blackmetal.ru
0
ko jūs domājat par tādu samazgu kasti kā blackmetal.ru?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es domāju, ka tā nav samazgu kaste, bet lapa citai publikas daļai. Katram sava vieta, kur papļekstēt. Tev labāk patiktu, ja viņi te dzīvotos?
0
nu nez jaapiekriit Faunam. ja nepatiik tad neej un vis. Nau jau uzreiz jaanodirss. :(
0
ja kas ir samazgu kaste tad tas ir metalshow.lv... :S bet, blackmetal.ru.lv vienmēr ir daudz labu bilžu no pasākumiem...
0
jā.., metalshow der vienīgi kā informācijas avots... bet lai tur daudzmaz nopietni dzīvotos jāveic pamatīga rekonstrukcija- elementāra reģistrācija kaut vai.
0
ammm tur viss krieviski man to nesaprast....
0
nez man par to portaalu nespriest jo kadas divas reizes varbuut esmu tur ieskrejis!
0
ja tiesam blackmetal.ru ir domata cilvekiem ar ipasam vajadzibam!;)
0
nez nez... par bildeem runaajot... zb shkjirstiit bildes iz pasaakuma kur viena banda sabildeeta vismaz 100 dazhaadaas pozaas...
0
cik sapratu, tur galvenokārt D-pils iemītnieki apgrozās, kas nozīmē vismaz 400 km teritoriālo un nacionālo atšķirību.

"Pašpietiekamo" vārdu savienojumu BLOODY FULLMOON gan es viņiem ieteiktu no lapas nosaukuma novākt. Drusku smieklīgi. A tā krievu valodā tie melnie citāti par kraukļiem un izkaptīm lasās riktīgi labi.

Portāls gan pirmajā apmeklējuma reizē šķiet haotisks un nesaprotams, burti par maziem, aizpildot info "četrstūrīšus" Firefox neuzrāda to robežas, tāpēc klikšķināt nākas kaut kur na haļavu tumsā. Varbūt tas tā ir speciāli, true black utt?

Nu, samazgu bedre tā noteikti nav. Pēteris (pirmais postītājs šai tēmā) pats ir visīstākais samazgu smēlājs. Uztaisi pats sev labāku e-ateju un tad varēsi šķaidīties ar šādiem epitetiem.

respect
nefolk
0
Es ar nebūt neuzskatu to lapu par kaut kādu "samazgu kasti". Varu piekrist par ne pārāk ērto lietošanu, bet citādā ziņā - tā ir gluži vienkārši uz krievvalodīgajiem metāla cienītājiem orientēta lapa, ar pietiekamu daudzumu informācijas un visa pārējā.
0
nu,nu,nu neofolk,tu laikam neesi lasījis tos komentārus,kas tur rakstīti,nemaz par forumu nerunāsim-riktīga mēslu bedre! Tā publika kas tur apgrozās sastāv no vietējiem fimozņikiem un pārējām sabiedrības pabirām! Tas arī ir galīgi aplami,ka tā nosaukums ir blackmetal.ru,galīgi nenopietni tas liekas,būtu vismaz to nosaucis par heavy metal.ru vai kā savādāk,bet ko var gribēt no cilvēka,kura niks ir abbats?DDD Fantāzija nav šī cilvēka stiprā puse!;)
0
man tik liekas, ka blackmetal.ru ir ļoti anti-skyforgeriski noskaņoti. piemēram, kad reklamēja gulbenes festu un kad vēl nebija tādas info, ka SF nespēlēs, tad tajā saitā tika izceltas tikai 2 pārējās tur uzaicinātās metal blices... tipa uz headlaineriem varat nenākt!:(
0
Mefistofels

Negribu kurināt starpnacionālo naidu, bet kāds nelatviski runājošajiem varētu būt prieks par SkyForger, ja texti šai grupai ir par un ap un domāti latviešiem. Tiem toties ir Fimoz. Nu tā ir mūžīgā zināamās tautas vienotības ideja - ārējais vai iekšējais ienaidnieks. Nu vot to viņi saprot.
0
hmm.. lielā mērā tev taisnība ir, bet tomēr uzskatīt kaut kādus %#^&%##@, kuri diez vai vairāk ko māk kā dročīt kulakā (attiecīgi Fimoz), par krievu idejiskajiem pārstāvjiem nevajadzētu.. man, piemēram, ir vairāki krievu draugi, kuri klausās Skyforger.. viņus arī interesē Latvijas vēsture, latviešu brīvības cīņas utt... labi, ir normāli, ka letiņu patriotisms nesaista vairumu cittautiešu masas, bet ignorēt pasaulē vienu no populārākajām grupām no Latvijas tikai idejisku iemeslu dēļ ir apsurdi.. btw Skyforgeri taču nevienam krievam nav iekoduši:))))
0
blackmetal.ru konkrēti norāda tās apmeklētājiem ko vajag, ko nevajag klausīties... truemetaalaa nekas tamlīdzīgs vēl nav bijis.
0
šamējiem jauns dizains, ievērtējiet

vispār portāls tāds... poētisks :)
0
true and evil....
0
tak protams ka lielakai daljai krievu latvieshi ir gansi un fashisti un Skyforger arrii (blja posmotri u njih dazhe nacistkij simvol na aljbomah) :))
0
Za to u russkih jestj FIMOZ :)
0
:DDD
0
eu peeteri, kas tev pret heavy?
0
btw Skyforgeri taču nevienam krievam nav iekoduši:))))
------------
ja, protams, neskaita intervijas, kurās tiek bez puķēm pateikts, ka katrai tautai jādzīvo tur, kur ir tās valsts. un dažkārt arī drusku izvērsta šī tēma.

Nelaužot šķēpus par šāda apgalvojuma pareizību/nepareizību/ne... - ja kāds krievu tautības pārstāvis izlasa vienu šādu izteikumu, viņam var pāriet (nu, var arī nepāriet) vēlēšanās turpmāk saistīties ar šo grupu. Godīgi sakot, es esmu dzirdējis šito... Liepājas krievu blici, kas taisa Therionisku kaut ko, ar mūkiem, lāpām u.c.... Bet, ja viņiem iznāks CD, es to nepirkšu principa pēc, lai gan nekāds baigais nacionālists neesmu.

BTW, no trim man pazīstamiem krieviem divi ir totālā starā par Skyforger, sauc, ka latvieši sen bija tādu grupu pelnījuši un iegādājas viņu CD. Trešais arī klausās, bet viņš nav liels bleka/folkiskā bleka cienītājs.
Kas ir interesanti - visiem trim ir dziļas un senas saknes šai valstī (OK, pirmskara saknes vēl), visi trīs ļoti labi zina valodu un tml.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas