metalshow.lv
0
Gribeeju pateikt,ka shiis lapeles veidotaajiem un adminiem (publiski jau nesauksim kuriem,tas jau taa pat ceru visiem skaidri zinaams)ir maigi izsakoties liela miilestiiba uz liikdegunainajiem! Ceru,ka saprataat!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
es tur esmu izbanots. par komentāru, kas varēja arī nebūt mans. cik oriģināli
0
eu, pag, es nesapratu. kas tie par līkdegunainajiem?
0
nu ir taada tautinja! Es ielieku komentu,to izdzeesh aaraa,bet kaut kaadi krievi ar devinstaaviigajiem lamuvaardiem tur njemas netrauceeti!
0
nju shitas arii pretendee uz idzeeshanu
0
vai tad krieviem ir līki deguni?
0
Da nē, tagad baigi modē visur vainot žīdus, tipa tas skaitās true.
0
nee,krieviem nee,bet labaak eebrejiem gan!
0
Zaratustrah,taviem tautiešiem - žīdiem!
0
Stulbeņi un stulbenes, ko jums ebreji dara?
0
gudriniek,ne jau par ebrejiem tieshaa noziimee tas domaats,es saku ka shiem ieprieksh piemineetajiem cilveekiem piemiit ebreju netikumi!
0
it kā jau neko, bet tūlīt darīs - zizii mēs tagad zinām, kā tu izskaties un teikšu tā - 4 bildes vienas vietā, it sevišķi tādai neglītenei kā tu, nevajadzēja likt - padomās vēl kāds, ka ar savu dubultzodu lepojies

shamelessly ad hominem,
nef.
0
ai, nu tur tak vispar nav vērts neko rakstit, tikai pēc tam jalasa, kaut kādi kometi slāvu valodā!! latvieši tur kaut kā retāk manāmi!
0
Es nepazīstu ne 1 ebreju, tāpēc nevaru spriest par viņu netikumiem. Tiešām. No tantiņām trolejbusā info par citiem cilvēkiem neievācu, man patīk patstāvīgi izdarīt spriedumus. Un es arī neticu, ka visi ebreji ir defaultā vienādi, tāpat, kā visi latvieši nav vienādi. Lai gan ir kaut kādas iezīmes, kas ir bieži sastopamas, piemēram, valdības un visa cita lamāšana.
0
je bio rio,ne jau par eebrejiem iet runa,bet par vinju netikumiem,kas citiem tautieshiem piemiit!
0
Опять личные наезды пошли. Ну чтож, посмотрим, посмотрим... а картинка действительно там не очень смотрится. zizii, ты бы лучше поставила туда одну нормальную картинку чем 4 фрагмента. По-моему, смотрелось бы гораздо лучше.

Но раз про фотки начали, то и Zaratustrah тоже там какая то левая фотка - рот раскрыт как не знаю что... Ну понятно, человек поет, даже микрофон есть, но что-то больно смахивает на тему "гомосексуали
0
Zaratustrah
es nebaidos no tādiem ka tu.
un man pietiek drosmes ielikt savu bildi,atšķirībā no tevis.kas ir?kauns par savu izskatu?
0
hellish, не знаю, чем это тебе русский язык навредил, но соглашусь - metalshow.lv весьма плохое место для дискуссии - мне он тоже не понравился.

Полярная противоположн... радикального подхода - не менее идиотский радикальный подход. Потому тебе лично, hellish, и всем остальным посоветую делить эти форумы не на русский и латышский, а скорее на такие, где можно и нельзя нормально общаться.
0
Nekro, vai ši ir labaka?
0
interesanti... citi arī neredz manu bildi, vai kā?
0
Uggas kods gļukains - daudz reiz refresh jāspiež un pat tad nekā (reizēm/vienmēr) :(
0
Вот, zizii, совсем другое дело. Смотрится гораздо лучше.

p.s. А вот у Zaratustrah там с картинкой порядок, не стоит его обвинять насчет липовой фотки - это он и есть.
0
bilde gan gadus 7 veca, tagad esmu viens skūts orks, ņemiet vērā, stājoties rindā salamandrā
0
man krievi vienīgi riebjas tajos moemntos, kad viņi dzīvojot Latvijā nreāli nodirš pašu latviešus, mēdz būt arī normāli krievi, bet tie tomēr vēl ir pamatīgi jāmameklē!! metalshowā es vēl nevienu komentu (kuru būtu rakstījis krievs)neesmu redzējusi bez lamuvārdiem vai otra nodiršanas!!! šeit, protams, arī ir nodiršanas ģēniji, bet tie tomēr vēl neskopojas ar latviešu valodu!!
0
paldies, Nekro:)

nu ja 7 gadus veca bilde...es ar varu ielikt vecu bildi un skuu tu pateiksi,ka ta esmu es.
un kā man neveicas,ka rīt neredzēšu tevi...es tagad gulēt nevarēšu.
0
gribi jaunas bildes? caur 360.yahoo.com/nefolk var atrast cik uziet
0
domaa kaadam iipashi interesee??;D
0
Hekpo, ja smotrju, ty uzhe nachal putatj ponjatija - rot tam razkrit na "A", ne na "E" (ili huzhe - na "I"), kak bylo by v sluchae skritogo gomoseksualizma
0
Zaratustrah,palasi šito.un pamēģini saprast kāpēc ir nacionālisti.un ta brīnās ka ir rasisms un antisemītisms
www.latvietis.com/index.cgi?action=7&...
0
Aj, zizii, es tevi laikam sāku saprast - manu uzmanību jau esi piesaistījusi un kopā ar vēl dažiem labiem mellajā sarakstā ierakstīta. Naids rada naidu un tavs pašmērķīgais spams panāks tikai un vienīgi pretēju efektu. THURISAZ!

Vai tev būs mācīt mācīto? Es taču redzu, ka tas "latvietis.com" :)) ir kārtējā kašķa saite līdzās tādiem nacionālās idejas izdzimumiem kā latvians.lv, nss.lv un tamlīdzīgām tenku vācelēm, kas publicē gandrīz vai vienīgi tendenciozus melus un izkropļotu patiesību. Ļauj man tev pastāstīt par KSENOFOBIJU - ir tāda psihoze - bailes no svešajiem un visa nepazīstamā - tā arī pie jums, stūlbajiem nacionālistiem, plaukst un zeļ kā nātres diļļu dobē!

Man personīgi arī ir nepieņemama Islāmā pastāvošā sieviešu diskriminācija, bet tas nenozīmē, ka aizgājis uz kaut kādu še pa roku galam iemestu linku, kur no atsevišķiem faktiem ar visnotaļ kļūdainās indukcijas metodes un uzkrītoši aplamas žurnālistiskās demagoģijas palīdzību tiek doti bezkaunīgi mājieni ar mērķi kurināt naida uguni vienlīdzīgo starpā (tie padsmit musulmaņu izvarotāju kaut kur pa visu Eiro nav pat viena desmitā daļa no procenta - VIŅU TĀPAT IR SIMTREIZ MAZĀK PAR VIETĒJIEM - BALTAJIEM IZVAROTĀJIEM!! Visas tamlīdzīgās sēnalas ir izpelnījušās mūsu nosodījumu vai vismaz ķieģeli mašīnas stiklā.

IZVAROŠANA? Ļaujiet man jums pateikt, neredzīgie! Tam nav nekāda sakara ar tautību! Tā ir tik pat karmas, cik nejaušības lieta. Es to nevaru pierādīt, bet jūs nevarat pierādīt pretējo. 616
0
/un viņš ar smagu nopūtu paskatījās uz asinslauku kurš palika pāri pēc cīņas un secināja, ka te ir vairāk sakarīgu ļaužu nekā sākumā likās :D :D
0
zizii

ej pie Gardas sauliit. Vinjam jau ir barisnh ar nekroaprobezhotaam infantiilaam meichaam un tur tu atradiisi daudz domubiedru
0
/profile/user/deniss/

Rekur viens no viņiem skanē :))
0
p.s. šits par tēmu (metalshow.lv)
0
mēs te ar Irēnu par tevi,Zaratustrah,un rootu ierēcam.pasaki to visu IRL un tad paskatīsimies...
0
Es jau pateiktu, bet vai jūs to izturēsiet? Kur jūs var satikt? Lai gan labāk - kad, kurā laikā jūs varat pienākt zem Jūrmalas šosejas tilta pār Mārupīti? Es esmu turpat, uzrakstiet cikos būsiet
0
1:11 I Win
0
Tas ir piecas minūtes no mistiskā kluba Žako, kurā es nēesu ne reizi bijis, bet, cik sapratu, metālistiem būtu jāzin :6
0
tā kā es, it kā, neesmu pieskaitām pie metālistiem,es nezinu kur tāds gadjušņiks atrodas.varbūt tomer kkur centrā,nevis pienākt zem tilta...lol
iemācies rakstīt un pareizi formulēt teikumus!
0
Centrā? Tu domā Āgenskalnu?!? Varu pienākt arī tur. Man Pārdaugava ir neatkarīga province, uz "centru" braucu tikai akdēmiskajās darīšanās. Nu, un tagad vari laist pār lūpu... Un beidz novirzīties no tēmas - Purvciema orku klana invāzijas metalshow.lv
0
tu jau novirzijies,ne es.es tikai atbildu uz taviem nejēdzīgajiem tekstiem.

tavai zināšanai,Āgenskalns NAV Rīgas centrs.kas ir,uz centru bail braukt?
un "akadēmiskas vajadzības"!!! tev tādas arī mēdz būt? LOL LOL LOL
0
Šito diskusiju tomēr neizdzēsa?
0
Nu par tiem līkajiem deguniem. Man deguns ir biški šķībs. Bet ne tāpēc, ka es būtu pa jebalu atrāvies, jo man tāds jau no dzimšanas. Bet es nēsmu krievs.
0
Āgenskalns ir mans subjektīvais Pārdaugavas centrs, tur ir mana pasta nodaļa un tuvākais tirgus. Kas vēl nav skaidrs? Izlasi, ko otrs raksta, pirms bezjēgā apčurāt, Slip!

Starp citu - cieniet kokus - čurājot, pagriežiet tiem muguru! (Uz sētām un māju sienām tas neattiecas)
0
EU BLJE! purciemz nahuj rulle! ez tavu pumpaino pakalju aizpzpaardiizhu no pljavaz lidz rokabilli uzdirz tikai purciemam veelreiz nahuj, piztaiz paakji! PUR4IK RULEZ!
0
Purvciems atbilst savam nosaukumam. Stagnējat jūs visi tur vienā milzīgā konzerbundžā, bet pārāk daudz nebēdājiet - jūs jau neesat vainīgi pie saviem senčiem, kas tai purvā iesakņojās kaut kad tāli blāvajā pagātnē. Galvenais, čurājiet uz māju sienām, nevis kokiem. Respekt dabai, lūdzu
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas