Maksla
0
nu , tauta , pietiek alu trenkat un strideties par to kapec dievu sauc par suni :D - ir kads kas ir spejigs gleznot ... ne uz cigu pacinjas ... teiksim , okultisms , kaulukambaris ar pljaujas devaisu , varbut kads var ieteikt kur dabut kaltetas dzivnieku atliekas tipa aazhu galvaskausus , govis gan neder ... :) Nu .. mailojiet uz bekulaacis@tvnet.lv vai krekskiet tepat :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Oho! Beidzot kas interesants! man gan vairaak patiik svaigas,asinnainas un tiko diiraatas lietas. Kaads tur prieks no klateetas?
Nu es kaadreiz savam priekam ziimeeju visaada veida kombinaacijas ar apgrieztajiem krustiem, pentagramaam un 666. Zini, sanaaca tiiri neko.
0
Aizej tacc sarunaa to jebkuraa lopkautuvee. Tas ir mierigi izdaraams. Man vecajs bunnggieris ar savu grupu meeggina Kkekavaa visrs kaut kaadas aazzu diiraatavas un mees jau gandriiz savaacaam no turienes paaris aazzu galvaskausus.
0
kas nu, top kaads shovs vai? uh uh, ah ah, aanusi saak niezeet no asins smakas. Taa tureet.
0
Tāpat kā literatūrā metālam tipiskākais, vispārzināmais ir Nīče, tā mākslā tas ir H.R.Gīgers. Tā vienkārši ir. Nez kāpēc...
0
ha ha, kur tu esi iemaldiijies inteligjentais cilveek...
0
Mākslinieku smago albūmiem ir daudz, bet cik esmu dzirdējis, tad daudzas grupas izmanto vienu un to pašu mākslinieku. Zinu, ka Kanibāļiem esot tāds džeks, kurš, lai arī vāciņi ir ekstrēmi "jautri", ir kluss, mierīgs un daži no šiem viņu pat nav satikuši. Bet kk:( par Gīgeru ir taisnība! Klasika!
0
man shodien atmina atnaca viena intervija ar Jeff Walker. Tieshi carcass bija tie kas stingri izmainija metala pasaules, teiksim ta, vizuala noformejum telu ar savu liku puzli un vispar jaukajam bildem no medicinas gramatam. Nekas tads nebija darits ari liriku zina un tas bija ekstremi, vismaz sakuma kamer tas kluva "abstrakti". Ka Walker pats izteicas nekas daudz nav mainijies, un man atliek tikai vinam piekrist. Viss tikai tiek atgremots jauna turzaa. Uz vaciniem tie pashi vecie tanki, tas pashas naivisma stila taisitas drumas pilis, un t.t. Grupas vispar vais netaisa neko jaunu, nekadas jaunas idejas, tas skumdina. Kapec teiksim gads nevretu uztaisit savu vizualo telu ka muzika ta lirikas ar ko jaunu, teiksim sprice anusa darvu, vai vel kas ekstremaks. Visur tikai liki, tanki un apdzerushies vikingi.
0
es nedomaju aibraukt kada bezjedziga grindcore shizofrenija, bet nopietna grupa kas nes kadu jaunu zinu. Kur palikushas vecas labas politiskas, socialogiskas un moralas temas. Maksla ir uztaisit ko jaunu, labu un nebijushu. Uztaisit ko tadu kas ir jauns,labs bet bijis, nav maksla bet gan rubik kubika parlikshana uz citiem saniem.
0
tatad maksla ir carcass, vo tA
0
Es esmu H.R.Gigera mākslas fans, pat grāmatu ar viņa biogrāfiju un slavenāko darbu bildēm iegādājos.
Mani šausmīgi fascinē tās vijīgās formas, kad bioloģiskais ar mehānisko savijās kopā.
0
vareji vienkarshi no googles noladet, starp citu Heartwork albuma vacinu tieshi Gigers taisija. pilnigi sagadishanas pec Heartwork klipa ari ir vina ieguldijums jutams, he. Runasim godigi, nav vinam tur neka orginala, gandriz katra darba pishas robti (atvainojos - biomechanoidi) un ir saskatamas anusa un vaginas formas. Viss vina maksla ir viena liela orgija, nekas vairak.
0
brīnišķīgi - man nav nekādu iebildumu pret sexuālām tēmām mākslā!
0
man šķiet, ka vinjam shii teema ir vismaz 60% darbu :D
Bet taa jau nav slikts Gigers.
0
nju, tad tai dereeja buut dziljaakai un...zaimojoshaakai...kaa Aaron S. to labi pieprot
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas