nedēļas demo
0
Vrētu sāk šādu rubriku. Ja kadam interse rakstīt par kasdas grupas demo vai mini cd, tad varētu to organizēti darīt šeit.

Tatad "HECTIC PATTERNS" - The Grand Hare Order ( demo)

www.hecticpatterns.net/main.php

stils - technical death metal (Francija)

lidzīgi - necrophagist; the Dying Light; corpofago; (??Meshuggah?? )

Man pat biki atsit pedējo kreator albūmu, drusku. Neteikšu ka būtu kau kas ļoti fascinējoš, rifi briīžiem var nogurdināt, biki tads spawn of posesion man liekas. Ja tatad pagaidām var noklausīties 4 dziesmas , un pei tam ļoti labā kvalitāte, ir gan tipsiki necroph. rifi, ar pikstuliem un lekashanam, vare'ja būt intersantāk, bet nu tas laikam kaut kads treidmarks tagad pa apakšu vien malties, ja ir jūtama neliela industriāla ietekme kur pa virsu precīzajiem sitieniem un speriniem ( NU kaUT ari visi instrumenti leiask strādā kopā, un tikai vokāls piešķir papildus 2d plakni tam visam, bungas tomēr arī ir noverējamas, kaut via tāpēc ka prasmīgi turas līdzi un veikmīgi iekļaujas, nemetājot siekalas pa labi pa kreisi, JA UN iERAKSTA KVALITĀTE ARI IR Tīra diezgan, kas gan neko īpashinemaina ) uzlaiž pa virsu tatad fanfarīgas ģitāras gaudoņas ka tu sedētu ar pliku dibenu, bez pases, kadā persijas līča piekrastē un skatītos uz naftu suknējošajiem dumeņiem, cik apcerīgi. Otrā dziesma arī parāk neatkāpjas no pirmās, kad otrās minūtes pusē sakas beidzot kas interesants, tada pirkstu kustināšana, shizīgi solo parklāj viens otru un aizbrauc outerspeisā apakšā bass iet tad bezladu taisot tadas pilna vedēra vecmodīgas gurkstoņas. Tālāk neskatoties uz kopējo idejas minimālismu, un neatkāpsānos no pamata domas, šāk atgadinat katu ko uz ta saucamo power/grove ( tipa "Meshuggah" ), bet atkal no otras psues tas vairak ta industriāli skan, ta ka nekādu nu tur nevar piesiet, nu ja kādam zināmi pesticiline,tad man liekas kas līdzīgs, skeptisk, noskaņojumu pilnīgi nemainoš muzons, ta kā var klausities jebkurā brīdī ( eu tu loh augury'j tur tak 4 dziesmas tikai, pat noladēt nevar bla ), ja bet es jau saku ka tas ir demo. Stīvi pagaidam jāsaka. Bet vis jau vel priekšā.

Tālāk 3 dziesma Enterprise. tīri intersanti vārdi, nedzird;ets kaut kru ka pa darba devēju - padoto tēmu kaut kur buūt ģrowl'ots.

rakstu klausoties ( ka vienmēr ). Sākums cerīgs, intersants basa ievads, laba ideja, talāk sakās riktīgi sulīgs rifs ka jau teicu tada power/grove meodīte, otrajā pusminūtē sakas pazīstamais sakuma rifs ( man tas pitch augšiņas baigi patīk ) un biki intersantāk. KO šai grupai nevajadzētu dadrīt likt žāģu rifus iekša jo galīgi disonanse ar parējo, pēc 3 minūtes sākum tīri garšigi paliek un jau tiešām uz atheistu velk, ļoti patīkami, tikai žēl ka beigās.

Nu man 3 pagaidām patika viss labāk.

4 dziesma Macabre Punishment. Atkal zāģu rifi , atgādina garlaicīgos vital remains, bet šie rifi veiksm;igi noslēdzas tadā dīvaina demilich/necrophāgist metodē, man leiaks vokāls mēģina baigi M. Suiēmez atdarināt, uz frāzes beigām viņs ari ta atri nober sakāmo, vsipār šita dziesma galģi maļās savā sulā, nu tasir peirādījusm kā taupīt idejas un vienu rifue pagriest 30 dažados veidos mainot kartību, lai paliktu savā manierē, arī tas ir jāmāk; tikai jautājums ka vienmēr cik tas ilgi būs interesanti.

KOPUMĀ:
nevaru par visu spriest pēc 4 dziesmām, ja šo grupu klausās, tad noteitki ne mazāk par 4 dziesmām lai paķertu. Nesaku k abaigi interesanti, taču daudzveidībai nenāks par skādi. Dažreiz jau gribas atpūsties notiem labirintu murgiem kur jaiedziļinās, un nu te nav nekā trakā, chillout's pilniigs. Ja neklausaties death, tad pedējais laiks sākt.

Kopeājis verētjums 7,8 ( ar plusuu :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tīri lai neaizmirstu par neakošais demo ko aprakstīšu, cik nu perdeligi man tas sanāk būs "Biolich - The Space Between Home and Today", nu ieskau iečekot, vsimaz rakstīts ka labs. Pēc tam varam dalīties domās un vaginālos pieskarienos.
0
Biolich - The Space Between Home And Today (EP, 2005)
www.biolich.com/ ( iepējams pakluasīties dziesmas )

īsi: Deathgrind,
no ASV (NY), izveidota 1997.gadā.

1. Morals Like Frozen Piss 05:07
2. Extensive Autumn Necrony 04:49
3. Twin Faced Exorcism 04:22
4. Time Kills Everything 02:28
5. Ikon Sumo 07:25
6. Unfortunately They Dont Allow Us To Store Bodies In The Dumpsters At Work 01:41

Līdzīg kam : ..... pilnīga putra

Pr dziesmām un visparīgi.

Morals Like Frozen Piss: .......sākas ar intersanu elektronsiko ievadiņu ( noise tipa ) kas ir galīgi īss un rūdītus lopus nevar nobaidīt, ātri pariet garīgi arstejošā, viglā, neparāk sarežģitā thrash rifiņā, pec pirmajām 30 sek. rifs kaut kā tiek advencēts un sadalās uz divām pretrunīgam pusēm, tomer lieliski iederas, pilnīgais demilich stiliņs, tehnisks Chuks divainā izpasme ar tiem jaukajiem akordiem kuros spēlē blakus esošas notis; tādam neparāk labam grind’ vokālam pievienojas kaut kadi grupveida belska uzbļāvieni, kas gan vairāk izlkausās pēc ta vecā vīra no Truemetal lugas, kurš tur tos sātaniskos sakitļus pagrabā sauca. Sliktās kvalitātes dēļ kadrānu vsipār nevar dzirdēt, birīžiem tik uzplaiksnī šķivju dunoņa , kur tādi lenāki ritmi, kaut kas jau paliek sadzirdams; itka jau dziegan pieklajīgi, varēja tik labaks ierakst but, bet bungas labas. Pēc pirmās minūtes ideja atsākas no sākuma, tomēr kad agriežas no B uz A, A izradās ka bij’ ar garumzīmi un aizbrauc uz tādu ( 01:25 - 01:52 ) pilnīgi citas valodas alfabētu, pilnīgi asimetrisku un citādas izjūtas radošu rifu lenā majgākā ritmiņā, kas ir tāds vairāk pozītīvs, tomer ( bla nu grūti aprakstīt ), itka paņemts kads sludge, stoner doom tipa rifs un paatrināts, tad manāms cirks, vāji, tomēr manāms. Tad kādu laiku atkal dzirdētais un pec otrās minūtes biki paleilinam tepmu, un izbrēcamies (cukošanās šeit ir gauži maz ) un manā prātā tiek piespiests "blur” efekts photpshop’ā, labs efekts, itkā vilks caps iet viens pats pa mēžu, viegli atraugādamies, vokāls varēja būt izteitktāks cūka, izskatās ka šitais uz miegu biki velk. Tad atkal pacūkojamies un ar vielgu pāreju aiziet kaut kada estētiskā “clean guitār” un tīrajos vokālos, jazz fusion tipa, līdzīgi “Alarum”, apvienojas nepārak sliktais tīrais vokāls, kas gan padzied tiaki dažas sekundes,( nemaz ne gaudulīgs , vairāk tadā virišķīgā “blood axis” metode, nu a kā lai es citādāk aizstāvu) un cūķis ar veselu baru dzēraju balsu, pilnīgā vafelē pabeidz savu pasaku par “Maksu un Moricu” , liegi izajā , tikā pats stastītajs sagruzījās biki pa dauz par to “M&M”, un vel smērēdams domās putas no gaļmašīnas, delīrski aizstreipuļo atpakaļ uz kūti padomāt, basam izejoši dominējot uz beigām, viņš paņem rokās sūdus un sāk, tos cilādams, filosoffēt.

Extensive Autumn Necrony: ....Otrā dziesma nu paķer sevī uz reiz ar tadu man liekas štatu grupām raksturīgu skanējumu, nevis melodic death, bet spēlē akustisko gabalu caur distortion. Tad atkal iedod netiešu enerģijas lādiņu, ne jau tajā ka nomainās ritms un sākas quebecas un tampas ( got the idea? , nu jaunajām death/grind grupelēm) raksturīga zāģēšana paņemot "at the gates" un padarot to par savu, galīgi ne par gotneburgas, pieliekot pankukām savu pildījumu, bet tanī ka ar intersantumu un sabalancēto rifu dauzumu vienkārši smadzeņu šunas nevar atpūsties, tām jadomā. Tad atkal tādi itkā slapoti motīvi ka no detektīvu filmām, baladīgas vietas, un tad atkal kas thrash’īgāks, Slayer’isk un keltiski forstisks. Kut kur pie 02:27 kaut kas tipiskāks grindam, divi burbuļi apvienojas lai kopīgiem spēkim piepirstu visu izstabu, ta saku, jo paleik jau parāk nostaļgīski, bet dažiem jau ari kas tāds patīk, nu ipatnēji, dziesma iziet ar foršam, sasamplotām meditatīvam skaņam.

Twin Faced Exorcism : ..... ( sakums vardu saderēt ir špikots no Abbath'a izbļaviena iekš ravendark, izkausās kaut kas tik pat nekor true cult whores of babylon ar ultimae sluts of satan ) kopumā diezgan interesants skaņdarbs, kaut ari jau vairāk velk uz tādu leng tch'e jautrību, vismaz sakumā + nesakitot viduvējo burbuli, pa vidu izklausās itkā lord worm's teik bradāts ar kajām un kaut kur starpā no puļa atskan viņa aizsmakušie lūdzieni lai "pietiek sist" ! Kaut kur pie otrās minūtes izklausās vairāk uz kādu sentenced (jaunais)/katatonia ( brave new day ), pilnīgi nekāda sakarā ar doom vai to vokala tipu, bet tieši riffu ziņā. Kaut kur pie 3:20 sākas neparāk iederīgs power/grove ( saukts ari par futuristisko thrash’u un velreiz tam nav nekāda sakra ar nu ), tas fragments ir tik īss, phe. Ārā tiek iziets ar kaut ko no “Demilich” puses, pirkstus kustinošu, šizīgu un beigās elektronisku. A man patiktos ja tur vairāk būtu elektronika ( expermetnam tas iederētos vairāk, nez, laikam ka baidās ko publika teiks.).

Time Kills Everything ... daudz tipiskāks grindam, sākas ar itkā ritma ievadu no kādas Džeksona 80 dziesmas. Drusku haotiskāks ritma ziņā šis gabals. Atkal uzdarbojās vel ne līdz galam samīditais Lord Worm staigājošais ģindenis. Man liekas nevietā, tad jau labāk kādu scremo vai nezinu ko. Istenībā tas sāk palikt nospiedoši, kas liaikam tiek darīts speciāli, pirma minūte lidz1:09, ;nē, tas ir jamāk ko tik nedzīvu un iedot, pirma minūte no 1:09 esmu atsvabināts ar kadu dvainu riffu, kas itkā izrauj mani arā no mājas, tad atkla paskatos apkārt, atkal kaut kads dīvains iziešhanas motīvs, te man liekas tas eksperments tīri abtrakts ir, nezinu, pat ļoti iedziļinoties pirmajā minutē hmmm, nu nav tik interesanti, tas laikam ir parāk privāti,varbūt japaklausās velreiz, itkā tur padaudz tadu tehnisku lietu. Tehniska garlaicība un vienmuļība ir smaga. JO vairāk man ši dziems ir veinaldzīga jo vairāk interesē. Itkā anhilator's būtu aizsērejis. Divaina dziesma ( vai varbūt es to tā gribu redzēt ).

Ikon Sumo.... JA NEPATĪK ELEKTRONIKA SPIED TALĀK, TŪLIĪT PAT. iesākas intersanti, kaut kads mierīgs ambient/indsutrial ievads, kas izrādas turpinās visu dziesmu, izklausās ka paņemt no kāda Frenka Zapas diska. Vispār priecē, kur dorši vien death/grind fani viebjas. A man patīk daudzveidība, un ne jau kaut kadi sviestaini sanākuši miksi ka Vader taisa no savām dziesmām. Man patikās.



Unfortunately... They Don't Allow Us To Store Bodies In The Dumpsters At Work
Nu tur jau viss ir pateitks, ne man liekas ka tam džekam kūti aizbrauca šīberis. Ja iepriekšējā viņš gruzījās, tad tagad uztaisījis īstu zaļumballi nu sūdiem. Nav īpaši izdevusies dziesma man liekas, bet varbūt tads bij' mērķis. Kompozīcija tā teikt, lai panāktu kaut kādu noskaņu? brīžiem tādi sarežģīti gabali, tagad šitāds. Cilvēki dara to kas patīk, pitiekoši vienkārši lai saprastu ka tai kompozīcijai nav īpašas nozīmes.

PAR LIRIKĀM.
lai katrs pats skatās ja interesē, mani neparāk ( un es ari nevaru atrast )



Atklāsme: maigas lietas ari var būt labas, viss atkarājas kā to pasniedz. Šajā gadijumā diezgan ciešami; bet ja tur biki pa daudz atkarājas, tad nu po… , a ko darīt. Pedēja dziesma jau nu konkrēti atkarājas.

Kopumā.
Dīvains uz šupuļa blādi velkoš grind’s ( ne, man vairāk liekas expermental neka progresive ), bet mums taču katram kadreiz gribas ko rozā un ar mazu sarkanu traipu otrā stāva istabā, kadā vasarnīcā. Pilnīgi viegls matereāls, bet interesants un unikāls. Man izauc stulbu sentimentālismu. Te ir tas ko es gribēju sagaidīt no neuraxis, ja šie džeki gribētu paraksīt "kauju pie knipskas" brutal gan bang action variantā tas noteikti nesanāktu, bet savā muzikā šī opcijas poga paleik neaiztikta ( un iespējama ), un arī nevajag. Kaut kāds aplikāciju robots milzis klauvē pie mana pirmā stāva loga un saka ka nav kur palikt pa nakti, bet nu jo lielāks dibens jo vairāk sūdi, a kur liksim ? ES personīgi šito atliku, skatīsies ja iznāks albūms, kas tur īsti būs.

vertēju uz kaut kādi 8 no 11 punktiem, man vairāk patikās ta divainā puse, nez' šitā manta nav katram.
...
0
. Kaut kur pie 3:20 sākas neparāk iederīgs power/grove ( saukts ari par futuristisko thrash’u un velreiz tam nav nekāda sakra ar nu ), tas fragments ir tik īss, phe. Ārā tiek iziets ar kaut ko no “Demilich” puses, pirkstus kustinošu, šizīgu un beigās elektronisku. A man patiktos ja tur vairāk būtu elektronika ( expermetnam tas iederētos vairāk, nez, laikam ka baidās ko publika teiks.).

Time Kills Everything ... daudz tipiskāks grindam, sākas ar itkā ritma ievadu no kādas Džeksona 80 dziesmas. Drusku haotiskāks ritma ziņā šis gabals. Atkal uzdarbojās vel ne līdz galam samīditais Lord Worm staigājošais ģindenis. Man liekas nevietā, tad jau labāk kādu scremo vai nezinu ko. Istenībā tas sāk palikt nospiedoši, kas liaikam tiek darīts speciāli, pirma minūte lidz1:09, ;nē, tas ir jamāk ko tik nedzīvu un iedot, pirma minūte no 1:09 esmu atsvabināts ar kadu dvainu riffu, kas itkā izrauj mani arā no mājas, tad atkla paskatos apkārt, atkal kaut kads dīvains iziešhanas motīvs, te man liekas tas eksperments tīri abtrakts ir, nezinu, pat ļoti iedziļinoties pirmajā minutē hmmm, nu nav tik interesanti, tas laikam ir parāk privāti,varbūt japaklausās velreiz, itkā tur padaudz tadu tehnisku lietu. Tehniska garlaicība un vienmuļība ir smaga. JO vairāk man ši dziems ir veinaldzīga jo vairāk interesē. Itkā anhilator's būtu aizsērejis. Divaina dziesma ( vai varbūt es to tā gribu redzēt ).

Ikon Sumo.... JA NEPATĪK ELEKTRONIKA SPIED TALĀK, TŪLIĪT PAT. iesākas intersanti, kaut kads mierīgs ambient/indsutrial ievads, kas izrādas turpinās visu dziesmu, izklausās ka paņemt no kāda Frenka Zapas diska. Vispār priecē, kur dorši vien death/grind fani viebjas. A man patīk daudzveidība, un ne jau kaut kadi sviestaini sanākuši miksi ka Vader taisa no savām dziesmām. Man patikās.



Unfortunately... They Don't Allow Us To Store Bodies In The Dumpsters At Work
Nu tur jau viss ir pateitks, ne man liekas ka tam džekam kūti aizbrauca šīberis. Ja iepriekšējā viņš gruzījās, tad tagad uztaisījis īstu zaļumballi nu sūdiem. Nav īpaši izdevusies dziesma man liekas, bet varbūt tads bij' mērķis. Kompozīcija tā teikt, lai panāktu kaut kādu noskaņu? brīžiem tādi sarežģīti gabali, tagad šitāds. Cilvēki dara to kas patīk, pitiekoši vienkārši lai saprastu ka tai kompozīcijai nav īpašas nozīmes.

PAR LIRIKĀM.
lai katrs pats skatās ja interesē, mani neparāk ( un es ari nevaru atrast )



Atklāsme: maigas lietas ari var būt labas, viss atkarājas kā to pasniedz. Šajā gadijumā diezgan ciešami; bet ja tur biki pa daudz atkarājas, tad nu po… , a ko darīt. Pedēja dziesma jau nu konkrēti atkarājas.

Kopumā.
Dīvains uz šupuļa blādi velkoš grind’s ( ne, man vairāk liekas expermental neka progresive ), bet mums taču katram kadreiz gribas ko rozā un ar mazu sarkanu traipu otrā stāva istabā, kadā vasarnīcā. Pilnīgi viegls matereāls, bet interesants un unikāls. Man izauc stulbu sentimentālismu. Te ir tas ko es gribēju sagaidīt no neuraxis, ja šie džeki gribētu paraksīt "kauju pie knipskas" brutal gan bang action variantā tas noteikti nesanāktu, bet savā muzikā šī opcijas poga paleik neaiztikta ( un iespējama ), un arī nevajag. Kaut kāds aplikāciju robots milzis klauvē pie mana pirmā stāva loga un saka ka nav kur palikt pa nakti, bet nu jo lielāks dibens jo vairāk sūdi, a kur liksim ? ES personīgi šito atliku, skatīsies ja iznāks albūms, kas tur īsti būs.

vertēju uz kaut kādi 8 no 11 punktiem, man vairāk patikās ta divainā puse, nez' šitā manta nav katram.
0
piramis tekts nobeidzās ar vārdu "ziņā".
0
Kaads attals pazinja no Baltkrievijas pagatavojis pagalam garshiigu demo funeral doom stilaa... Pats gan mineetajam zhanram pieveershu visai maz uzmaniibas; bet nu ar to visu jaatziist, ka stila piekriteejiem vajadzeetu nemt veeraa!...
www.realmusic.ru/reido
0
Jasaka ka baigi labs matereāls.
i am the absolute truth otrais fragments

Biški līdzīgi pēc atmosfēras Evoken "aol" albumam. Tād eiropeiskāks piegājiens tai lietai. Nav tādas konkretības, vairāk velk uz tādu drone doom un tadiem ļoti sintētiskiem efektiem fonā, plus pa virsu ka kāds milzis daudzītos ar durēm zem vairoga mēģinādams tikt ārā, un dardieni atbalsotos kilometriem tālu, veidojot tadu savu ritmu. Galva pūlse bēt jūs tikai turpinat iet pa kādu černobiļas ielu. Un pretī ilzlien milzīga radioaktīva sēne. JA nu sagruzijāt mani.Neslikti

pirmaja fragmenta atkal loti intersanta clena gitāras izmantošana, jasak man patīk koncepcija.

Zero level acitivty iesākas ar tadu nesliktu ambient.

Ja nu šito es notiekti pameklēšu izklausās intersanti.
0
Ja ari kompozīcijas neordināras, nu jauki jauki, tad jau labāk šitadu nekoa psihodelisko "roku".
0
Genghis Tron - Cloak of Love (2005) EP

www.genghistron.com/

www.myspace.com/genghistron...

NU te mums tāds neliels ieskatstopošajā albumākas acīme redzot iznāks 2006 gadā. Tadad šajā EP ir iekļautas 5 kopmozīcijas.

Bīdinājums ! Šis ņav tīrās raudzes metāls ( to laikam nevajadzēja teikt )

01 rock candy
02 arms
03 ride the steambolt
04 laser bitch
05 sing disorder

Tatad nu tas ir techo grind, nevis technical bet TEHNO, un zem šī šaurā apzīmējuma slēpjās daudz kas, gan liriski jazz pilieni, gan industriāl momenti, kas mijās ar to kā jūsu dzīvojāma istāba iedrāžas bars satrakojušos kaimiņu un izēd jūsu leduskapi. Pēc pirmās minūtes sākas tada ka break beat apvienojusm, ja nemaldos un itkā pa brīdim vel tie kaimiņi satrakojas, tad atkal aprimts un drudzīgi apsēžas un uzspēlē jūsu havajiešu ģitāru. Nu interesatni. Man tagad gribas paskatīties starwarus. Ja prāta nāk ta mazo čubizku planēta, kur viņi pa kokiem dzīvoja, da ne jau wookiji.

Otaja dziesma vairaķ dzirdami tadi ka, nez d&B ritmi, biki besi tā solo elementu likšana pēc principa 0 skāņa 0 skaņa, atgadina itkā mana omīte būtu kļuvusi par biškopi un klausītos geju muzonu. ši kopmozīcija mazāk patīk, sevišķi uz beigām, kur tiek meģināts savilk kaut kādu kop domu.

Trešajā dziesmā man patīk tas variānts ka vokals partop tadā ka spalgā ģitāra , nu ja te megīnāts tasīt ta;du ak nopietnāku materālu jo ir skaidri sadzirdami daži šausmiģi garlaicīgi halfthrsh momeni, atkal mana ome ar biteem, un atkal tādas dramatiskās beigas. Nav vairs tik intersanti. Pa virsu visu laiku iet kads elektronizēts matereāls.

Nu ši atkal uzsit jautrību. Laser bitch laikam ir kaut kāda parodij dziesma. NU man jau patīk ka šitādas provokācijas taisa. Tad tikā pa vidu ieliek dazhas bezjēdzigas taktis kur iepriekš skanējusi parodija elements pariet uz ģitāru skanējumu. Pēdējas 20 sekundes ir vis garšigākas, te jau aiziet kaut kas uz ko powergrove ( corpofago, Meshuggah) pusi ar taadu baigo shizas piesitienu, zhel ka tik maz.

Nu pēdēja dziemsa ir parāk traki putraina lai to varētu definēt. Tāds expermentālasi gabals.

Ttad pagaidām pa cik tas ir demo neliku balles jo šeit neder nekādi metāla kritēriji, bet viela ir intersanta, no koncepcijas viedokļa. Kapēc nevarētu ari ko tādu. Un tas grindīgas dļas, nu tas ir ļoti jauki haotiski uztaisītas, atgadina par "anomalies" dzirdētajām.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Sonnenmensch
atmoda
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas