WINTERSUN
0
ložņāju es te kādu laiku atpakaļ pa www.metal-observer.com/ un uzdūros uz tādu projektu kā Wintersun... noklausījos tur piedāvāto dziesmu un riktīgi iepatikās. Ņēmu un nopirku veicī šo disku WINTERSUN "Wintersun"2004. Nu... reāli sper!!!
Vārdu sakot, tas ir somu multiinstrumentālista Jari Maenpaa (ex Ensiferum, Arthemesia) jaunais projekts. Albums satur interesntas, daudzveidīgas kompozīcijas sākot no ātriem folk black gabaliem, heavy metal līdz skaistiem plašiem epic grāvējiem. Pats autors dēvē savu stilu kā extreme melodic majestic metal. Visus instrumentus, kā arī vokālu iespēlējis pats Jari Maenpaa, izņemot bungas, pie kurām bija pieaicināts mazpazīstamās grupas Rotten Sound buņģieris Kai Hahto.
Iesaku nodegustēt šo plati... daudzi būs, domājams, stāvā sajūsmā.

p.s. informāciju ņēmu no www.irond.ru./
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Beyond the Dark Sun ir labs bet paareejais nu taa kaut kaa viss sapinas vienaa.Neko iipashi gan neesmu klausijies.kaut kaadas divas reizes bet nezinu.Ensiferum man ir vieni no favoriitiem un liidz vinjiem Jarri netikt manupraat bet ko var un zinaat. Es kaut kaa pie power/folk shito lieku
0
Patika WINTERSUN - paklausiest tad arī CATAMENIA pēdējos albūmus un EQUILIBRIUM - Turis Fratyr :)
0
būs jāiet uz veikalu meklēt:) eh... tās mūzikas ir tik daudz, ka vienas dzīves nepietiktu ,lai visu, ko gribētos un kas būtu labs, spētu noklausīties... tas ir tāpat, kā ar grāmatām.
Nu jebkurā gadījumā likšu aiz auss gan Catamenia, gan Equilibrium... šie nosaukumi man ir pazīstami, bet priekšstata nekāda.... nu ja tie ir tikpat episki melodiski smagi un skaisti vienlaicīgi, tad jāliek to disku sarakstā, kuri būtu jāiegādājas.
0
KA jau saka, gaumes ir dazhadas.... tas 2 grupas, kuras nosaucu, man visvairak asociejas ar Wintersun, ta ka pameigjini I-neta no sakuma vinjas atrast un nopumpet kaut kadus failus, tad varesi salidzinat :)
0
nu iepazinos es (šo grupu mājaslapās, kā arī metal-observer) gan ar Catamenia (grupa ,kurai uz katra albuma noformējuma kā likums klāt ir vilks vai vilku bars) pēdējiem albumiem: "Eskhata", "ChaosBorn", "Winternight Tragedies" , gan ar friču Equilibrium pagaidām vienīgo šā gada debiju "Turis Fratyr"...
.. nu nav brīnums ,ka Sonnenmensch`am pirmās asociācijas ir ar Wintersun... tikpat episki, tikpat melodiski ar folka un bleka elementiem piesātināti viking epic metal pārstāvji... Turys Fratyr vispār gāž no zemes nostin. Equilibrium iespēra vairāk par Catamenia..., bet nu vienlīdz abi labi. Jā..., nu paldies, ka ieteici.
0
/siekalas tek
0
Vinemer laipni - prieks ka cilveiem ir interese par LABU muziku :):):)
0
"mazpazīstamās grupas Rotten Sound buņģieris Kai Hahto...." - he, labs, es tieši no Kai-a Rīgā uzzināju par WINTERSUN, viņš man ieteica paklausīties, man ļoti iepatikās!!!
0
Winter Madness, tas piedavatais gabals ir traki labs, man jau patika.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas