Popmūzika-2
+4
*Situācijas neizprašana
Lūk REPERI pastāvīgi uzbrūk pankiem un metālistiem: "Jūs, motherfucker'i! Pankmūzika un metals jau sen ir nosprādzis, bet reps dzīvos mūžīgi!" Savukārt, METĀLISTI nevar ciest reperus un reiverus: "Gopņiki! Mūzika, ko jūs klausaties, saucās some music. Bet jūs paši esat - some people!!!" Bet vēlāk metālisti sāk uzbrukt pankiem, bet panki - metālistiem. REIVERI par to visu saka sekojošo: "Visiem jau sen ir skaidrs, ka metāls ir sarūsējis un sadrupis. Galvenais -mūsdienīga un stilīga mūzika." To pašu viņi domā arī par vecajiem un saskābušajiem ROKERIEM, bet tie, daudz nedomādami, vienkārši paņem un piedzeras. HIPIJI ar nicināšanu izturas gan pret pirmajiem, gan pret otrajiem un trešajiem, domājot tikai un vienīgi par pašu galveno ... Bet īstenībā visi viņi kopā un atsevišķi ir miruši līdzīgi Napaleona nierēm. Bet POPMŪZIKA -ir dzīva un turpina plaukt.

*Recepte
Īstenībā popmūzikas cienītājus un tos, kas to nevar ciest, daudz kas apvieno. Gan vieniem, gan otriem sliktas veselības gadījumā var palīdzēt šīs pašas mūzikas noklausīšanās. Ja cienītājiem jūtami uzlabojas kuņģa darbība, tad otriem - tā izraisīs vieglu un ātru vēdera izeju.

*Palāta Nr. 6.
Mēs esam seši šajā palātā. Man ir "nobraucis jumts" pēc undergraund klausīšanās, tāpēc es bieži strīdos ar sanitāriem. Manam kaimiņam ir nesaskaņas ar personīgo saprātu pēc metāla pārdozēšanas. Viņš nedzen bērdu, guļ apaudzis ar bārdu un lēni kustina pirkstus, imitējot ģitāras spēli. Stūrī lēnām mirst vecis, kurš ir pārlietojis aicid-hause, neko neēd un nedzer, izņemot skābi. Jaunietis, kas cieš no hardcore, pastāvīgi, ar ātrumu 180 sitieni minūtē, dauza galvu pret palātas sienu. Vēl viens ir kļuvis dīvains pēc ambient klausīšanās. Viņš mierīgi guļ un neko nedara.
Vēl pie mums ir viens "sienāzītis", kas regulāri maksimāli skaļi ieslēdz magnetofonu, un mēs visi esam spiesti kļūt par popmūzikas klausītajiem. Viņu pārņem trīsas un neizprotama līksme pēc pirmajām saldajām mīļotās mūzikas skaņām. Pēc kāda laiciņa viņš dodas pie māsiņām lai dejotu lēnās dejas.
Vispār, es nezinu, kāpēc viņš atrodas vienā palātā kopā ar mums. Manuprāt, viņš ir pilnīgi vesels. Viņš ir tikpat normāls kā visi pārējie aiz šīs palātas sienām.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
deep
0
Pop- music nozīmē populāra mūzika, pēc tāda principa par popmūziku var saukt arī, piemēram, Skyforger, Metallica, Cannibal Corpse, Dimmu Borgir, utt., utjp....

Kas tad nav popmūzika? Nu, Ragnarok (UK) nav, viņi spēlē uz nenoskaņotām dūdām un džekiņš dzied brīžam diži netīri un drausmi, bet tomēr tā mūzika baigi pievelk.
0
Nu jā, Deōrth balss ir tāda interesanta, it kā nodzerta, bet kas saistas ar dūdām un citiem tautiskiem instrumentiem, tad tos viņam piespēle daudzkārtēju folk mūzikas festivālu laureāti...
0
Viņa balss tembram nav ne vainas, es par to runāju, ka brīžam viņš dzied netīri, un dūdas arī netīri, un giča pie stabules nepieskaņota...
0
hehehe - tur jau ir tas TRUE!!!!!
0
hehhe jo nestandartaaks jo populaaraaks, pie pudelees pirzhanas tas novediis, tas pats "outsaideriskaakais" zna4et pats "uuuber-true" zna4et pats stiliigaakais!
0
Pilnīgs kretīnisms. Klausies to, kas tev patīk un sūti pārējos dirst. Ko vēl tev vajag? Kādam kautko baigi pierādīt? Nu cik var dirst riņķī apkārt???? Sen šeit par to viss ir izrunāts visās iespējamajās formās. Ej dirst ar savu popmūziku un hipijiem. Kuru tas interesē????? Tevi bļeģ satrauc tas, ka bruņurupucis dzīvo ilgāk nekā Mozambikas zarnu tārps?
0
Es esmu popmūziķis, somebody has problems with that...??? Fuck this all shit! Piekrītu Faunam, WHO CARES!!!
0
TOCH WHO CARES!!! Katrs klausaas ko grib. un *
0
Ko-dol-karšs! Ko-dol-karšs! Ko-dol-karšs! Ko-dol-karšs! Ko-dol-karšs! Ko-dol-karšs! Ko-dol-karšs! Ko-dol-karšs! Ko-dol-karšs! Ko-dol-karšs!
0
"karšs"
Bļe, šitā nolohoties... wooops...
0
karšs, vējšs, suņs...
0
pieļauju iespēju, ka termins "popmūzika" ir cēlies nevis no vārda `populārs`, bet gan `populisms`...., kas principā būtu atbilstošāk :E)
+1
Varbūt tas ir cēlies no krievu vārda "popa"?
+1
Zipak, lien laukā, tūlīt tev nāksies atbildēt par savu tirgu. 4 tēmas par Grindmaster Dead, to es saprotu, bet veselas 2 par popmūziku, bļā, es pievienojos Faunam. Vēl viens šitāds izgājiens un mēs brauksim uz Ogres rajonu tevi sodomizēt - koordinātes jau ir - sīks pagastelis pie Lielvardes, pie mājas ozolu rinda, atradīsim...
0
Laikam vārds popmūzika baigi satrako jūs!!! Bezmazvai pats nelabais :DDD
0
Ja jālasa divās tēmās pēc kārtas tad jā!!!!!
0
Zipak, lai kā tu censtos, ar tēmām par popmūziku nekādu dižo popularitāti neiegūsi ;|
0
Un tomér sava taisníba zipakam ir par to ko vins ir pirakstíjis pie receptes un situácijas neizprasanas.
0
Fauns gudrs onkulis.
0
"Pop- music nozīmē populāra mūzika, pēc tāda principa par popmūziku var saukt arī, piemēram, Skyforger, Metallica, Cannibal Corpse, Dimmu Borgir, utt., utjp.... "
pop mūzika tiešām nozīmē popular music [popular song - (angļu val.) šlāgeris]. Bet vēlāk šis termins jau apzīmē mūzikas stilu, kam raksturīgas vienkāršas, lipīgas, dejiskas melodijas, vienkāršs ritms, viegli saprotami teksti un dziesmu garums reti pārsniedz 4 minūtes, arī popularitāte. ne vienmēr šī mūzika ir masu pieprasīta vai komerciāli izdevīga, kā varētu šķist, es, piemēram, neteiktu, ka hameleonu mūzika būtu baigi populārā, bet tā ir popmūzika.
+6
Iekš video onka izsaka savu viedokli par vairākuma mūziku
www.youtube.com/watch?v=iJTm_4074PQ...
0
Eeeee.... kāpēc viņam ir Kamelot krekls? :D
0
Viņam ir Camelot krekls. Gan jau tam ir sakars ar šo: www.camelot.ru
+1
LSD fanu lapa?
+3
man ir info, ka pop-mūzikas nosaukums radās no tā, ka Roks ir Rock, stiprs kā klints, stāvēs mūžīgi. Pop savukārt ir skaņa, ko izdod atkorķējot šampanieti, īsu brīdi neliels sajūsmas mirklis un viss.

tā dzirdēju kaut kādos mūzikas kursos.
+3
Man atkal liekas, ka termins "popmūzika" ir nācis no krievu valodas, proti, "muzika pop" jeb dupšu mūzika.
0
pop jau taa kaa paavest / macitajs, nevis dupis. :)
+1
поп = pareizticīgo mācītājs
попа = dupsis
0
no tā izriet, ka "музыка поп" jebšu "поп музыка" ir dupšu mūzika, kā jau Intars minēja. :))
0
Mācītaju mūzika būtu "поповская музыка" vai "музыка попов" :))
+2
Man tilde tulko kā - klucītis. :D Vēl jau neizpaliek vārds "Попсовая" , kas arī vairāk par to dupša mūziku.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas