Jack Owen pamet CANNIBAL CORPSE
0
Jaa, kas to butu domajis.:((((((((( skumji, ka taa! Vinss speeleeja uz 7stigu Ibanez un bija pamatigs pluss bandai. Nu jau corpse sastaavaa vairs ir tikai 2 cilveki no pirmaa sastaavaa, kas patiesibaa arii bija vinnu orgginaalsastaavs. Cik sasprotu, tad Jack aiziet vieglakas un progresivakas muzikas laucinnaa. Jaa,ko nu izdarisi, ja cilvekam sirdii vairs nav death metal.

Pretiga sajuta, jo pagaja pamatigs laix, kamer puslidz pienneemu corpsegrinderu par patstavigu line up memberi un interesanti, kurss tad stasies Jack vietaa.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
He, kursh gan cits, ja ne Hellhammers sho sadallu ielicis..., bet es jau neko nesaku. Varbuut pashi Kanibaalli arii izjuks, viens tad otrs, zuud stabilitaate un kritiens, bums un cauri..., bet nu protams negribeetos ka taa
0
ja gana bediigi,bet ir ari sawi +
tas nozime,ka vinu speleshanas stils radikali mainisies.pedejie 2 albumi tiesham ka udens lases vienadi
kapec truemetal.lv nav news par to/?
0
taa sanaacis, ka saits vairaak orienteets uz informaaciju par konchiem... pats arii iipashi necenshos visiem newsiem liidzi izsekot :) varbuut gan, ka vajadzeetu mazu reorganizaaciju uztaisiit, lai arii newsiem vieta atrastos - neietu katra siikaakaa zinja kopaa ar taadiem makten svariigiem rakstiem kaa kaarteejaa koncha reviewam, piemeeram :)
0
Cannibal Corpse izjux?? Peedeejie 2 albumi pilnigi vienadi?? Nu corpse, Tu jau tad laikam neesi nemaz tos klausijies taa pamatiigi.Nav jau megaatsskkiriigs, bet tomeer. Jaunais ir pusgalvas tiesu paaraaks noteikti. Es pat esmu apmierinaats ar Corpsegrinder sniegumu. Kameer Alex Webster buus iekss corpse line-up, timeer Cannibal Corpse never die!!! Jo patiesiibaa vinns ir grupas liideris un galvenais ideju ggenerators.

Neizjux, taa nav grupa, kas padodas, vinni nekad neapstaasies.
0
es jau nemza negribu,.lai izjuktu,es gribu,lai vini sak spelet savadak.man labak patika Cannibal Corpse ar Barnsu!!!
atzisti,ka tu(Hellhammer) ari gribi shadas tadas izmainas!!!!
0
Nu protams,ka man arii patika ar Barnsu! Man vispasr klasiskais sastavs, kas ir pirmajos 3 albumos ir miillaakais!
Izmainnas vareetu, bet tikai ne sliktaakas.
0
Pagaanam:

Velns, vai tas ir briinums, ka es ieliku ssito teemu? Vai tas , kas slikts, ka informeju parejos metalbraallus par savas miillaakaas grupas un elku sastaava uzmainnaam?
CANNIBAL CORPSE neizjux!!!! Taa ir neapstaadinaama gallas, speeka un death metal elles massiina!
0
Hellhammer:

Vells, vai tad es tiku rakstiijis: "Johaidii, kaapeec Hellhammer sho teemu iedrukaajis?", un tiku peec tam rakstiijis: "...es jau neko nesaku". Kas to lai zin, vai izjuks vai nee, Nostradamus arii vairs nav pie dziiviibas dvashas... he he
0
Taisniiba Pagaan! Sorry, negribeju tik asi! Man ir sovakar nezeligi drannkkiigs gariigais!
0
Nekas, man jau arii nav paaraak jautri shovakar, nodragaajos liiks visu dienu un tagad baigais nogurums...
0
Man ir pamatigs besi, totaals melnais preiods visaas jomaas. Nekas vairs nesagaadaa prieku. Uzliku tikko Butchered At Birth, palika labaak!:)
0
Mazliet informācijas - visi paredzētie koncerti notiks, jo jau šobrīd kanibāli mācot savas dziesmas kaut kādam jaunam ģitāristam, kura vārdu gan neatklāj. Bezmaz jāpiekrīt Hellhammeram - viņi neapstāsies! Un labi ar' ir.
0
"Cik sasprotu, tad Jack aiziet vieglakas un progresivakas muzikas laucinnaa. Jaa,ko nu izdarisi, ja cilvekam sirdii vairs nav death metal."

Jā, kas gan to būtu domājis... Jack jau allaž, manuprāt, izskatījās tas niknākais, ja tā var teikt, viņu niknajā grupā :) Ja atceras, kā viņš Rīgā visu laiku stāvēja uz skatuves malas un spēlēja ar aizvērtām acīm, draudoši nopietnu sejas izteiksmi...
Bet, kā saka, svēta vieta jau tukša nepaliek!
0
Džeka Ouensa aizvietotājs ir Džeremijs Tērners no grupas Origin. Vismaz un tuvākajiem koncertiem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas