komentaari un jauna teema!!!
0
buutu labi ja vareetu izdzeest pats savus komentaarus vai uzsaakto teemu, ja taa liekas neinteresanta
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ienāca prātā, ka laikam nevienam neinteresē discovery kosmosā? :D
0
laba doma:) pietam man pasham sanaaca divus liidziigus komentus uztaisiit jo iepriekheejo neredzeeju (Operas gljuks).tieshaam ideja ok
0
jā, tikai ar to savu komentu dzēšanu ir viena problēma: kad aizies atkal kāds flamewar, tad jebkurš varēs mierīgi izdzēst kaut ko iepriekš rakstītu un teikt "ko tu tur dirs, nekad tā neesmu teicis". Tad ir jātaisa arī citātu funkcija.
0
Iespēja rediģēt savu komentāru ar' nebūtu slikta doma.
0
Forši būtu, ja viņš tajā tēmā par Discovery kosmosā uzšaušanu izdzēstu savu tekstu, kas aizsāka tēmu, ne? Tad izskatītos, ka tēmu istenībā iesāku es, tādā ne visai sakarīgā veidā.
0
A kas tur nesakarīgs? Ja tu kaut kā salietošanās stāvoklī sevi dēvētu angļu mēlē par atklājumu (kas var gadīties - atklāj sevī jaunas personības šķautnes :D), un savu kondīciju par kosmosu (kas reizēm liekas ļoti piemērots apzīmējums :D), tad nekā nesakarīga tur nav.
0
Hmm, Tu liec man aizdomāties...
0
nu eerglji,eerglji...
0
nav ipashi laba doma...ko uzrakstija to uzrakstija..es jau ari vairakus savus gribetu izdzest,bet kada jau tam noziime..
0
tiesh taa, kaada jeega dzeest aaraa jau uzrakstiito? kas uzrakstiits - uzrakstiits! labi, shajaa gad, kad netiisaam ieposteejas vairaakas teemas/komenti tas dereetu, bet gadiijumos, kad aiziet diskusija, un peeksni autors njem un to izdzees? tas pats ar labosanu...

vnk esiet biki diciplineetaaki - paarlasiet uzrakstiito - nebuus jaapaarlabo. spaidiet pogas ar netriicoshu roku. un, galvenais, ka opera IR suuds! pameegini mozillu!
0
Nav pie dirsas? Neesiet mīkstie!
0
Par operu sheit piekriitu-pilniigs chaus
0
Nu tad varbūt nomaini to Operu? Mazā mīļā Mozilla iet kā pats nelabais. Ko tad vēl no browsera vajag? Pilnu ar visādiem sūdiem un drazu, ko tu nekad neizmantosi? Smuku dizainu un ikoniņu? Fukk! To Operu kad uzliku, tas bija kautkas neizturams... Man nervi netur šitādu slodzi...
0
Nee nu par gaumi jau itkaa nestriidaas. Nemaaki lietot to Operu - nelieto
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas