gotisks sapnis
0
Redzēju baigi gotisko sapni. Tur tipa vienai meitenei asiņoja acis un viņa man teica: "Nenāc klāt!", kāpās atpakaļ un aizskrēja.
Jūsu komentāri.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
NU MAN NAV GOTISKS SAPNIS, bet es ari varu pastāstīt par savējo. Ai šodien neka nebija, bet rīta gan es kaut ko uzrakstīšu. Bet vsipa' pedejais bij kur es tibetieshu sandal;ites pirku, un no rīta biju baiga škrobē ka nav.
0
Suukaa tas tavs sapnis, ko citu.. Man atkal bija par divaam lesbieteem [? skaidri nesapratu, jo draudziigi iztureejaas arii pret mani/u], un tad mees dariijaam visaadas lietas. Jaa, un tad naaca salavecis un visus noslepkavoja, iznjemot mani. Es iekritu kautkaadaa autobusaa, kas bija pilns ar grilleetiem caaljiem. No riita padomaaju, un izsecinaaju, ka taa ir tiesha noraade vai nu uz suudiigu laiku [krustos arii biki velk], vai arii uz apokalipses leenaa tempa paatrinaashanos.

Ar visiem shiem burtiem gribeeju teikt, ka shii teema ir izcili debiila, un ja nav par ko runaat, tad turi muti ciet un skaties uz sevi spogulii, bla! Vari arii onaneet, ja tiik tev tavs skats :P
0
Nē nu bet tajā sapnī bija kaut kāda gotiska noskaņa. Galvenais, ka tā meitene, kurai asiņoja acis pirms tam teica: "Es šito kaut kur esmu redzējusi... sapnī!" Un man arī tajā sapnī likās, ka es to visu esmu redzējis (citā) sapnī.
0
p.s. Spogulī es skatos. Simpātisks jaunēklis.
0
principā šorīt bija sapnis par kārnīšanos... kā sanāca, kā ne bija baigais diršamais uznācis un kārnījos visās iespējamās vietās... uz pēdējo kluča kritienu pret grīdu atmodos un jutu satūkumu atveres rajonā--> pa taisno padirst arī reālajā dzīvē... tā lūk man mans ķermenis sapnī pateica, ka jāceļas padirst... patīkami, ka tik labi saprotamies... (bet tās vietas, kur sapnī dirsu bija pizģec- tagad respekts pret sevi ir audzis >:))
0
Man pagājšnedēļ pa ilgiem laikiem bij viens kārtīgs gaļinieks. Japošku stilā. Bet nu tāds bez piedalīšanās, drīzāk kā filmas treileris. Tu man ar tām asiņojošajām acīm atgādināji. Tur viena šķībacainā rēgojās, kurai no acīm sarkans tecēja. Kautkāda viesnīcas istabiņa, pieziezta ar iekšām. Bla, ku tas bij īstenībā neomulīgs gabals. Tāds pretīgi naturālistisks. To japošku tur grieza gabalos. Locekļus pārstrādāja ar gaļas mašīnu. Viens no pretīgākajiem skatiem bij, kad rokas pirkstus izzieda pa galdu ar kautkādu veļas rulli. Bla! Saucās tas pasākums Room 13. Pc tam vēl no rīta gūglei paprasīju. Domāju, kas zin, moš kautkāda jauna filma. Bet ņehuja nebi.
0
Kaut kādi sūdi nav atmosfērā nonākuši vai Saturns sašķiebies? Jo arī mani šonakt nomocīja skarbs murdziņš, ar tipa konc.nometnes elementiem un beigtu bērnu dalību. Negribas stāstīt. Nav man to iekšu.
0
eu inorcist, a ja runa aiziet par sūkāšanu, varbūt man tavai mammai pateitk par tavu duperiigo sapni, ja nu es vienīgi izlaižu daļas par tam LESbietem kuras tu nezini vai isti bija LESbietes vai varbūt intelektuāli atīstīti LESbaklažāni locekļaformā, ņemot vēra to ka tu īsti neaceries ?
0
Reālais respekts, ka jums visiem tādi TRUE sapņi. Man parasti tādi nav, parasti es redzu baznīcu un labus cilvēkus!
0
aizver acis...
0
Parasti jau rādās arī parasts fufelis, tāpēc cilvēks arī nav sagatavots nāvi drātēt un mostas satraukts un negatavs darbam.
0
man g'otisk'akais sapnis bija gri'nlandē, antarkt'id'a vai kaut kur citur led'ajos - bija ar'i g'otiskā sap'nu meitene (satiku p'ec tam) un asinis uz p'ed'am snieg'a, skaisti, pietr'uka tikai 'alin'ga...
0
Man bija taads loti baiss sapnis: staavu tualetee un peeksni vis apkaart saak snaaks un ruukt... tad leeni gaisma paliek sarkana. Eenaa es redzeeju, ka urbinu ar iikski ausii... KAd pamodos biju loti nobijies un nevareeju pat parunaat...

Tad veel viens sapnis kur es iztabaa seezu uz kreesla. te peeksni es veiraak nevaru pakusteeties un kreesls saak leeni sliideet prom... es nevaru pablaut un pakusteeties... tikai redzu, kaa kreesls kopaa ar mani iesliid k-kaadaa istabaa kur ir ir visaadas fliizes un izlietnes.... Taads sapnis man bija vairaakas reizes.. iipasi kad es biju mazs...
0
hmmm... man rīt algebrā kontriš, es neko daudz nerubīju... bļe
0
Sviestaini sapņi parasti rādās uz pohām, t.i. nākamā naktī pēc kodiena. Tā ka nav nekā dīvaina, ka daudziem naktī uz pirmdienu ērmīgi sapņi bijuši :D

Es te nesen sapņoju, ka pa TV rāda divas dāmītes, kas stāsta un demonstrē, kādas tik neiedomājamas lietas nevar pagatavot no gaļas. Un beigās viena teica: "Tā jau paši par sevi tie ir nekaitīgi, tomēr es neieteiktu taisīt durvju rokturus un gleznu rāmjus no vistu stilbiņiem"....
0
Man bija tizls sapnis. Kautkad septembrii Kempingaa guleeju (pie juuras...) Sapnis bija taads, ka zvejnieki brauca juuraa un un vinjiem laivaa bija cd atskanjotaajs, un shie klausijaas Skyforger. Tikai drusku skiibs tas teksts bija apmeeram taa - Karaa jaaja baalelinsh bez bikseem...
Pilniigs stulbums.
Tovakar sadzeeros alu un pirmo reizi iemeeginaaju uudenspiipi. Veel tur radaas mans covers - Juura kraac un veeji puush, priekos beedaas zobi puust.
Taa vins bija
0
man jau likas ka bezjedzigas temas ir beigushas!
0
labi, turpinaam bezjeegu...

es reiz sapnii miilejos ar saatanu liidz paartapu pelnu chupinjaa. skaisti taa mirt...
0
Es domāju, šiem sapņiem ir liela vērtība. No tiem varētu uztaisīt šausmu komēdiju. Tādas idejas!
0
augury, iemaacies lasiit. Gana liels puika jau esi.
0
a man bija sapnis, baigais sapnis, par runaajoshu liftu, pasen jau, bet labs bija, bet jums nestastishu, nu mosh par alu tikai...
0
Man alus rādās 2 no 3 sapņiem pēdējā laikā. A vispēr ir bijuši daudzi sapņi ( vismaz 2) kur es kādam griežu rīkli. Divos mani nošāva. hmm. Vienā mani vajāja līdz es viņu piebeidzu. Tad vēl visādi slepkavīgi sapņi. vaiiiiii.
0
gotiskais sapnis, atnāca dani filth noskupsītija mani, es aiz laimes pakritu un uzdūros(LOL) uz stikla lauskas! da. bļe. hujņa koroče!
ka man besij šitādas lietas!
a kā ir ar black metal sapņiem, tiem tak jābūt daudz labākiem:)
raarrrr
0
ja ta puiku teema tev ir tuva :))))
0
Bet mēs jau noskaidrojām, ka Filtrs ir transvestīts.
0
daudzos sapnjos slepkavoju vampiirus. un tad ir tie, kuros redzu absoluutu tumsu. taadu paardabisku un skalju... beerniibas trauma.
0
nu man ar bija tāds gotisks sapnis- guļu gultā, un sātans guļ man blakām un neliek mieru aizņem, vietu staipa rokas. nevar normāli gulēt, cik var? uz rīta pusi tas vells paliek nemierīgs- sāk knosīties gar mani, lien virsū! Es to maitu izdrāzu un tad šis gulēja mierīgi!!! ;)
0
forshi. taa tik vajag tiem moshkjiem!
0
he he he :)
0
a izradaas vecene blakus guleeja ;]... un tu nemaz aizmidzis nebiji, biski saostiijies tik... hehe
0
tu esi meičai kaut kad visu nakti blakus gulējis??? normāli var izgulēties??
0
peec beigshanas ~15 minushu laikaa jaaizmieg, ta ir ok... ja nepaspeej ta kada laicinj japavartas, ta noluuzt, nu vai iesledzas pirmais faktors akal;]]]... nu vai totaalaa palii jabut... savadak ne...
0
a ja bez 1 faktora? atzīsti taču ka sievišķiem blakus nevar normāli izgulēties!!
0
tiesa, nekaadi... nu mosh tikai TOTAALAAKAJAA paalii...

pasties ass`aa jauno bildi, baigie ezhi heheh ;]
0
ue ,es nesaprtotu ,kadas meitenes par'akst'as p'argul'et ar t'adu vepri k'a artuurs ..?met'alistes ???ue
0
nebaidies, es nu ar vinju neguleetu, pat ja buutu peedeejais viirietis pasaule:)
0
tēmas ietvaros man tāds jautājums zinātnes labad.
cik jūs bieži redzat sapņus?

man kāds sapnītis parādās labi ja kādas reizes trīs gadā. gribētos jau pasapņot biežāk, bet hui viņ zin, esmu normāli piekāsts no visvarenā puses, jeb varbūt tā tam jābūt? a vispār es pat murgus nēesmu nekad mūžā redzējis.

ja kādam ir kas sakāms, sper tik vaļā. došu templeitu:

//template
mans vārds = Uģis;
sapņu skaits periodā = trīs reizes gadā;
murgu skaits periodā = nekad 21 gada laikā;
piezīmes = jūtos piekāsts, reti redzēto sapņu reizēs mazs erotisko sapņu īpatsvars. johaidī
0
Es sapņus redzu katru nakti, bet murgus ekstīmlī reti, pārsvarā kaut ko tādu interesantu. Tas ir atkarīgs no tā, cik ciešs ir miegs. Vot es varu pateikt, ka Uģis ir ar noslieci uz aptaukošanos, jo tādiem cilvēkiem miegs parasti ir ļoti ciešs un bez sapņiem.
0
Taatad,henkka,dzivo laimigs kaa esi dziivojis,jo es murgoju katru nakti jau meenessa garumaa.Sodien vienu meichu pakaara uz lieliem aakjiem,vinjai uz lupam savaacaas putas un man kaads saka-tas tapec ka vinjai sirds pliist.Johaidii
0
Bija man sapnis, kad raapos araa no bezdibenja, bet priekshaa bija melns teels itkaa velns, bet es netiku araa, jo vinjsh neljaava...pilniiga saistiiba ar manu dziivi...:)))
0
vai kādi jūs visi ūpaši
0
kaut ko jaunu uzrakstysiet vienreiz. nē? mē...
0
Ir jau arī interesantākas lietas, ko pa nakti darīt:

www.astralpulse.com
0
Oba!

Welcome to Astral Chat!

Tas skan spārnoti...
0
Tā lieta nav droša, bet laikam jau KATRS cilvēks KATRU nakti redz sapņus, problēma ir ar atcerēšanos. Ja pamodina REM (Rapid Eye Mouvement)laikā, tad atcerās gandrīz visi.
0
pier'adi! es neatceros
0
tas ir ,es grib'eju ,atceros ,teikt ,bet j'us jau mani nesaprat'isiet ??? :(
0
man šodien bija kautkāds sapnis... bet es neaceros.... bet es zinu ka bija un man viņš nepatika.... Betmens Forever!!!
0
Bet es!! Es sapņoju..Par atvaļinājumu.. :P
0
Jelgavnieks, 30. novembrī, plkst. 17:33
Ja pamodina REM (Rapid Eye Mouvement)laikā, tad atcerās gandrīz visi.
Ooo, kā tad TO var pamodināt, ja pats neesi vēl īsti pamodies. Jāsāk sevi kutināt??
Es patiesi gandrīz katru nakti redzu sapņus (vienmēr krāsainus un gandrīz nekad tur nav cilvēku, izņemot mani;)).
0
es parasti miegā purkšķinu(atvainojos) neatkarīgi no tā ko sapņoju...bet tas laikam nav gotiski..varbut uz death vairāk velk
0
nu ja tu purkskini zemu un gari tas vareetu buut arii Doom..
0
pilnigi nav prieka sapņus stastīt, ja šitāds sviests sakas. Ta jau būtu interesanti palasīt. Psiholoģijā man stāstīja ka pēc garas diskusijas, sapņus var izskaidrot. Vienam cilvēkam radījas sapnī ka viņš ēd līķus, bet beigās psihologu grupa pateica ( pec 3 stundu nopratināšanas ), ka šo cilvēku moca sirdsapziņa, par to ka viņš nav apciemojis nesen nomiruša radinieka kapu.
0
Un ja es redzēju sapnī, ka šauju cilvēkus? Bet vispār jau jatri par tiem līķiem :))
0
trīs stundas izjautājot pacientu protams ka var izlobīt, ka šim ir miris tēvocis un tākā sapņos mielojas ar līķiem, un atklājas ka šamais nav sen bijis pie tēvoča, var jau izdomāt ā jā..nu ja tāpēc jau tāds sapnis. neuzticos psihologijai-pļāpāšana kuras laikā uzin visu par cilvēku un tad izdara secinājumus, citreiz talkā ņemot izstrādātas formulas. bet ja tādi sapņi rādās, tad tas ir uz nervu pamata
0
ko diez psihologi teiktu par sapni kas man bij apm pirms 10 gadiem-es tip baznīcā, pakārts aiz kājām pie tādām taka stalažām, man novilkta āda, blakus stāv mācītājs ar atvērtu bībeli rokā un zilganīgu seju. tad kaut kāds kekss paņem nazi un iegiež man virs olām un tecina glāzē??
pirms tam skatījos šausmeni un aizmigu klausoties pestilence-bet ne šausmenes ne muzons mani nekad nav ietekmējis. un tas sapnis nebij tāds ka pmodos nosvīdis nē, viss normāli.
0
cik tev bija gadinji? par ko fantazeeji?
0
Ziniet, man biezi radas sapnos epizodes no filmas Stigmata. Vai kads zina, ko tas nozime? Palidziet man, ludzu!
0
nezinu, kas noticis, bet man smiekli vairs nenāk. laikam tas joks jau palicis vecs
0
es reiz uz 5 min aizmigu spilgti apgaismotaa istabaa un sapnjoju, ka visa mana gjimene ir nogalinaata, tepat maajaas, un taa brutaali, es vieniigais izdziivojis un nezinu, kas to izdariijis. tad pamodos un sapratu, ka skan tas gabals no brighter death now "necrose evangelicum" kuraa arii mortiis speelee. taa kaa tas viss ir baigi tipiski un saprotami, universum, tu ne ar ko neesi iipashs, es gan esmu iipasha :)
0
mans gotiskakais sapnis bija kad es iekapu kada gota kakaa
0
tad tu pamodies un secinaaji, ka taa ir patiesiiba...shausmas bija pilniigas
0
when dreams become confused with reality (berzerker)
0
gotiskāk būtu, ja gotu kaka ierāptos tevī pa muti,izšķaidītu tev iekšas un tad pa muti tev seksīgi tecētu asinis. sveiciens no maniem stabiem:*
0
ē cik ļauni tā pļaujmašīna izteicās. būs chick fight... ;)
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
koa??? es visu laiku nopietni domāju, ka pandaemonium ir gōte!! gribi teikt, ka jā???
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
ue, tas laikam tikai operā ir iespējams :]]
0
poseram viss ir iespeejams:)
0
poseram viss ir iespeejams:)
0
utt:)
0
Viennakt kautkad pāris dienas apakaļ bij viens riktīgais, tik besis bi rakstīt. Karoč..

Eju eju, skatos divi džeki sit vienu. Bet tādi uz gadiem 15. Man kautkā biš abidna paliek skatīties, pieskrienu klāt, paņemu tos abus malā un saku, ka bla, tā nav labi, pietiks tak. A tas ko viņi sita izrādās džauris. Hujakš atskrien vēl trīs džauri un saka lai es eju prom, uz ko atbildu ar: "Nu bla, es tevi neizručīju tāpēc lai tu tagad ar saviem pārējiem džauriem tos abus sistu" na na, kautkas tur kautkas, it kā taisos iet prom, bet vēl tā uzmanīgi viņus aplūkoju, tā kā tāds papucis. Nu jau pagājis biš prom vēl uzmetu pēdējo skatienu, un redzu, kautkas nav kārtībā. Tas viens džauris notupies smaida un tie pārējie divi kautko tur pieliekušies ņemās. Hvz, nevar saprast, bet baigi cītīgi un ar lielu prieku tur kautko kustina. Pastaipu kaklu un ieraugu, bla! Vienam no tiem baltajiem zēniem zāģē kājas nost. Nu psc kautkāds. Un nevis tā vienkārši zāģē, bet dīrā pa bišķītim nost ar tādu muštuku, kas izskatās pēc tā ieliekamā zāģa, kādi šulēs parasti amatu mācībā ir. Tikai tā zāģa vietā tur iestiprināta kautkāda stieple, ar kuru tad lēnām pa milimetram driskā nost miesu ar visiem kauliem. Psc, nedaudz šķērmi sametās, īsti nebij ko viņiem pateikt.. Nebi arī īstais laiks, tas viens mani sāka tvarstīt, kamēr beigās tiku sveikā cauri ar pāris nozāģētiem pirkstiem.

Tā kā es nezinu, vai kādreiz jaukšos svešos konfliktos. Un ar kūpinātajiem zēniem arī jābūt uzmanīgam, nekad neko nevar zināt.
0
pandemonium nav gote un gote ar garo o vel nu ipasi!tapat sis vards ir izkroplots!
0
bla, es pārlasīju fauna sapni pārliecībā, ka tas nav sapnis, nui štrunts.... bet nu tā, pa pusei, tomēr diena vairs nav tik gaiša, kā likās...
0
Visļaunākie sapņi ir nomoda sapņi:
Nākamajā dienā pēc pjankas. Sēžu darbā pie kompja. Savajagās uz tualeti pa lielajiem. Aizeju, pieklauvēju lai pārbaudītu, ka neviena nav. Neviens neatsaucas, eju iekšā... kaut kur it kā no tāluma atskan satrauktas balsis. Nevar īsti saprast. Galva sāp. Es novelku bikses, pagriežos ar muguru pret podu, sēžos... sākas kliedzieni, kāds sit man pa muguru... nevar saprast vai man rādās vai kā?... un iesēžos klēpī tur jau sēdošajai darba biedrenei. Gaidu ka tūlīt pamodīšos, bet nefiga... esmu nomodā.
0
ko tu biji salietojies!? bet baigi psihs variants- ja tu nedirs...
0
STOP. THINK. TYLENOL.COM
0
Viesulim

Nu zin, Tu gan mani nedaudz pārsteidzi - es jau nu biju domājis ka neviens pat neapspriedīs iespēju ka tas varbūt varētu būt patiesība. Vienkārši viendien darbā sēžot mēģināju iedomāties, kas varētu būt visapkaunojošākā situācija, kurā nekad negribētos nonākt. Tad šitais ienāca prātā.
0
a ko var zināt? es nemaz nebrīnītos ja tu tā būtu izdarijis patiesībā.
0
(P.S. ja tiešam ši ir vienīga interesantā tēma, reķinot to ka citos forumos man īsi intereses nav un mērķa, mani tas tomēr piš (pozeru un astralas tēmas ) jo nevaru katru dienu rakstīt recenzijas ta pat ka kāds cits, nav garīgais vienkārši )

PAR SAPNI

ja man bija tāds realistisks sapnis ka nomaucu nejauši vidējam pirsktam ādu, itka nesapēja, bet bija pretīgi, mēģināju dabūt to atpakāļ, bet nesanāca, biki šmuce, un tad uz diņķa tada kā apelsīnu sula sasaldēta, es to pakasīju, un izradījās ka iekšā ir tadi ka brūni rīsi kas pekšņi sadrupa kopa ar pusi mana diņķa un izskatījas tie rīsi pēc tārpiem. Sajūtas bija pretīgas, nesaprotu kādeļ tie sapņi vienmēr ir tik briesmīgi.
0
paklau, vechi, pulksten tieshi 0:00, tas nav uz labu
0
kk:( tava situācija iedomātā situācija neav ne maz tik briesmīga, man dažreiz uznāk domās ka būtu briesmīgi, aizej pei kada pazistamā, uz kadu saviesigāku vakaru, un pekšņi sāc sist kādu damīti ( ja pazīstamu tad labāk ), bet ta brutāli, ar pirmo kas pa rokai ( dakšu vai tv pūlti ) + viņāi džekam ari jabūt, lai tizlāk. Nu tāda situācija man leikas vel pretīgāka.
0

universum, 3. decembrī, plkst. 14:41

[ko diez psihologi teiktu par sapni kas man bij apm pirms 10 gadiem-es tip baznīcā,

nu istenība gribās jau visiem būt tadiem dumpīgiem un domāt ak viņi ir vineīgi, un ka envines enko nevar izskaidrot, bet labāk tomēr ir mēģināt izprast tas savas problēmas ja tu skaities tip intravrt un tikt ar tām galā. Ja kas nāve sapņos nozimeja ko labu laikam, bet zivis naudu, neatceros. ( bet ir arī ta pildīju vienu testu un tur arī itka janosaka tavs tips, un uz jaut. 4 atbildes, katra itka vienam tipam, un tad vini tur loba, bet bal es nevaru izveleeties, man leikas ka esmu visi, ta liakam ir kaut kada vaijprāta pazīme, sasodīts. )
0
Viesulis, vakar, plkst. 22:35
a ko var zināt? es nemaz nebrīnītos ja tu tā būtu izdarijis patiesībā."

Man gan liekas ka Tu brīnītos. :DDD
Vispār - it kā Tu mani pazītu...
0
nu labi labi.kk
Kāds ir kādreiz sapņojis par pasaules galu, kad debesis deg un ir tāda sajūta, ka nupat nekam vairs nav nozīmes, jo viss ir cauri?
0
Man vakar kārtējais sapnis par zombīšiem, tas laikam tapēc ka bērnībā tādas filmas neredzēju, bet bija baiss, aiz bailēm pamodos.... vecas noliktavas, tumsa, sarūsējuši naži, asinis, līķi....
0
tas nav tik traki... zombiishus slakteet sapnjos vai tikt to apeestam ir forshi, jo tachu apzinies, ka tas nav pa iisto.

baisaak ir nosapnjot centralizeetaa eksaamena nokaveeshanu vai striidu... kaadu briidi notici, ka nesapnjo.
0
Zipak - tu gadījumā neguli pie iedegtas gaismas?
0
nē... bet bieži sanāk kamēr bračka ņemas pa kompi tikmēr gaisma deg....
bet vispār tik traki jau no tumsas nebaidos :DDD
0
Lai nerādītos sapņi par visādiem smirdīgiem zombijiem, pirms gulētiešanas vajag izmazgāt zobus un novilkt botas. :D
0
vo ideja!
0
vēl labāk- nokniebties un pačurāt, un tad iet gulēt.
0
ha, runāt jau visi veikli, bet kad jāķeras pie lietas visbiežāk nekas jēdzīgs nesanāk - fiksi iekšā, fiksi ārā, aizmiedz un no rīta nekā neatceries, bet kauns glūn turpat aiz gultas stūra. nē, labāk tomēr pārbaudītas vērtības, šķīstošā kafija ar pienu, piemēram, un sekss bez prezervatīviem, ar laiku nožūst
0
hihihihi. ak, poser tu mani atkal iepriecini:))
1)tava bilde ir njammiiga;
2)ar laiku nozhuust.
:)))
0
hihihihi. ak, poser tu mani atkal iepriecini:))
1)tava bilde ir njammiiga;
2)ar laiku nozhuust.
:)))
0
hihihihi. ak, poser tu mani atkal iepriecini:))
1)tava bilde ir njammiiga;
2)ar laiku nozhuust.
:)))
0
pardon, man arii opera..
0
kā tad, kā tad, ue, labāk tomēr firefox, tikai traki lēni nāk, ja nav pacietības ņemiet no mozilla.ru, būs gan krieviski, bet toties tur forši bookmark tulkojas - kā "Ieliktnis", nav slikti, ko?

Kas tādā gadījumā ir "shortcut" - KONDOMS??
0
p.s. man parasti nav operas, biju pie virtuves kompja tobrīd, kam vēl mājā ir 5 datori??? nabaga mājas dsl, knapi pavelk, abi bračkas kaut ko kačā, par laimi man nav tik daudz vietas uz cietņa, lai slsk, emule un dcplus reizē laistu... bet ir ok, lattelekom pagaidām nepieviļ, vismaz neizlec tas stūlbais ekrāns, kur paswords jāraksta, kā agrāk...
0
0
0
0
0
nu re ar firefox arī var, nav tik traki...
0
03:33 (kruta, ne?)
0
hih
0
Nu ko, tikko man bija romantiski emocionālais gabalos raujamais Nr.2! Ņja.. Pilnīgs nonstops tikko sapņu pasaulē.. nevaru vairs aizmigt, galva jau biš sāp, perebors. Sapnis trīs daļās, ar nelielu acu pavēršanu starpiņās. Tik spēcīgs šonakt astrālais strāvojums mani pārņēmis, ka varēju pat pilnībā atvērt acis, saprast, kas notiek apkārt un atgriezties sapnī. Kewl, isn't it?! Ok, ķeršos pie lietas:

1. daļa

Nu principā pilnīgi neko neizsakoša.. es jau lielāko daļu esmu aizmirsis. Ā, nu jā, es sapņoju, ka esmu uzražojis astrālo projekciju. Es sapnī saprotu, ka es sapņoju un atceros lasīto iekš astralpulse.com kā džeki dod vaļā, kad apzinās savu esamību sapnī. (blinn, būs jāsāk kārts uz skapīša turēt, khe khe) Es ķip griežos no sākuma, virpuļoju horizontalā veidā, kamēr izhujārīju no gultas un sāku lidināties apkārt. Istabā viens čubis mani sagaida un rāda ar žestiem, lai es droši turpinu savu "ceļojumu" Es vēl ta īsti nepaspēju no viņa nobīties (tomēr abidna, ka tev pēkšņi nepazīstams cilvēks istabā pie gultas stāv), kad jau uzrodās otrs, un šamie atver man durvis. Es laižos ārā ar vārdiem: "paldies, jums, mani mīļie cilvēki", jo jūtos emocionāli ļooooti pacilāts. Nu un tad arī hujārīju apkārt pār laukiem, mežiem... laiks arī mainās. Te es esmu saules apspīdētā, debešķīgā pludmalē zem zilas debess, pašā vasaras karstumā, un te jau zem pelēkas debess rudens laikā pie savas Jelgavas šules. Nu nekas tur īpašs nebija, kautkādas muļķības. Es tikai sapratu, ka tā ir padjobka, un nav nekāda astrālā projekcija, bet tīra izdoma. Tobiš parasts sapnis, kurā es pa pusei esmu saņēmis kontroli savās rokās. Starp citu to sapņa vadīšanas apziņu nav nemaz tik viegli noturēt. Nākas ļoti koncentrēties uz katru darbību.

2. daļa

Tāds īsais un kodolīgais. Pašreizējā beibīte dus man blakus, skatamies actiņās, kautko runājam, romantikk utt.. Un vienā garšīgā brīdī viņa paņem manu rociņu un viegli iekož man pirkstā. Un es tā no sākuma nepiefiksēju, bet viņa pa īstam iekož tai pirksta līdz asinīm. Bet sajūta ir drīzāk patīkama nevis otrādi. Saldi meitene iekodās. Asinis sāk tecēt viņai mutītē, un es saprotu, ka it kā nu ir diezgan normāls pizģecs, vampīri tomēr eksistē. Bet es neko nesaku, tikai skatos un izbaudu procesu, smaidīdams tā kā tāds muļķis. Ak, ar kādu sadistisku prieku viņa to dara... Un pēc tam seko smieklīgā daļa, kad viņa paņem mani aiz visas rokas, paceļ gaisā un sāk griezt pa istabu. Tā pavisam viegli mani tur izhujārī karoč. (nu ne pret sienām, bet tā gaisā, smuki un eleganti) Beigas.

3. daļa

Īstais emo blieziens. Žēl, bet neatceros sākumu.. Atceros tikai no vietas, kur es stāvu uz kuģa buru mastiem, tām huiņām horizontālajām. Kautkā viņi tur krustojas gaisā, ej nu saproti, bet augstums diezgan pieklajīgs. Ja nokristu zemē, būtu visai čābīgi. Un blakus uz viena stāv kautkāda nenosakāmas personas beibe un uz otra stāv kautkāds džeks. Pret to beibi es izjūtu kautko ļoti spēcīgu un kautkas tur ir... (nu ta lūk ir, kad sākumu neatceras) Es viņu apņemu no muguras un piespiežu cieši klāt, uzlieku galvu uz pleciņa un emocionālais moments ir tik spilgts un spēcīgs, ka sāk smelgt visa dvēsele, vārda vistiešākajā nozīmē. Es kautko tādu esmu izjutis tikai sapņos. Šī jau ir otrā reize, kad romantiskā ceļā, vienreiz bij savādāk, ar bērnības atmiņam saistītā stāstā. Nu lūk.. Vārdos neaprakstāms emo moments. Un tad kautkas tur notiek ar to otru džeku, un tas skuķis ta kā iet pie tā otra. Atcerēsimies, ka tas viss notiek lielā augstumā uz šauriem koka balstiem. Es saņemu to veceni aiz vienas kājas, ieķeros arī tam čuomam kājā un sāku aiz viņiem karāties lejā un draudēt ar to, ka ja es kritīšu, tad paraušu vienu no viņiem līdzi. Abus spēka nepietiek lai norautu, bet vienu toč. Un mēģinu vel izštukot, kuru man ķert līdzi. Bet nu kautkā tas pagāja un nez kā jau esam uz sauszemes. Tas džeks sēd pie ugunskura un tā beibe atkal stāv ar muguru pret mani Es kautko tur murmulēju aizgrābts par tādu cūcību un vēlreiz atvados no viņas. Un atkal kā apņem, kā uzliek to galvu uz pleciņa, tā sakās tas ultra-emo. Nu vienkārši iekšas ēd laukā. Nu plosa naturāli visu āra. Tad es sāku kaukt un gaudot kā tāds suns. Nu it kā mēģinu paraudāt, bet tas ir kautkas tik plosošs, ka nevar pat īsti vairs paraudāt. Ar raudāšanu biš pa īsu lai izliktu to ārā. Nu neko, sāku iet prom, kad ieraugu, ka čuoms pie ugunskura ir Nefolks un tā beibe ir mana ex-sieviete. Bet nu tā ex nekādā gadījumā kā tik ļoti vajadzīgs sievišķis, bet šķiet vairāk kā simbolisks elements. Domājams arī, ka nefolks. Ex varētu apzīmēt ilgas, noturīgas un bagātas attiecības, bet ko Nefolks, hvz... Tad nu es aizeju pa lauku, un jo tālāk eju, jo lielāks niknums sāk pārņemt manu grēcīgo miesu. Un tad arī nāk vissmieklīgākais moments... Uz tā lauka pa ceļam gadās milzīgs vecu pieneņu kušķis. Bet nu tāds uz diviem metriem. Nu tās izkūpejušās pienenes, kad nosirmojušas. Un es riktīgi metos iekšā tai pudurī un ar kulakiem noeeju pāri. Tā arī aizgāju pa to lauku. Beigas...

Vispār pilnīgā ķēmā es jums teikšu. Pēc šitādiem piedzīvojumiem vajadzīgas kādas pāris stundas lai atietu. Tiešām spēcīgi... Un galvenais, ka nekā iepriecinoša... man paziņo, ka beibīte ar kuru eju uz kautko nopietnu un garšīgu mani izsūks un izhujārīs. (Nu kur vēl tiešāk parādīt... „iedosi mazo pirkstiņu, paņems visu roku”) un bļeģ vēl Nefolks man noceļ kautko lielu un svarīgu manā dzīvē... psc.. forši, ne? Ko man tagad darīt? Es nevaru... ka dur tie sievišķi līdz sirdij...
...
0
... manu grēcīgo miesu. Un tad arī nāk vissmieklīgākais moments... Uz tā lauka pa ceļam gadās milzīgs vecu pieneņu kušķis. Bet nu tāds uz diviem metriem. Nu tās izkūpejušās pienenes, kad nosirmojušas. Un es riktīgi metos iekšā tai pudurī un ar kulakiem noeeju pāri. Tā arī aizgāju pa to lauku. Beigas...

Vispār pilnīgā ķēmā es jums teikšu. Pēc šitādiem piedzīvojumiem vajadzīgas kādas pāris stundas lai atietu. Tiešām spēcīgi... Un galvenais, ka nekā iepriecinoša... man paziņo, ka beibīte ar kuru eju uz kautko nopietnu un garšīgu mani izsūks un izhujārīs. (Nu kur vēl tiešāk parādīt... „iedosi mazo pirkstiņu, paņems visu roku”) un bļeģ vēl Nefolks man noceļ kautko lielu un svarīgu manā dzīvē... psc.. forši, ne? Ko man tagad darīt? Es nevaru... ka dur tie sievišķi līdz sirdij...
0
Smeldzīgi, Faun.
0
Maigoni, ta meitene, ir tava dveseles masa tavam bralim kas esi tu saproti tu, nevari to vairs noliegt to gotisko meiteni sevi, tev vairs nav pa dienu jabut nomoda un naktis, nemiera nac dejot, ar nakts putniem, nac, maigoni skrien
0
man bija sapnis ka izkritu pa logu.. jopcik, bet bija dīvaina sajūta takā tas varētu arī notikt... jopcik neiešu pie atvērtiem logiem klāt...
0
es te kādu laiku atpakaļ sapņoju, ka kājām kopā ar pāris beibēm gājām pa ceļu virzienā no Bauskas uz Rīgu. Virs tā ceļa bija trolejbusa vadi, un samērā regulāri tie - trolejbusi - arī tur kursēja. Vairākas reizes ar niknu sirēnu gaudošanu Bauskas virzienā aiztraucās alegantas pažarnieku mašīnas ar lielām sudraboti melnām ūdens cisternām, turklāt arī tās brauca pa tiem trolejbusa vadiem. Atskatoties uz to pusi, kurp tās nesās, aiz apvāršņa vairākās vietās cēlās lieli melnu dūmu mutuļi, un es vēl tipa teicu: "ā, naftas noliktava pie leišu robežas aizdegusies". Nu tā pavisam bez izbrīna vai satraukuma. (te droši vien pie vainas būs nesenais šitāda tipa ugunsgrēks Anglijā).

Tad sasniedzām kaut kādu apmetnes vietu, kur apstājāmies apēst līdzpaņemtās sviestmaizes. Beibes vēl aizvien bija turpat, tikai jau citas... Dūmu mutuļi cēlās jau aizvien tuvāk, tad atskanēja vairāki sprādzieni, kuru triecienvilnis atbrāzās arī līdz mums, manī sadūrās paprāvs daudzums stikla lausku, bet sāpju nebija. Es nospriedu, ka viņi ar spridzināšanu mēģina apdzēst uguni. A izrādījās, ņehuja. Karš bij sācies, mums virsū brauca paliela lidmašīna, pa zemi brauca, jo spārnu tai nebija, un apšaudīja mūs ar raķetēm. Raķetes bija tādas maziņas, apmēram 70 cm garas un kādus 10 cm resnas, un gandrīz neviena no tām nesprāga, vēl atceros, ka viena trāpīja tuvumā esošajai mašīnai pa vējstiklu, noslīdēja gar logu, to pat nesaplēšot, un turpat palika mētājamies. Tad mēs bēgām slēpties šķūnī, kas nez no kurienes tur bija gadījies, nez no kurienes uzradās "mūsējais" tanks, kas to kroplo lidmašīnu apšaudīja ar tikpat tizlām un neefektīvām reķetēm :)) A beigas es neatceros...
0
blaaa... ku labs par tām raķetēm... Nu es varu mierīgu sirdi beidzot kādu smieklu devu dabūjis, izbeigties uz brīdi.
0
Es aceros berniba ka gulta curaju.. baigi.... liekas ka tas butu noticis pagasonakt....
0
a es šorīt vienu foršu dziesmu sapnii dzirdēju... bija baigi smuka, eh...
0
ņja, es kautkad auizvakar sapņoju, ka paņemu gitāru rokā un nospēlēju ahūna sirdi plosošu meldiņu. Kautko pasaucu, lai nāk skatīties, kādus es brīnumus taisu. Un kad šams atnāk, ne sūda vairs neatceros, tik vēl galvā kautkādas kripatas aizripo. Stulba sajūta.
0
nezinu kas tas par sapni gotisks vai deathisks, bet es sapnjoju ka muuku no viena cilveeka, bet vinshs uz mani shauj....un visas triis lodes traapa man kaklaa un es leenaam noasinjoju....ko interesanti tas vareetu noziimeet!!
0
to ka tu driz mirsi....
0
vai arī ka tev sāp kakls...
0
Kā man atīk šitie "es sapņoju, ka mani apēda skudras, diez ko tas nozīmē"

Pirmāmkārtām, jau tā pašapziņas celšana: "o, man bij sapnis! Un tik kruts un trū sapnis! Šāva uz mani! Noteikti, ka esmu īpašs! Nezinu kā citiem, bet mani sapņi vienmēr kautko nozīmē! Es nezinu, ko, bet esmu pārliecināts, ka mani sapņi ir ar īpašu saturu!"

Otrāmkārtām, nav jau izslēgts, ka kautko arī nozīmē, bet tad:

Pamēģini moš novilkt paralēles ar savu patreizējo situāciju. A ja nevari, tad varbūt mazāk boevikus vajag skatīties.
0
tpfu bla, atkal runāju tā kā tāds tētuks.
0
trū sapnis- ha ha hā!!!
tik smieklīgs termins!!!!
0
es jūtu ka man šodiem būs true-sapnis.. tad rīt jums pastāstīšu.... bet vispār ir jau kautkādi skaidrojumi ko kas nozīmē, kad redzējis sapnī piemēram čusku tad tas un tas būs... es kautkad sen Sīrupā šitādu figņu redzēju :D davai parokaties kāds pa netu lai rīt varētu atšifrēt kas tad mani sagaida... vispār es jūtu kautkas briest... āāā bļe es šodien Super Bingo vinēju centru bļe veselu 1.60Ls.. a biļeti pa 1,50 pirku :DD nu jopcik veicas man tak!!!!
0
nu man bija tads neforš sapnis, itak sedeju opačā neglītai un resnai indietei, nu tad it ka viņa gribēja sukties, bija pretīgi, bet nu itkā interesanti jo viņa kaut ka savadāk to darīja, ai tad es pamodos. Nenovēlu nevienam.
0
mani parasti sapnjos, vaja kaukads vilkatis, dazreiz es esu vinja adaa, dazreiz es takaa vinja ada sevi noveroju.
bet man konkreti patik sapni kur tu tipa atopies kada pazistama vietaa un megini aiziet uz majam, paskatities, uz citiem ka vinji gul, vai pats uz sevim, bet nekad tas vel nav izdevies vienmer kads iztraucee.
0
nu labi ka pazistamā vietā. Pz. vilkatis vel, ei tu nost, kas tur vel bij ?
0
vispar ta vide biskit izkroplota, bet atpazistama likas,pec celtnem vareja pateikt
0
Man bija sapnītis par to, ka esmu Zemes civilizācijas armijā un mums taisās uzbrukt slikti bruņota citplanētiešu armija, nu kaut kādi zobentiņi un loki viņiem, a mums moderna kaujas tehnoloģija, vārdsakot par savu uzvaru nešaubāmies. Esam kaut kādā tuksnesī. Kauja vēl nav sākusies, kad pēkšņi uznāk kaut kas līdzīgs smilšu vētrai, ka aprok mūsu armiju, bet tās smiltis gaisā sacietē un kļūst par klinti. Palieku tikai es un vēl kādi trīs kareivji. Aiz muguras klints, priekšā citplanētiešu barbari. Tad mēs izdomājam "ieiet iekšā" tajā klintī, domāts-darīts. Iekšā tumšs. Un tad pār mani nāk apskaidrība, ka citplanētieši nosūtījuši mūsu armiju uz nākotni, kur viņiem ir moderni ieroči, ar ko mūs var viegli iznīcināt. Kliedzu, ka jākāpjas atpakaļ, to arī darām, "iznākam" no klints un acu priekšā paveras citplanētiešu pilsēta, pēc mirkļa jau tuvojas zaļas gaismas stars, kas mūs nogalina.
0
bija drausmīgs sapnis, ka esmu uzvilcis uz abām rokām spaikus... pamodos galīgi sasvīdis, drausmas kaukādas...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas