Talantu fabrika
+1
Nu ko labu kāds varētu pastāstīt šeit?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Nekaa laba nav gaidaama...
+1
talantu fabrika ir mēsls - piedodiet fani!
+1
Fabrika pliek fabrika..ko izveeleesimies kultuuru un maakslu ,vai civilizaaciju ar visam no taa izrietoshajaam jeeliibaam:PP
+1
Bet ta jau ari ir, ko jus gribat no konkursa kura veido jaunas saldas zvaugznes, ja jau tadi baigie iebildumi tad vienkarshi var to purdzinju neskatities, tas jau nav piespiedu pasakums. Isteniba varetu uztaisit fabriku matainajiem, kura mus barotu tikai ar alu... he he tas gan varetu but jauks pasakums
+1
Kaads uzsaaka atkal jaunu teemu, kuraa atkal var kaut ko apcelt, aptaisiit vai apstriideet, lai skataas tie, kuriem tas patiik, to sheit nevajag jaukt iekshaa, gaumes lieta..
+1
Viens mans pazinja "fabrikantus" sauc par "lubrikantiem" - vai tas jau daudz ko neizsaka. Vienkaarshi dazhi netalanti uz citu reekjina taisa baigo pikji un nevajag tagad kaadam iestaastiit, ka tas ir jauno talantu labaa, kur tad peec tam ir tie visi krutie talanti peec shova ar savu sadi..to reputaaciju> Marionetes ne talanti.
+1
nu.. talantus fabrikaas nerazho, tie naak pashi..
veiniigi fabrika avareetu uztaisiit paariiti lubrikantu, tas gan :D
un kas tie par talantiem, kam nav balss? ibio..!
+1
Es viņus nekad neesmu skatījies, bet man kož kaulā, ka tādi vispār eksistē. Pretīgais biznesmenis Arnis Mednis ir atradis, uz ko paķert bērnus, nogarlaikojušās mājsaimnieces un vecmāmiņas.
+1
Man šķiet, ka dažu labu piedalīšanās tajā (frīk)šovā ir padarījusi visai iedomīgu. Daži tomēr dzied labi (cik nu es no tā sajēdzu).
+1
poison, gotham, kk:(

Kada jums vispar starpiba kas tur notiek tas tachu ir pasakums saldajiem, jus tachu esat matainie vaitad ne ta? Nu un nah.. jus tam vispar pievershat uzmanibu, lai "deg"... Piemeram man ir pilnigs pajat uz vinjiem lai jau ir... Tacuh par to ko saka KK:( par cilveku naudas izkrapshanu tas gan ta ir... bet mes jau neko nevaram izdarit lietas laba!
+1
audzeejs

bet piemeeram, gribu pa TV kauko jeedziigu paskatiities, a tur raada tik tos fabrikaatus!
neenu lab.. visur pasaulee kas tamliidziigs notiek, bet par daudz popularizeejot jau kriit uz nerviem! nu bet tas ir tiinjiem domaats.. :DD
+1
gotham:

nu es nezinu, piemeram es TV skatos tikai tad ja programa ieraugu kautko jedziu, nu to purgatoriju (abriku) es neskatos nekada gadijuma... Nu shad un tad paskatos Headbanger'us vai pa vivu eligo virtuvi, bet kopuma pa TV vispar neka jedziga nevar ieraudzit!
+1
hmm, tapat wareetu rakstiit kaadaa saldaaa web forumaa par kkaadu truemetal pasaacienu or grupu, taa ir gaumes lieta un nafig striideeties, wis wareeja notikt sawaadaak un shiis teemas autors ar wareetu klausiities taadu muuziku un winjam patiktu, TTAAA IR ONLIII GAUMES LIETA UN PUNKC
+1
Man viens draugs bija uz pirmaas fabrikas konkursu. Tad kad bijusi atlase, tad iznacis vaditajs un duzmiigaa balsii prasijis:"Vai tad tiessaam nav neviena metaalista starp jums?" Taa luuk.
Es personigi uzskatitu zem sava goda tur buut. Tie nav muuzikki, bet meekakki, ko raustaa strikkiitii paareejie.
-1
>:)
+3
man garšo piena eklēri
0
a Detlefs ir ok
0
mani šī kaite neskāra
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas