Pagrīdes koncis Rīgas centr
0
Ir telpas. Ir šāda tāda aparatūra. Un ir ideja uzrīkot underground konci.
Meklējam grupas, kas būtu ar mieru bez atalgojuma spēlēt atlasītai publikai. Apmeklētājus ir doma aicināt iepriekš, ieeja ar ielūgumiem un bezmaksas. Zināmā mērā gaidāma face control. Kā nekā, mums visiem ir labi zināms, kas reizēm darās komerciālajos končos. Šis ir mēģinājums lauzt šo draņķīgo tradīciju.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Hmmmmmmmmm......
0
Incanti, incanti. Jūs varētu gan savas aparatūras aprakstu arī pievienot, lai tās grupas kaut cik necik nojauš ar ko būs darīšana. Es saprotu, ka pankiem po uz kā spēlēt. Tur tas nav galvenais, bet metal blices nevar unpluged taisīt. Tākā dajoš aprakstu.
0
A to aizies bandas un pēc tam te visus tā noliks - skaņa sūds, saprast neko nevar, spēlēt neviens neprot utt.
Tā teikt, lai neizrādās, ka ir viens radiotehnikas pastūzis ar divām 90S tumbiņām un megafons piesiets pie statīva. Klausītājus šitāds variansts arī diezko niepriecinas.
0
Nesatraucies, nebūs tev xxl aparatūras. Tāda ir visādās salamandrās, tāka ļaudis, kam tas ir tik ļoti svarīgi, drīkst doties turp.
Man tas nav galvenais kritērijs un es domāju, ka neesmu vienīgais.
0
Nu, labi nav te runa par xxl apartiem, bet monitoriem, kombjiem un miķiemem ir jābūt, tad nu tiešām ir interesanti, kādi tie ir!!! Skaņa ir kritērijs, savādāk jau nav mūzikas!!!
0
Ak tad feinajā šķūnī konci organizēsi,labais,lai Tev izdodas,es būšu klāt kā likts!
0
Labs ir. Daram tā- ja pārstāvat kādu grupu, iesākumam gribu dzirdēt, ko spēlējat. Tad nāksies sazināties.
Pēc tam (ne)vienosimies par pārējo.
0
Bet tā- katram intresentam neatskaitīšos par to, cik te ir to dzelžu
0
Varbut iedosi mailu privatam kontaktam?
0
crazysowild@yahoo.com
0
Trāpīc, traxsuns. Industriāļi nekādi nevar sataisīties, tāka es sāku pirmais.
0
Pirmais????? Bildē tu esi cita dzimuma.

Un vispār nevajg uzreiz te lekties un pozēt, ka baigajam mākslas bīdītājam visā austrumeiropā. Man kaut kā tiešām liekas, ka skaņa ir vienīgais, kas interesē. Vismaz grupas jau nu noteikti. Un ja tu domā, ka tā nav, tad sorry, tev jānodarbojas ar kaut ko citu, nevis pasākumu organizēšana.
Un vispār tad arī varēji pateikt, ka būs koncerts-dzeršana-vemšan... kurā spēlēs tie, kam nekas izņēmot pašu spēlēšanu spēlēšanas pēc neinteresē.

Un kas tas par kritēriju, pēc kā tiks "atlasītas" grupas? Uz ko tad ir uzsvars? Kādiem stiliem priekšroka? Nu kas tas ir, ne aparatūras apraaksta, ne stila virzienu pieminēšana, nekā. Tikai "es taisu pasākumu, kam nepatīk, var iet dirst!"
0
:) eu, bet jebkursh pasaaciens kaadam kauko maksaa... Kas ta sponsorees telpas, elektriibu, facekontrolierus, telpu sakopshanu? m?
0
bez atalgojuma... a kura grupa vispār saņem ko par saviem koncertiem...? gothic productions arī vispār nevienam nav maksājuši... tā kā, draudziņ, maz ticams, ka kāda normāla grupa pie tevis ar patiku spēlēs.. bet, ja gribi sarīkot shitrock/fuckmetal konci, tad viss ir ok, dzērājiem un mazattīstītiem pokemoniem patiks...
0
crazysowild:
I have sent you an e-post!!!
0
..tiek riikots "underground koncis"...
tas ir tik nosleepumaini un aizraujoshi..!! ar face control..!! nu tur daliibniekus atlasiis kaa taadaa saatanistu sektaa, ja? ..buus arii laistiishanaas ar asiniim?;) heh, tas vareetu buut saistoshi.. tikai vajag veel truuuu evil satanic black metal bandas piemekleet (reaali laikam taadas, kas veel nekur nav uzstaajushaas.. varbuut, ka varu dazhus cilveekus piespeeleet) ..aa, un saklausaamas skanjas ir tikai prieksh miikstajiem, pokemoniem un visiem paareejiem, kas nav TRUE! es - pure evil matainais - (ar "peldoshajaam" acu ziiliiteem) dodu priekshroku skanjai (jeb troksnim), kas skan kaa caur metaala bundžu...

stay true...! ceru tikai, ka paarvareeshu face control, kad tas pasaakums notiks:))))
0
Hahahaa, man jūs patīkat!

Kā jau iepriekš atzīmēju- gaidu piedāvājumus no muzikantiem- ar tiem apspriedīšos individuāli.
Savukārt spriedelējumi par pasākuma finansiālo daļu, kā arī par mani pašu, mani ne pārāk interesē.

Wilsons.
0
Man arī patīk :DDDDD
Ko TU vari piedāvāt muzikantiem, tas ir galvenais jautājums. Naudu nevari, skaņu nevari.. KO TAD. Nenormālo auditoriju?

Balrogh, jūs dōmājat ka ir vērts? Ar kuru grupu tad startēsiet? Ar ExAnimā vai ar Huskvarn :DDDD
0
Neko no tā es muzikantiem piedāvāt nevaru un ja muzikanti bez tā nespēlē, tad lai nespēlē. Nerīkosim.
Es to rīkoju tāpēc ka varētu sanākt diezgan kruts nestandarta pasākums, kuru mēs vēl ilgi atcerēsimies un man liekas ka parādīsies arī muzikanti, kas būs gatavi uzspēlēt ši paša iemesla dēļ.
0
Jūs esat naivs. Bet tas ir pārejoši.
0
Uzspēlēt jau var, tikai cik tālu tas aiziet t.s. nestandartā? Nu labi, to jau gan jau tad in private!!!
Ex animā biedri interesējās!!!
0
Labs ir.
0
Labs ir- tas bija domāts Marlix-am.

Palūkosim, kas ar Ex animā. Yahoo čekošu bišku vēlāk. Ja kas- šie biedri var mani draugos.lv sameklēt.
0
tāds pats niks, kā šeit?
0
apskaties "Domubiedros" Metal sadaļā.
0
nu skaidrs.. kaa jau iisti metaljori, juus nemiilat paarmainjas. kad kaads izdomaa ko jaunu, jums ir slinkums dadomaaties, ka pasaakums vareetu arii izdoties. labaak tach aiziet uz dienishkjo salamndru vai kabatu, izkratiit pachku, iepljaut kaarteejos alus litrus un no koncerta neko neatcereeties. tikai rodas jautaajums- kaadeelj juus domaajiet, ka citiem ir arii taadi pashi meerkji? ja cilvekam rodas ideja un iespeejamiiba to realizeet, tad varbuut nevajag kaa kovaarnjiem mesties virsuu un izknaabt shai idejai acis.
paldies par uzmanibu:)
0
Melnes jaunkundz... ;)))

Uzspēlēsi laikam, ja? Ja vien tavi stāri piekritīs manā šķūnī līst... :DDD
0
Taa, es riikoju konci mezhaa! Absoluuti nekomerciaalu. Ir pastuuzis -speeleesim uzkaalnaa.
Vieta kaa jau parasti-3 km ai Genaadija Perepizdenko maajas.Eediisim tikai seenes un ogas.Grupas izveeleeshos pats.Vietu skaits ir ierobezhots.Laachu gjimene jau pieteicaas.
0
Ideja!!!

Vienīgā ideja ir viekārši uztaisīt koncertu nospļuajoties uz visu, kas interesē pašus spēlējošos. Es te neko citu nepamanīju. Jeb tā extra ir Face-control? Jeb varbūt būs Swing-party (sex related), vai dzejoļu lasīšana strplaikos. KAs tad ir tā ideja, dēl kuras būtu jāiet uz šo pasākumu?
Vecos laikus atpakał nepagriezúsi. Nekäda Krämene un Next utml vairs nevienu neparaus. Nu varbüt galīgos pusaudźus un dzelžainos romantiķus, kas grib pagriezt laiku atpakaļ.
0
MARLIX - tu te NEXT'u un Krāmeni nepiemini, citādāk man nāksies atkal izplūst vecuma marasmā, jo tie laiki bija vieni no skaistākajiem mana dzīvē....
Es arī saprotu, ka te daži ir nolēmuši kaut ko noorganizēt, nu itkā tas ir labi, ka cilvēki grib ko jaunu, bet... pie mūsu jau tā pilnīgas pēcpuses visās sfērās - nekas te var nesanākt. Es pats reiz noorganizēju nestandarta pasākumu, tikai pēc tam nācās ilgi parādos ielīst....
+1
Kāpēc tad tu cienītā dakteres jaunkundze domā, ka visi, kas negrib apmeklēt šo ekskluzīvo pasākumu ir cilvēki, kas iet uz konci piedzerties un neko neatcerēties? Man tas jūsu pasākums skan vairāk pēc pamatīgas bietes aizliešanas nekā "standarta" koncis. Nu kruti jau jūs esat. Bļe, visas grupas atsūta man te tagad, un es te tagad izvēlēšos. Un parastie mirstīgie ierasties tātad nav aicināti, jo ieeja ar ielūgumiem. Tātad draudziņiem, kuriem sagribējies, lai viņu mēģa telpās vietējās grupas uztaisa viņiem priekšnesumu.

Man lūk tagad gribās mājās uzņemt kārtīgu pornuhu. "Īstās" meitenes, kuras saprot, ko nozīmē izrautām visos trijos uzreiz, mani var sameklēt tvnet komentāros. Bet pieteikties lūdzu pie manis winampā. Mīkstajām, kuras nekad nav ņēmušas dupsī, es novēlu sapūt pie savām šampanieša glāzēm. Jums jau tāpat nekas cits neinteresē kā tikai lai jums palaiza. Phe, duras. Cerams, ka ir arī kādi normāli skuķi šeit. Būs arī skatītāji. Laikam, ka Malējs un Blūdijs. Nu man grūti pateikt, jo nezinu kādas sejas viņi rādīs, kad es ar jums darīšu to, kas man te ieplānots. Zini, kā.. feiskontrols utt.
+1
Ā, un jums nemaksās neko. Kā nekā andergraunds! Ja jums tas nesagādās baudu, tad jūs esat duras.
0
FAUNS - man lūdzu ielūgumu uz tavu pasākumu!!!!
Ja kas varu asistēt filmēšanā, pieredzes nav, bet ir nopietna attieksme.
0
Vot nopietna attiekseme ir tieši tas kas Faunam nav vajadzīgs :DDDD
0
LOL
0
Te iistaa crazysowild]

Nu ko tauta... Pasmaidiiju par komentiem,,, Kaa vienmeer truemetal maak to vien kaa riet.... Nu i rejiet... Kas Jums to var liegt, man tik un ta veeljoprojaam liekas,ka shii ideja ir interesanta... Un man kaut kaa liekas, ka lietas, var organizeett vieniigi taapeec, lai buutu un lai pashiem buutu jautri...
0
Hm, what's the diference between you and the "other". Sex?
0
Jaa mees esam divi cilveeki :)
0
crazysowild

Tu kaut pacenstos izlobīt to nelielo informācijas daudzumu, kas ire šajos "rejošajos" komentos visvisādos veidos tev mēģināts pasniegt un tad izdarīt kaut kādus secinājumus. Nevis atkal ar vigudro sejas izteiksmi paziņot, ka tevi neviens nesaprot. Te ar tevi runāja diezgan daudz grupu pārstāvji a tev pie vienas vietas - esmu pati gudrākā. Uzliec sakarīgus aprātus un būs kas spēlē, kā tu tādu elemtāru lietu nesaproti. Skaisti jau ir - zvaigžņotas debesis, kaste alus un neko vairāk nevajag, bet ne muzikantiem, kam jāspēlē. Un ja tā ir tiešām mēģu telpa tad... nu jūs dajoķe.
0
Un ceļa izdevumus grupām arī vajag samaksāt.
0
SVEICINĀTI JAUNIEŠI, TE WILSONS. RĀDĀS, KA JŪSU SABIEDRĪBAS PLĀNO KRĒJUMA KĀRTIŅU ESMU NOSMĒLIS. VISU GAIŠU!

KAS ATTIECAS UZ TOPOŠAJIEM DALĪBNIEKIEM- MANI VAR ATRAST DRAUGIEM.LV, KĀ ARĪ PA E-PASTU.
0
Mājam ar rociņām un saucam Denzela Wašingtona balsīs: "Paliec sveiks, Wilson!!! Tev izdosies īstenot savus sapņus, ja tu to vēlēsies no sirds!!!"
0
Čārlijs Šīns pie sevis nočukst: "Cerams, ka vismaz savus ceļa izdevumus varēs nosegt"
0
smukie puishi!
grupas taksh var shim "organizatoram" aizsuutiit savu raideri un visas runas noreduceesies liidz jaa vai nee.
0
Ta nu baigi jāraksta. Kā tur bija? 30Ls un papis malā no "skatuves". Ideāli būtu, ja nebūtu jāņem līdzi savi dvielīši, bet uz to var pievērt acis un izlīdzēties ar vecām autobusu biļetēm.
0
Wilsonz..! baigaa aizdoma, ka shis pasaakums izdosies :))
ojaa, maniem " staariem" cik es sapratu,nav nekas pretii paspeleet Tavaa industrial shkjuuniitii :}
0
Fauns- nevilshus man radaas viens jautajums. Kaadelj Tu tik aktiivi te diskutee un piebljausti virtuaalo telpu, ja jau Tev shis pasaakums liekas tik nejeedziigs. Varbut vnk " kaajas par iisu" lai aizietu?
0
(_)x(_)
0
o(')o
0
Fauns ar klaviaturu spelejas :) oooh, how sweet :D
0
muahahahaha
0
muahahahaha :DDD
0
Hahahaa! Man viss izdevās, sūdubrāļi!
0
Tu pasaki konkrēti, kurš te ir sūdabrālis. Vārdiņus priekšā nemāki pielikt?
0
Kur pazudi?!!!
0
Bla
0
tas pats
0
Izklausās, ka top gana "jautrs" pasākums. Domāju, ka Mr. Vilsōnam izdosies nolasīt tik ļoti kārotos Skyforger un Excrematory Grindfuckers, kurus iesildīs Ozijs Ozborns.

Kaut gan publika samērā asi reaģēja uz jaunieša iniciatīvu, kas arī nav tā labākā pazīme.
Tomēr meklēt grupas koncertam TM foruma norāda tik vien uz to, ka pasākumam nekas nespīd, jo organizatoram galīgi nav sakaru...
0
:DD sfinXters - sheit neviens neko nemekklee, tikai njirgaajas par cilveekiem ar vaajiem nerviem:DD
0
p.s sakari,kaa izraadaas tomeer ir!! un veel- ozijs osborns lai uzspeelee pensionaaru zaljumballee : )
0
Hahahaa! Tik un tā sūdubrāļi! To vien, kā pīkstēt, un vēl ne par tēmu. Bet par to, kas (ne)spīd, parunāsim pēc Auschwitz II. Uz tikšanos, saulītes! :DDDDD
0
Vecais triks ar spļaušanu no septītā stāva.
0
Ei tu nost! Es te esmu jau noraudājies neģīmī lasot vecās tēmiņas... psc! Es pie šitā gandrīz nomiru!
0
Izprintē un salīmē mazmājiņā kā jaunas tapetes!
0
Eu, Fauns, beidz tak dzert!
0
un es donaaju ka pasaaukums tikai buus :( starp citu, tas pasaaciens vispaar izdevas, kaut kaa neatceros...?
0
Izdevās, ja tas ir tas, par ko domāju.

Ieeja caur logu no telpas, kur griestos kroņlukturis pentagrammas formā un krusts no cilvēku kauliem? Vismaz viens tāds pasākumus ir noticis. Pati nebiju, bet zinu cilvēkus, kas leģendāros "Aušvices" pasākumus rīkoja vai apmeklēja.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas