obituary
0
o maj gād. godīgi sakot no obituary vairāk neko nebiju gaidījis. šonedēļ pat vēl klausījos vecos "back from the death" un "cause of death" un prātoju -žēl, ka šiem nekā jauna vairs neiznāk. bet nu liels bija mans pārsteigums, kad ieraudzīju šito: obituary "frozen in time". oficiāli laikam izdots 18 jūlijā, tā kā svaigs, tiko no konveijera. šorīt jau kādu stundu klausos "insane" (jo neko citu nolādēt nevaru).

a vispār izrādās šie jau labu laiciņu braukā pa festiem un jau video uzņemts. es gan jau sen šamējos biju, tā teikt "norakstījis".

par mūziku jāsaka, ka tas ir tas pats vecais, klasiskais obituary- vokāls saglabājis tādu pašu gārdzošo balsi, kā jau parasti dziesmā sava daļiņa atvēlēta arī ģitāras sologājienam. bungas, bass arī savā vietā. man patīk.

turklāt albūma vāka bilde ir vienkārši zolīda.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
video arī ir dabūnams (vmv). kvalitāte gan baigi sūdīga, bet nu saspiests 4 MB, tas tā, lai dial up īpašniekiem arī savs prieciņš tiktu.

www.obituary.cc
0
Vecīt, rock/metal presi un ziņas netā vajag lasīt!! Stay in Update man!!!
0
Obituary jau pagājšgad mauca festos un pa kluso rakstīja šito albumu. Ja kas, es jau vakar iesūtīju recenziju par minēto garadarbu, tik pagaidām vļ nav ielikta :)
0
Nu re, divi gadi apkārt un jauns ripulis netā dabonams(oficiāli gan iznāk tikai 28.augustā)- ''Xecutioner's Return''.
Man viņi ir mīļi jau no''Slowly... laikiem, tāpēc sirds atkal līksmo.
0
abet lūk, man jautājiens ir. par to jauno. (es pagaidām esmu attālinājies no muzīkklausīšanas). tas Xecutioner dveš domu, ka tie varētu būt pre-Obituary darbu atrabotkas, ne?
0
Iespējams, jo viņi par Obituary pārtapa neilgi pirms ''Slowly We Rot'' iznākšanas.Un arī nekādi demo pirms ''Slowly... nav izdoti (vismaz oficiāli), kaut kādām narabotkām jau vajadzēja būt.
0
Tas tomēr spriežot pēc dažādām ziņām ir jauns materiāls, albuma nosaukums droši vien brīdina, ka klausītājus sagaida bezkompromisu klasisks nāvinieks.
0
šito vaidzēs dabūt. tāda kačka kāda ir Obituary tāda nav nevienam
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas