SATYRICON-HELP!!!!!!
0
tauta paliidziet, esmu panikaa. gribu noskaidrot viena klasikas skanjdarba nosaukumu un komponistu, iespejams ka kaut kads krievs. bet to skanjdarbu drusku var dzirdet Satyricon klipaa Mother north, bet tajaa garajaa kur ar visiem titriem utt, tur tas skanjdarbs skan pirms klipa, nu pirms vinjsh ar to cirvi pa to krustu, varbut kads zin kas tas par skanjdarbu??
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu tieshaam neviens nezin par ko iet runa?:((
0
Ja nemaldos, tad tas ir Sergejs Prokofjevs "Tanjec ricarei".
0
A kur var nokačāt to pilno versiju? Es te DC pameklēju, pamēģināju un visiem vienadas - ar cirvi pa krustu un aiziet.
0
nu nezinu, man sen atpakalj viens kors no krievijas atveda vhs formaataa, Juods...thank u..mekleeshu:)
0
SAgribejas pazimeties :) - A man ir origjinala MOONFOG VHS kasete ar abam klipa versijam :):):)
0
ta nee nee..nelielos..tik pateicu:) un by the way man ar tur 2 versijas, +veel vissadi immortali, impaledi nacareni, mortisi,bathiriji utt. maybe viens un tas pats ieraxts?
0
ptu..ne bathiriji, bet bathoriji:) sorre
0
Es to lielishanos attiecinaju uz sevi - man ir ta origjinala Moonfog izdota Satyricon VHS kasete... savulaik es vinju nopirku pa tiesho no leibla par 18 $ .... Toreiz par tadu DC++ pat sapnjos iedomaties nevareju :)
0
Mērāmies ar gailīšiem? :)
0
Jaaaaaaa! :)
0
gandrīz vai par gailīšu tēmu: voffka.com/archives/2005/07/26...
0
Sergejs Prokofjavs - "Bruņinieku deja" no baleta "Romeo un Džuljeta". Lūk tā.
0
Oho! Sapratāt?!
0
Esmu redzējis to baletu. Nepatika, bišķi par gejiski tie veči tais zeķubiksēs... Satyricon žetons, protams.
0
tā tā, novilku visu to Romeo un Džuljeta, jā atradu to skaņdarbu, bet bet...tajā Satyricon klipā ir vēl viens klasiskais gabals, nu tāds diezgan dramatisks ar kori, man liekas esmu viņu dzirdējis vēl kaut kādās Omena šausmenēs...varbūt kāds zina? baigi labs, gribētos uzzināt kas tas ir, novilkt un tad skaļi raut nost jumtu...:)
0
kamōn kamōn tauta....es tam neticu ka neviens nezin šo skaņdarbu..
0
Eu pag, kādi bruņinieki Romeo & Džuljetā? Tas bija ļaunā Kapuleti nama gaiļu dancis, vispār vienīgais vērtīgais fragments tajā baletā.
0
tas gabals Romeo un Džuljetā saucas The knight`s dance (Juliet and Paris`s dance). baigi labs, jā
0
tā arī neviens laikam nezin kas tas par skaņdarbu, bet viss štokos-netīšām pats uzrāvos, novilku tādu Van Helsings curse albumu Oculus Infernus (dee snidera no twisted sister projekts) un joptvai joptvai, dziesmas Let me pray 03,20 minūtē aiziet šis skaņdarbs ar visu kori+ vēl zāģis un bungas apakšā-nu pizdec, nav pat vajadzīgs vairs oriģināls. jē, trešo reizi jau klausos:))
0
psc... kādas 3 reizes nosauc viens otram pakaļ, kas tas ir, un tad uzrodās ceturtais, kurš paziņo, ka laikam tā arī neviens nezin, kas tas ir...

Prokofiev, Sergey - Romeo and Juliet - "Dance of the knights"

psc....
0
nu jā jā, bet bez tā tur bij vēlviens gabals nu..par prokofjevu viss skaidrs
0
Bla, tu iemani kā es izgāzos, neizlasīdams visus postus! Nav man tā klipa pa rokai, bet ja tev izēd iekšas tādi dramatiskie koriskie izgājieni tad velc nost "A History Of Horror" 2CD. Iekšā ir arī pāris maucīgas kroplības, kā piemēram Maiks Oldfīlds ar saviem pī*du zvaniem utmldz, bet vairākumā tomēr ir debešķīgi garadarbi. Ir Omena gabals, un pietam pilnā garumā, jo kā jau dzirdējām tai kk:( diskā kautkādā, ka ir arī kropļi, kas ir apgraizījuši to skaņdarbu, sukas. Ir riktīgi pacilājošs maršs no 1955. gada Godzillas, ir vecie drakulas hujakulas utt. Nu karoč patīkamas izjūtas. Un vēl... mans klasiskās muzikas favorīts.... mmhhmmmhmmmm.... Mocarta rekviēms... NU PSC...... Tas vienkārši sirdi rauj laukā. Var lietot rītā, vakarā. Kautkad laiciņu atpakaļ nosēdēju uz viņa gandrīz veselu nedēļu uz riņķi vien.
0
ohoho..noderīgs info, uzliku jau meklēt...
0
nu tā šito topiku var slēgt, esmu dabujis visu ko gribēju. tas īstais gabals ko gribēju zināt ir Carl Orff "Carmina Burana" O Fortuna.
un dzirdams viš arī ir vital remains-dechristianize- intro tur kur Jēzu močī un vēl kādās simts reklāmās.
0
O Sjūzij, šonakt TU neesi tik pasīva lūdzams. Mmm, šonakt Tava zvaigznīte varētu mana ānusa krokas paļurināt... Ou Sjūz, tavs sāļais ir labāks par manu balto hehe...
0
Oi es (Satyricon diezko neklausīdamies) neiedomājos, ka runa ir par to gabalu. Tas tak ir ārprātā slavens gabals. Nu tip Bēthovena 5. simfonijas popularitātes līmenī.
0
jā un besīgi ka tāda populāra, bet nevar nekur dabūt, jo nezini nosaukumu..ar Bēthovenu vieglāk, to skolā mācija:)
a uzzināju to nosaukumu, kā te iepriekš rakstīju to gabalu vienā dziesmā izpildīja Van Helsing`s Curse, tad nu mājas lapā pieregistrējos un forumā noskaidroju. un kad dc meklēju, izrādījās ka arī Therions viņu spēlē, bet es šiem līdzi kaut kā nesekoju kopš vovina..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas