satanisms
0
liidz kam janonak lai pieverstos kaut kam tadam?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu shii teema jau sen ir ljooti aprunaata.
0
a bet nepamaniiju ;)
0
liidz nopietniem smadzennu bojaajumiem, ssizofreenijai, utt

Laigan pats ssad un tad valkaaju apgeerbu, kas vareetu mirstiigajiem likt domaat ka esmu saatanists, tomeer taads es neeesmu.

Uzskatu ka saatanisti ir idioti un ar metaalu vinniem liela sakars nav.
Manupraat vel ir kategorija kas domaa, ka tas vienkaarssi ir kruta. Bet nu ko lai saka visi vinni ir ar bezdarbiibu paarnnemti nozzeelojami idioti kuri dziivee nesaskata jeegu.

Taas ir manas domas juus man varat nepiekrist.
0
vispar nesaprotu ka taa var pateikt-es milu satanu ;)))
ha
+1
Es varu pateikt — es mīlu Sātanu!:)
0
un taa ari doma vai tikai saki?;)
0
Nu jāsaka atklāti, ka par Sātanu dēvē manu puisi. No otras puses skatoties, neesu vairs nekāda pokemone, lai bļaustītos par šitādām lietām! Šo to jau zinu par sātanismu, taču to paturu pie sevis.
0
nu jaa,jautajums visdrizak bija versts uz pokemoniem...lai gan katra zinja lai jau dara ko vien grib...bet tikai tada veidaa daljai sabiedribas rodas slikts iespaids par melnajiem cilvekiem,jo vinji jau neatskir vinjus no pokemoniem...
0
vel ir ari ta laba puse, proti,Satanisma filosofija.
0
Slikts iespaids par melnajiem būs vienmēr. Lielākai ddaļai tautai ir aizspriedumi un ieaudzināti steteotipi (manuprāt, tas ir no padomju laiku filmām, kur tā saucamie huligāni bija matainie un ģērbušies ādenēs..). Bet varbūt es maldos.
0
corpse
un kas labs taja filozifijaa?

henesy
bet kad sanak parunat ar citiem tad vinji ljoti bieiz maina to iespaidu,jo sava zinjaa loti daudiz melnie cilveki ir gudri un inteligenti.
0
aij..man tas viss liekas sviests...ja kaads iedomaajas ka vinjsh ir kaut kaads saatanist tad vinjsh jebkuraa gadijumaa ir dieva beerns un kristietis jo satans ir kristieshu izdomats..hehe. un jebkuraa gadijumaa tad sanaak ka starp labo un ljauno vinjsh izveelas ljauno..celjsh kursh ved strupceljaa..
0
LOL
0
Sātans ir neorganiska būtne, eksistenciāls princips, kuru pie dzīvības uztur tradīcijas un kolektīvā zemapziņa, un kā tāds Sātans ir reālāks par katru no jums atsevišķi.

Sātans ir viens no labākajiem draugiem (best friend money can buy), kādu cilvēks var turēt uz zemes, taču ir tā, kā saka senā tautas gudrība: iedod velnam mazo pirkstiņu, paņems visu roku.

thus he uses and peruses, the insatiable fucker that he is (c) nefolk
0
Satans tiek saukts-dark force in the nature.
0
kas tad iisti ir saatanists? lielaakaa dalja ir kaut kaadi pusnobriedushi radijumi kuri pashi nezin ko kas noziimee bet kaut kaadas tupas mutaacijas rezultaataa uzskata, ka tas ir baisi forshi.Metinaashas kursos savaa laikaa bija shii teema pacelta no grupu aspekta un izklausijaas, ka arii liela dalja taadu liriku miiloshu grupu to dara kaut kaadu standartu vai stilu raamju deelj.Pietam jau tiiri labi varot nopelniit paardodot visaadas debiilas pentogrammas :D Melnie cilveeki? :D Tad jau "baltajiem" arii jaabuut...
0
Velns, kas par tēmu :D

Ja aplūko, piemēram, Sātana baznīcas filozofiju, tad patiesībā priekš mūsdienām nekā ekstraordināra tur nav - lielā mērā uz egoismu balstīta filozofija, kuras piekritējiem augstākais "dievs" ir viņi paši un viņu vēlmes. Ak jā, lai sauktu sevi par sātanistu, pielūgt Sātanu un svinīgi upurēt mazus dzīvnieciņus pusnaktī viņiem nav nepieciešams :p

Tātad..cienītā pandemonium acīmredzot uzskata, ka sātanisms tomēr ir tik akūti aktuāla problēma, ka to nepieciešams kārtējo reizi pārrunāt...Jā, jā, mums visiem tak sāp sirds par pubertātes mocītiem tīņiem, kuri ar apgrieztiem krustiem un pentagrammām kaklā pēc skolas tuvējos kapos klaigā "Es mīlu Sātanu" :D
0
Vai tad daavida shovu par saatanistiem neskatiijies? Manupraat, shajaa lapaa ir da figa liidziigu teemu, kur tas jau aprunaats, nu, bet atkaartoshana zinaashanu maate:)))
0
0
iekš tā saita var uzzināt, kā Sātans tiek skaidrots dažādās reliģijās; diezgan sauss materiāls, bet šo to interesantu arī var atrast.
0
ehhh ....
sātanisti = slikti ... viņi nokauj mazus mīļus kaķēnus ...mamma saka ka tā nevar
0
ja godīgi, sātana nav...
0
lai gan, es esmu sātans, un tāds ir iekviens, kas jebkādā veidā kaut ko dara pret kādu citu... satan ir sugas vārds, ka nekā... mēs ar izdomātu principu un būtni maskējam paši savus ļaunos darbus... tāda ir mana nostādne šajā jautājumā...
0
un kā eksistenciāls princips var būt tas, kas skaitās absolūts ļaunums, un ir tendēts uz visa anihilēšanu? anihilācija ir eksistences gals, kā nekā...
0
vēl - kā tie, kas iedomājās, ka ir sātans, un viņu pielūdz, neapjēdz, ka sātana mērķis ir visu iznīcināt? arī, savus piekritējus? :D
0
lai nu kā, par šito visu viens liels LOL. žēl, ka lielākus tos burtus uzdrukāt nevar... :)
0
Edenbeast'am laba bilde pashlaik.Taa arii ir patieiibaa diemzheel
0
kāpēc diemžēl? kas nepatīk, ko? doom, kā nekā.... ;)
0
bāc, pielipa tas idiotiskais "kā nekā". vot, arī nekā netikt vaļā, kā nekā... :D
0
diemzheel jo doomiiga un druuma pasaule un tapeec laba bilde. interesanti vai taads sociaalais, politiskais doom arii ir?
0
Standarta JS30WR. No hellhammer panjeemu bet piedod man, tik vieglu un eertu gichu es otru nezinu kaut arii esmu tikai iesaaceejs, bet patrinkskinaajis esmu dazhaadas.
0
bljaa, sajaucu sadaljas :D Karoch sapratiis bet taa komentu dzeeshanas ievieshana kljuust arvien aktuaalaaka :D
0
Dazhos komentaaros tika tiekts, ka ar saatanismu nodarbojas tikai tiinji vai arii metalbandas, lai pieveerstu tiinju uzmaniibu. A vai tad par Saatana Bazniicu Kalifornijaa visi ir aizmirsushi? Tur diez vai pienjems taadus mazus knaukjus, kaadi Latvijaa leekaa pa ielaam, bljaujot par Saatana pielugshanu. Saatana Bazniicaa vareetu tagad buut jau kaadi 10, ja ne vairaak, miljonu daliibnieku (gan prastie ljaudis, gan arii augstos mamatus ienjeemoshie cilveeki). Protams, taa ir Amerika, un amerikaanjiem taas smadzenes ir tomeer nedaudz sashkobiitas, tachu tie tomeer ir pieaugushi cilveeki, kuriem ir jaatbild par savu riiciibu, respektiivi ar to ir jaasaprot, ka saatanisms, vismaz Amerikaa, daudziem taas iedziivotaajiem ienjem ljoti nopietnu vietu vinju dziivee!
0
bet henesy, vai tad tas noziimee ka tas ir baigi normaali? Tikpat labi varbuut arii mums uzbaroties rijot vinju paiku un pasludinaat aptaukoshanos par nacionaalo probleemu kaa amerikaanjiem? :) Labi, varbuut saliidzinaajums nav pitiekoshi preciizs bet tas taa
0
Normaali vai nenormaali, par to lai spriezh katrs pats par sevi! Dazhiem saatanisms ir dzives veids. Ej nu izproti cilveeku domaashanu!
0
piekriitoshi maaj ar bieti :)
0
iisteniibaa praata ienaaca doma, ka amerikaanju saatanistus nedaudz vareetu saliidzinaat ar muusu pokemoniem (bet tikai nedaudz), jo ar domaashanu jenkiem tieshaam viss nav labi!
0
nefolk

jaa ari man kaut kad (varbut ari tagad) ir taa licies,ka satans,dievs,jeezus ir tikai cilveku domu radiiti teeli,un ar kolektivas zemapzinjas palidzibu neizgaist...
0
bloodorgy!
0
henesy, no kurienes tu rāvi, ka asv ir 10 miljonu sātanistu? tad jau amerikai būtu pī un (z)ģetc... es vēlos zināt atbildes!
0
HAAA, ASV 10 miljonu sātanistu. Nu tik būs tuss, jāraksta šiem, lai brauc uz Latviju!!! Iedomājaties- Latvija & 10 miljonu sātanistu. Šī valsts kļūtu par baisāko valsti Eiropā un tad gan mūs respektētu, un kā vēl!!!
0
no vinju religijas izriet, ka vini pat pilnigi visi ir Satanisti.
0
kkas teica ka tikai pokemoni bljaustaas un izlec par taadaam teemaam, nuu jums te labs bazars panesies diezgan:DDDD
0
To Edenbeast
A kaapeec Tu domaa ka taa nevareetu buut. Es gan neesu drosha ka tik daudz vai tik maz vinju tai Amerikaaa ir, tachu tas reaali ir iespeejams. Vai Tu domaa ka Amerikaa ir daudz vairaak?
+1
The Satanist-mongers in American society (Fundamentalist Christians, every one) make some rather startling claims for the numbers of Satanists in America and the rest of the world. Some claim that Jews are "really Satanists." Some throw in Catholics as "Satanists" as well. Still others claim that all people who do not belong to their own cult are "Satanists:" that makes about six billion (6,000,000,000) "Satanists."

One can read in these Fundamentalist Christian's pamplets and books about how many murders they claim Satanists perform every year: some claim as high as 50,000 human beings murdered by Satanists EVERY YEAR. That figure is more than twice the murder rate in America; greater than the number of dead Americans (47,369) during the entire Vietnam War (er, "police action"). It is equal to alcohol-related automobile deaths every year in North America. It is almost one-tenth of the number of deaths caused by cigarette smoking (450,000 per year). 50,000 per year is one Hell of a lot of bodies!

Siikaak: 216.239.59.104/search?q=cache:cod-...
+1
Beidzot TERRORIZER sniedz atbildi uz pirmā posta jautājumu - filozofiski-muzikālais pārskats par Sātanismu / Okultismu un citiem pismiem. Sākot ar Coven / Black Widow un beidzot ar Ghost / Purson:

files.inbox.lv/ticket/af6fae790a2f...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas