LV jaunās rock? grupas
0
es laikam esmu ļauns, bet tas video par to super grupu, kas izpildīja europe kaveri, manī pamudināja nežēlīgas jūtas pret LV jauno rock? grupu mūziku. garastāvokļa maitāšanas nolūkos, tā sacīt. >:)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kur ta tu redzeeji to jauno klipu...........?
0
un kas tagad buuut jasaka?
0
nu, piem., tā - jautājums - kādas izjūtas izraisa klausītājā LV jauno rock grupu mūzika? tīri emocionāli. vai tā skaņa krīt uz nerviem, uzbudina, veicina vardarbīgas tieksmes, rosina kauna sajūtu citu vietā, prieku, u.t.t.
0
cits variants - izraisa nekontroleejamu caureju
0
nu, manu prāt , jaunās LV rock grupas Spirits of steel mūzika (piedāvātais šei gabals) gluži nepamudina nežēlīgas jūtas... drīzāk otrādi
0
bet liels vairums, ja neizraisa gluži caureju vai vemšanu, vai nedaudz riebumā saviebtus sejas vaibstus, tad neizraisa vispār NEKO...

p.s. piemēram, caureja- tā vēl ir jāprot ierindas klausītājam izraisīt... vismaz to.. DD
0
Manī jaunās "rokgrupas" izraisa lepnuma sajūtu par mūsu valts mūsikas skolu sagatavošanas līmeni un tiem lieliskajiem speciālistiem, kas tur strādā un par balllltu velllllti sagtavo tādus māksliniekus. Pēc tik daudziem gadiem, pavadītiem pie mācību sola un klavierēm, šie jaunie talanti ir tik perfekti muzikāli izkastrēti, ka nav spējīgi atkāpties no iemācītā ne par soli un spēlē visi vienu un to pašu.
Vispār ne es viens droši vien esmu novērojis, ka latviešiem vispār ir dīvainas attiecības ar vārdu ROCK. Kā ģitāriņa, tā rock, kā uz skatuves uzlīda tā rock, kā nav tuci-tuci, tā rock utt. Vienu brīdi taču arī Prāta vētra, Hobos, Mārtiņš Freimanis, Autobus debesīs, Jumprava arī bija rock. Jesus Christ my fucking goddanmed. Tā taču ir parastākā radio-popsa!!!! Nu kas i ar šito rock un latviešiem?????
0
to Boks... Spirits of Steel ja uspēlē ķipaž Doom Metal!!! Tā viņi paši ir izteikušies un es pats divreiz dzīvajā esmu baudījis un teikšu ka man patika!!!
0
jā, šīs te nosauktās tiešām ir izteiktas ROCK grupas.. absurds.. bet nu tie tomēr jau sen nav nekāti fukši.., lielās haizivis, tā teikt. Runa jau par jaunajiem.
0
Nu velk jau velk uz Doom..., piekrītu.
0
doom metal? come on.... >:(
0
vai tad līdzību ar Heaven Grey nesaskati...
Tiesa, H.Grey klausījos pēdējo reizi gadus 8 atpakaļ..
0
ja šie atļaujas rakstīt doom metal vietā - dūmmetāls, tad, man pret viņiem trūkst cieņas. un heaven gray bija super, salīdzinajumā ar šitiem. doomeri... sviests.
0
pag pag šeitan jau iet runa par ROKU nevis Doom!!! Vispār jaunās LV ROK un Pank grupas man jau patīk, pa retam paklausos!!!
0
Ja man kas patīk, es to klausos bieži...he.
0
I love IndyGo
0
Viss ir ļoti vienkārši! Racham Prāta Vētrai mūzikas Gada balvas pasniegšanā vajadzēja sadot gandrīz visas balvas! Nu lūk, un lai sanāktu vairāk šie "spožie" prāti salika galvas tūtē un izdomāja, davai pieskaitīsim Prātiniekus ROCK! Un tā prātieki dabūja ROCK balvu, jaunās grupeles to redzēja un, pašsaprotami nosprieda "Bļā, nu mēs tak ar spēlējam Rock, mums ir ditortion gichaam, jē, mēs tagad sauksimies Rock!!!
0
njaa Balrogh's tagad pareizi pateica. SSkkiet ka tagad katrs otrais popers uzskata sevi par rockeru
0
Priekš manis vārds rock vairs sen neizsako to ko tas nozīmē tagad, telivīzijas ietekme:( Jām, cik es esmu dzirdējusi Spirits of Steel, nekā doom veidīga tur neatradu, es pat uzmanīgi paklausījos, jo kā neka šie sev pieliek doom, cerēju to izdzirdēt! Bet, kad klausījos seja lēnām saviebās pretīgā grimaste, pēc tam vēlreiz tika izlasīts tas tekstinš, ja nu es kļūdījos lasot, un vēlreiz noklausīta tika dziesma, tad manā sejā parādījās smīns un pat smiekli izlauzās uz āru, par šitādu doom, bet vēlāk es padomāju par latvju jaunajām grupām, un bija ļoti žēl, ļoti...:(
0
vo vo, Zomba! spirits of steel nekam neder. un par daudzām citām LV "rock" grupām, mans klusēs...
0
"Priekš manis vārds rock vairs sen neizsako to ko tas nozīmē tagad"

Pie jēzus naglām! Ko tas nozīmē, žēlpilnā sieviete?

Cik patīkami ir neiet uz tiem standarta festiem, neklausīties radio un pārslēgt kanālu, ja kautkas tamlīdzīgs tiek raidīts pa TV. Iesaku, laba metode.. strāda. Nav ko pinkšķēt. Un kāda vaina tam Spirits Of Steel? Pričom tur doom? Viens saklausīja kautkādas nianses un tu tagad cepināsi tos nabaga zēnus?
0
Jā, nu tiešām... neredzu ne vainas tiem S.of steel. Grupa kā grupa, jauni džeki spēlē sev un viss... vismaz kaut ko darās.
Edenbeast- kas tev tur tik ļoti viņos atbaida?
0
toc nevar saprast, aiz ko taads naids? drosibas del noklausiijos veelreiz, un varu turpinaat teikt, ka ir ok. edenbeast - nav jau death/funeral doom, bet taads oldschool heavy doom gan.
0
nu nepatīk, un viss. ja atļaujas sevi definēt kā doom, tad mūzikai ir jābūt doom, nevis hardrock. viss.
0
Ew a kur jūs dabūjāt Spirit Of Steal dziesmas????
0
pašlaik esam dabūjuši tikai 1 dziesmu...
oj... nezinu, kur tu to lai dabū..... fuk
0
"ja atļaujas sevi definēt kā doom..."

a kurā vietā viņi sevi definējuši kā doom? Kautkā nepamanīju. Redzēju tik ka Ugga teicās šos esam ar dūmisku pieskārienu... ??? Vai arī BigUgga tur slepeni darbojās? Vai arī viņi kautkur citur ir ko tādu paziņojuši?
0
vot ir!! aizej uz kādu pasācienu kur viņi spēlē un pavaicā viņiem!!!
0
to Fauns:
Tajaa teikumaa, ir paaris kluudas! Preciizaak buutu:" Prieksh manis, vaards rock, vairs nenoziimee to ko tas noziimeeja agraak!"
Un veel, neesmu nekaada zheelpilnaa sieviete! Besii ara, ka mani meegjina sasaistiit ar vaardu zheelabas un tamliidziigiem meesliem!Shobriid manii no zheelestiibas maz, kas palicis pari! Naak virsuu kaartejaa agresijas un dusmu leekme, bljin!!! Un veel, es nepinkskju, es medzu raudaat, kad uznaak taada vajadziiba, bet ne pinkskjeet! Pinkskj tad, ka bimbaa par niekiem un nenoziimiigaam lietam, kjipa, ja mazulim atnjem konchu!Zb, man tas viss!>:(

Nu nezinu, kaa tur ar to doom, bet man nepatiik vinju dziesma, neko nezinu!!! Es vienkaarshi izteicu savu viedokli par attieciigo grupu! Kas, ja mans viedoklis nav pozitiivs, vinjsh nedriigst sheit paraadiities???Es neko nesaku par citiem viedokljiem, ja man vinji nepatiik, iznjeemums, ja aizskar mani, vai kaadu manu sirdslietu! Piemeeram doom ir sirdslieta un taadeelj iekarsu! Un vispar kaadeelj es te aizstavos, mans viedoklis un viss...>:((Fuck off!!! (Daudz, daudz lamuvaardu)
0
Kaads ir nikns...:)))
0
amm tad neviens nezin kur var dabūt kādu dziesmu no Spirit Of Steals???
0
..."es padomāju par latvju jaunajām grupām, un bija ļoti žēl, ļoti...:("

rekur arī tavas žēlabas, #POIJF(_#QGH(_H#(G_#Q
0
Faun, ielien alternative.lv. tur ir tas definējums.
0
kruta
0
Acīmredzot Edenbeast naidu uz sevi var izsaukt katra grupa kura kaut vai nedaudz piesakās uz doom stilu, bet nespēlē īstā doom/death garā. Jā, par aprindu tīrību ir jācīnās.
0
Lai gan no otras puses - es vienreiz ilgi strīdējos ar vienas nu-metal grupas dalībniekiem, kuri bija pārliecināti, ka spēlē thrash. Es jums rādīšu thrash!!! Tūlīt pasaukšu palīgā lielos brāļus no Kreator un Overkill, lai ieskaidro jums kas ir THRASH! (he he)
0
Es laikam vaardu zheelabas izprotu savadaak, man tas asociejas ar bezjeedzigu gaudoshanu utml., bet tas, kas ir teikts manaa augstaak minetajaa tekstaa, ir vairaak nozheela!
0
nu un?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas