .
P.S. The only thing left is to brign the whole G3 TOUR team here with Joe Satriani and John Petrucci. It would be one hell of a show!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Intars
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas