poke poke!
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu baigi traki, man mammuks ik pa laikam ieminas- ka savu mūžu nebūtu domājusi ka man būšot tik gari mati
0
nez, man mamma nebija īpaši priecīga, kad nogriezu savējo hairi...
0
ble sapnju sieviete :D
0
sāka klausīties slipknot un pasliktinājās sekmes..it kā tas būtu tikpat likumsakarīgi cik veci zivju konservi un caureja
0
nu laikam prieksh pokemoniem tas ir pat ljoti likumsakariigi!
0
:DDD x 3
0
Mjā, problēma ir, šaubu nav:D LOL
0
Nu taadi jau ir tie pokemoni uzvell visu vainu muuzikai. Nogalina citus tad sevi un tad pirm naaves atstaaj ziimiiti pasakot ka pie vainas mensons, Sliipkojaans, un vel visaadi briinum muuzika.
0
Bet! Viņa taču Tevi ļoti mīl, un Tu viņu arī.
0
WHAT?
0
vienkārši mīliet6 viens otru!!!!
0
aizkustinoši
0
neizsakāmi mīlīgi :)
nu jā, neesam jau visi no dzimšanas true, kaut kā jau jānonāk līdz patieso vērtību atziņām :D
0
ein gruppen?
0
es vienu dienu gāju mājās no skolas un pakritu, nu tā zin pamatīgi atsitu savu smadzeņpodu.. aizgāju mājās un vēl sāpēja galviņa... bļe ieslēdu kompi un klausījos jau tik ierasto Ozolu, jo, jo, jūū!!! Un pēšņi uz ekrāna parādījās logs ar uzrakstu, nospied OK un iegūsi baigo mūzonu, kas liks tev būt krutam.. no ko ta es es jau daudz nedomāju un nokačāju.. bļe tas laikam bija pats dievs kas atsūtīja man to gabalu [System Of A Down - ATWA] tā nu es sāku klausīties dead-metal [S.O.A.D., KoRn, Slipknot]... kļūvu melns, vecāki mani vairs nemīlēja un nepirka kinderoliņas, sekmes pasliktinājās, jo pa vakariem kopā ar saviem draugiem metālistiem gājām kapos tusēt.... es pats nesaprotu kas ar mani notiek, citreiz man pašam bail no sevis... Es jau gribētu atkal kalusīties RaPU, bet nezinu laikam tas dievs vainīgs ka nevaru beigt klausīties to fuking dead-metalu... Tā nu tagad esmu metālists, bļe un ja tev kautkas nepatīk pa purnu dabūsi!!!!
0
Pie visa vainīgs sātans. Viņam pa reizēm patīk piesmiet mazus nevainīgus bērnus, un tad viņi noiet (tāpat kā sātanam noiet) no pareizā ceļa un sāk klausīties sliktu mūziku. Un vairs nesaprot, kas ar viņiem notiek.
0
Tjipa kā Ēd'n'bīsc?Viņam bija saprašana ar sātanu saistītajos jautājumos.
0
haaaaaaaaaaaa!;DDDD zipakam cepums!;DDDDD
0
Vecāki paši vainīgi, ka neierāda bērniem normālu mūziku klausīties.
0
Patiesās vērtības... Nu jā, ne jau nu slipknot, korn, him, metallica, iron maiden, manowar un cita huiņa, bet As I Lay Dying, Unearth, Death, Atreyu, Day Of Contempt. Vai ne. Starp citu, tas vienkārši ir tāds vecums un visi mēs reiz bijām pokemoni, atzīstiet taču. Jo viena no svarīgākajām pokemonu iezīmēm ir vecums (zem 18). Tagad, kad es esmu vecs un ar drūmu seju, es varu teikt, ka esmu nodzīvojies līdz "patiesajām vērtībām."
0
bla, ku lapss...

"...un cita huiņa, bet As I Lay Dying..."

Es to As I Lay... vēl nebiju līdz galam izlasījis, kad notrašķīju ekrānu ar zupu.
0
Zipakam nevis cepumu, bet gan kinderolinju, jo mamma vinjam vairs nepeerk..
0
A tu gan Maigoni esi melns un riebīgs krupis!Ja jau esi bijis pokemons tad necenties te tagad to padarīt par vispārpieņemtu konstanti. kad es sāku klausīties Metallica tad tāda slipknot vispār vēl nebija! bija tas pirms gadiem 7. death gan es tad klausijos bija viņiem tur tāda forša izlase- the best of death.
A pokemons tu vēl tagad esi ja saki par grupām kuras tev nepatīk- huiņa.
0
pirms gadiem septiņiem (tak pat pirms diviem trim) tāda termina, kā pokemons vispār nebija.. vispār neeksistēja šāda pokegotu problēma.. man tā šķiet.
0
taadu idiotismu pat gruuti nokomenteet
0
Tikko paraadijaas LV POK multenes taa saakaas..., tas vispaar ir sviests nah kaut kas tads tiek komenteets un ssitais - DiMeВeRg - nejaic te iekssaa to ko nevajag
0
Vai es ko neto pateicu , ne nu es izteicu savas domas tev jau man nav jaapiekriit
0
vel labaaks ir god forbi tur tochna pat no buliona makaroni beeg
0
d
0
Viesulis, a es par huiņu nosaucu visas tās grupas, kas man agrāk patika (izņemot Manowar). Bet, ja jau man vairs nepatīk, tad sanāk, ka esmu pacēlies nākamajā levelā.
0
Jebal - meidens shim huinja esot... :D
0
ai maigoni, pa muti tev karo4e, triisreiz..., pokemons biji da buusi, mineet ManOwaR viena chupaa ar himiem un slipknotiem... ai nu pamuti karo4e, nu tu saprati...
0
karo8e Artuur a tu gadijuma nebiji tas 50 cent maikaa ?
0
ārā skarbi vēji brāž, Artūrs Maigoni maigi dirsā drāž.
0
Jāatzīst, neesmu ManoWar īpaši klausījies, tikai redzējis pāris videoklipus un koncertu. Man nepatīk tas viņu stils, tipa mēs baigie kingi. Man vispār nepatīk tādas samākslotas lietas, labāk, ja metal-grupa dzied par reālām emocijām no dzīves.
0
par realam emocijam no dzives!!! emometal ja? korn un tada garaa ibo!?
0
Nē nu Korn jau arī baigie pozeri, tīri komerciāla kompānija, kas spēlē uz tīņu jūtām, bet paši jau viņi sen vairs nav tīņi.
0
tieshi tapec pa muti ka vinja klab par lietaam par kuraam tev nevella jeegas nav... haha un ManOwaR redziet buutu samaaksloti a kkad mellie naaves metalisti kuri dzied par seksu ar saatanu, nomaalejushies kaa klauni, vot tie ta buus tie iistie ultra-true...
0
A es neteicu, ka man patīk black-metal. Drīzāk death-trash-metalcore.
0
a man vot ljoti dzilji pohuj kas tev patiik, tici ? es ar tevi tagad dirshos par to kas tev "nepatiik" aber par ko tu nejeedz nevella, haha tiesham mulkjigi absurdi skan, ai un tapeec ieskrienies pokemon, death-tHrash-metalcore, haha, un tu vairs neesot pokemons ahh..
0
Nu kaut ko jau jēdzu, kā jau teicu, dažus klipus esmu redzējis un savs viedoklis radās. A tu parasti esi tik nikns uz visiem, kas neklausās tavu muzonu? Atdziesti.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas