industrial
0
palasot tekstus citās diskusijās, var redzēt, ka industrija (kā mūzikas stils) daudziem ir ļoti riebjošs jēdziens... mani interesē tieši kāpēc jums tā nepatīk? tāpēc, ka tā daudzos gadījumos ir taisīta ar Ļauno Elektroniku? vai vnk nepatīk/ izklausās pēc bezjēdzīga trokšņu sakopojuma? un kuriem te tomēr patīk industrial un kas līdzīgs, piemēram, ambient?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu nezinu, man patiik shis tas no indastrial...tikai tagad, luudzu, neapeediet mani bez saals...:)
0
man patīk. agrāk pat ļoti. kādu gadu regulāri staigāju uz šturmiem. bet nu jau ir pāraugts. bet klausos salīdzinoši bieži. pēdējais labums no LV - Strops, no ārzemēm - This Morn' Omina
0
Industriju arii shad un tad paklausos. Arii agraak uz shturmiem gaaju a taga taada pauze pagadiijaas. Mok veel kaadu reiziiti aizvilkshos.
0
Ļoti patīk industrija!!!!
0
man ar...
0
pievienošos pats savai tēmai, ka man arī patīk industrija... visvairāk, šķiet, latviešu, jo tā ir daudzveidīga un interesanta. Ārzemēs tomēr pārāk daudz aizraujas ar tucīgās industrijas veidošanu... :/
0
man patiik kas teica ka nepatiik
0
interesanti kuram bleķerim gan nepatīk industrija :)
0
Nu, nu. ja cilvēkam neintersē industrija, tas vēl nenozīmē, ka tas cilvēks ir aprobežots. Tādā skaņu mākslas izpausmē pēc maniem novērojumiem ir stipri maz informacijas un labi, ja paši radītāji pēc tam to var klausīties :). Tātad, šādas daiļrades baudīšanai ir vajadzīga vai nu ļoti savdabīga uztvere vai palīgvielu (hm, diez kādu) ietekmē šīs spējas strauji pieaug. Un ja runa ir par vietējiem industrial ražotājiem, tad bez dūmiem un sēnītēm nekas uz priekšu nekustas... cik es biju pamanījis. Droši vien kapitālistiem ir tas pats.
Un vēl nevajag jaukt industriju ar komerciālo industruju, kas principā ir deju mūzika.
0
Bzzzz-ččč-žžžž-žū...
Bdzzzzzzzzzzzzzz...
0
ambient liidziigs industrial? manupraat tu kaut ko jauc. Ambient driizaak ir liidziigs world music menupraat :)
0
neinteresējos. bet iebildumu nav.
0
nez, es, rakstot "ambient", galvā domāju par Raison d'Etre, kas ir kaut kas starp dark ambient/dark industrial... var jau būt, ka ambient industrijai nav līdzīgs... vispār jau man vienalga :)
0
Marlix > tieši tā - visi industriāļi ir narkomāni. =:E
0
Nu nezinu..zinu dazhus industriaaljus..un vinjiem ar narkotikaam nekaada sakara...
0
Labi labi, es arī zinu, vnk hiperbolizēju jau agrāk aizskartu tēmu.

Visi krievu estrādes fani ir bērnībā ostījuši līmi!
0
nepieduros industrijai, eto nje mojo...:)
0
Nu ja, nu ja - visi krievi ir urlas, visi latvieši ir fašisti, visi metālisti ir netīri dzērāji, visi vīrieši ir cūkas, visas sievietes ir maukas...
0
Intar, tu pat iedomāties nevari, kā man patīk tavs domu gājiens... ;)
0
pateikšu to pašu tikai krieviskoti -

Zhiznj dermo, vse devki bljadi, a solnce jobannij fanarj i huj jego potushesh.....
0
Bāc, Sonnenmensch, tu esi riktīgs gots. :E
0
Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha :)
Es gribu labāk būt pokemonu karalis - Digimons :)
0
paga paga... visiem pokemoniem un digimoniem bija savi vārdi un stingrs iedalījums... :) aa, un special powers arī... :) a Yugio neviens negrib būt? :D :)
0
Nav ne vainas industijai!
foof: Jā, ir arī Ambient kas ir ļoooti līdzīgs industrijai! Ir taču ļoti daudzi ambient novirzieni!
0
Atvaino, parrakstījos.. roof
0
vispār labu ieskatu industrijas stāvoklī latvijā varētu dot klikšķis uz šo linku (pavecs, bet aktuāls šturmviļņa raidījums x radionaba):

www.semema-industrial.net/component/option,co...
0
ja tiekat līdz tam failam, pievērsiet uzmanību KNAUZERS dziesmām, kas sākas attiecīgi 30:00 un 73:00, un pasakiet man, ja kādam tajās par maz metāla. kreiso, kreiso!
0
Par STROPU atsevišķa saruna jau aizsākta, ir links uz dziesmu, šeit:

/forum/29878/
0
Industriālajai mūzikai nav ne vainas, tikai maz tieša sakara ar metālu. Ir jau incanti, ja patīk industrija un metāls, tikai jāzin, kāpēc. Pēdējo reizi kad biju industrijas pasākumā, vienu brīdi vēlējos, lai sāk skanēt metālmūzika...
0
Gotika:
ja tev liekas, ka industrial ir maz sakara ar metal, iesaku paklausīties Frontline Assembly "Millenium", agrīnos Ministry, Skinny Puppy u.c.
0
Nu un protams NIN
0
tūlīt izdzirdēsi, ka NIN ir popsa :))))
0
Vispār ir industriālie GOTI!!! Kā arī ir Gotu Industriālā mūzika!!!
0
Man po, ja jau popsa, lai ir popsa:)) Tad es būšu popmūziķis:)))
0
Balrogh, tavs arguments par industrial sakaru ar metālu ir tikpat labi attiecināms uz, piemēram, folkmūziku. Ir jau, protams, zonas, kurās tie pārklājas, taču pamatā viens no otra neatkarīgi un praktiski nesaistīti stili.

A: Folkam nav nekāda sakara ar metālu!
B: Kā nav??? Paklausies Skyforger!
0
Ai, šits tas viss ir kārtīgs. Vot tāda man dziļa doma prātā ienāca un neko nevarēju sev padarīt.
0
industriālā nav slikta, tikai tas, ka bieži nomāc...
nj'[a, nbet atsevīšķas grupas kā psycho bitch vai undercover slut.. nav komentu, tā uzzasina, ka mundruma skava paceļas... njā, bet vispār kā mūzikas stilbs.. hmm, atšķirībā kāds, tieši noise, kā saucu, kur ir tikai skaņas ir reti kad klausāms, vairāk parasti industriālo metālu vai kādas elektronikus, tā saucamos, melnos klubus.. na mjam, švaki esmu izglītota šajā ziņā, bet kāda šķirba, ja patīk, klausos...
0
Es dzeru tēju, ja man sagribās lipton. Respektīvi es vēlos pateikt ka tēja ir laba, un tas vai es to dzeršu ir atkarīgs no manis. Paldies par uzmanību.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas