My Dying Bride
-1
Es redzu ka Doom pie jums nav lielaa cienjaa. Bet tomeer ceru ka atradiisies kaads, kas gribees sho to uzzinaat par Doom metal u.t.t. P.s My Dying Bride jaunais albuums ir izcils. Vareetu patikt visiem. Lai nu kaa doom or be doomed
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu mdb izteicaas :D gh , doomeru maz :) - var jau but ka seit forumaa vinu maz , bet nu kadi 80 prochi no man pazistamiem keemiem izsakas viennozimigi - klausaas doom un pat neattiektos paspelet doom . Iespejams , ka nedara to tikai tape ka baidaas ka shos saks salidzinat ar therion tipa grupaam :P
0
Labaakais no MDB, manupraat, ir Angel and the Dark River!!! It iipashi "Two winters only"!!! Es dievinu to dziesmu! Un maacos speeleet uz gichas, redzees, iespeejams rudenii vareeshu jums piedaavaat vinju mp3 live (savaa izpildiijumaa)!!!
0
1996, tas labi, ka maacies speeleet MDB. Angel and the Dark River tieshaam ir labs albuums. Es pats maaku nospeeleet The CRY OF Mankind. Vispaar vinju muzons nav sarezhgjiits, bet tik un taa labs. P.S. Kapeec jaasaliidzina ar Therion? Doom ir stipri savaadaaks. Dziivniek, paklausies Novembers Doom, the Prophecy vai Panteist. Nevar to saliidzinaat ar Therion. Therion ir pavisam kas cits.
0
mdb man ir 'vis vis'! jau piemineetais dark river albums un veel gana labs ir the dreadful hours.
0
Man no the Dreadful Hours patiik tituldziesma un otraas dziesmas beigas. Vienreiz, kad bija ljoti druums noskanjojums uz gichas speeleeju to partiju, virs kuras Aarons dzied "There he lays..." aptuveni 2h no vietas :)
Liidziigs, arii ljoti druums, esot October Tide. Kaut kad driizumaa dabuushu, tad vareeshu daliities iespaidos.
0
jaa...vienkaarshi dievinu jauno My Dying Bride albumu.Kaa izteicaas Egils Deichs,shis jaunais albums ir kaa sauciens no aizkapa pasaules,tieshaam varu piekrist,ka doom&gothic metaals aiznes taalu paari dziives realitaatei uz sapnju pasauli,varu ieteikt visiem sho albumu uz vispaar My Dying Bride&vinjiem liidziigos klausiities veelaas vakara stundaas,kad pilniigs nemiers maac:)
0
October Tide ir apmeeram tas pats, kas vecaa Katatonia, it iipashi njemot veeraa, ka grupu veido arii pashi Katatonias daliibnieki ;))
0
To Edenbeast:

Paldies par Tev par doom metal jeegas izskaidrossanu un cd "The dreadful Hours" iedosssanu. Katraa zinnaa no doom/death ir lietas, kas man patiik tagad:)

Jaa jaunais albums ir tiessaam baudaams. Man pat patiik:) Bet nu dazzie ieprieksseejie, kur vokaalists piekopj pardaudz clean balsi un gaudossanu-to nu gan es nevaru panest.

0
My Dying Bride tīrā balss vislabāk piestāv grupas mūzikai un tāpēc uzskatu, ka vislabākais diska ir "The Angel And The Dark River". man tā viņa tagadējā rūkšana ne visai patīk.
0
Man gan patiik. Ja Edenbest nebuutu man iedevis the dreadful hours, tad es drossvien taa arii domaatu,ka viss doom ir pamatiigs.......nekas teiksim.
Nu tas gan ir doom/death, bet tik un taa.
Man nepatiik taa slimiigaa gaudossana
0
To Hellhammer

Paldies par labajiem vaardiem :)
Man liels priex, ka ir taadi cilveeki, kam My Dying Bride muuzika kaut ko noziimee. Doom or be Doomed!!!!!
0
OK!
But you stay sick&brutal!!!!!:)
0
to Hellhammer
Forever Doomed and Forever Sick!!!!
0
Kaa juus veerteetu MDB 98 gada albuumu? Par to ir bijushas daudzas diskusijas, galvenokaart sameeraa negatiivas, tachu man, personiigi, albuums 34.788% COMPLETE liekas ljoti labs un nemazaak smags kaa MDB ioeprieksheejie un tagadeejie albuumi. Kaa eksperiments tas tieshaam ir izdevies kvalitatiivs, varbuut pat apsteidza laikmetu. Lai nu kaa, buushu prieciigs par katru viedokli. :)
0
Pekles Aamur, kaada slimiigaa gaudoshana? Vai "Mother, can you take me down..." un "Call me what you will..."???
0
My Dying Bride negaudo!!! Taa ir cilveeka agonijas skanja. Tas ir naaves skaistums. Ceels savaa buutiibaa un nozheelojams iisteniibaa. Taapat kaa dziive... Taa runaa saplosiita dveesele. Tachu to saprast var tikai iists motha fuckin doom lover.
0
MDB būs WGT, neviens negrib braukt
0
Gribeet jau gribas uz to WGT, pat ljoti, bet nav naudas tam :(
0
Edenbeast, es arii domaaju, ka Aarons negaudo, tikai iedomaajos, varbuut Pekles Zveljamais taa domaa.
0
1996, taa ir Doom metal specifiskaa balss. "Gaudoshana" vairaak izcelj to dziljo tragjiku, ko sevii nes Doom. Hellhammeram nevar paarmest, jo vinjsh kaa nekaa naak no citas vides. Personiigi man liekas, ka Aarons ir viens no labaakajiem vokaalistiem uz metal skatuves shodien.
0
es zinu, es zinu... Pats arii censhos reizeem ko taadu izdabuut aaraa... Man taas vietas, kuras uzrakstiiju, tiik vairaak par (gandriiz) visaam paareejaam vinju darbos!
0
1996, es arii bishkji maaku taa "gaudot". Vispaar es darbojos grupaa, kas meegjina speeleet kaut ko no Doom, bet mees nekaadi nevaram atrast piemeerotu balsi :( Gribeetos lai buutu kaads, kas vareetu gan "gaudot" gan riktiigi iekjeerkt. Tad gan mums Lavijaa buutu viena iista Doom banda.
0
No kurienes juus esat? Lai jums izdodas!
It kaa jau es vareetu, bet
1) Dziivoju vemtpilii;
2) Man patiik kjeerkt. Normaalas balss izdabuushana ir baigais kommplekss. Shausmiigi riebiigi shjkjiet tas, ko es dabuuju aaraa. Bet taa tas laikam pusaudzhu gados laikam ir normaali... :(
0
to 1996: esam no Riigas. Zheel, ka tu netusee shiten. Lai nu kaa ir baigais prieks, ka muusu teevzemee arii ir kaads motha fuckin Doom lover :) p.s tas izteiciens naak no baigaas grupas The Prophecy, vinji ir no Anglijas. Iecheko www.the-prophecy.net
0
Tp 1996:

Tu neesi Pagaanam labaakais draugs? skatos, ka tu arii saac meetaat true(atvaino-patieso) latviessu valodas fanaatikki!

Nu OK, ka Tev liekas, ka vinnss negaudo! Man prieks par to! Es taa jau maz pieskaros doom, un tad veel gribi,lai man viss patiik.

0
eee, kaa izpauzhas taa fanaatikja meetaashana? Neko iipashi necenshos meetaat...
0
Shoriit kalusiijos MDB. Vieniigaa grupa, kas man patieshaam ieper. Visvairaak pasham patiik the Dreadfu Hours. Leenas agrasijas paraugs. Doom metal forever!!!
0
MDB jaunais albums ir diezgan ritiigs meesls, ka lielaakaa dalja. Vieniigais, kas vinjiem bija labs: 1 albums "As the Flover Withers" un "Trinity". Thats all.
0
pilniba piekritu henkka par to meslu bushanu, muzika tada lena ka aizmigt var... tas nav metals...
0
Henkka un audzeejs laikam neko nesajeedz no muuzikas smaguma. Ja metaals aprobezhojas tikai ar aatrumu, kuru nemaz nevar uztvert, tad jaasaka, ka shii muuzika ir baigi nabadziiga. Protams arii paaraak leeni gabali nekam neder. Tachu nevar apgalvot, ka MDB nav metaals. Kas mees taadi esam ka varam nolikt pasaules liimenii atziitus un cieniitus maaksliniekus, kuriem muusu pashu vieteejie liidzi nestaav? Ja nepatiik MDB, tad neklausieties un nerunaajiet muljkjiibas par lietaam, kuraas neesat kompetenti. MDB neesot metaals? Ha! Vinji ir viena no melnaakajaam bandaam pasaulee! Palasiet vinju intervijas, tad runaajiet! 14 gadus palikt pilniigi nemainiigiem, matainiem un depresiiviem ir liels sasniegums. Citi to nav vareejushi, vai ir paardegushi. Lai nu kaa, man striideeties negribas. Ja man kas nepatiik, tad es to neklausos, bet arii nesaucu par meesliem. Katram ir savs celjsh, un ir nepareizi liist citiem pa kaajaam. Lai nu kaa, Doom or be Doomed!!!!!!!
0
To audzeejs :

Ja tev Skyforger ir grupa nr.1, tad jaajautaa, vai vinji arii ir metaals? Es pietiekoshi nopieni esmu vinjus klausiijies un zini ko? Nemaz tik aatri vinji nav. Lai nu kaa, negruzii par shito. SF es par meeslu nesaukshu, jo man pasham vinji kaadreiz bija grupa nr.1.
0
Edenbeast:

Vari iebilst cik tev ir ieksha, bet es nekad neatdzishu MDB par metalu... nu kas ta ir par muziku kuru klausotries sac gruzities. Metaliskajai muzikai cilveku ir jaielade, nevis jamomoka vel vairak

Un runajot par Skyforger ja tu neuzskati ka vinji nav gana atri tad jau tu nonac pretruna ar sevi, mana uztvere MDB ir shupuldziesma salidzinor ar Skyforger Kaula pie saule albumu pimeram...
0
To audzeejs:

Manaa uztveree metaalam ir jaabuut izteikti negatiivam. Tam vairaak ir jaamoka, nekaa jaauzlaadee. Ja meegjinaasi man iegalvot, ka metaals nav negatiivs, tad arii tu nonaac pretrunaas. Negativitaate vislabaak paraadaas tieshi depresijaa. Vari uzskatiit mani par sick motha fucka, bet es "uzlaadeejos" tieshi no taam leenajaam, baisajaam dziesmaam. Aatrums mani iipashi neaizrauj. P.S. dveeseles mokas vispaar ir cool. Prieksh manis. Citi lai domaa, ko grib. P.S.S Skyforger peedeejais veikums nespiid ar aatrumu...
0
Edenbeast:

nu zobena dziesma noteikti nespid ar atrumu...
Bet nu labi es jau tev neieshu tagad macit kadu muziku vajag klausities... manis pec klausies ko vlies, es tikai izteicu savas domas par Doom... Nu un runajot par to ka metaliska muzika ir negativa es tev piekritu, bet tikapat labi jau ari Cannibal Corpse vai ari Wormed ir pietiekami negativas lirikas ( neskatoties uz to ka Wormwd nevar saprast neviena varda :) Nu doma man ir tada ka muzika ielada energijas ladinju ... pozitivu vai negativu tas jau ir atkarigs no klausitasa...
0
Bļeģ, audzeej, vari klausīties disko, ja tev vajag ātrumu. MDB neesot metāls. Idiots! Ej uzlādēties citur!
0
kudars:

par ko tu te vispar vari dirsties... un uz kada pamata tu mani apvaino? ka neka es dzivoju briva valsti, un varu teikt visu ko velos... taka tu vari panjemt savas pretenzijas pret atru muziku un iebazt vinjas sev ... nu gan jau ka neesi tik stulbs un pats vari izdomat kur... ko?
0
Uzlādējies jau? Es arī dzīvoju brīvā valstī un varu teikt, ka tu esi stulbs. Man nav nekādu pretenziju pret ātru mūziku, vienkārši tu te sāc dirst uz My Dying Bride par to, ka tie neesot pietiekami ātri, ja? Vai tad visiem jābūt ātriem? Ja tu nesaproti to, kas ar šo mūziku ir pateikts, tad varbūt iedziļinies, klausoties palasi lirikas utt. Ja tev nepatīk, tad neklausies, un vēl vairāk - nedirs virsū tam, ko tu nesaproti!
0
Visiem jums...

My Dyong Bride ir metaals. Varbut ne viss un vienmer, bet tomer ir. Vismaz the dreadful hours noteikti ir. Tapat ar Skyforger - vai tad visur tas ir metals? Vinni pat folka albumu izdeva, ne taa?
Katrs metal stils dara savu. Gribat paklausities kaartiigu aatru rokkiiti, derees speed/power karalli Helloween, gribat gruzities-liekat maggiiti MDB(mani tas muzons personigi nemoka:), vajag uzsist adrenaliinu asiniis- Children of Bodom. Paraads veelme kaadu sgaraiziit, izaardiit iekssas un izmeetaat zarnas pa paar nomociitu un spiidzinaatu maaciitaaju galvaam - luudzu: brutal death, grind, gore;))))
0
Sorry- My Dying Bride;)
0
Caanibal Corpse lirika negatiiva???:)
Kas ar jums, nav gore humora izjutas?
0
Kaa raadaas, tad Hellhammeram MDB patiesi gaajis pie sirds :)

Bet visiem atsaldeetajiem, kas Doom neuzskata par metaalu, un veel vairaak, neuzskata par metaalu MDB - A total fuck to you all. Pienjemieties praataa un tad vaarieties. Ja kas nav metaals, tad tas ir Nu metal.
0
labi man tachu ir pilnigi viemalga ko jus tur klausatie, es gluzi vienkarshi izsaku savas domas, ka jau kudars saka es dzivoju briva valsti...
0
Aizmirstot ieprieksheehoos konfliktus ar Doom ienaidniekiem, es veeleetos pajautaat visiem, kam patiik MDB- kursh grupas sastaavs jums liekas pienjemamaaks- vecais vai jaunais? Vai grupa ir ko zaudeejusi ar Calvin Robertshaw, Martin Powell un Rick Miah aizieshanu? Ko juus domaajat par jaunajiem daliibniekiem- Hamish Glencross, Shaun Taylor Steels un Sarah Stanton? Taapat buutu interesanti uzzinaat, kursh MDB daliibnieks jums liekas visatraktiivaakais un bez kura grupa nevareetu pastaaveet? :)
0
Aizmirstot ieprieksheehoos konfliktus ar Doom ienaidniekiem, es veeleetos pajautaat visiem, kam patiik MDB- kursh grupas sastaavs jums liekas pienjemamaaks- vecais vai jaunais? Vai grupa ir ko zaudeejusi ar Calvin Robertshaw, Martin Powell un Rick Miah aizieshanu? Ko juus domaajat par jaunajiem daliibniekiem- Hamish Glencross, Shaun Taylor Steels un Sarah Stanton? Taapat buutu interesanti uzzinaat, kursh MDB daliibnieks jums liekas visatraktiivaakais un bez kura grupa nevareetu pastaaveet? :)
0
Kaads es neuzmaniigs:) vienu un to pashu izteikumu pievienot divas reizes... Motha Fuckin Freak...
0
Ee, es klausiijos dziesmas no jaunaa albuma, un man liekas pamatiigas kakas... Vai varbuut SODWOLaa ir arii kaada Divaam Ziemaam liidziiga dziesma?
0
1996 :

Nekaa kopiiga ar Angel and the Dark River Sodwol nav. Tas ir pavisam kas cits un jauns. Vai tu gribi lai MDB visulaiku staaveetu uz vietas un neko jaunu neradiitu?? Ko?? Kaapeec kakas?? The new album is cool, like the rest. Un kaapeec neviens negrib runaat par reaalaam teemaa, taadaam kaa iepriekshmineetaa?? Kaapeec visu laiku kaut kas jaaapdirsh?? Bljagj!! Baigie inteligjenti...
0
Scarlet Garden pa scho laiku iepatikaas.
Edenbeast, kaads Tev liekas vaardu salikums "Vinjas peedeejaa nakts" grupas nosaukumam?
0
Edenbeast, dabuuju SODWOL, no A liidz Z klausiijos tikai vienreiz, bet sajuuta tieschaam bija taada, ka kaads mirst... Man visvairaak patiik My Wine In Silence. Tu vareetu arii atbildeet uz iepriekscheejo jautaajienu... :)
0
cepuri nost jaunā MDB ieraksts priekšā
salīdzinot ar pārējiem nu ne labāks ne sliktāks tikai nedaudz savādāks
0
Hail, Doom fans! MDB jaunais albūms tiešām ir labs. Man patīk the blue lotus, catherine blake.

Par to vāru salikumu - skan diezgan gotiski, bet kādai doom/gothic grupai jau nu patiks ":)
0
Neesmu gan baigais MDB pazinējs un tā tālāk. Bet nu tagad klausos viņu jaunāko albūmu, kuru nepacietīgi gribēju dzirdēt. Tomēr - ir zināma vilšanās. :| Kāpēc? "The Dreadful Hours" nu baigi aizķēra, lūk tā tik bija mūzika, varēja drillēt un drūmoties uz vella paraušanu. ;) Izskatās, ka jaunajā albūmā ir baigi pakāsts šis skanējums, tas mani vairs neuzrunā, tas neaizķer, tas vienkārši noslīd gar ausīm. Nav tāda dziļuma kāds bija stundās. Protams, tas ir subjektīvs vērtējums. Būs vēl jāpaklausās. Kaut kad. :) Tagad kādu pusi nokklausījos, pārtraucu un uzliku "The Dreadful Hours". :)
0
njaa, manupraat, vienkaarshi lieliska grupa. viena no manaam miiljaakajaam, ja ne pati, pati... the dreadful hours vispaar perfekts albuums. ko lai veel piebilst...
0
jaaa, MDB ir klasika! par atseviskiem albumiem runajot - pat isti nezinu, kursh labak patik, principa gandriz visi, lai ari katrs ir biski savadaks. katraa CD ir izcilas dziesmas, bet gadas ari pa kaadam shvakakam gabalam (t.s. filler tracks). par pedejo albumu - kautka esu palaidis to garam un neesu vel dzirdejis, bet tas noteikti tiks labots. bet labaakie vareetu buut "As the Flower Withers" (manuprāt kopā ar PL "Gothic" liekami vienā plauktiņā kā death/doom pirmie un labākie CD), "Trinity", "The light at the end of the world", "The Angel.."un "34 vai cik tur tie procenti". "34%" itkā tiek minēts kā viņu švakākais cd, bet man viņš liekas starp labākajiem (izņemot The Whore, The Cook And The Mother un Heroin Chic). lai arī tur pazudušas violes, za to ģitāru skaņa ir uzlabojusies un principā viņi neko nav zaudējuši no atmosfēras.
0
Man izcilākais My Dying Bride albums ir "The Angel And The Dark River". No šī albuma arī iepatikās šī grupa.
0
mmmmm..... MDB renesanse :) Stay dark!!! :)
0
kāds tur minēja, Doom nav metāls. kas tad tas ir viņu prāt ? Cik man zināms ( un esmu pilnīgi pārliecināts par to ) Doom ir tāda mūzikas stila kā metāls, subžanrs. Un pats doom dalās vēl sīkāk.. cik sīkāk, nemācēšu pateikt, neesmu tāds spečuks.( nu piem. ir tāds funeral u.c.)

No MDB mīļākā dziesma `A Kiss To Remember`.
Albums (visi labi patiesībā)- visvairāk ieper `Turn Loose The Swans` 1993.
Grupas sastāvs---- vienīgais kur varu piesieties, pie 34,788 complete albumā spēlējošā bunģiera... nelietoja klasiko double bass drumming. Bet varbūt es šaubos (sen neesmu klausījies šo albumu... kā arī , acīmredzot tā vajadzēja)
0
Edenbeast: Stay sex maniac forever! And be true!
0
boks

doom tev nav nekāds sūda subžanrs, bet gan metāla īstais un fuckinais TĒVS!!!! Black Sabbath, vecīt, visi atzīst, ka tas, ko šamējie spēlēja sākumā bija DOOM METAL...
par kiss to remember - žetons! :)

Hellhammer: true fuckin DOOM metal junkie...!!!
0
Jā, es tev piekrītu, ka Black Sabbath radīja Doom (jau 1969.gadā ar tāda paša nosaukuma dziesmu).
Bet es runāju par mūsdienām. Doom ir METĀLA subžanrs (vai paveids, sauc kā grib), tāpat kā Death, Trash, Heavy, u.c., u.t.t.

P.S.- lūdzams, nesāc tikai ķērkt un braukt augumā.
Tas tev labi padodas, kā tādam kaprīzam puišelim.
Esam pieauguši cilvēki, tāpēc spriedīsim konstruktīvi un vēsu galvu.
0
Nu ja, ko ta vecais doomeris Edenbeast var pateikt... tikai klaigāt un braukt augumā...

bet no savas pārliecības mua neatkāpsies. Doom metal is supreme, like it or not.
0
Doom ir labs, Thrash ir vel bik labaks:) viss ir labs no garastavokjlja. bet Thrash par trash gan es palugtu nesaugt, ari bokas jaunkaundzi
0
Pēdējais (pēdējais) My Dying Bride albums ir vienkārši monstrāls. tekstuālā līmenī.... nu... trūkst komentu ".....Are You sick my darling..." no dziesmas The scarlet garden.... un vēl tik ciniski, galu galā ne tas vien.
0
Slayeram gribās padirsties... ta jau labāk klātienē, šeit nav interesanti.

Iegaumē tjolka Slayer: thrash=trash, der vienlīdz abi varianti. Papēti literatūru, vai tepat i-netā.
0
nu tu boks dod gan vaļā... anglis atradies... Thrash - sāpes, niknums, kaut ko nikni izpurināt vai ka taml.

trash - atkritumi.... derot abi varianti, ko? man liekas, thrasheri tev tagad galvu noraus....
0
jap, kas attiecas uz MDB - pēdējais ir galīgi traks albūms... slims, depresīvs, tumšs, ļauns, bezcerīgs... pat lielākā mērā kā iepriekšējie... starp citu, jauns MDB dvd - Sinamorata. būs klajā kaukad šomēnes...
0
ko nozīmē abi varianti es zinu. es jau to neesmu izdomājis. esmu sastapis vienlīdz abus variantus.
Tiesa- thrash biežāk.
A trešeri ies tagad galvu man raut nost ?? nu nezinu ! tā tač miermīlīga tauta..

+1
stay true and support TRASH METAL. Nee, nu trash metal, tas ir labi teikts *raada iikskji uz aughu*

kaut gan es te tagad pastiijos vaardniicaa - viens no trash tulkojumiem ir izspiesta cukurniedre, taa kaa domaaju, ka tas tomeer patiesiibaa vareetu buut izspiesto cukurniedru metaals...
0
0
šitā dziesma man patīk. www.youtube.com/watch?v=zLmspcgrYrY...
+2
Ja ta pa godigam, tad man vienigais vinju albums, kas ir patic, bija 1993. gada Turn Loose The Swans.
Un dziesma The Snow In My Hand ...

Toreiz 1993. gada:
www.youtube.com/watch?v=6tT0LDJTOSM...

Plus-minuss tagad, 2007 gads:
www.youtube.com/watch?v=G3mTl5oyRPs...
+1
^ piekrītu, ka The Snow in My Hand ir viens no labākajiem MDB gabaliem jebkad. Tas albums vispār ir manuprāt dooma kronis, man tikai faktiski Your River neizsauca vispārēju sajūsmu.
0
Man topā ''Like Gods of the Sun'', bet ''Turn Loose the Swans'' otrajā vietā.
0
patiesībā MDB visi albumi labi (arī eksperimentālais 34.788%...Complete), tiesa pēdējos divus neesmu čekojis. Kādreiz ļoti aktīvi sekoju viņu albumiem. Pēc tam kkā apsīka tā interese..
Bet joprojām šī grupa ieņem svarīgu vietu manā listē. Emocionāli tuvākais albums-The Angel and the Dark River 1995.., laikam tāpēc, ka pirmā iepazīšanās ar MDB.
+2
Turn Loose the Swans man joprojām liekas galvastiesu pārāks, viens no labākiem dūmdesas albumiem ever.
Turpmākie drusku garlaikoja (lai gan tagad klausos, un nav slikti - ir citādi). Kad atgriezās grouli, atgriezās arī interese, bet kaut kāda odziņa pa vidu bija pazudusi - vai arī es novecoju. Nē, nav slikti albumi, bet regulārā rotācijā nebūs.
0
Jā, Turn Loose the Swans man arī visvairāk patīk - vienkārši perfekts, 10/10. Bet pa lielam es laikam esmu tāds diezgan liels MDB fanbojs - man visi patīk. Vismazāk gan As The Flower Withers un The Dreadful Hours.
0
nu tad jau vajag ari piebilst, ka man no Paradise Lost vienigais kas patik ir "Gothic" :D
0
realie oldskulkulisti te savakushies, par ko man, protams, ir prieks!
0
Man gan tīk visi no ''Gothic'' līdz ''One Second''. Jaunie ''back to roots'' vairs īpaši nepaķer, kautgan ir klausāmi.

Bet par MDB sadirsu - ''The Lies I Sire'' man labi iespēra, tā ka ir TOP3. Sen gan nav klausīts
0
man arī MDB mīļākais ir Turn Loose The Swans (arī Angel and the Dark River), toties The Dreadful Hours gan man izklausās pēc tādas sintētiskas gotu popsas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas