Courtney Love
0
esmu dzirdeejis daudz striidus kurshs bijis slavenaaks Kurts vai Kurtnija....nu nezinu gan bet abu muuzika liekas ljoti interesanta...un dziives staasti arii liidziigi....peedeejaas Kurnijas probleemas ar narkotikaam viesh bailes par Kobleina likteni...nebiju liels Hole piekriteejs, bet grupas izjukshanu arii neatbalst....zheel!!!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu Nirvana klasika..man godīgsakot tajā laikā patika!
0
Nirvanai nav ne vainas a no Hole un taas trakaas kortnijas man varbuut 2 vai 3 diesmas liekas klausaamas
0
nirvana un hole? crap...
0
nu bla!
0
Nirvana ir ok, bet Kortnija... just a whore :)
0
Hole bi tāds nežēlīgi feins gabals "Violet" laikam saucās.. Debešķīgs gabals un klips arī kreftīgs. Un Nirvana ir pa pirmo. "Bleach" un "In Utero" tie favorīt-albumi, mhm, vispār sen nav klausīts, rīt pa dienu būs jāpačikina. Ko, LFV? Tev negribās pačikināties?
0
mjā, violet gabsis bija no 1993.g. plates `live through this`. tas, principā, arī ir Kortnijas populārākais un arī ,droši vien, komerciāli veiksmīgākais albums, jo tas tika radīts īstajā laikā, īstajā vietā. bez violet tur vēl ir foršas dziesmas, kā piem. Jennifers body, Doll parts u.c.
Kā jau lielākā daļa, kam pāri 22-25 nodzīvotām ziemām, arī es savā laikā (1994, 95, 96 -tie gadi) biju krietni iefanojis (un ko tur slēpt, patīk joprojām) par grunge vilni. Un ,protams, ka par Kortniju tika fanots..., tā teikt- ne tikai pa Kornelu, Kobeinu, Steiliju, Vederu un vēl citiem... Tas viss var teikt, nu jau labu laiku pieder pie rokmūzikas vēstures vai, ja var teikt pie žanra klasikas... un tagad tas, kas tiek ražots līdzīgā stilā, tik tādas atraugas vien ir.
0
Man Kortnija gvk vidžinās gar acīm dēļ filmas par Lariju Flintu, kurā Vudijs Harelsons bija tikpa kruts kā iekš NBK, tikai bez locekļa... nu tur viņai loma toč piestāvēja..

"Larry..."

"Yes, darling?"

"Could you bring me some bananas, please?"
0
zinu tika iNirvana.. nekas labs..
0
phe nirvana lielaakoties suxx, protams ka Kortnija ir super nejau gluzhi ka vinjas muzika ti klaba buutu, bet kaa tas vijnai piestaav + vinja ir superHOT !
0
Kortnija Lova ir veca, sagrabējusi alkoholiķe, kas cenšas vismaz kaut kā saglabāt savu atpazīsatamību, vicinot savus pupus katrreiz, kad iedzērusi. No viņas daiļrades varbūt pāris dziesmas ir klausāmas. Viss parējais ir mēsls.
0
baigi jūs tie apdirsēji gudrie - būsiet ar Kortniju personīgi pazīstami, vai?

tas takš tā kā būtu itin loģiski, ka ideālajā pasaulē katrs izmantotu un maizi pelnītu ar to, ko prot vislabāk, un ja tas ir dzert, spēlēt sliktas dziesmas un vicināt pupus - lūdzu, kādi iebildumi? nepatīk - nemaksā

bļā, nu toč, tā kā veci alkāni, aizgājuši uz mauku māju, dabūjuši lētu, sliktu seksu, pēc tam zūdās, ka pakalpojumu kvalitāte krītās

bet es jau neko, man kortnija pie kājas
0
Tu pārprati!
Mans komentārs bija domāts kā kompliments šai no alkohola un zālītes nedaudz uzblīdušajai būtnei!
0
man gan liekas ka biki vel pa arhivu japarakaajas
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas