Apgriezti krusti kapos
0
Tikko zinjaas dzirdeeju, ka laikam kaut kur Riigaa kapos esot izdariits vandaalisms apgriezjot kapu krustus... Hmm, vai kaadam sheit kaut kas par to ir zinaams???
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Fakjuu, es pilniigi neko par to nezinu, saprati???!!!!!! Es pilniigi neko nezinu!!!! FUCK OFF!!!!!!
0
Fuck, Faun!!! Tie sātani būs mūs atklājuši. Es taču tik rūpīgi notīrīju pēdas! Tik un tā - esmu jau pusceļā uz Urugvaju savā privātajā lidmašīnā - jums mani neuzvarēt! Muhhahahaha!
0
Tradicionaali vainigi saatanisti? hehehee
0
Un vinji runaa par vienkaarshu vandaalismu, shausminoties "kas gan to vareetu izdariit???" eh
0
matainie lopi pie visa vainiigi!!!!!! :D~
0
Tad nu baigie varoņi tur uzdarbojušies atkal...
Tos krustus viņiem d... vajadzētu saspraust.
0
Kas taas par daudzpunkteem? Tu gribeeji teikt dirsaa, vai dibenaa? Varbuut debiilajaa pakaljas caurumaa? (saak izdaliit kautkaadu baalu shkjidrumu un aiziet guleet.)
0
Kas noticis un kuros kapos? Tagad, nesen? Ja tie bija kautkaadi matainie, tad vinjus vajag nokjert un nogriezt vinjiem matus! Un izdauziit purnus!
0
Taapat kaa dereetu piezhmiegt lielaako dalju norveegju black metal eliti, vai ne ko?
0
Faunam:

Ko Tu ar to domā?
0
"Papildus - šodien, plkst. 11:28
Kas noticis un kuros kapos? Tagad, nesen? Ja tie bija kautkaadi matainie, tad vinjus vajag nokjert un nogriezt vinjiem matus! Un izdauziit purnus! "

es to teicu shaa onkolja sakaraa. Jo iznaak, ka buutu jaadod bietee burzumam, Samoth, Ihsan, Gaahl un paaeejai virknei norveegju black aktiivistiem, kuri neaprobezhojaas ar krustu rinjkjii grieshanu, bet svilinaaja bazniicas, dauziija maaciitaajus un gejus u.t.t.
0
faunam.
Gudrelis,b***...
Tu, sīkais izdirseli, pasaki man: kad tu, kā jau varens "black metal elitists", notirināsi savas kleinās kājiņas, un tev, kā jau īstam "true & evil", uzliks uz kapa apgrieztu krustu - vai tad tev patiksies, ja kāds tikpat stulbs, kā tu, nāks un griezīs to krustuatkal atpakaļ, pēc viņa uzskatiem pareizā stāvoklī?...
Būtu tu labāk gājis un mēģinājis kādu mācītāju piekaut...
Tikai man nez kāpēc liekas, ka tev nepietiks spēciņa tikt galā pat ar kādu geju; kur nu vēl resnvēderi mācītāju...
Un tāpēc jāiet apķēzīt svešas kapavietas... Neko neteiksi, varens veids, kā pašapliecināties...
0
Pardon, iedrukāju meilu nika vietā...
0
A kas tur iisti noticis un kuros kapos?
0
Hencha, kapec zodz nick`us?penis taads, izdomaa pats sev nick`u...nevis zodz no citiem...
0
Papildus:

Gribu iejaukties, tava un fauna striidaa - teikshu, tu iebrauci galiigaas pupaas... pirmaart kad esi miris, kapaa ir tikai tava nedziivaa miesa, kura vairs nespeej domaat un just, savaadaak celtos aukshaa un dziivotu taalaak, taa kaa tas mirusho miesu un dveeseli neskar vai tur krusts ir taa vai taa, vai vinsh vispaar tur ir. Un ja Fauns kaut kur tika mineejis pareizi, tad nemaz tik jauns vinsh nav... ...ar sho komentu es nepielienu Faun tev!
0
Tos kapus nemaz neizdemoleeja true metalheadi, bet kaut kaadi atsaldeeti tipi.
0
Mozh Urskumug klipu taisija ;)
0
chaZZZrockam:

Kam, Tu - stulbeni, tavupraat, es esmu nozadzis niku? Paskaidro!
0
Es esu humilis pusee, fauns toch idiots, pats nesaprot ko domaa.

Par pagaanu - arii kautkas uz to pusi. Ko Tu gribi teikt, ka tas ir normaali, demoleet kapus?

Pret bazniicu demoleeshanu un maaciitaaju sishanu es neko neiebilstu, bet kapus gan nevajadzeetu demoleet. Iedomaajieties, juus kaads aizejat pie saviem mirushajiem uz kapiem, bet kapi izdemoleeti.

Vienai lietai es pagaanam piekriitu, ka kapos puust beigti, nejuutiigi kjermenji, bet, tad kaapeec taas vietas ir jaaaizskar. Ja gribi aizskart, tad aizskar dziivus cilveekus.

Un vispaar kautko izdemoleet, taa nav maaksla; uzbuuveet, sakopt, izveidot gan ir maaksla.
0
Ja tieshaam tos kapus kaads ir demoleejis, tad es pat nojaushu, kurie tizlenji no kvadraata to vareeja izdariit. Ir taadi metaalisti, ko veerteeju apmeeram urlu liimenii ar degradeetaam smadzeneem ..... vaardos nesaukshu, un man kauns par taadiem. Toch mati jaanogriezh un purni jaaizdauza.
0
Hencha:

Es kaut kur esmu teicis, neesmu nekad to teicis un domaajis ka taa ir norma - demoleet kapus, bet vinni jau nedemolee, bet piekaarto he he.
0
Pagān,
es un "Papildus" - neesam viena persona...
Pārējo Tev manā vietā, par laimi, patieca Hencha... Filozof :)
0
Aa, nu labi atvainojos par drukas klluudu.
0
Es mazliet neiebraucu par ko mani te gaana? Es tikai izmetu taadu kaa interesantu sakariibu, ka daudzi klaatesoshie klausaas muzonu, kuru galvenie personaazhi nodarbojaas ar veel nopietnaakaam lietaam kaa krustu grieshanu, bet, tikko sheit kaads apgriezh krustu rinjkjii taa nu tik kjers rokaa un spraudiis dupsii. Es peedeejaa laikaa shajaa forumaa esmu ljoti miermiiliigs un pacietiigs, bet vienmeer uzrodaas kaads gudrinieks, kursh manus nervus paarbauda. Mans gadu skaits nav nosleepums, ja tevi tik ljoti tas interesee. Man 1. juunijaa paliks 20. Un kas no taa, ka esmu siikais? Es atshkjiriibaa no tevis negvelzhu kautkaadas nepaardomaatas glupiibas un neuzbruuku cilveekiem bez iemesla. Es neaizstaavu ne krustu griezeejus un ne paareejos vandaaljus. Un arii uzskatu, ka bazniicas ir lieliski kultuuras piemineklji, kuri buutu jaatstaaj mieraa, nerunaajot par sektantu bazniicaam. Un veel es neatceros, ka buutu apgalvojis, ka esmu true blekeris un taisiitos dauziit maaciitaajus un gejus. Par shiem ljautinjiem man ir izveidojies savs viedoklis, kuru sheit es neveeleetos apspriest. Bet pie kaadas alus glaazes var papljaapaat. Vai ir veelkautkas, kas tevi nomaac?
0
Pagaanam:
paliidziibas sniegshanupret cilveekiem, kuri brauc auzaas es speeju noveerteet un par laiziishanos to neuzskatu.
0
Faun,
kur tu piepeši tik miermīlīgs palicis? :)
Labi, tas bija pārpratums; es atvainojos! Bez pārpratumiem jau šādos forumos vispār nez vai ar var iztikt...
0
Esmu atklaajis kosmiskaas energjijas nosleepumu......
0
Mjā, es ir miermīlīgs radījums... parasti. Kādu baznīcu jau būtu tīri jauki nosvilināt (bet vai vajag?..). Reiz ir gadījies arī nejauši apgāzt vienu lielu smagu krustu kapos (gandrīz pats tiku nospiests) fotogrāfējoties...

Vienkārši šāds kapu vandālisms ir bezjēdzīgs.

Hmm, un tas, ka cilvēks klausās true & evil bleķi, nebūt nenozīmē, ka viņa attieksmei pret šādām lietām jābūt pozitīvai vai neitrālai.
0
to Fauns: kas tas ir par nosleepumu?
0
haaa, tev jau gribeetos gan, ko. mmm... nedaudz seksuaalaa straavojuma un atbriivoshanaas no taa, attieksme... un taalaak jau kljuust aizvien miglainaak....
0
ai vechi, alus alus, kaa es gribu iedzert alu... mm...., bet nekaa.... nesanaaks, jaa.... alussss......
0
geji to izdariija, lai atkal "saatanistiem" tiktu pieveersta uzmaniiba kaa dziives utis, kas grauj pedinju naaciju!
0
droshi vien tie bija kaadi urljiki
0
kapu zemes eedaaji:D
0
Nezinu , bet man liekas ka mirusie jaaliek mieraa bet taas bazniicas gan dedzinaat vareetu!

Un protans kaadu maaciitaaju un geju nosist
0
Lai kapus apgaaniitu ir jaabuut spiestam...
0
Un ko juus visi fanojat par bazniicas sskkelssanos 1666.gadaa???
0
nu tas ir kautkads stulbums iet uz kapiem un lauzt tur krustus... itka kadam no ta paliks labak... deiez vai... ti kas to dara, dara pari jau pashi sev... vinju dej ir aizerts Ranomma pagrags... nu un jums labak palika?
0
kapec tu doma ka delj vinjiem aizvera pagrabu???
0
moš iemūrēja jamējos iekš to pagrab' :DD
0
Ai, gadaas ari pavisam traki saatanisti, droshi ka ir ari taadi, kas censhas uztaisiit bezjeedziigu haosu uz pasaules un atveert elles vaartus...
0
latvijaa ari kaads ir uzdroshinaajies...;)
A par to ka liikis ir liikis tam es ari piekriitu...
0
ir jau pietiekami to "gudrinieku"- saatanistinju, kuri grib paziimeties...
0
A vispaar kaaada jeega apgriest krustus otraadi vinni ir tikai ar leju aukssa un vispar ja buutu no taa jeega saprastu un vispaar tas ir sviests ... Un kautvai tur ir tikai miesa, bet ir jaaciena mirussie nu vismazz pieminnas lietas kas uzliktas (krustus)...
0
:) Ko var ņemties:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas