balsot iesiet???
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nee, jo skaitaas, ka man nav noteiktas dziivesvietas :DDD bomžs taatad :DDD
0
Nē, jo nav jau par ko balsot, neliekot mocīties sirdsapziņai.
0
Nee, jo buushu Lietuvaa un vispaar shitaa padariishana mani neinteresee.
0
Ejiet gan balsot! Balsojiet par tiem, kas šķiet labāki, jo ir jādod pretspars PCTVL un citiem čekistu/komunistu mēsliem! Ticiet man - krievu vairums ies vēlēt un balsos par Ždanoku un pārējo šušeru (jo viņiem ir šāura izvēle un liela vienotība) , un ja jūs nebalsosiet, tad viņu procenti būs tikai lielāki. Vai jūs gribat, lai Latviju Eiropā pārstāv kaut kāda melīga žīdiete un viņas sekotāji? Viņa un viņai līdzīgie jau agrāk ir izplatījuši melus par Latviju un rādījuši pasaulei visus Latvijas notikumus sev izdevīgā gaismā (kā te apspiež krievus, kāds šeit fašisms utt.). Un tagad viņi to varēs darīt no Eiropas iestāžu tribīnēm. Krievu tautības pilsoņu kļūst arvien vairāk un jau tagad viņu ir pietiekami daudz. PCTVL un TSP jau tagad vienmēr ir otrajā vietā visās vēlēšanās. Tāpat būs arī šajās. Ejiet balsot, lai viņi nebūtu pirmie, lai viņu procenti būtu iespējami mazāki. Tas ir savarīgi. Klauvēju pie jūsu visu tērauda sirdīm - ejiet balsot!
0
Labāk atmetiet pagānmetāla pasākumu Lietuvā un tā vietā ejiet balsot. Vienreiz viņi bez jums iztiks. Tā būs daudz labāka patriotisma izrādīšana, nekā kārtējais kodiens un frāžu skandināšana (Forever united!!! We will conquer!!! May the ancient gods unleash their anger upon our enemies!!! Pērkon esi nikns uz mūsu naidniekiem!!!!!Tas ir karogs zem kura mēs stāvam ar ieročiem rokās!! utt. utml. utjpr.)
Nepārprotiet mani! Arī man patīk Skyforger un citi, bet šeit ir jārīkojas.
Sameklējiet jums atsūtītās vēlēšanu zīmes un sestdien aši uz vēlēšanu iecirkni! Un ņemiet līdzi visus draugus!
0
Vislabāk tā - no rīta ātri nobalsojiet un tad dodieties uz Lietuvu.
0
eu super attieksme! sasodiits ir sheit ari normali domajoshi ljautinji. visu cienju kk:(
0
par ko domaa balsot???
0
to kk:(
All respect to You! Pinīgi un galīgi piekrītu. Daudziem liekas, ka "nu ko tur daudz, tāpat jau viņi....", bet ir jārīkojas un jāpierāda, ka neesam mazākumā!!!
0
Nav jau parko,,,arii laika nav...
0
Arī es nezinu, par ko balsošu... bet zinu, ka jādod savs ieguldījums cīņā pret kk:( nosauktajiem spēkiem. Neesmu nekāds tur superduper patriots, "vistīrākais letiņš no letiņiem", un citu tautu nīdējs, bet tā tur "KRIEVI NĀK!" bļāvējkompānija mani tracina neganti. Aiz kam iešu un nobalsošu gandrīz vai par jebko, lai tikai tiem tur tiek mazāk. Iesaku lielajiem auseklīšu vicinātājiem nedirst gudri forumos, bet iet darīt kaut ko, un sākt kaut vai ar šādu mazumiņu.
0
Kaa tad,,,vienkaarssi Latvijaa krievi savairojussies,,,takaa Vaacijaa zziidi...Vaig kaadu genociidu uztaisiit...
0
2 siiks
Es kaut kā vēl arvien vairāk vai mazāk uzticos JL (lai gan neesmu nekādā sajūsmā par visu, ko viņi dara). Es domāju eiroparlamenta vēlēšanās viņi tomēr ir laba kandidatūra (ja būtu tagad Saeimas vēlēšanas, tad gan es ilgāk padomātu).
Turklāt - tām PCTVL "bitēm" procentus atņemt varētu arī vairākas mazākas partijas kopā, bet JL ir VIENA liela partija (es domāju viņi dabūs daudz vietu) un viņi vieglāk vienosies un netaisīs haosu. Viņiem arī ir vairāk labi izglītotu cilvēku nekā citiem. Tā es domāju.
0
Izglītība protams uzreiz nenozīmē godīgumu, tomēr par JL šajā jomā, man šķiet, liecina tas, cik skaļi viņiem krita virsū visa vecā, taukos apvēlusies, varas elite un prihvatizatori. Latvijā situācija ir apmēram šāda - ja uz kādu visi varas vīri lamājas un pūlas viņu iegāzt un nomelnot, tas nozīmē, ka viņš ir nevēlams, un tātad sācis darboties pret viņu plāniem (tāpēc ir jānobīda malā; jāmarginalizē he he).
0
Starp citu, nobalsot var arī 10. un 11. jūnijā, savā vēlēšanu iecirknī, konkrētos laikos (kurus diemžēl priekšā pateikt nevarēšu). Tā ka problēmu nav.
0
Man liekas ka tu kk:( dienaas buusi deputaats...
0
...ne tikai dienaas, bet arii naktiis he he
0
kk:( pameegjini politika.lv portalaa izpildiit testinju "pielaiko partiju"! man gan sanaaca riktiigi jociigi - Latvijas celjsh, bet kad saaku aizdomaaties - izraadiijaas, ka patiesi vinju darbibaa ir shis tas kas aizkjer. bet par ko balsoshu veel iisti nezinu. veel jau ir paris dienas apdomaties!
0
nu jaa veel jautajums ne pa teemu... veleshanu dienaa rigaa nav kads pasakums paredzets??? pedejaa laikaa jau par tradiiciju kljuvushi dazhaadi masu pasaakumi latvijai "svariigos briizhos"!!!
0
a es to veestuli nemaz neesu sanjeemis, kauko muteriite iemineejaas, ka talsos esot pienaakusi :/
0
man kauch kaa liekas, ka vienu no pirmajaam vietaam ienjems "konzervātōri" :( zheel, ka es kaa nekur nepieregjitreets subjekts nesanjeemu aicinaajumu balsot, taa kaa, ja taas bites vinnees ar vienas balss paarsvaru, vareeshu ilgi un dikti sevi shaustiit par falsho patriotismu...:)
0
tb ar "taas bites", protams, nebija domaati konservatiivie, lai gan lohi gan vieni, gan otri :)
0
nju man jau negribaas iet uz taam veeleeshanaam bet nju arii es esmu sapratis to, ja nenobalsoshu tad uzreiz shitie jobanie sarkanie pidari un maukas dabuus sev vienu plusinju klaat.tix tur iekshaa kaukaada veca pusssapuvusi piizda zdanoka un vinjas pakaljlaiziitaaji.
lai gan objektiivi runaajot, latvijai jau tikai 9 vietas ir tajaa taa sacamajaa eiroparlamentaa, kas ir apmeeram 1,2%no visu vietu skaita.tomeer labaak lai ir normaals kandidaats tur iekshaa nekaa kaukaadi dirseeji. balsojiet ari ja braucat uz lietuvu iecirknji straadaa jau no 7
0
bet padomaajiet - vai nav paradoksaali ka latvijaa shitos visus suudus taisa zhiidi?-zdanoka, pliners, buzajevs, cilevichs...
0
mh nu nekaa paradoksaala tur nav... taa notiek visur. lai gan patiesibaa uzvaards veel ne par ko neliecina...
0
Bet aplūko viņu purnus!
0
2 siiks
Tādi testiņi gandrīz nekam neder. Viņi balstās uz tukšo muldēšanu partiju programmās, nevis realitāti, tāpēc tur visādi brīnumi var iznākt. Tāds tests tikai domāts tiem, kuri šaubās vai neko īpaši nesaprot.
0
Fisheram un Pagānam
Nē nē nē. Deputāts es negribu būt un nebūšu. Vismaz ne šādā Latvijā.
0
2 metalhead
Tieši tāpēc, ka Latvijai tur ir tik maz vietu, ir svarīgi balsot. Padomā - ir taču svarīgi vai starp tiem deviņiem ir par vienu "biti" vairāk vai mazāk. Nebūs mums tur simts deputātu. Uz tik maza fona katra bite būs daudz lielāks piesārņojums.
0
Mans ELKS ir IRBE un viņš teica ka jābalso, tāpēc es arī iešu balsot kā tāds stulbs ragulops(interesanti, par ko viņš balso ... es pa to pašu).
ā un vispār man pariit diiives svariigaakais eksis, bet es te čakarējos...mulkis
0
Kapeec tu neveelies buut deputaats kk:(??? Varbuut tu dienaas kautko Latvijaa izmainiisi...
0
He he, izskatās ne visi zina (kāds brīnums!..) ka Eiroparlamentā deputāti NEPĀRSTĀV VALSTI, bet gan ATTIECĪGAS IEVIRZES POLITISKAS APVIENĪBAS. :DDD Tāpat kā jebkurā PARLAMENTĀ. Eirodeputātiem nav pārāk lielu iespēju darboties par/pret savu valsti. Toties viņiem maksā pamatīgas algas.
Labrīt, aktīvie balsotgribētāji...
0
PLINERU vaig nosist!!!!!
0
Dekaelam, zinaams, ir taisniiba, bet Ždanoka un Co (t.sk. aarvalstu koleegas) jau veido augshaa taadu kaa Viseiropas bišu partiju - Dienā kaut kas bija rakstīts; tipa "visi Eiropas krievi - apvienojieties!"
0
Ar labu nakti, Dekael...
0
Fisher, tev vienreiz vajadzeetu smagi uzshaut pa muti!
0
Jaaiet jaaiet onkulji un tantes. Es shoreiz peec taada pasha principa kaa kk:( - par tiem par kuriem vairaakums, lai peec iespeejas mazaaka shkjelshanaas. Jaadara, jaadara.
0
Neiešu, nelaidīs mani manas nepilnvērt, atvainojiet, nepilngadības dēļ. Tā kā no manis atbildība noveļās, varēšu pēc tam mierīgu sirdi kritizēt tautu par balsojumu. :P
0
nu ko tauta, celjas aunat kaajas un uz iecirkni balsot!!!
0
jep today is the day!
0
nu ko, esmu savu pilsonja pienaakumu izpildiijis. bet juus? :)
0
kada jega vispar par kautko balsot.. es esmu vairak ka parliecinats ka mes jau nu noteikti nebusim tie cilveki kas jebko izlems...
0
to audzeejs... nu jaa ar taadu attieksmi taalu tiksi. es jau neko, mazs melns un niciiba vispaar... mees neko nevaram. bla bla bla!!! bet redz cilveeki iet un velee un vinju balsis skaita un balstoties uz taam izveel deputaatus... taa nav pasaka, taa tiesham notiek! un varbuut vaig mazliet vairaak ticeet ko???
0
Jap, es pat skriedams aizskreeju, lai uz Lietuvas autinju paspeetu. Vienos sviedros, bet laimiigs. Uh.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas