American History X
0
Kurš tad ir redzējis šo filmu? Ko domājiet par visu to???
www.imdb.com/title/tt0120586/...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Artūram nepatīk....
0
da normaala filma
0
iizniibaa diezgan zuukaa, nozkatiez ROMPER ZTOMPER! uzreiz zapratizi kadz zhitaz meezliz... mulkiiga filma... btv zorroza finanzeeta
0
laba filma, man patika. Noskaties vēl Romper Stomper. Tā tāda bikk brutālāka, bet ar labu labais. Skatās pa pirmo. I ko padomāt beigās ir.
0
Nu History X jau vairāk uz dialogiem iziet. Romper Stomper atkal uz nemitīgu mahāšanos. Tikai nesaki, Artūr, ka tev tie kaulainie ciči ar tur patika. Man tā stulba kaza tā besī, ka man viņa nozog savus 30% no filmas baudīšanas. Stulbene!
0
pa romperi pieriitu bet kaa var american hizt. patikt ? tendencioza un "paargudra" filma kaz principaa par zkinheadiem neko laagaa ar nepaztaazta
0
Īstenībā, labi, ka atgādināji... Jāiemet acs, vai kautkur nemētājās tāds gabsis "Believer", ja nemaldos. Tā nav redzēta... moš ar kautkas normāls. Es tikai sākumu esmu redzējis, kur čomiņš žīdu puišeli sāk bakstīt.
0
i pa kazu ir ko padomaat ;] noteikti ne pozitiivaiz varoniz ;]...

piekriitu arii ka Romperz ir daudz dinamizkaakz... zini modernajai zub-panku kultuurai pieztaav ;]
0
Believer ? nav redzetz... ar tipo kkz uz topuzi ?
0
A kapē tu domā, ka tās filmas uzdevums bija kautko pavēstīt par skinhediem? Manuprāt, tā filma mēģināja atbildēt uz jautājumiem, pati tos uzdodot, nevis atspoguļot skinhedu ikdienu (ar ko nodarbojas R.S.)
0
Nu vo, hvz, kas ar to Believer... es tikai sākumu redzēju, nezinu, jāiemet acs... jāpameklē, kas tas ir.. Bet nu nebūs tāds bliežamgabsis kā Romperstompers, tas uzreiz bij nojaušams.
0
nu jaa ez AH zkatijoz peec rompera, ieteica ;]... varbuut taadeelj mana kritikai ir tik kardinaala bet tomeer vizu AH laiku ez nezpeeju atbriivotiez no zajuutaz ka filmaz autoriem ir vizaz atbildez piedurknee ;]... Romperz atztaaj daudz vairaak vielz pardomaam, AH bikin ar bet tomeer cenzhaaz pateikt daudz priekzhaa, procezaa izgaazhotiez ka neko daudz viz nezin pazhi ;[... pietam zhizhetz manupraat romperam ir daudz augztaakaa kvalitaatee, lai arii filma aciimredzami mazbudzheta, AH zekojot liidzi ljoti biezhi zuud ticamiibaz momentz, kaz draamai nebuutu pieljaujami.
0
aaa btv zipij noztiez mehanizko apelziinu, kubrika zhedevrz, romperam biezhi tiek vilktaz paraleelez ar zhito ;]
0
Eu eu iesakiet vēl kādu sirds plosošu filmu!!!
0
American Hisory X dikti patikaas, viena no favoriiteem. Edward Norton vispaar tiiri neko aktieris, daudz labaas filmaas uzdarbojas. Ja vajag maak i losiiti noteelot, i ko skarbaaku.
0
Itkaa no bisk citas operas, bet kautkur uzreiz ienaaca praataa "Citade De Deus" (Dieva pilsēta). Samērā spēcīgi, bet neteikšu, ka biju sajūsmā. Katrā gadījumā redzēt vai satikt kādu nēģeri pec shitas krietni mazinājas.
0
Believer - žīdu propaganda.
0
Ereb - a tu gribeji lai ta butu musulmanju propoganda????
0
Tad labāk es skatītos kā musulmaņi sit žīdus nekā žīds sit žīdus. Ar morāli sit man pretī.
0
Cik es zinu, shadas nmusdienu filmas vel nav... eh....
0
Jā, žēl gan...
0
Stūlbie skini pēc šitās filmas bija vienu no tiem galvenā varoņa tetovējumiem sākuši sev izmantot (īsti neatceros kuru zīmi tieši), neskatoties uz faktu, ka tas simbols pirmoreiz arī taj pat filmā parādījās un tam nav vēsturisku precedentu nacionālsocšizisma pagātnē. Idioti. Ūberidioti.

Filma ir iespaidīga, skatīties interesanti, taču nekādā gadījumā neatspoguļo realitāti. Skinu pilni cietumi, kas vēl pie tam mīl anālo seksu kā ietekmes līdzekli? Lūdzu izlasiet šo recenziju & padomājiet vēl - www.makezine.org/americanhistorysux....

Sonnenmensch - tu esi mīkstais!
0
nefolks :D
0
Vari atsukat.
0
Es pat teiktu - ar Hopkinsu vienā maisā bāžami.

Menedžeri, hujedžeri, ko jūs vispār mākat bez pakaļā līšanas?

Bet tev ir vismaz viens bonuss pār Hopkinsu - tu nedzer alu.
0
Alu dzert ir labi. Bet par to pakaļām bus japadomā.
0
laba filma, ar vēstījumu ka naids ir stulbs
0
Citēšu zchizoidu - alus ir rūgušpiens lopiem.
0
Zaratustrah,tu esi padebīls.1)jebkurš tetovējums,kas ir Nortonam ir ņemts tieši no skiniem,nevis skini noskatījas filmu un sāka taisīt tadus.
2)tevi te neviens netur.vari droši brauki uz savu izraelu,kur skinu nav.
3) par tām pakaļām neuztraucies.ne tavu ņem priekšā.
4) atšķirība no tevis,mēs esam latvieši.un latviešu dzēriens ir alus.
Tādu kā tevi,sist pamaz.
0
zizii :(

vēl viens upuris, nu ko, stājieties rindā jau.

par tetovējumu/simbolu es zinu droši. skini ir kretīni un der tikai cepešiem. lai tik panāk priekšā!!!

mums vispār ir plāns iet uz kādu no tiem klubs415, NSS vai kādu tur gājieniem un mest pašam lielākajam ukrim (karognesējam), piemēram, ar ķieģeli - tas viņus uzreiz demoralizēs.

es esmu latvietis, vienkārši kaut kāds tur vecvecvecvec.. tēvs bija Zāmuels vārdā. ja tas kaut ko maina, varu saukties par ebreju, bet doma jau tāda, ka nefolks ir nefolks = tautība pie kājas
0
uhh, zizii, sorry, vajadzēja vispirms uz tavu bildi paskatīties un tagad, zini, ka meitenes es principā neaiztieku - tikai nacionālistes, jo īpaši tādas nesmukas raganas kā tu, varētu tevi sasiet un mežā kaut kur atstāt... vai izcept :9
0
Tas, ka kāds ir latvietis, nenozīmē, ka viņam automātiski jābūt par lopu. Citādi nereti sanāk par tādiem "Esmu latvietis!" kaut ko nodomāt...

Alus, kā jau esmu teicis, joprojām ir un paliek rūgušpiens lopiem - "bauer" masām, kas pieliek savu mūli ar lētu ļergu (īpaši indivīdi neatsakās pat no plastmasas pudelēm un silta alus), jo neko izsmalcinātāku baudīt nav spējīgi. Ej glušī tālāk un nākamreiz pienāc jau četrrāpus, tad turpināsim!
0
Ak jā, pie tēmas - līdz ar Faunu iesaku tādu filmu kā Believer.
www.imdb.com/title/tt0247199/...

Manuprāt, labākais gabals virknē Romper Stomper, American History X, Believer. Nopietnākais un intelektuālākais noteikti.

Varbūt kāds var ieteikt vēl kādu kino tēmas sakarā?
0
Skinhead Attitude
0
Zaratustrah,ja tu necieni šo zemi un šīs zemes nacionalistus,tad tevī ne smakas nav no latvieša.nu pamēģini atnakt.16.martā bus leģionaru gājiens.gribesu redzēt,kas ar tevi notiks,ja paspēsi pacelt ķieģeli.tici man,es pati ar baudu uzkkāpšu tev uz olām. un ja jau tu tik labi zini par tiem simboliem tetovejumos,tad varbūt pastāsti tieši par kuru tu runa."aizmirsu" nederēs.un "kkads" arī ne.
0
zchizoid, tu neskaties uz maziem pokemoniem vai alkašiem, kam vienalga ko un kur dzert,ka tik alko.
lierlaka daļa,kas ameklē šo lapu,tomēr ir pieauguši un zolīdi cilveki.un piedzerties var no jebka,ko lieto parmērīgos daudzumos.
0
Tīri tev par godu, zizii, izvilkšu tos noputējušos cd-rus un apskatīšos kurš tieši. zemi cienu, nacionālistus nē. iemācies kosmētiku lietot, nomaini bildi un vairāk te neraksti, labi?
0
p.s. be to, visa tai kas politiška ir statoma ant neapykantos kitiems, yra žemiau už žemiška ir antžmonemis (kaip nefolkas) netinka. Boba tu suknystoji, turbut tavo draugas - koksai nors "latvian.lv" :), todel ja ir savo chebra dabar gyni čia, bet tu geriau išmok dar kokia nors baltiška kalba ir tada ateik (su agurkeliais, patartina), jei padarysi daugiau nei 10 gramatišku nusižengimu per minute ir nepaseksi mums visa Gedimino ir Lizdejkos (Vilniaus ikurimo) legenda be esminiu klaidu, suvalgysim ir netgi neprievartausime prieš tai. galečiau dar ka nors pridurti, bet tu to neverta, neatsiprašau
0
kas taa par filmu? Atkal kaarteejaa ziepju opera..
0
es lietuviski saprotu un lasu perfekti.
un ne tev mani mācīt kā lietot kosmetiku,nomainīt bildi vai nē, un kur un ko rakstīt.
0
nu tai parašyk ka nors ir nezyzk, anaip nepatikesiu
0
Tiko noskatījos Romper Stomper, nu man labāk patika American History X....
Americanā bija labāki aktieri un sižets. Kā arī Rompers tāda pasausa, bišķi kautko vairāk gribas kā tikai kautiņus un beigas tādas nogriestas, bet tā teikt noformējums jau labs.
0
beigas nogrieztas? Tu moš kautkādu rediģēto versiju dabūji ierīt.
0
nefolk VS zizii
kurš teiks pēdējo vārdu?

0
nu bļaha nejau tā nogriestas, bet pietrukst zin tur kada fiska!!!
0
aaa vel man tads jautajums vai visi SKINI ir rasisti un sazin kautkadi nacisti???
0
un vēl iesaku noskatīties SLC PUNK!!!
0
zipiit kuztin kjirbiit.

un kaz pa mulkibam ka ROMPERA aktierzpeele zliktaaka, tu kaz zazpiediez ? 100ikz labaaka !
0
Nu nez man American labāk patika... un viss
0
Jelgab, 12. janvārī, plkst. 15:45 [Profils] [Link]
var jau būt. Suns priekš žurkām bija pārāk pārmīzis, bet tas jau neko nepierāda.
Ir jau arī dullāki gadījumi dzirdēti.
0
"nu bļaha nejau tā nogriestas, bet pietrukst zin tur kada fiska!!!"

Tu esi glumš!

"aaa vel man tads jautajums vai visi SKINI ir rasisti un sazin kautkadi nacisti???"

Pamēģini atrast dokumentālo filmu "Skinhead Attitude" Tur būs atbildes.

Lai gan, ja tev "fiška" pietrūka Romperstomperā, tad moš vēl pāris gadiņus tomēr pamočī florboru. Sāc ar fizisko daļu.
0
Filmā smuks skats bij par to apmalītes grauzšanu. Bet viss pārējais gan bij sūds. Riebj tās filmas ar to morāli, ka "būsi rasists - tev pizdjec" Tas pats arī "Romper stomper". Gribētos redzēt kādu tāda tipa filmu ar +- laimīgām beigām.
0
Americā beigās ir mācība, ka rasisms ir stulbs un neko daudz nepanāksi tik noslaktēsi viņus un arī pašu tevi.... a Romperā nekas tamlīdzīgs nebija, beigu beigās tur tik stāsts par meiteni un draugu būšanu.. izvēlies viņu vai nomuši mani...

un ko tu piss te iekšā florbolu, bļa man šodien treniņš... Tu domā ka tur nav fiziskais, tad davai noskrien pāriz zāles tā ka tev dzītos pakļ traki nekro dēmoni un tad sprauslo... tad redzēsi kuram te iekšas nāks pa visiem galiem... tieši takā mans baķka saka ka tur jau nekā nav tik skiren un viss... hop hop davai desmi reizes pievelcies, nevari ja... ej uz trenežieriem... nē nu laprāt aizietu pakačāties tik tad jāizvēlas viens, jo tā jau knapi visu varu pavilkt... un takā florbolu rauju jau kādus 8 gadus tad arī palikšu pie tā...
0
to Bekons
bļa tās laimīgās beigas dirsā vari spraust... nekā tur viņās nav... viens rembo nomuši visus un gatavs...
0
Bekons, tu ko - nopietni? Paskaties Carne un I Stand Alone (Seul Contre Tous), imdb linku pats pameklē
0
labsi, šodien būšu labiņš:
CARNE (Flesh) - www.imdb.com/title/tt0218871/...
I STAND ALONE (Carne turpinājums) - www.imdb.com/title/tt0157016/...
iesaku
0
Фашистская свастика на стенах домов, осквернение синагог и еврейских кладбищ, избиение лиц кавказской национальност... панков и рэперов, - в сводках происшествий таких примеров достаточно. Но они неизменно попадают в категорию нераскрываемы... мелких хулиганств.
0
Edenbitch: Ja Tu man uzrādīsi kaut vienu pierādījumu, ka fašistu partija (Fascis) ir izmantojoši svastiku, tad es uzsaukšu Tavu iemīļoto Aldara Zelta tai krutajā skārdenē.

Viss pārējais Tevis pieminētais visbiežāk notiek tai pus Zilupes. Itsevišķi tas attiecas uz kaukāziešu sišanu.
0
Bišķi interesantāks ķinītis tiem krieviem sanācis (torrentos ir): russia88.com/
0
Par to, kā amīši ciena savu vēsturi:

vakar noskatījos Masters of Horror sēriju The Washingtonians. galvenā ideja bija, ka pirmais ASV prezidents Dž. Vašingtons bija asinskārs kanibāls, kuram sevišķi patika mieloties ar nevainīgu meiteņu miesu. viņa sekotāji bija izveidojuši kanibālu organizāciju, kura funkcionēja līdz brīdim, kamēr atnāca FIB vai kas tāds, un visus nošāva :D filmas beigās, uz 1 dolāra banknotes bija nevis vecais kanibāls Vašingtons, bet gan Dž. W. Bušs.
0
infestus, nu nezinu...

tāds Romeo un Džuljeta nazi variantā :))
-1
"tāds Romeo un Džuljeta nazi variantā :))"

LoL
0
Beigas tai "Russia 88" gan iesūkā (nu saprotams, kau kas jau tai filmā bij jābūt pret fašismu, ja reiz autoru mērķis bijis paust šādu nosatāju), tomēr kopumā tā atmosfēra bišķi baudāmāka, nekā tais amerikāņu variantos. Nupat novilku "Oi! Warning" - lūk, tas gan ir kaut kāds vāks, bezmaz vai geju trijstūris divu skinu un panka starpā... Bet rindā vēl kāds desmits filmu pa tēmu, gan jau gadīsies arī kāds graudiņš pelavās :)
0
Filma vispār laba..
Žēl tik, ka džeks nespēja cietumā pakļauties vispārējiem izdzīvošanas likumiem..., par ko arī tika izdrātēts pakaļā. Drāza pietam, savējie džeki.
0
Tā russia 88 baigi labā, tiešām lieliska drāma + un bōnusā vēl raisa riebumu pret tādiem pretekļiem kādi tur attēloti.
0
American History X filma ved uz domu: optimālais variants ikvienam ir izvēlēties mīļoto cilvēku identisku indivīda paša ādas krāsai un ikdienā lietojamai valodai.

Par darba attiecībām ir vienkāršāk - saskaņā ar uzņēmuma vai iestādes īpašnieka ieskatiem tiek komplektēta darbinieku komanda... Kā likums, g.k. pēc etniskā principa.
0
"Par darba attiecībām ir vienkāršāk - saskaņā ar uzņēmuma vai iestādes īpašnieka ieskatiem tiek komplektēta darbinieku komanda... Kā likums, g.k. pēc etniskā principa."

Es domāju, ka ātri vien dabūtu sev uz kakla fucking cilvēktiesību aizstāvjus ar fucking pret-diskriminācijas politikas īstenotājiem. Pamēgini tikai neņemt pidarasu nigeru savā firmā!
0
Neba nu katram Latvijas uzņēmuma īpašniekam tālab būs par pienākumu pieņemt darbā nēģeri, turklāt, homīti :))
+3
Pēc mīnusa varu saprast, ka kāds melnādains homoseksuālists jūtas aizkarts :D
0
Btw, Latvijā jau bija gadījums, kad vienai firmai piesprieda sodu, ka negribēja ņemt darbā čigānieti. Tā ka...
+1
aj tak bļe ko var pērties par šitādām tēmām, tak viens te vēl tikko par krieviem uzrakstīja, ka katrā tautā savi izņēmumi, vai kaut kā tā, visi bija baigi čakli sametuši plusiņus. Tad tik pat labi varētu tā teikt arī par čigāniem... lai vai cik neticami tas nešķistu. :D
0
Tā russia 88 i vārdos neizsakāms mēsls. Sižets kautkāda piektā klase, kur stundā pa ausu galam i dzirdēts, ka fašisms esot "slikts". Izpildījums? Ko viņi gribēja vēl vienu blēras raganu dataisīt? Skaņa tāda, ka neko nevar saprast. Un beigas, protams, kronis visam. Sliktākais, ko no šādas tematikas ir nācies redzēt! :O~

Man jau likās, ka american x ir nu tāds - var redzēt, kas pasūta filmu, taču vismaz inčīgi, bet nu šitais??? Filmas veidotājs pats nav dabūjis bietē, ka tā apvainojies?

Taga šķiet, ka tas american x ir super-duper, būs jānoskatās vēlreiz :)
0
American History X jau ir tāds romantizēts skatījums, bet vismaz Nortons galvenajā lomā ir labs.
0
Tas "Russia 88" man likās bezmaz pēc YouTube u.tml. resursos atrodamo krievu skinu video samontējuma, sk., piemēram, klipus par tipu vārdā Тесак, par "Format 18". Tā vide filmā tomēr attēlota sasodīti reālistiski, lai arī par pārējo BigUggam var būt taisnība.
Nu jā, Fauna minētais "Skinhead Attitude" pāri visam.
0
BigUgga, a tu neesi dzirdējis, ka fašisms ir slikts?
0
^ un ?!
0
Dzirdējis esmu, bet ne pa ausu galam. Un man vēl pašam biki galva uz pleciem ir saglabājusies.
+1
Tasturenko, vai domāji Musolīni izveidoto fašismu vai kādu citu?
0
Nu labi labi, nesāksim te vēsturisko diskusiju. Tev vajadzētu prasīt BigUggam, ko viņš domāja ar vārdu fašisms. Es tikai izlasu viedokli un uztaisu jautājumu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas