nu-metal
0
nu, ko teiksiet sheit?;))
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
m/_(-.-)_m/
0
Kaa nav kauna vispaar ssito parodiju meegginaat iestumt zem Heavy Metal saimes! Tas nav nekaads metals, nav, nebuus un nakad nav arii BIJIS!
Tas kaut kas tizls, pretiihs, smiekliigs, truls - un man vienalga, kas tas ir, bet ar METALU tam nav nekaada sakara!
Bet ja nu tomeer, tad nu metal sucks!!!!!!!!!!
0
Nu Hellhammer- tu pārspīlē, ir arī pie tā saucamā nu metal (R.I.P.) ļoti laba mūzika, piemēram, Coal Chamber, Korn. Un Korn smaguma ziņā ieliek pat dažām brutal death bandām!
0
Bet kurš tad to mēģina iestumt zem heavy metal?Kaut gan..Es arī sāku ar nu-metal un lielākotie pateicoties tam arī sāku urbt dziļāk,meklēt ko smagāku.Tā ka sākumam varbūt der.
0
Nekaa! Es neielaidisso nemazakajos kompromisos par sito teem! Coal Chamber laba banda? Trulenni kaut kaadi! Esi dzirdeejis kaa Korn provee nospeeleet Metallica "one"kover??? Passi pieraada, kas par "talantiem"vinni ir, ha!
Vajag basu uzlikt jebkam un tas lixies smags!
Kurss to liek zem metal?
Tad kurss idiots izdomaaja, ka ir taads fucking nu mteal! Sauciet kaut pat crosoveri, bet metaals tas nav nekaads!

0
Nu labi, ka urb dzillaak! Saakt ir viena lieta, jo ja individuaali saak rakties smagajaa muzonaa, tad protams, ka piefixee to, kas skan diendienaa pa raadzzinnu un peec tam jau pats meklee ko labaaku. Taadaa zinnaa OK. Es pats saaku gan ar Sepulturu.
0
Hellhammer:

Es iisti nesapratu, tu centies "nolikt" basu? Bez basa nav muuzika, nav sula, bet sausums.
0
Nee! Protams, ka bass ir vajadziigs! Un patiik jo vairaak jo labaak!
Bet ko tad Beldegir domaaja ar to, ka Korn liek klokki dazzaam brutal deathiniekiem:
1)taa nav, tas ir smiekliigi;)
2)tas smagums rodas ssiem(kas nu kuram ir smags?) no basenes slepossanas. Un Kornam bass ir vadossais, tapeec rodad iespaids, ka kkipa ssie ir smagi.
0
Nu es jau domaaju...
Tas labi, bet nu jaa, paarsvaraa nu-metal grupaam tieshaam dominee nevis gitaaras speeleet prasme, bet uzsist pa kaadu resnaaku stiigu, bet tas jau nav slikti, bet nu nu-metaals ir slikti, vismaz tos kurus esmu klausiijies. Nu jaa metaalaa, gan nedaudz par basu ir paaris grupaam piemirsts, vairaak gitaara, bet nu metaalaa tad vismaz, gan bass gan gitaaraa, un pat daudzaas grupaas tikai bungas smagumu dod, bet nu bez basa jau nu ne kaadi nevar, bet nu tev Hellhammer, var piekrist, ka daudzaam nu-metal bliceem, smagums naak tikai no basa, piemeeram tajaa pashaa Dark Parade, pirmaa grupa, iisti nezinu kaa sauc, taapeec neteikshu, nu gitaara, pilniigi nekaadaa, bet bass vissu, nu protams bungas un vokaals.... ai aizmuldeejos, pietiks.
0
to Hellhammer

Nu gribi Tu vai nē, bet smagās mūzikas pasaulei savu laiku ar nu metal bija jārēķinās un punkts.
Tu šac palikt stipri nekorekts attiecībā uz šo un arī citu mūziku. Es saprotu, ka Tev nepatīk, bet ir jāpieņem lietu būtība kāda tā ir un smagā mūzika neaprobežojas tikai ar death, heavy, black metal. Pastāv arī citi stili iekš smagās mūzikas un kā viens no tiem ilgu laiku bija arī nu metal.
Un šīs apvienības nav ne tizlas, ne sūdīgas, laba, profesionāli izpildīta smagā mūzika. Korn nav tikai basi, tā ir laba mūzika un tas "One" kovers ir labi viņu pašu stilā ieturēts, profesionāli nospēlēts.
0
Jaa, jaa profesionaali gan-bet passi pieraada, ka nu metal ne1 netaisas paradit, ka mak speletm ko vairak par profesionaali nospeeleetiem dazziem akordiem.
Nekaa, nu metal ir vienkaarssi smagais muzons un viss. Tas ir atsevikks novirziens. Ar metaalu nu tam nav nekaada sakara.
0
Pagaanam:

Viss OK, bet visi instrumenti ir vienliidz svariigi un noziimiigi, ja kaads ir aizstumts mazliet aizmuguree, tad uzreiz zuud dalla no passas muuzikas.
0
Hellhammer:

Nu protams, ka visi instrumenti ir no svara, vai tad savaadaak kaads vinnus speeleetu? Bet vajag buut liidzsvaraa, kaa jau te daudz kur esmu piemineejis par liidzsvaru, harmoniju, vajag visiem instrumentiem vienaadaa liimeni, gan "izcelties" gan skaneet, lai visiem labi - lai harmonija un miers valda, ja kaut kas noiet greizi, nu tad bums, saak gruut grupinna un aiziet bezdibenii, nemaz pat iisti nenaakshu pasaulee...

Bet nu jaunais meetaals (nu metal), ja jau patiik cilveekiem, lai klausaas, iisti nav trauceejushi liidz shim dziivi, bet nu piemeeram Dark Parade koncertos, gan nedaudz patrauceeja, jo nu izskatiijaas tur dazzi taadi, kuriem vienalga, kas skan, ka galvenais ir pakratiit galvu... un tas nav galvenais, galvenais ir muuzika, kas pluust caur ausi liidz sirdij...
0
Taadu ir pilns, kam galvenais ir tikai,lai kaads tik zaaggee un pie kaa kratiit hairiiti.

Es uz Dark Parade nebiju un netaisijos iet, sorry, maxaat tikai par 2 grupam, kas taapat nav man pasas miilaakais un 1 esmu jau redzeejis entaas reizes nebija jeega! Bet tie paareeji....uh!
0
Es teiktu, ka Korn ir nevis smaga, bet dzilja muuzika(es runaaju par peedeejiem albumiem) Un vari man iepuust. Man arii, jaa man arii liekas smiekliigi tie neviena nesaprastie mazie tiinju stumdiitaaji, bakstiitaaji, leekaataaji u.t.t., bet tieshaam, sho to var panjemt. Fear Factory - vienkaarshi lielisks blieziens. Metal tas tieshaam nav, bet par suudu es nenjemos saukt neko. Arii tehno es par suudu nesaukshu un arii hiphopu un visus paareejos, jo paziistu pietiekami daudz sakariigu cilveeku ar dazhaadaam muzikaalajaam gaumeem, kuru izveeli es cienu, un liidz ar to arii saprotu, ka kautko vinji tur ir atradushi. Piemeeram mans darba koleegjis njemaas ar kjiimiskajiem biitiem - nu taa ir vinja dziive, taa ir vinja muuzika, vinja dziives skanja. Tas arii viss no manas puses.
0
Nu metal is stupid!!!!!!!!!!!!!
Nu metal is crap!!!!!!!!!!!!!!!
Death/Black/Doom forever!!!!!!!
0
ok ok.

Nu-metal varbūt nebija slikts (kad tāds vēl eksistēja kā novirziens), vienkārši man viņš likās lielā mērā garlaicīgs. Bet Korn tomēr patīk. Viņiem ir ko teikt un viņi ir oriģināli. Viņi nav viscaur smagi, bet kad viņi tādi ir tad to var just. Savlaik kad nu-metal vilnis bija "topā" un katrs 13-gadīgais bija ar mieru man pastāstīt ka nu-metal "baigi kačā" un ka tā ir "nākotnes mūzika", tad gan es Korn neklausījos. Pārgāja tā mode un tad ņēmu klausīties un kārtīgi izvērtēju. Bez kliegšanas par "nākotnes mūziku". Ar vēsu prātu tā teikt.
0
Viena lieta gan - nu-metal kā virziens vispār manā uztverē nav agresīvs bet gan "dirsīgs".
0
To Edenbeast:

Nu par ssito es Tev 100% piekriitu!
Kas tur ir ko atradis, lai klausaas, bet man to nesaprast!

0
to KK:(

Correct. Man līdzīgi bija ar Metallica.
0
es tik nesaprotu, kaapee nu-isti pachkas audzee? kur vinji taas liek lieta, ja maak tikai leekaat?
0
Nu metal ir kaa dabas kljuuda. Iedzimta kropliiba, kas ar laiku pati no sevis atmirst. Taa kaa nav pamata uztraukumam. They will die and fade away.
0
Kaad savaads jaunietis - audzee pachku tikai prieksh kratiishanas. Stulbums.
0
Korn jau tagad ir visu mazu meiteniishu elks :))
Redzees uz ko shiis metiisies peec kaada laika
0
Beldegiram

Vienā lietā es Tev tomēr nepiekrītu - par brutal death grupām smagāki jau nu Korn nav. Ne par vienu pašu. Par kādiem poweristiem vai gothic gan varētu būt. Bet nu tā jau cita mūzika.
0
smagumu jau nemeera rifos vai basos vai drumos, bet gan peec noskanjas

man, piemeeram, tas pats credo smaidas liekas smags
0
Nu tas Korn ir vispar kaut kads sviests, ipashi pedejais albuums ir galiigaakaa miskaste! Piekriitu par dziesmu One, Korn izpildījumā viņa ir vienkārši pretīga...
Bet nav jau ta, ka viss numetaals ir suuds! Piemeram System of a Down???
0
Un kas tieshi tev shkjiet sviests Korn peedeejaa albumaa? Man tieshi peedeejie vinju divi albumi sasodiiti patiik. Starp citu 90% leekaataaju peedeejie divi Korn nepatiik. Cik es taadiem esmu teicis, ka peedeejie ir labi, shie spljaudaas un vaikstaas. Nu kas tieshi ir sviests? Tas, ka vairs nevar iisti leekaat pie taa muzona, bet jaasaak ieklausiities? Un System Of A Down man no saakuma tiiri labi patika, bet aatri izpatika. Saaka apnikt taa vienveidiiba. Tresho albumu taa arii neesmu veel liidz galam noklausiijies, jo ir baigais slinkums. Apniik apniik, aatri apniik.
0
kas man nepatiik nu metaalaa: liidz idiotismam noskanjotaas gitaaras (taads mocnais tjuunings, ka zeme "dreb". nu jaa, ar taadu ir labi slaapeet...), man nepatiik nebeidzamaa gaudoshana (Korn, System of a Down...citi nav iespiedushies praataa), man nepatiik tie maksimaali vienaadie un primitiivie riffi (abas iepriekshmineetaas bandas + klaat naak arii Soulfly), man nepatiik banaalie new-age teksti (protams, anal grind man arii nepatiik), man nepatiik visaadi teereetie, kas kaapj uz skatuves un taisa ar savu pagaatni smuku naudinju (Korn)...pats galvenais (..un viss iepriekshmineetais ir suuds saliidzinaajumaa ar to) - nu metal eera atstaaj visu (teiksim primitiivi:) old school savaa eenaa... ja nebuutu taadu gudrinieku kaa Rage Against The Machine vai Korn, kas buutiibaa aizsaaka visu to popsiigo eeru, tad BM, Death vai Doom nevajadzeetu buut taadaa underground...- muuzikjiem nevajadzeetu tik daudz domaat par iztikas minimumu kaa par pashu muuziku. miiljoto grupu albumi iznaaktu daudz biezhaak un kvalitatiivaaki nekaa tagad..utt
0
protams, kaads true tagad vareetu iebilst, ka ar muuziku nedriiks "taisiit" naudu, bet tas viss ir bullshit. kaadreiz jaapadomaa arii no muuzikju skatiijuma... par ko nopirkt normaalu tehniku? par ko pashiem normaali dziivot? ja muuzikjis speej radiit lielisku maakslas produktu, tad vins ir tiesiigs par to sanjemt arii cieniigu atalgojumu. nu metal ir izeedushi taas visas iespeejas, kas bija metal grupaam '80.gados
0
ja nebuutu taads kefiirs kaa nu metal, tad taa tagadeejie cieniitaaji sadaliitos 2 grupaas: vieni aizietu popmuuzikas virzienaa, otri klausiitos metaalu. no shii fakta izriet arii new-age buutiiba, tas ir metaals sapludinaats ar lielu devu popmuuzikas...kaa rezultaataa no metaala nepaliek ne minjas (iznjemot stila nosaukumu).
0
Es gan tev neprasiiju, kas nepatiik peedeejaa Korn albumaa, bet sapratu tavu veelmi izteikties. Un tas par to finanshu nosmelshanu ir tiiraas muljkjiibas no tavas mutes. Tu ljoti gribeetu lai ielas buutu noseetas ar tiem pashiem leekaajoshajiem pokemoniem, kuri klausiitos old school un pazoreetu veco gaajumu? Mani tas neuztrauc. Ljoti jauki - atsijaajas dalja, kam shii muuzika aciimredzot tomeer nav dlja dushi. Un nespeeju savilkt nekaadas paraleeles starp new age un anal grind tekstiem... Vismaz nesaprotu, kaapeec tu piemineeji suudainos dzhekus, nedaudz aizskarot manu vaargo pashcienju.
0
to KK:(
Nu es uzskatu, ka ir gan, jo kā jau te viena persona minēja, noskaņā ir smagums un daudzas brutal death bandas ātri močī, bet noskaņa tāda vāja un nogurdinoša.
0
nevienam jau nekad nav korns paticis,negribas ticeet
0
un par rage a. m. tomeer nevajadzeetu pljuutiit
0
vajag tad speciaalu rubriku uztaisiit,teiksim,dirstuve... vareet taas sliktaas emocijas par muuz novirzieniem izsaciit
0
Nu tad uztaisi tādu.

A kāpēc tad par RATM nevajadzētu pļūtīt. Varbūt ka tomēr?...
0
Beldegiram

Es pats gan tā nedomāju, bet pieņemu, ka kāds par Korn varētu teikt - "lēni močī un noskaņa tāda vāja un nogurdinoša".

Teikšu godīgi - manā uztverē Korn vispār NAV smagā mūzika. Es viņus nekad neesmu klausījies viņu (iespējamā) smaguma pēc. Man viņi ir tāds alternative rock. Vienkārši patīk tās vibrācijas.
0
par ratm? kau vai gjitaarista peec
0
protams,ka korn nekas iipash naf.bet tas, ka gdriiz visi zin,kas tas
taac ir, ir visai interesants fakts.
0
par ozolu es zomaaju te ar vairums ir dzirdeejushi.
0
ta ar saliidzinaaji
0
kk:(
Nu vai zini, korn - alternatīvais roks? Tev laikam smaga nakts bijusi.. tad jau korn var baazt ar z-skars vienā maisā, kā nekā alternatīvais roks? Un tad vēl visi audioslave, nirvana, couldplay - nez ko korn par tādu sabiedrību teiktu. Tu esi droš, ka varētu viņiem pateikt - jūs esat pie tiem tur, bet smagajā mūzikā nelieniet. Man gan vairāk liekas, ka vajadzētu vai nu nodefinēt, kas tad ir smagā mūzika, vai arī nepiesavināt to tikai vienam stilam - brutālajam u.c. metālam. Gribat to vai nē, nu metal ir SMAGA mūzika un smaguma ziņā - ja mēs pārietu uz decibeliem - nu ir tā mūzika smagāka par melodisko detu... fizika to pierāda.
0
he, ko juus njematies :DD
0
to Poison

Mūzika NAV fizika. Un Z-Scars nav alternatīvais roks, bet popsa. Tiktāl pielec! Ejam tālāk! Es teicu nevis, ka Korn IR alternative rock, bet, ka viņi PRIEKŠ MANIS ir alternative rock. Es viņos smagumu nemeklēju. Un vienā maisā ar Nirvanu bāz viņus pats, ja gribi. Es vispār netaisos Korn kautkur bāzt. Čau!
0
KK:(
A bet Z-skāri tiek mūzikas aprindās saukti par alternatīvo roku, nu galā ne jau man spriest par šiem skāriem. Izklausies dusmīgs?
0
kk:(
Chau! Neapgalvoju, ka mūzika ir fizika, tikai teicu, ka tās skaļumu var mērīt decibelos! Sasodīts! Ko var visu laiku dalīt kaut kādos stilos un novirzienos, atstājiet taču to mūziķu ziņā. Sākumā cilvēks rada mūziku, tad to sadala pa stiliem un pēc tam sūdzas, ka pasaulē viss ir ierobežots!
0
Runaajot par njuuviishiem, tiiri interesanti speelee Candiria. Vieni no retajiem, kas man mazliet ir aizskaarushi kautko galvaa. Traucee tik dazhaas dziesmaas paaraak lielaa aizraushanaas ar kleposhanu, un arii neegjeris pie mikrofona man nedaudz uzshkjiebj klapes uz aciim. Bet kopumaa ljoti interesants veidojums uz Dillinger Escape Plan pusi. Ja sheit kaadam interesee leekaataaju muuzika, silti iesaku, bet paareejiem, kuri nav pilniigi true, iesaku Dillinger Escape Plan, bet te jau laikam 90 proenti meetaa no sevis mega evil true.
0
Starp citu, ieshaavaas doma praataa, kaa nosaukt njuuviishus - Ultra Rock.
0
Faunam
Nedomāju, ka visi šeit "mētā no sevis mega evil true". Drīzāk otrādi - vairums izskatās (daži varbūt tikai mēģina izskatīties) mega liberāli. Emancipēti, tā teikt. Par to liecina kaut vai šī rubrika.
0
To Beldegir:

Nee, ssoreiz Tu smagi, smagi klluudies! Tu taccu neesi plaanaa galdinna urbeejs - to es zinu;) Kaa Tu vari saskatiit(sadzirdeet) kaut ko taadu - Korns smaguma zinnaa liek dazzaam gallas massiinaam? Tas ir apsurds!
Korn liek paareejaam leekeetaaju bandaam, nevis galliniekiem. Tas vispaar ir nesaliidzinaamas lietas! Nu un tad, ka ir mezzoniigs aatrums? Tad zzud smagums?
redzi lieta ir taada, ka jaabuut iekssaa iekss brutal death metal, lai pilniibaa izbauditu to muzonu! Redzi varbuut vienkaarssi ausis ir par ssvakaam un nespeej uztvert liidz galam, tapeec taads primitiivs muzons kaa Korns liekas afigena smags, jo vinnss ir leens uz dazziem akordiem balstiits muzons, bet ultra speed gallas dziesmaas tas viss 10iem reizzu aatraak ir, un ir jaapiedomaa,jaaieklausaas kas tur skan. Taads muzons neatstaaj vienaldziigu.
0
Nu man kaut kā liekas, ka tieši pēdējie 2 albumi ir priekš lēkāšanas, tās jau protams ir manas domas, visi jau saka, ka tie ir viņiem visnormālākie albumi. Bet nu tas ir vienkārši tādēļ, ka Korn jau tomēr ir pārvērties par kaut kādu komerciālo sūdu, agrāk tas tā gluži nebija. Pirmie 2 albumi bija normāli, piem. dziesmas Shoots and Leeders, Kill you bija pat labas, toreiz tas vismaz bija kaut kas jauns un oriģināls. Tagad piem. es neredzu īpašu atšķirību starp Kornu un jobanajiem Linkin Park. Tieši pēdējā albumā nav vispār nekā, visi primitīvie, nodrāztie rifi un tas pats vokāls, kurš katrā dziesmā ir tāds nedaudz izmainīts. Daudz ir arī tā atkārtotā "kliegšana", tas ir vispār sviests. Nu tā...
0
to Hellhammer:
es nekļūdos viss, es tā uzsskatu un punkts. es jau nesaku, ka Korn ieliek, piemēram, Hate Eternal, Morbid Angel, bet ir tādas grupas, kuru mūzika, lai arī rūc un bungas skrien, tomēr kopumā ir nogurdinoša un arī nesmaga. Savukārt Korn lielākā daļa dziesmu ir pārpilnas ar enerģiju un arī smagumu, tādējādi arī ieliek dažiem brutālajiem.Mani šāds muzons arī neatstāj vienaldzīgu!
0
Man šķiet, tie ņumetālisti vairāk tā kā paši uz skatuves raustās, nekā tās stīgas rausta...
Nu nav viņiem tiesību saukties ne par "new", ne arī par "metal"... Metālam tā kā par ptastu, bet hiphopu ar smagajām ģitārām jauca jau ne viena vien grupa jau tad, kad pašreizējie šā žanra korifeji zem galda rāpoja... Un, kas svarīgi - darīja to daudz kvakitatīvāk...
0
Nē, nu šīs drukas kļūdas :) Pašam mūžīgi smiekli nāk :)
0
To Beldegir:

Es Tevi cienu 100%, bet nu sorry, laikam jau Tev passam arii veel kaut kur iekssaa maajo taa trakaa jauniibas spiits, ka tacc ir jautaajumi, kur Tu nepiekritiisi nekad un nemuzzam, kau raii taisniiba sen aizsliideejusi no Tava laucinna uz maneejo. Korns ir moderns, pasmags rokkiitis uz aktiivu basu balstiits un punkts. Nosauc man 1 passu gallinieku, kam Tavupraat Korn kkipa liek klokki:)??? To es gribetu dzirdeet visvairaak.
Ak kungs, man taccu nav nekas pretii, ka Tev Korn neatstaaj vienaldziigu - viss OK, bet nevaj taccu kult pilniigaako apsurdu. Pasmags rokkiits izaudzis no pasmaga nu metal ir cita opera - gallasmassiinas ir cita. Tev varbuut ssie liekas smagaaki, jo vinniem ir pikkis pilnas kabatas, tapec nav problemu uztaisit labu production, bet daudziem pagriides gallas eedaajiem tadas naudinnas nav, tamdell vieniigais ar ko Korn liek dazziem brutaalajiem- ir ar skannas kvalitaati.

0
to Helhammer-
manuprāt Korn smaguma ziņā ieliek piem., Deranged, neskatoties uz visu manu cieņu pret Zviedriem. Arī par Immolation Korn man šķiet smagāki, kaut arī Immolation man ļoti patīk.
0
Jocīgi, ka tēma par nu-metal ielikta sadaļā MĪZIKA >:)
0
tb MŪZIKA, lai gan iepriekšējais varianc atbilstu daudz l;abāk..
0
;))))
0
kaapee piesaarnot labas internet lapas ar vaardiem par new metal - this shit sux
0
bet kapec parsvara ka newmetals,ta uzreiz korn?ir tak ari ciats grupas...jaa,pieminejat,be... parsvara korn....
biezi vien ir taa-ja civlekam kas neklausas metalu uzliek korn vinjs doma ka tas ir emtals,bet uzliekot kadu black vai gothic metalu ,doma ka nav....pretrunas...
0
nu metāl, ka tev iet? :D
-1
nūmetālam slikti klājas
nav vairs šaisaulē tam mājas
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas