Dredi
0
Ko metālisti par to domā?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Pats personigi negribeetu! Ja pa visam godigi - es tos ienistu! Kaada velna peec Chris Barnes(ex- Cannibal Corpse, Six Feet Under) vajadzeeja sabojaat savu super kruto hairi? Man liekas, ka taa zinaamaa meeraa ir taada kaa nodeviiba. Un varbuut nebuutu tik traki, bet man dredi atgaadina visu laiku tos debilos leekaataajus. Nu teiksim Cradle of Filth cilveeki arii ielika dredus. Visi ne, bet ggitaarists un Dani arii laikam. Teixim, skats jau ir stiligs un moderns un pamatiga atkape taa ir no vinnu pamatstila.
Bet es nekadigi neatziistu dredus galleedaaju pasaulee.
0
dredi? lia jau.. man personiigi tie trauceetu..taa niezoshaa galva.. uj! bet nu black metaalists jau ar drediem nav maniis :DDD
0
Nu es piemēram esmu metālists un man ir zili dredi, es neģērbjos kaut kādās melnās drēbēs un nevalkāju nekādas ķēdes vai kaut ko tamlīdzīgu. Man dredi patīk un es domāju, ka dredus tieši parasti taisa tādi alternatīvāki cilvēki. Nu protams poperiem un reperiem dredus gan vajadzētu aizliegt!
0
lai tach gjeerbjas un taisa paku peec savas patikas. galnais, ka pasham labi
0
Tiem, kas atpalikushi no dziives... kas ir dredi?
0
Dredi ir neglābjami sabojāti mati nēģeru regejistu stilā.
0
Man vienalga. Nu un kas, ka sabojaati? Ne jau tavi mati, lai tik bojaa, un ka tik naasiis neeceert.
0
Pilniigu bullshitu lej tie cilveeki, kas dredus uzskata par sazin kaadu tur izkropljojumu un veel sazin ko. Ja cilveeks dredus izveido tomeer arii nedaudz kaa dziivesveida ziimogu, tad nezinu gan vai iisti pareizi buutu tos kritizeet. Jaa nu saakuma izcelsme ir no neegjeriem (kuri man iipashi nefascinee, ja godiigi), bet tagad jau tas ir izveidojies savaadaak.. es kljuudos?
0
jaa tu kluudies, daudzpunktus raksta ar trim punktiem, vai arii ja tas punkts tika domaats, tad punktu raksta ar vienu punktu!
0
dredi ir matu kropljosana,taa luuk!!!!!!!!!!un tie kas kropljo matus pashi ir...
0
veemiens naak kad iedomaajos kad kaads man vareetu matos ziekjeet kautkaadas tur kurpju smeeres!!
0
to archa

Bet kāda "dzīvesvaida" zīmogs tad dredi ir?
0
Man labāk dredu vietā patīk sapīt mazās bizītes, jo tās var atkal izārdīt. Drediem tomēr ir neatgriezeniskas sekas. Pats sev es gribētu dredus tikai kā prikolu. Ja sadomātu nogriezt matus, tad pirms tam pāris mēnešus varētu panēsāt dredus. Man nebūtu nekas pretī.

Uzskatu, ka drediem, lai tie labi izskatītos ir jābūt tiešām gariem. Tādi tievi un garumā kanapi līdz pleciem izskatās diezgan nožēlojami. Arī blondi dredi (pēc manām domām) nav nekur liekami.
0
Kāda stulba kļūda. "Knapi līdz pleciem" es gribēju teikt.
0
Ir cilvēki, kam dredi ļoti piestāv, piemēram Chris Barnes un Anders Iwers(In Flames), arī Korn Vokālistam piestāv. Ja labi izskatās un pašam patīk...
0
nU ES PIEMĒram tagad mēģinu uzaudzēt matus pietiekami garus lai sev varētu uztaisīt tos jobanos dredus, jo cik saprotu, tad tie dredi ir 3X īsāki nekā mati. Nu pagaidām ir mati līdz pleciem, bet vajag jau vēl, baidos, ka kādā dienā neaizeju un nenogriežu (ir cilvēki, kuri ar gariem matiem izskatās pēc lohiem un tie mati tomēr arī traucē).
0
eu, RUNCI ZAABAKOS,kas tu domaa,ka dredi tevi netraucees,pilni pieziesti ar kautkaadu tur suslu???
0
kas jums pret drediem,nepatiik-neskatiet... dara ar savu izskatu to ko vins grib
0
Dredains cilveeks man atgaadina niggeru nariku! Niggeru nariki paardod zaali, taatad vini ir diileri! Bet narkodiileri ir jaanosauj! Un vispaaar dredi ssssmmmmmmmmiiiiiiird....!
0
Eu, Veis, cik tev gadi? :DDDDD
0
Viens paziistamais reiz bijis dredaino pasaakumaa, peec kura vinjsh staigaaja zilumains, jo dredi nav diez cik miiksti. Kaa cilveeks var parakstiities uz to, ka vinjam jaastaigaa ar netiiriem, salipushiem matiem (drediem)?
0
vot,tieshi taa!
0
Voinni taku izskataas kaa banaanu kkekars uz galvas...
0
Mauciiba saak jau gllukot pareizrakstiiba...
0
;D
0
Blje dredi tac ir nehigeeniski iedomaajos ka man buutu jaaneesaa uz galvas 1kg ar paartiku!
0
A varbuut, kad izsalkums moka, var pasuukaat kaadu shkjipsnu? :D
0
...ir jagriezh nost!
0
nu vispar jau tie kas taisiiti no pasha matiem un nav kaut kadi striki nav tik traki. Bet nu tad tikai dazi lai var sataisiit tads biziites ka grimlii bardaa ( ha ha ha ha ha ). Vai kaut kaadu keltisku frizuru, he he. Bet nevajag parspiilet , nav jau nekadi numetalsisti.
0
dredi.webart.lv
dredi var buut arii tiiri un kaartiigi!
0
nu fuj kautkada negeru propagnda....
0
Kaa nav kauns ko taadu citiem raadiit , pee pretiigi..!! :(
0
Lai tak katrs staigā kā grib...
0
man nekas nav pretii... bet ja to dara tikai lai buutu "stiliigs" tad tad uz taa cilveeka jaapadejo :D
0
Shausmas...Juus NEKO nezinaat par drediem...ne tur netiiriibas, ne kkaadas probleemas, nau tur niezes!!!Dredi ir tik tiiri, cik tiiriigs ir to saimnieks!!Drediem ir speciaali shampuuni!!!!Un nekaads eediens tur arii nau (????).....Katrs pats seu rada probleemas, ko shobriid darat JUUS:((((((( Dredi biezi liecina .... ne par ko!! Ne par narkotikaam, ne neegjeriem!!!!!!!!
0
dredi - kkads hc freeks, extremists or smth, karo4e 3x pa muti... neviens sevi cienoshs cilveeks netaisiis taadu huinju
0
Blūdijam arī bija dredi, un es viņu mīlēju un mīlēšu... bučas, bračka !@!
0
esmu dzirdeejis ka tos uztaisiit vajag kautkur 200Ls tad jau es atrastu citu lietu, kur tos izteereet...bet vispaar butuu diezgan interesanti, bet sev gan negribeetu.
0
blūdijs ar drediem? Kāda bildi nevari iemest?
0
dredi suukaa.........kaut kaada fakino neegjheru frizuura
0
dredi=nudeljgalva dredi smird!
0
man jau liekas, ka dredi ir baigi ok, bet es neesmu metālists (laikam)
0
dredi ir ok .. man patik ... pašam ir dredi .. ne kas tur nesmird .. un nekas nav jazieķē tais dredos, ......... un Chriss Barnes .. ir vnk ideals vokals
0
kārtējā gudrā tēma.restep'pa
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas