Frostmourn R.I.P.
0
Vakar mežā pakāries atrasts grupas Agares bundzinieks Frostmourn. Izsaku dziļu līdzjūtību piederīgajiem.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Rock on in heaven, brother!
0
Es gan viņu nepazinu, bet nu šausmīgi negaidīti tas ir noticis. Vai tad viņš bija kaut kāds baigi depresīvais džeks? Man tā nelikās. Izsaku līdzjūtību tuviniekiem un draugiem.
0
Bet no kurienes vispār ir zināms, ka viņš ir pakāries nevis piem. pakārts? Drausmīgi tas skan, bet pasaulē tāda, kurā viss kas notiek. Policija ir uzsākusi kaut kādu izmeklēšanu? Kā tur īsti ir?
0
Nu, es zinu visai maz un negalvoju, ka viss, ko saku ir patiesība. Jau pagājušajā nedēļā The Unholy Manifestation laikā sēdēju un sūcu alu, tad pienāca viņš klāt un sāka runāties ar puisi, kas sēdēja man blakus. Īpaši neklausījos un arī nesapratu(krievu valoda nav mana stiprā puse), bet tad viņš ieminējās, ka šis viņam laikam esot pēdējais koncis Agares sastāvā - viss apnicis - visi viņus saukājot par rasistiem(vai nacistiem - precīzi neatceros, kā viņš teica), tad vēl viņam esot bijušas kaut kādas pretenzijas pret krāsošanos vai tml. Bet spēlēja viņš tovakar tiešām lieliski. Speciāli uzslavēju viņu aprakstā. Un par to, ka pašnāvība uzzināju iekš Latvian Pagan Metal Hub. Esot sastrīdejies ar māti un pēdējo reizi redzēts aizvakar vakarā. Nākamajā rītā viņu mežā esot atraduši cilvēki, kas tur pastaigājušies ar suņiem. Tas arī viss, ko zinu.
0
Vai nav zinaams, kas vinjus saukaaja par rasistiem?
0
blackmetal.ru.lv komentos paaris reizes ir bijushi striidi par sho teemu. Tipiska situaacija, ka visi visu zin, un par visu ir jaaizsaka bezkompromisu viedoklis. Droshvien, ka ir bijushi arii citi precidenti, bet nu es vairaak par to, ka shis formums arii neizceljaas ar augstu intelektu. Vienkaarshi vais negribaas lasiit, ko kursh par kuru domaa. Tas viss veel ar nosaciijumu, ja to visu ir laiks izlasiit.
0
Nu, krievi dirshuschi Agares maajaslapaa esoscho kaaschkrustu deelj, ja?
0
Ne tikai simbolika, galu beigaaas tas tomeer bija NSBM. Shiem taksh ir dziesma "White Aryan Resistence". NS dazhiem ir kaa lamuvaards, mineeshu neseno Mefistofelja piemeeru (piedo Mef), kas bija sashutis par Skyforger un Nokturnal Mortum, lai gan SF un NM nav kaa diena pret nakti. Viss deel NS nosaukuma. Parastie mirstiigie netiek nemaz taalaak par ugunskrustu, momentaa uzskata, ka tie ir nacisti.

Bet nu, pietiek par sho teemu.
0
nu par to, vai vinji ir vai nav kaa diena pret nakti var veel striideeties. Skyforgeriem ir taada laba iipashiiba - vinji prot pielaagoties visiem apstaakljiem - ieliist kaut kaadaa "Siena Scuunii" un tajaa pashaa laikaa speeleet kaut vai ar to pashu Nokturnal Mortum un pat ar black metal bliceem
0
lai gan zinaams laiks jau ir pagaajis un shii teema liekas vairs nav daudziem aktuaala, atljaushos veel piebilst, ka, manupraat, Frostmournu uztrauca driizaak radinieku un pazinju viedoklis par daliibu NSBM grupaa, nevis kaut kaadu tur vieteejaa pagalma urlikju runas. varbuut vinjam pasham uzskati mainiijaas, lai gan driizaak vinjam taa teema vairs nebija tik aktuaala. galu galaa ne jau visiem NS vajag obligaati speeleet attieciigi nostaadiitaa grupaa, kas nonaak ar saviem uzskatiem plashaakas sabiedriibas uzmaniibas centraa. vinsh, cik biju dzirdeejis, speeleeja veel vismaz vienaa BM grupaa, turklaat vinjam bija plashas iespeejas speeleet jebkura stila grupaas, jo bundzinieki (turklaat labi) ir liels retums; vinju truukst.
0
a kas tagad ir ar agares?
0
Sho cilveeku nekad neesmu pazinis, tach zinu, ka mees kaut kad tiksimies. Tacu ko ar sho gribu teikt - cienu cilveeku kursh sevii ir atradis speeku skjirties no shiis nolaadeetaas, bezmeerkjiigaas dziiviibas apseestaas pasaules, saviem speekiem, nevis gljeevi gaidiit savu stundu. Cerams, ka vinjaa saulee viss ir citaadi un patiesi.Es noliecu galvu...
0
es arii nekad neesmu sevi pieskaitiijis pie tiem, kas uzskata, ka pashnaaviiba ir gljeevuliiba. tas vienkaarshi ir radikaalaakais, varbuut vieniigais veids, ka aatrisinaat, iespeejams pat, neatrisinaamu probleemu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas