DEATH
0
CHUCK SCHULDINER 4EVER...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
...Stiff, Cold, and Dead....
0
Tieši tā, melodic death tēvam ir vieta metālleģendu slavas zālē!
0
Nevar buut, ko tu saki...
0
Fauns, pagaidi! Esi cilveex un nennirgaajie par ssito viiru! Man bija lloti smagi briizzi dziivee, kad uzzinaaju par Chuck naavi! Vinns man vienmeer palix atminnaa aarpus visaam grupaam, ggitaaristiem.
Un apzinna, ka NEKAD vinnuu redzeet speeleejam un parunaat ar vinnu nebuus - dzen postaa.

0
To Beldegir:

Es gan teiktu techno death un old school death driizaak!
Melodic tas nu tiessaam nav.
0
Man tas ir melodic, bet katram jau savs!
0
Es un njirgaajos?!!!! Visu cienju onkolim Chakam. Sound Of Perseverance, Symbolic - asarinju vien nobirdinaat, cik garshiigi darbi.
0
Wisreaalaakais no winju albumiem ir Symbolic,un Leprosy arii labs,gana galjiigs...
0
unn tatad
pirmie vinu albumi nekadi nevar but pieskaitami pie melodic death.ists melodic death ir In Flames.Classic tehno death metal1!
0
Kāda šķirba techno vai melodic? Tur visa kā bija pa pilnam. Arī old school. To mūziku es nekad neaizmirsīšu. Maz ir grupu, kuras spēj ar katru nākamo albūmu aizēnot iepriekšējo un tā turpināt desmit gadus pēc kārtas. Kad viņš nomira, es pattiešām biju satriekts. Lai arī nekad neesmu viņu pazinis, pēc viņa mūzikas spriežot, viņš likās ļoti inteliģents, garīgi attīstīts cilvēks. Ja kāds nepiekrīt, lai paklusē. De mortuis aut bene, aut nihil.
0
To kk:(
Par Ccaku&Death 100% piekriitu un atbalstu!
0
Lai gan zināju par šo grupu dikti sen, viņa daiļradi tik iepazinu nesen, praktiski tikko, tāpēc nolēmu arī izteikties par šo tiešām spēcīgo, kam nu melodiskais vai tehniskais, man vienkārši Nāvīgais metāls. Tiešām iepriecināja viņu Skaņu neatliadības (The Sound Of Perseverance) albums, priecēja arī tas, ka nav tā ka kaut kas līdzīgs Bodomas Bērniem (Children Of Bodom) ka tikai solists, Aleksis, spīd saulē un prožektoru gaismās, bet pārējie tik piedod fonu. Patīkās, kā tiek spēlēts bass, kā vienā recenzijā bij teikts: Priecājos, ka šis ir viens no retajiem albumiem, kur bass nav atstāts zemāk vai nostāk no pārējiem un pilda tikai zemu fona funkciju... . Man ar tas patika, bass patika, viena no retajām Nāvīgajām grupām, kurā basam ir lielāka nozīme. Vēl šajā jomā jāatzīmē Kanibāļu Līķi un Devilyn, lai gan Devilyn nedaudz pārspīlēti, jo pārējais palika aiz bassa, fonā. Lai nu kā viņu hīts Dvēseļu balsis (Voice of The Soul) tiešām liek notirpināties. Varbūt nedaudz muļķīgi un truli izteicos, bet tā es izteicos he he.
0
man pat kā cilvēkam kas no death nekā nesaprot šitais nu makten patīk
0
Pagaanam

Ja Tev patiik death metal ar labu un aktiivu un skalju basu, tad varu ieteikt ATHEIST albuumu "Unquestionable Presence" un to pashu DEATH 93 gada darbu "Individual Thought Patterns".

Un beidz tulkot visu grupu nosaukumus latviski. Bodom ir ezers (latviski ezeru nosauk. ir viir.dz.) Somijaa nevis kaut kaada pilseeta Bodoma.
0
Es to labi zinu, par Bodomas ezera šausminošo maniakālo slepkavību, kurā gāja bojā 3 jaunieši un 1 izdvīvoja, kamdēļ Alekša grupa paņēma, es tak nevarētu tulkot Bodomas ezera Bērni, labāk Bodomas Bērni, piemēram, Daugavas Iseland, tulkojumā būs Daugavas sala, nevis Daugavas upes sala. Es tulkoju, lai paliktu atmiņā šis vārds un kaut ko jaunu iemācītos, nevis tik bļautu svešus vārdus nemaz nezinot ko ellē kakā tas nozīmē. Nu labi par to galotni varbūt kļūdījos, taču neuzskati mani par pilnīgāko muļķi, ka iedomājos, ka tā ir kāda pilsēta. Tas 93 gada Individuālo Domu Modeļi (Individual Thought Patterns) un esmu ievērtējis, šis gan man palika tāds neatmiņāpalicis, jo tūlīt pat sāku vārīt Viņu Dvēseļu balsis (Voice of The Soul) albumu. Paskatīšos to Atejisma albumu, bet ja nebūs labs tad Tu man te skaties he he.
0
:-D
0
Ko Tu ņirgājies he he.
0
Pagaanam
"Es tulkoju, lai paliktu atmiņā šis vārds un kaut ko jaunu iemācītos, nevis tik bļautu svešus vārdus nemaz nezinot ko ellē kakā tas nozīmē."

Tas ir labi. Visu cienju Tev par to. Patieshaam, nebiju iedomaajies par to shaadaa plaaksnee.
0
Starp citu, vakar bija Čaka nāves 3 gadadiena. R.I.P. Jāpaklausās kauč kas no Death...
0
Jāsaka, jeb pareizāk un labāk būs ja rakstīšu, paldies par atejistiem, vari te man neskatīties he he. Tā tiešām ir ko vērta grupiņa tikai žēl ka tik maz relīzes viņiem, pirom reiz tik redzēju šāda stila noformolējumu, zināju, ka ir tādas grupiņas, tikai nebij šo grupu daiļrade. Bassists arī nu tiešām zvērīgs džezpuika, kas Atejistiem arī piešķir šo vienu no stila nosaukumiem - Džess, un vēl labā kvalitātē salīdzinot gadus, zinu, ka daudzas Melnā metāla pārstāvjgrupas nepievērš lielu vērību kvalitātei, it sevišķi 90, gados, ka bail pat sāk klausīties un bojāt ausis ar nekvalitatīvu mūziku... Lai nu kā paldies drūmais kk he he. (vai šādi tevi drīkst uzrunāt?)
0
drūmais ir mana iesauka ārpus truemetal ta kā te autortiesības utml ja no vienīgi tu šamējo sakuktu par kkdruumo
0
Tā kā šeit ir truemetal, tad šeit Tavas autortiesības nedarbojas! he he
0
Pagānam
Kāpēc gan Tev nesaukt mani vienkārši par kk? Nav taču jāņemas ar tām garajām uzrunām.
0
Sarunāts he he.
+9
Ekur Sacramental basists Juris Paura vālē Voice of the Soul uz basa:

www.youtube.com/watch?v=P5uIpVLEpm4...
+1
^smuki, kāreiz patreiz lietus ārā- tāda vasarīgi lietaina noskaņa :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas