CANNIBAL CORPSE
0
gribu visiem CANNIBAL CORPSE cieniitaajiem un faniem pazinnot: 28.febr. iznaak USA un 8.martaa iznaak jaunas CANNIBAL CORPSE albums "Wretched spawn"!! dirdeeju jaun 1 gabalu. No ko tur daudz teikt- vinni ir un buus pasaules death metal monstri!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Interesanti tikai, ka vinnu jauno cd var jau netaa nokaaccaat:)
+1
hik, atceros CC konci Rīgā (98.g.,ja nemaldos?) toreiz man vēl dikti patikās death... maz ko no tā atceros (vai nu sen tas bija, vai šmiga bija), bet labi bija!
+1
Jaa, bet lloti zzeel ir tas, ka diez vai kaadrez buus iespeeja veel redzzet CANNIBAL CORPSE rindaas Chris Barnes:( Kad atnaac Corpsegrinders, tad liekas, ka taalaak turpinaato ir sarazzojusi pavisam cita grupa, bet ne jau taapeec par matu sliktaaku, tikai savaadaaku.
+1
njaa, baarnsam jau nu bi vokaals, kuru ieksh cc kaa reiz vareej likt lietaa. 6fu tomeer nav tas.
+1
Tiessi taa.Vinnss bija(ir) mans lielaakasi death metal vokaalaas maaxlas skolotaajs. Bez vinna nez vai taadu riikli buutu dabuujis:)
Esi dzrdeejis jauno SIX FEET UNDER?? Tas taccu ir riktiigs rock'n'roll:) Tas nav nekaads brutal death vairs!
+1
jaa, dzirdeeju, bet nekas taads.
+1
Kur var nokačāt to jauno albumu?
+1
A kāpēc nenopērc? Es jauno Dimmu Borgir albūmu nopirku, legālo pie tam...
+1
hail Hellhammer!!!
Parak jau neparpulies ar vokalizeshanu.Vai tu zinaji,ka Chrisam Barnsam bija tris balss saishu operacijas.Tas laikam bija pec "tomb of the mutilated"ieraxtishanas un vel viena bija pec Six feet under pec "Maximum Violence" tures.Ka man patik Fishera brecieni"Bloodthirst" ir labais un ari "Gore obsessed"
+1
jAINAIS SIX FEET UNDER IR TIRAIS MESLS TA AMERICA THE BRUTAL SUKA.NEDOMAJU,KA TADI MONSTRI KADI VINI BIJA ALBUMA "TRUE CARNAGE" VAR TIK ZEMU KRIST.TOMER NAUDINA,NAUDINA TAG...BUS
+1
To dead corpse: Stop shitting "Six Feet Under", maggot! Don't forget that their vocalist is legendary Chris Barnes. Although I must admit there's some truth in your words.
+1
Visi cilveki, kuri doma, ka "Cannibal Corpse" muzika palika stagnanta un speleshanas tehnika neuzlabojas ar katru jauno albumu, baigi maldas. Vinjiem vienkarshi nav saprotams grupas progress. Saliedziniet, vismaz, albumus "Gallery of Suicide" un "Bloodthirst". Joprojam nejutat nekadas starpibas? Tad jus, laikam, nav isti CC fani.
+1
es jau nodirsu 6 feet under ne jau CC.
protams speleshanaas tehnika atskiras "Vile" vai ari "Gore Obsessed".tas ir progress,pac pamegini paspelet vinu dziesmas tad ,jutisi...
+1
Pēdējais normālais Cannibal Corpse albums bij The Bleeding, tālākais pēcBārnesa radītais man ne īpaši patīkās (lai gan pirmais ko no viņiem dzirdēju bij Vile).

Hellhammer: ja labi meklē, nokačāt var visu ;)
+1
diezvai,kursh gan gribes risket bez pika kadam dodod suknet nelegalu mp3.ja gribi ,lai vina saits netiktu izdzests,tad dodc vien
+1
6 feet under tik tiesam var apkakat, un to legendaro Chrisu ari! Corpsegringer dzied daudz daudz labak.
+1
Uhh, nu gan juus maucat!

1)Chris Barnes ir un buus labaakais vokill brutaalajaa death! Taa kaa pats esmu vokillers, tad nu laikam saprotu, kas ir labs un speeciigs vokaals, bet kas vienkaarssi tikai nostabilizeeta rukkssana/aurossana(Corpse...

2)es nesaku, ka vinns ir slikts, bet patiesiibu sakot, kad vinnss ienaaca CC, tad grupa vareeja nomainiit arii nosaukumu, jo saakkaas pilniigi cits stils. Tas protams bija brutal death, bet ne tas vairs, ar ko CC klluva par monstriem.

3)Butchered at birth ir un buus labaakais vinnu veikums un man personiigi miillaakais brutal death ieraxts vispaar!

4)Gallery....ir pamatiigs meesls.Man tiessaaam negribas to atziit kaa maniakaalam CC fanam, bet taa nu tas ir.

5)Protams ar Gore Obsessed vinni iebrauca jaunaa kvalitaatee, bet tas jau ir cits staasts.

6)Chris balls saissu operaacijas. Iedod man to info avotu, kur to uzzinaaji, vai arii es tam nekad muuzzaa neticeessu.

7)Tici man, ja man kaut kas ir speeciigs, tad taas ir manas ballss saites. Es death vokill saaku treneet pirms 2-3 gadiem, un paliek aizvien labaak.
+1
To Vile: neizsauc uz sevi uguni, par taadiem vaardiem Tevi vareetu arii...........
+1
To dead corpse: Haill! Sorry, bet man ne iipassi patiik death metaalaa augsti kkeercieni:(
+1
To dead corpse: Haill! Sorry, bet man ne iipassi patiik death metaalaa augsti kkeercieni:(
+1
To Deathperado: kaa vinnu legaali var nopirkt, ja vinns iznaak officiaali tikai 28.februaarii USA!!!???
+1
Dzrdeeju jauno Dimmu Borgir. Porofesionalitaate baigaa. @ dziesma no cd man vislabaak. Bet Puritanical patika labaak
+1
Vile, tev gadiijumaa vaardaa nav Auzaas brauceejs? Fishers ir nulle saliidzinaajumaa ar Baarnsu. Ja ierakstaa vinjsh laadziigi iereec, tad dziivajaa vinjsh ir pilniiga apalja NULLE. Paklausies veel ierakstaa Sepulturas Roots, Bloody Roots koveru. Man bija kauns Fishera vietaa, klausoties.
+1
Un Gallery Of Suicide (izcelju dziesmu Headless, njam njam) man patiik daudz labaak par Gore nanana, kursh ir jau 3.ais vienaadais albums peec kaartas.
+1
pats izdomaa un pats notic...
+1
To Fauns: es Tev dalleeji , nu gandriiz piekriitu par Corpsegrinder! Bet tur jau taa nelaime, ka vina dell naacaas visu skannu CC mainiit! Tapeec arii nekad nebuus veests no , piemeeram, Butcherd... liidziigiem darbiem. Bet ja veertee vispaar. Tad Gore Obsessed ir daudz labaax par Gallery. Nu sorry, ja Tu sskkirbu nejuuti....
+1
Sorry, nevis anoniis, bet es - Hellhammer to raxtiiju!;)
+1
Nu ko padariis, vienmeer jau atrodaas kaads, kursh nespeej noveerteet,tavupraat, lielisku garadarbu, tikai taapeec, ka puskurls, heheeeeheehheheheeeee.
+1
To Fauns: Es neesmu dzirdeis to Sepulturas koveru- spriest nevaru, bet is zinu, ka pat ja tiesi Fishera del CC izmainija saundu tad man 2x prieks! :) Jo tiesi ar to viss skan ta ka nacas un tagad daudz patikamak klausities, jo tiesi tagad vini skan profesionali. Protams ja te iet runa par muziku! Es nesaku, ka man nepatik kas bija pirms Vile ( =] ) bet nu tomer tas ir pilnigi saprotams, ka tagad vini skan daud labak. P.S. Tad jau Flying vokals tev laikam ari nepatik?
+1
Nu jaa, es parasti klausos muuziku, nevis kvalitaati, bet tas taa... Un par latvieshu grupeleem nemaaku spriedeleet, jo no jaunumiem esmu pamatiigi atpalicis
+1
Iespējams, ka CANNIBAL CORPSE būs Latvijā šā gada oktobrī vai nedaudz vēlāk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
+1
Gribu Cannibal corpse konci :))))))))))))))))))
+1
Vinniem IR jaatbrauc uz Latviju arii tresso reizi!
+2
labakais no CC vokalistiem ir Jim Carrey :DDD
+2
Starp citu, tas ir vismuljkjiigaakais, ko man naacies dzirdeet. CC maina skanju Fishera deelj! Juus kur taadas stulbiibas dzirdeejaat? Pashi CC teica? Jums smadzenes vispaar galvaa ir? Vai vismaz kaads liidziigs shkjidrums. Izskataas, ka juus domaajat ar aanusiem nevis ar galvu. Un tagad padomaasim kopaa.... Cannibal Corpse - brutaldeath metal legjendas maina speeleeshanas manieri tikai taapeec, ka jaunais vokaals dzied suudiigi. Vinju maniere taatad pielaagojas lai nosleeptu slikto vokaalu. Juus droshi vien veel neko nesaprotat. Un tagad es juus paarsteigshu ar vienkaarsho atbildi!!! Tas ir pilniigs idiotisms!!!!!! Un ja to ir teikushi vinji pashi, taas ir vienkaarshi pupu mizas, lai tikai neviens nepateiktu neko sliktu par ljaunajiem puikaam. Izsmiekls. Bet izklausaas tomeer peec - viena tante teica.... KAS AR JUMS?!!!
+1
To HELLHAMMER

Vai tu nezini gadijumaa,kur var nopirkt cc albumus:the bleeding. Worm Infested. butchered at birth. Ja zini,ludzu atsaucies.
+1
Nu Latvijaa uz vietas vieniigaa iespeeja buus laikam Randoms, bet tur arii ne viss un vienmeer ir.
Bet ir viens labs veikals Centraalajaa stacijaa, tur veel datrospeeles arii bija. Tas vinaa no tiem gaitenniem kad iet cauri. Nu pastaigaa, paskaties. Vecie kanibaalli tiessaam bija, bet Worm Infested neesmu te veel redzeejis. Var jau meegginaat pasuutiit kaadaa internet veikalaa, bet skaties, lai tas ir iekss eiropas, tad buus leetaak.
Ja nu gaaliigi nevar dabuut, var jau arii paarkopeet or nokaccaat;))))
+1
To Fauns: tu gan esi 1 riktiigs idiotisms! Tu pats, kaa redzu, vispaar neko nejeedz no death metal un kur nu veel no kanibaalliem. Ja neesi lietas kursaa, laabaak paturi pie sevis savus pajeelos izteikumus!
+1
Ja jau es neesot lietas kursaa, varbuut paskaidrosi savas glumiibas? Ko noziimee fakts, ka grupa ar pasaules slavu maina savu speeles manieri deelj kautkaada siika niekkalbja kaa Fishers?
+2
Hellhammer! Drīz Tu būsi sastrīdējies ar visu pasauli. Un kāmēr Tu brauksi virsū un pats saņemsi uzbraucienus CC turpinās progresēt. Corpsegrinder ir malacis. Man personīgi viņa augstie ķērcieni patīk. Tehnika un izdoma korpsiem arī tagad pavisam citā līmenī. Par to liecina viens fakts. Paskaties, kuras dziesmas no vecajiem albūmiem tiek spēlētas koncertā "Live Cannibalism" un skaitās viņu klasiski hīti. Kā likums 90%-os gadījumu kāda no pirmajām divām, trim no albūma dziesmu secības. Un tā līdz pat "The Bleeding". No vēlākajiem jau nāk arī albūma vidū un beigās esošas dziesmas. Kā Tu domā, kāpēc? Man šķiet, ka zinu atbildi. Vecajos albūmos dziesmas bieži viena no otras praktiski neatšķīrās, tāpēc ausīs "iekrita" tās kas bija sākumā. Vēlāk nāca albūmi ar savstarpēji atšķirīgākām dziesmām, tāpēc tie nekļuva garlaicīgi pēc trešās, ceturtās dziesmas. Vismaz man ir tāda pieredze. Bet spriežot pēc koncerta repertuāra - ne man vienīgajam.
+2
To Hellhammer

Tas ir tur kur vilciena biletes tirgo??
+1
es the bleeding albūmu latvijā vispār vēl neesmu nekad redzējis.
+1
tO Corpsegrinder:

Nu jaa, apmeeram! Bet ne tiessi tur. Tu taalaak iet vairaak gaitenni kkipa, kas izved otraa pusee, kur peec tam ir centraaltirgus. Un starpcitu centraaltirguu arii ir taada pati bode, kur to visu tirgo.
Varu tev kaut vai praadiit.

+1
To kk:(

Nu ja buussu sastriideejies, tad buussu. Man ir savs viedoklis par CC un viss.

CC fani dallaas taa, ka viena dalla piennem jaunos CC razzojumus un fano par Corpsegrinderu, bet ir dalla, kas veel liidz ssim briidim neuzskata Corpsegrinderu par 100% orgginaalu CC sataava locekli. Taa luuk!
Nu sorry, es ciest nevaru kaa vinns izbauro dziesmas no CC albuumiem, kur vokill bija veel Barnes. Paklausies Hammer Smashed Face, kaut kas drasmiigs - ssitaa sabojaat visu dziesmu.
varbuut Covered with sores vinnam sanaak, bet paareejais man nepatiik.
Corpsegrinder eeras albuumi ir taadi sviestaini mazliet un reizeem nesakariigi arii, production man patika labaak, kad bija veel Barnes.
Vieniigais albuums ar Corpsegrinderu, kas man patiik ir Vile.
Veelrez- gaumes lieta par abiem vokaalistiem. Bet pats kaa ruuceejs, es jau nu zinu, kurss bija labaax - Barnes or Corpsegrinder.

+1
To Fauns:

Stilu (nu, cik nu nomainiija:) nomainiija taapeec, ka gribeeja, lai nekas vairs nesasta ar Barnsu! Vinni gan textus paaraxtiija, gan pat logo mazliet izmainiija, kad Barnes aizgaaja un ieradaas Corpsegrinders. JO Vile bija veel paredzeets ar Barnsu un kad ssis aizgaa (vai izmeta) tad pat visi texti tika paaraxtiiti savaadaak.
+1
haaa, nu redz, tagad jau tu runaa normaalu cilveeku valodaa. Un beigaas izraadaas, ka nejau deelj Corpsegrinder mainiijaas, bet deelj Baarnsa.
+1
:))))))))) Nu deell Corpsegrindera arii dalleeji, jo pagaaja laiks kameer CC atrada kopeeju muzikaalo valodu ar Corpsgrinderu. Vile bija jau veel ietureets daudzmaz vecajaa stilaa. Un Corpsegrinders nespeetu kvaliatiivi izruukt (liidzveertiigi ar Baarnsu) dziesmas no pirmajiem 5 albuumiem. Jo tajos jau nekaadaa gadiijumaa neiederaas bllaavieni.
+1
to Hellhammer:

Es tur gāju cauri šodien, tur spēļu diskus kaut kāda tante tirgo...
+1
Nu tur ir vairaaki gaitenni. Nu pastaigaa pa otru. Tur parasti tirgo 2 vecci. Pretii veel ir laikam Gailitis G veikals.
+1
Es gan nezinu, kursh "dziedaaja" Hammer Smashed Face, bet taa dziesma dziivajaa mani satrieca, satrieca labaa noziimee, jo nu vinni speelee un kaa vinni liek lietaa matus, taadaa aatrumaa man jau smadzene buutu pret kaadu sienu paskiidus un izrauta no smadzennpoda, bet nu kaa Aleks Vebsters speelee, bassu, tur jau veel tas solo bass, nu vaajpraats, dzirdeet ierakstu ir viens, pavisam, kas cits ir redzeet video dziivajaa, vai veel labaak, dzivajaa dziviivajaa, divreiz bij iespeeja, bet es jau jauns un tad veel iisti nebija akuraataa vecumaa, lai ko taadu speetu noveerteet, bet nu Kanibaalli speelee godam, taa nospeeleet nu tieshaam....
+1
He hee, jaa tas video ieraxts ir naaviigs! Ja tas ir live, tad jau drossvien Corpsegrinders! Ssovs labs un Websters man ir favoriit basists! Nu Tu labaak paklausies orgginaalo Hammer Smashed Face, tur Barnes paraada augstaako ruukssanas klasi! Corpsegrinder man patiik, bet liidz briidim, kad vinnss kkeras Barnas dziesmaam klaat. To nu navajag dariit, vai vismaz buutu centies izruukt pilniibaa.
+1
Jaa, Aleks Vebststers man ar viens no taadiem prestiizziem basiem, jo taa speeleet, nu tur ir jaamaak, un arii jaatbriivee daudz laika, lai vareetu taadu liimeni sasniegt, un arii jaaspeej aatri domaat, lai vareetu aatri paariet un kustinaat pirkstinnus, un jaa man taa liekas ka tas bij Corpsegrinders, vismaz peec foto cik esmu maniijis Barncu un Corpsegrinder, ja neecmu sajaucis...
+2
vel viens noziimigs fakts.
Fishers ir mazs suukatajs tapec,ka vinsh pac nedoma dziesmu textus.tikai nobrec jau gatavu.
Barnes pac textus veidoja:)luuk ta metalujgas
+1
man ir wisi CC albumi,ari demo albumi ieskaitot Worm Infested.vel ir ari Live Cannibalsim video + vel viens video ar Barnsu,bet tam ir slikta kvalitate
+1
...sanaaciet, sadziediet, kas jums par diskograafiju staav plauktinnaa he he...
+1
To corpse:

Yeah, man arii viss tas ir!!:)
Par Fisseru piekriitu, lai gan pedeejaa laikaa esmu samierinaajies, ka tik eliigi slikts vinss nav, vienkaarssi es esmu Barnsa fans un vinss jebkuraa gadiijumaa palix par orgginaalo un vieniigu true canibaali pie mikka!

Taa jau ir, kaa tad Wbsters staastiija, ka Fissers albuma ieraxta laika lielaako dallu parasti pavada skraidot uz vieteejo bodi peec alinniem un priekss Pet peec likkiera:))

Pagaanam:

Soreiz gan es tev sbraukssu augumaa!
Buutu labaak kluseejis, passam drossvien ir pilns plaukts ar PATIESIEM pagaaniskiem ieraxtiem un altaara vietaa drossvien nolikts Debesu Kaleejs! Ne taa, ko?

+1
Vienkaarshi es nedaudz panirgaajos, kas ir veseliigi, izklausijaas, ka kermenis (corpse) baigi gribeeja izlieliit, ka viss vinnam no Kanibaalliem ir, es jau tikai veseliigu humoru, nekas aizvainojosh tas netika domaats, bet nu Hellhammer, tas nebija brauciens augumaa, tev ir izdevies speeciigaak he he. Nav man daudz pagaanisku ierakstu, peedeejaa laikaa slinkums to visu laadeet un arii uz cietaa nav daudz vietas. Jaasaka shoreiz tev - kas jums visiem ir ar to Debesu Kaleeju he he. Tu domaa ka taa ir tieshaam vieniigaa patiesaa folk/pagaan blice?
+1
Pgaanam:

Corpse noziimee LIIKKIS!!!! Nevis kkermenis!

Nu? Un man liekas, kas tas ir normaali un taa ir jaabuut, ka kanibaallu fanam jaabuut visiem vinnu albuumiem, ne taa?

Kas ir ar Debusu kaleeju? Man vinni nepatiik! Es nespeju vinnus uztvert nopietni, klausiities vinnus biezzaak kaa reizi gadaa!

Es copse atbalstu 100%! Tu pats visu laiku skande apkaart par Debesu Kaleejiem! Un tas viss OK, katram gribas palieliities un paziimeeties ar to, kas vinnam patiik un ir!

+2
Hellhammer:

Bet ese jau neko sliktu nesaku, man taads noskannojums jautrs, ka gribeejaas ko pateikt, nu nedaudz pannirgaajos neko llaunu jau nedomaaju. Es vai tad saku ka nava jaabuut kanibaalu faniem visi vinnu diski, tikai man tas liktos jociigi, ja tagad es teiktu, mani ir visi Debesu Kaleeju diski, darbi, arii tas video un tas tur, man veel recenzijas utt... nedaudz jociigi jau buutu, bet vai slikti? Ar Debeseu Kaleejiem - tu teici, ka man altaara vietaa, taapeec arii nedaudz he he bija par kas jums ar tiem Debesu Kaleejiem.
Ese, kur es skandeeju par vinniev visur apkaart un visu laiku, es neatminos kur buutu tik lloti vinnus skandinaajis, ja vari atgaadini. Bet sho es nerakstu kaa dirsienu, bet uztver to nepaaraak pie sirds, neko sliktu un llaunu nedomaaju tikai vairaak he he. he he.
+2
Labi, jau labi! ;)))
STAY SICK&BRUTAL!

Speciaali Tev: Paliec slims&brutaals:)
+2
He he. Paldies par tulkojumu. Palikshu patriotisks un jociigs un arii slims he he.
+1
To sugarz: pat uzrakstiit nemaaki pareizi! un Cannibal Corpse nekad nav smirdeejushi un nesmirdees!
+2
re te vienu dienu Blūdijs neko, normāli brauc uz Rīgu ieņemt un nez' varbūt izvemties... kas notiek, bilde melna, pa vagonu dūmu stabs izskrien... skan The Bleeding... dziesma The Bleeding... gandrīz izdemolēja vagonu.... pēc tam jau uz vietas tā tik meta acis uz galdu... domājām nebūs labi, izdemolēs... piesitām ar naglām...
+2
Hammerrrrr Smaaaaaaaaashed Face
+2
Kaads pacenties :)
gign.lv/download.php?cat=fa...
+2
Labs! :D
+2
Chris ir labaaks viennoziimiigii. Varbuutu aatri pukshkinaat Corpsegrinderam labaak sanaak tachu tas arii viss
+2
Bļe, atkal viens izcēla šito tēmu no aizmirstības. Uzreiz nostaļģija pēc vecajiem laikiem forumā... Atceros, ka šitā bija viena no pirmajām tēmām šeit - sākās jau pirmajā dienā.
+2
...pati pirmā tēma! :)
-7
^ tas nozīmē, ka katram pa plusam
+5
Un tagad Hellhammers staigā apkārt platās biksēs, baltās botās un klausās Onyx...
+1
^āmen.
+1
Gatling kaput vai kaa ?
+3
oO
nupatās no kriogēnās kameras tevi izvilka? Pēdējos gadus biji iesaldēts tāpat kā Fry no Futuramas?
0
aaaaaahahaahahahaahahaaaaa !!!!!!!!!!!!!
+5
gandriiz ... tolaik biju wowaa XD
+2
Tas ir nopietns iemesls... :D
+1
Jāsadzer ar Benderu :)
+2
Ui, es jau sabijos, ka šie atkal pie mums brauc ...
+1
Kas ta tur no šiem ko bīties :D
+1
Sagribēsies visu plēst un lauzt ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas