Cūkmens
0
Latvijā akcijai "pret mežu piesārņošanu" simbols ir CŪKMENS. Gaidiet vien, kad šito izdzirdēs Holivudā... filma uz karstām pēdām... Un tātad, man ienāca prātā, ka truemetal lietotāji jau varētu sacept kādu uzmetumu scenārijam... Nu tad lūdzu, gāziet vāļā:)...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
šitas jau ir idiotisms.....
0
Cuukmens?.. nee, nee! man liekas, ka taa galvenaa varonja vaards taads kaut kaads komerciaals..
0
Scenaariju nevajag, improvizeesim uz vietas. Es vareetu buut Cūkmena palīgs, bet es nevaru būt Cūkmens. Pirmais uzdevums ir samekleet cilveeku Cūkmena lomai.
0
Jā, mēs ar RunciRenāru nevaram būt Cūkmeni- mēs neesam pārnadži. Es varētu būt slikti- labais tēls, kaut kas līdzīgs kaķu sievietei no Sikspārņvīra, ne?
0
es vareetu buut cuukmena zvaigznju kugja elektrikjis
0
Un tad beidzot pienāktu arī Sanctimony zvaigžņu stunda :)
0
sivēni... cūkas... vepri... cūķi... kviekļi... cykac... he he heee kwiiiiiiiiiiii!!!!!!
0
He, he, izskatās, ka cūkmens, ekur, pats pieteicies.. ;)
0
piesakos uz Cūkmena padotā ļaunā zinātnieka, mašinērijas inženiera un tehniskā ekipējuma pārziņa, amortizācijas izdevumu un privātā sektora lietu kārtotāju. Mans vārds ir Karbunkuls Jaunākais. Man ir vismaz 14 kloni šajā forumā (Edenbeast, piemēram), starp citu.
0
Zomba ir mūsu ar Cūkmenu galvenais pokemons!!!
0
Tā kā Cūkmens organiski nespēj radīt artikulētu un loģiski uzbūvētu skaņu virteni, kas būtu saprotama cilvēka ausij, uzņemšos preses sekretāra pienākumus, lai iztulkotu Cūkmena pirmo paziņojumu:

"sivēni... cūkas... vepri... cūķi (tipa, cūkas, tikai viņi) ... kviekļi (tie, kas kviec saviepuši savus viepļus)... cykac (sukas)... he he heee (ruk ruk ruk) kwiiiiiiiiiiii!!!!!! (s*uk*a p***i)"
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas