Death metal is dead
-1
Klausos to Anpher, un nevaru nenokomontēt, bla...
Kā jums vispār vēl spējat tā fanot par desu? Nav biki neērti?? Tur tak viss jau pirms 10 gadiem tika pateikts. Oriģinalitāte desā ir iespējama tikai ļoti šaurā izpratnē - apmēram - skat, re, cik es oriģināli uz sniega pačurāju vai, re, cik man oriģināls kokteilis - (ievieto jebkuru alkoholu šeit) ar (ievieto jebkuru citu alkoholu šeit). Nu, es jau redzu, ka jūsu ir traki daudz, to desas fanu - jums tur ir savi krutuma kritēriji, cik ātri tur buņģieris smacē, kā ritma ģitārists glušī, cik tehniski soliņi, bla, bet jūs izkāpiet no tiem stereotipiem vienreiz (kā Kurts dziedāja - TAKE A STEP OUTSIDE THE PLANET, TURN AROUND, TAKE A LOOK AT WHAT YOU ARE) - tas ir tā kā lepoties ar darbu konservu fabrikā! Desa ir nedzīva, tā ir pusfabrikāts, jūs tikai to vien darāt kā cenšaties sasniegt kaut kādu tur savu bērnības elku augstumus. Nav jau tā, ka tikai desa no tā cieš. Bet tieši desa ir tā no metāliem, kuru kādam vecam vai pilnīgi svešam cilvēkam (kādam šrilankietim) uzliekot, liksies, ka to visu spēlē viena un tā pati grupa.

ANPHER? Phe, tiešām, ar ko tad tiešām viņi mazāk slikti par Flaying? Smukāk/precīzāk klonē savus elkus? Man tur patika tikai dziesmas Icorruptible Judge pirmais rifs - ikkurāt kā no Slayer 1984. gada plates, tikai īsāks, lai nepamana, ka.... kaka. Tas zviedriskums, kas no tā visa smako, vispār ir neciešams. Kā man riebjās zviedru desa! Un šitie - ūūūūū - jāāāāāā - bla, kam tu to saki, vokālist?? Pats sev??

Un visbeidzot: Es nesaku, ka fanot par desu ir slikti* - es saku, ka tas ir nožēlojami.

161

* viss no kā jūs, mūziķi, vai fani pavelkaties - kaut kādā ziņā ir arī labi, bet tas nemaina lietas būtību. Un būtība ir tāda - jūsu desa ir sapelējusi, tādu var tikai sunim atdod
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
p.s. Latvijas kontekstā zinu tikai vienu labu death metal ierakstu - Dzelzs Vilka "Mirušo kaiju" kaseti. Tā vismaz nebija līdzīga nekam. Viss pārējais - nožēlojami pusfabrikātu atgremojumi.

p.p.s tas ko es rakstu par desu, neattiecas uz graindu, sorry, ja kāds tā padomāja.
0
ko konkrēti atgremo Mephisto Lettonica? Lūdzu, nosauc grupas, ierakstus, rifus.
0
Ui, vot shite gan vareetu sekot pamatiigs saraxts, taa jau vispaar ir mozaiika no kopeetiem fragmentiem...prasmiigi salikta, tas gan.
0
Neesmu klausījies to Mephisto (kur lai man tāda iespēja būtu?) un vispār SNCTMNY ir brīnišķīgi cilvēki, viņiem īpaši negribētos te braukt virsū. You got me, WrongTale, lai gan - vai tad tu pats neredzi, ka visi, kas lieto ģitāras pedāli un mediātoru tieši tāpat kā miljons cilvēku pirms viņiem - ir nekas vairāk kā kloni, kas atbalsta korporatīvo pasaules struktūru. Jums visiem vajadzētu skābi iebarot, varbūt kaut kas jauns atvērtos
0
Uh, jūtu, ka izgāzos... tie taču Neglītie, ja? Tie mefisto - nu viņi vnk ir krāsainā kopija - oriģinalitātes ilūzija - paciņu griež, tātad - dvēselē sako
0
Un tad staavi un briinies, tipa viss ok, kvalitatiivi izpildiits, tad kaapeec nepanjem?
0
Hmm, un risinājums?... Varbūt atbilde jāmeklē Urskumug forumā?
0
Risinājums atrodams www.xandria.de/english/index.html... - ej uz multimedia, kačā klipiņus, tad klausies saraukti pieri un domā, nafig, nafig, es to visu, bla, sasodītais nefolks, tok būs jāuzšauj nākamreiz, ja vien zinātu, ka tas pidriķis izskatās :(
0
Es zinu kā Tu izskaties. Bet neko šaut netaisos.
0
funerallady: "taa jau vispaar ir mozaiika no kopeetiem fragmentiem"

mmm... es gaidu piemērus ar albumiem, kur absolūti (vai ļoti maz) nekas nav kopēts/klonēts/norakstī... no cita. Pašmāju, vēlams, bet drīkst arī ārzemju.

"Un tad staavi un briinies, tipa viss ok, kvalitatiivi izpildiits, tad kaapeec nepanjem?"

Nu... a kas tur tāds? Es šobrīd nerunāju, kas kuru paņem vai nepaņem priekšā, bet gan - par skaļo apgalvojumu, ka "Mirušās kaijas" ir vienīgais oriģinālais death metal darbs Latvijā un visi pārējie ir mēsli.
(kas ir interesanti - es vispār death klausos stipri maz :)

tas, ko nefolks tur ļerkst, es vispār neņemu galvā. Teikums - "visi, kas lieto ģitāras pedāli un mediātoru tieši tāpat kā miljons cilvēku pirms viņiem - ir nekas vairāk kā kloni, kas atbalsta korporatīvo pasaules struktūru" - jau vien ir ko vērts. Protams, ja vien nav lietots ironiskā nozīmē, kā tas visticamāk ir. Jo principā cilvēks, kuram ir smadzenes (un nefolks tāds ir, atšķirībā no dažiem) diez vai tā spēs teikt nopietni.
Būšu drusk bēdīgs, ja kļūdīšos.
0
a man ljoti patiik zviedru desa. un desinjai vispaar nav ne vainas:) ja desinju daudz klausaas, var diezgan viegli paziit, kursh no kaa panjeemis. Pashmaaju? uznemshos drosmi teikt, ka te vispaar nav nekaa originaala. Originaali dazreiz ir tie, no kuriem kopee paareejie. Tas taa, peec definiicijas.
0
Es vēlos tikai pateikt, ka tas metāls ir miris, tā kā tam būtu jābūt! Viss, kas tur bija svaigs jau ar Napalmiem, Kanibāļiem, Entumbediem, ta kaut vai tiem pašiem Gōrfest līdz 1995 max tika izbīdits. Pēc tam nāca stūlbie zviedri un visu sapisa. Tur tak nekā ekstrēma nav. Šas, jāsauc palīgā nekrodēmōni - GATES OF ISHTAR!!! Neglītie vispār ir tehno desa, tas tomēr ir kaut cik ne cik advancēti, manas rīta pārdomas vairāk no tā Anpher izrietēja
0
+ vēl gribēju pateikt, ka spēlēt mirušu mūziku ir tāpat kā mīlēties ar plastmasas lelli - nekad neesmu to mēģinājis, bet tā varētu būt
0
pareizi, labāk paliec pie x dziļuma ietilpības izpētes skatoties uz sasvīdušām cūkām kūtī.
0
Aizbazz savu smirdiigo muti Zaratusthra.Ja tev liekas, ka death metaals ir miris, tad lai taa butu for you.Ta pat tu mani neparliecinaasi ne par ko.Zini, tu arii kopee no manis-elposhanu..Izdomaa ko savu ,piemeeram, neelpot.
C ya
Death metal is alive and kicking:-)
0
līķi neelpo, tādējādi es to no tevis nevarētu būt noskatījies :(
0
corpse varētu būt bēdīgi slavenā sememas admina korps jaunākais brālis?

re kur: www.semema.org/img/girts_korps.jpg...
0
И даже не похож... Корп, тот хотя бы умным был, а "corpse" совсем чудовищная дешевка.

p.s. Соглашюсь с Заратустрой, что death metal is dead.
0
I would agree with Zaratustrah that mostly death metal bands are very conservative. It's very hard to find a really great band, that wouldn't sound like the thousands you have heard before...

But, is this not the same with ALL metal scene?

In my opinion, black metal is even more conservative. Yes, some of them added synths, female vocals, orchestras. But, what's next? What they gonna do in the future to maintain "fresh" and still "true and evil"? Add rapping? :)

We have to realize, that the whole metal scene is stagnating. Sad but true.
0
The future belongs to industrial metal. Forget the guitars - there's plenty of sampling materiae in the cds you own. We use this method for our new project Hemperror
+1
Varētu domāt, ka industrija ir ahūna oriģināla caurcaurēm tikai ar to, ka sampli diviem māksliniekiem vairākumā gadījumu neatkārtojās un līdz ar to ir baigi ūnikāli. Phe! Es to visu jau kautkur esmu dzirdējis. Un tieši tādā pašā "es esmu pakāpienu augstāk" manierē. Tas tikai sāk izraisīt nepatiku pret tiem industriālajiem snobiem. Pārākie mākslinieki un dzīvesziņas nesēji atradušies. Vīzdeguņi, nekas vairāk. Bla! Tādas pašas lelles kā visi citi, tikai ar baisāko pārākuma vīziju. Izgriež uz galvas kvadrātu un ir pārāks!!! Sēdi savās noskaņās un i miers. Bet nē, ies citiem prātu pist. Kādam mazam bērnam varbūt arī izčakarēs to smadzeni, bet pārējiem tikai nepatiku uzdzīs, un trauslākām būtnēm, kā man, biš nervus pakutinās. Un?

Tikko iemanīju baigi smukiņo ambientu - Dysfucktion. Tiešām, apbrīnojami smukks... Man neinteresē ambients, es neredzu viņam jēgu. Bet šitam jau redzu gan. Aizskāra stīdziņu.
0
Kas tad nu? Rūgta tā patiesība, kas acīs kož? Ne jau visi viņi tādi spamotāji un snobi un kas tur vēl - mākslinieki-phe, vnk es, nekro un zch šobrīd pildam Šturma rupōra funckijas. Ne jau tāpēc, ka Šturms vai Knābis lūdza. Vienkārši pavelk. Tici man - lielākajai daļai industriāļu ir pajāt uz metālistiem. Mēs arī to tagad daram. Pajājam :[
0
pz, balodi , tu tak industriju neklasuies, ko tu te klasifice a? nu bet kadēļ tu nevari aizjāt a? klonu karalis jau tevi sauc, tūlit aizvērsies naksnīgais portāls. ai man poh. eu corps, mute nesvīts ?
0
Dellamorte, it is true. But even more curious is the fact that local "metalheads" from this forum completely ignore and/or deny almost all possible brand new ideas, fresh air so to say.

Here are only some of them:
/forum/49077/
/forum/48934/
/forum/49024/

No interest (at least no more interest than about activities of actor Jim Carrey in connection with Cannibal Corpse). But of course, I acknowledge that it is hard for forum moderator to simulate so many klones to make it appear a lively place of open communication. Seems that he (or his team) just does not have enough time for keeping hand on pulse (i.e. making his own research on so diverse variety of topics).

// divers.[e-]ant - www.ant-zen.com/
0
Piekrītu Balodim par Dzelzs Vilka "Mirušajām Kaijām", lai gan, toreiz bija arī citas lieliskas grupas - Dies Irae, manuprāt, bija vienkārši lieliski, spriežot pēc ieraxtiem, Heaven Grey ar spelēja pamatīgi nikni, Butchers, Huskvarn, Hell Patrol u.c... Man joprojām ļoti patīk "With Silent Hate" izlase, priex un joprojām interesanti klausīties, ko gan es nevaru teikt, piem., par pēdējām 4 Melnajām Piektdienām... Par ārvalstīm un Death metal... Nu nezinu, es neuzskatu, ka Death būtu miris... bet... es teikšu godīgi, nevaru pat nosaukt nevienu no tiešām jaunām grupām, kas būtu ļoti klausāma... tā salīdzinoši... Bet paskatīsimies apmēram 1994 - 1998 gadu, pilns ar lieliskiem ieraxtiem, sākot ar Malevolent Creation (The Will To Kill, Eternal - ļoooti patīkami klausīties) Death, CC albumi šajā laikā bija labākie, kas viņiem ir u.c. - nav tachu jāraxta nosaukumi, paši jau zinat! Un joprojām "vecās" grupas smagi iekabina jaunajiem, pat ne tik ļoti instrumentu pārvaldīšanas ziņā, cik tīri idejiski, kas, šķiet, arī ir šinī tēmā iztirzātā problēma... Tie paši Morbid Angel, laikam ejot ir un paliek interesanti un ir tiešām interesanti gaidīt viņu jaunos CD, ko gan es nevarētui teikt par CC... Six Feet Under tajā ziņā sit šos pušu, bet tas jau ir gaumes jautājums. Lūk arī Gorefest iepriecina ar lielisku CD pēc tik ilga laika. Bet nu labi...Bet no jaunajām? Ir kas iev ērības cienīgs?
Par zviedru death - No smagajiem mana favorītmūzika - In Flames, Soilwork u.c. - lieliskas grupas, bieži klausos un aizvien ir interesanti... Tā kā... miris jau patiesībā ir Nu-metal, viss pārējais mūzikas industrijā turpina dzīvot, tikai, protams, aktualitātes mainās un ir kāpumi ir kritumi katram stilam, arī industrial mūzikā, bet ir pamati, uz kā tam visam turēties un attīstīties.... Un ko vispār nozīmē te bieži izskanējušais -"nav jaunu ideju"?? Nu bet ja kādam nepatīk kāds CD, viņš to var nepirkt, tā vietā nopirkt ko citu... Un par tām jaunajām - sorry, man tas nav vajadzīgs... NIN izdeva "With Teeth" un vai tur ir kas jauns? Nep, bet interesants gan... Bet ir arī tā, ka ir vajadzīgs grupām ar ko atšķirties, kas SAVS, bet lielākoties man ar šo problēmu nav, spēju to saklausīt - nopērku CD, nav - nepērku... Un chau, bez sacepiena... Un J.Balodi - nedomāju, ka tu vari tā objektīvi spriest par mūziku, kurā "NEDZīVO" - nu es netaļautos iet un tagad vērtēt EBM, kaut arī reizēm paklausos kaut ko no šīs mūzikas...(!!)
0
Zaratustra, tava cilvēciskā klātbūtne šajā forumā man gan lielā mērā imponē; tomēr tava muzikālā erudīcija nu gan, jāatzīst, nekam neder (es nerunāju par kvantitatīvo pieredzi). Tu nolāpītais dekatents!
Kādā veidā gan apziņu spēj paplašināt tavi nosie-Antireality un līdzīgie čubriki, kas uz to pretendē, bet nodarbojas ar tīro onānismu, kas ārpus formas robežām tikpat kā nesniedzas?
Vari mežģīt sev ekstremitātes, cik lien, mūsu mīļo grafomān, taču tev neizdosies apgāzt to īstenību, ka saturs slēpjas niansēs.
"One million hearts beating under my skin" - tavi apbrīnotie Samael? Par šādām lietām nemēdz runāt tik skaļos vārdos. Varētu domāt, tu to Kurtu un tamlīdzīgos nebūtu pazinis.
(Tā tevis minētā dziesma gan bij kavers; šķiet, The Vaselines - kas atkal ir arguments)
Ir liela atšķirība, vai kāds spēlē death tikai tādēļ, ka grib būt tikpat kruts uz skatuves, kā viņa elki, vai arī mēģina izlikt sevi uz noteiktas muzikālas platformas pamata.
Visam ir savs sākums, attīstība un beigas. Desas saknes var itin viegli saskatīt trešā, tam savukārt iekš heavy, tālāk pēc vēlēšanās izejot uz hārdroku, un no tā līdz pat blūzam, no kā arī ir radies viss šis džezs; jebšu, ja jums labāk patīk, - rokenrols.
Vai tev būs noliegt visu to garīgo satvaru, ko sev līdzi iznesuši šie cilvēki šajā muzikālajā attīstībā?
Man šķiet, noliekot blakus kaut vai tos pašus Hate tiem pašiem Antireality,pēdējie patiesi izskatās diezghan atbaidoši. Lai gan desinieki vicina pinkas, lieto visai šabloniskus tekstus par Seitanu un visādi citādi blamierējas, tomēr, manuprāt, tas viss, ar tām sīkajām niansēm, kas tur ira no jauna, tomēr spēj daudz lielākā mērā palašināt jau tavā paurī atrodamā robežas, nekā noise dekadentiskā "tiekšanās pretī pirmatnējam haosam". Ja neesi galīgi izpīpējis caurumus smadzenēs, un sadomājies, ka organiskajai vajadzībai tos aizpildīt varēsi izmantot šo nezin ko.
Ta nu, ja ikdienas šaurajā garīgajā telpā man rodas slāpes pēc plašuma, es labāk eju paklausos Ērika Kleptona pēdējo albumu - zinot, ka tai "salonu blūzā" tomēr, iespējams, uzdosies uztaustīt to dvēseles stīdziņu - kuru velti meklēt bļaurīgo, taču "pasaules korporatīvajai struktūrai nepakļauto" dekadentu pretenciozitātēs.
Ek, ko nu... Ja vārdu ir daudz, tie zaudē jēgu... Arī taisnība. "Hey hey, my my - rocķ and roll can never die" - Nīls Jangs, tu teļapakausi.
0
NILE.

Šitie vēl varētu būt no mūsdienām kaut kas svaigs. Dzirdējis neesmu, bet spriežu pēc labajām atsauksmēm un Kārļa Sandersa soloalbūma [Ēdenbīsts te sen atpakaļ slavināja]. Nu, kam ir viss NILE disko? Atsūtiet! skype:nefolk
0
Neņemšos gan teikt, ka tieši Nile būtu mūsdienās kaut kas svaigs. Svaigs tas bija pirms gadiem pieciem, līdz ar to ātri izkaroja savu pozīciju, un turpina tādā pašā garā smacēt. Loģiski, ka saradās arī sekotāji - tie paši Behemoth, piemēram, pēdējos 2 albumos, jo īpaši Demigod, spēlē dikti līdzīgi. Ir jau, ir viena otra grupele, kas tomēr pamanās atklāt kādu vēl neizgaismotu stūrīti desas pagrabā. Jau arī šai forumā pieminētie Lykathea Aflame arī ir saucami par ļoti oriģināliem desas kontekstā, bet viņu vienīgais albums bija jau pasen - 2000. gadā. Pēdējā laikā uzdūros Crimson Massacre, kas paceļ šizofrēniski haotisko desu jaunā līmenī.
0
O jā. Behemoth - respekt.
Es jau par to, kas pēc 1995. (nosacīti, pēdējo 10 gadu laikā) radies. 5 gadi - tas vēl nav tik traki. Es par laiku, kad bezcerīgi atmira trulais bleķis, no viņa pelniem propellerus izpleta industriālais un ar jaunu dvašu atgriezās geviks/poveris, kura ietvaros tomēr ir n-tās reizes vairāk variācijas iespēju. Kas tajā laikā notika desā, bez tā, ka daži rupuči atkal izlīda no savām bruņām un pāris veco lauru slotu pirtstūres uzrīkoja?
0
Tak kaut vai tas pats Fleshless. It kā tur nekā tāda baigi jauna nav, bet skan oriģināli un svaigi. Kad izdzirdi, ne ar ko citu nesajauksi.
0
liekas,ka neviens nav dzirdējis jauno Krisiun. makten labs!
0
kausies Melodic Death Metal!!!! urk urk...
0
īsi:piekrītu Zaratustrah. miris ir un paliek miris.

bet kapēc cilvēki (atdarinātāji, "mūziķi" :) ) nevar spēlēt un paši priecāties par to. katr sspēlē to , kas patīk.
0
tikpat labi mēs tagat visu varam norakstīt...
Black Metal is Dead
Doom Metal is Dead
Gothic Metal is Dead
Heavy Metal is Dead
Speed Metal is Dead
Trash Metal is Dead
Grindcore is Dead
un galu galā arī Nu Metal...
un ko tu panāksi.. domā vairs neviens neklausīsies... nu davai visi pārorientējas uz EMO...
0
Kā tad, ka varam, tikai Zipak - nevajag klonēt, pamatot vajag!

Protams, lai tak katrs spēlē to, kas viņam tīk. Patīk močīt koverus - močī, patīk klausīties - klausies. Ko tad tas "miris" nozīmē? Dead ir tikpat Undead, cik Nekro.

Mums jau patika kā Urskumug vecais sintezātorists pēc aiziešanas savā draugiem.lv profilā ierakstīja URSKUMUG IS DEAD!!! Baigi labais reklāmas sauklis iznāk. The March of the Dead - vienīgais labais :W: gabals no Bone Peeler, un arī tikai F/A/V versijā, kas nepiekrīt?
0
nevienmēr visam vajag pamatojumu... vienkārši tā tas ir un viss... ja nedlec ei kārties....
0
Visos metāla stilos ir vērojama spēcīa stagnācija, ka jau pareizi tika piezīmēts. Nezinu gan, vai hevistiem ir lielākas variācijas iespējas kā dezņikiem vai jebkuriem citiem, man domāt, ka tās ir aptuveni vienādas visiem. Cita lieta ir - vai rezultāts iekļaujas konkrētā stila rāmjos? Ir gana daudz piemēru, kas šādā veidā stilu robežas ir noārdījuši, kas nu veiksmīgi, kas mazāk, bet tas galu galā ir tikai loģiski.
0
nu jaa radiovilnjoz dominee mazliet citz ztilz...
0
Stonerosis, tev laiks ārstēties. Neiespringsti, ka nekļūsti par daunīti, mudak!
0
Stonerosi, stūlbā vista, pārlasi manus un zchizoid tekstus un saproti tak, ka mēs neesam viena persona. Es pat nefanoju par Antireality - manuprāt diezgan monotoni tie ieraksti - vot, dzīvajā, pavisam cita lieta, starp citu, Antireality ir bijuši reizes divas vairāk koncertu nekā Eternal Snowfall un uz ausīm tas atstāj daudz paliekošāku iespaidu nekā pēdējo locīšanās - par to es varat nešaubīties, lai gan, kam tas rūp... tas tā, starp mums n3krokreatīf personālu runājot
0
p.s. ANTIREALITY ir tomēr labs piemērs, kur var nokļūt cilvēks, kuram pēc diezgan pamatīgas death/grind pagātnes (grupas DENERVATION, NEKROZE un kas tur vēl - KARBUNKULS, laikam (nezinu) + kulta leibla MANIACAL BRUTALITY Productions, plus vēl tur kaut kādu Mītletteru viņš izdeva), normāli atverās ausis un pāriet jebkura vēlēšanās, lietot alkoholu un ēst gaļu, piemēram. Es runāju par to pašu Gintu, ex-Kanibālu. Viņš man starp citu stāstīja, ka gaļu atsākšot ēst tajā dienā, kad tiks legalizēts kanibālisms, citādi neesot godīgi :D
0
Vēl jau bij kulta projekts Organ Grinder :)
0
Ak tad Death metal esot miris ja? Ej tak Tu...
Nu labi, atdzīšos - klausoties vecos Morbidu CC un gandrīz jebko no Deicide man rodas tāds iespaids ka sāk tā kā viens un tas pats iet uz riņķi. Bet pateikt ka tagad nav nekā jauna orģināla un interesanta ir totāla aprobežotība. Nu piem kas man liekas tāds klausāmāks no jaunajiem deseriem.
Nu ne cik jauns albums bet maķenīt atšķiras no visa cita - bloodbath - nightmares made flesh
Tad interesans skanējums man šķiet ir Fleshcrawl - Made of flesh
Ta vēl - Pungent stench - gan Ampeuty gan Servants of sin liekas neatgremo neko.
Ta vēl - ļoti klasisks manuprāt death - omitory - Primal Massacre albums. Man patīk oj kā.
Bet tas jau Tev ak dižais Nīčes sekotāj liksies sen visur dzirdēts troksnis laikam. Bet pohuj mani tas nerausta, jo es paklausos Hypocrisy un Arch Enemy jaunos albumus un priecājos par melodic death attīstību nevis jūsu visu izdaudzināto atgremojumstagnāciju.
O atcerējos mani pēdējā laika favorīti - Necrophagia - Harvest Ritual Vol. I
Nu labi, aizraujoši, brutāli riffi kas nu toč man liek palikt desēdim nevis industrijas apsēstam visgudrim kas jau nu vislabāk zin ka katrs mūzikas žanrs kur no pirmā auss uzmetiena viss liekas līdzīgs. Ja gribi izcelties ar savu nespēju atšķirt gabalus vienā mūzikas stilā tad pamēģini atšķirt vienu no otras Baha prelūdijas un fūgas no labi temperētā klavesīna. Tev pēc pirmājām piecām minūtēm liksies ka viss ir dzirdēts, bet patiesībā Tu prosta nebūsi iebraucis. Tā ka es laimīgs turpināšu gaidīt CC nākošo albumu.
PS.
Death metal rulllzzz forever dead!
0
oj Vomitory protams
0
OJ atkal atradu kļūdu
Tip nepabeigts teikums
"aizraujoši, brutāli riffi kas nu toč man liek palikt desēdim nevis industrijas apsēstam visgudrim, kas jau nu vislabāk zin, ka katrs mūzikas žanrs, kur no pirmā auss uzmetiena viss liekas līdzīgs ir beigts un pa galam"
Aj miegs nāk grūti parakstīt :P
0
Jelgab, 12. janvārī, plkst. 15:51 [Profils] [Link]
Eu, dārgais DiMeBeRg, lūdzu, stāsti vēl! Kā tie izskatījās? Ko tie darīja? Tie sniedza kādu informāciju? Kādi bija parādīšanās apstākļi? Cik Tu toreiz biji vecs? Uttttt.
Varam meilā pļurkstēt.


omfg :
0
Juus neredzat kas notiek. Death metal tomeeer nav miris, bet thrash metal un heavy metal gan!!Nosauciet kaadu svaigu labu thrash blici!!Nav, jo ta muuzika bija istiem metala cieniitajiem 80, 90 gadi.
Kas mums tagad ir tikai leeti ieraxti kuros bungas izklausas peec machine gun.Viss ir tik fucin artificial.
0
Katram savs līķits....
0
Ir jau ir, labas jaunas grupas gan thrash, gan heavy lauciņā, tikai tiesa tas, ka tās atgremo veco, tas gan ir nenoliedzami.

Bet, kas attiecas un Anpher, es gan teiktu, ka tur amerikānisms, nevis zviedrisms spiežas ārā pa visām vīlēm.
0
Nu ja, bet kas ta man viss jādara - korps, davai, vienu fikso kreatīvu no tevis šovakar, nosaukumu pateikšu priekšā "Thrash metal is trash", nu kamon
0
Спрошу еще раз - а корп тут причем? Он человек умный, разве не видно?

www.semema.org/girts_korps_cv.php...

А местный corpse и вовсе тупой до безобразия. Ну где такие моральные подонки только берутся?

b-rain stvrm/a21
0
Corpse, tu domā, ka tavi kreatīvi kādu aizrauj? Stāv tāds pastulbs un muti ieplētis un brīnās par to, ka ir arī kaut kas "nodrāzti mākslīgs". Ej tak nodrāz un samākslo ko tu gribi, nav jau stulbam jābūt!
0
Tāpat vien, kasīšanās pēc:

"Tad interesans skanējums man šķiet ir Fleshcrawl - Made of flesh"

Interesants - varbūt. Oriģināls gan noteikti ne, ļoti tipisks Stokholmas desas skanējums, tas nekas, ka vācieši.

"Bet pohuj mani tas nerausta, jo es paklausos Hypocrisy un Arch Enemy jaunos albumus un priecājos par melodic death attīstību nevis jūsu visu izdaudzināto atgremojumstagnāciju."

Hypocrisy - ok, lai būtu. Bet Arch Enemy? Kurā caurumā tad tur ir attīstība? Stāvēšana uz vietas, kas faktiski nozīmē regresu, izņemot Amott bračku ģitārspēli, ko, kā vienmēr ir patīkami klausīties. Bet nu galvenais jau, ka pašam patīk un pohujs, ko citi saka.
0
''Bet nu galvenais jau, ka pašam patīk un pohujs, ko citi saka.'' ..starpcitu vispareizākais, ko var pateikt, lai neteiktu vairāk
0
manam hereetiskajam veg,etaarismam un nealkoholismam nav nekaada sakara ar metaalu vai grind.es vel krietnus paaris gadus peectam intensiivi uzn,eemu grind savaa ausii.tagad gan vairs ne, tomeer dazhreiz paklausu kaadu brutal truth no peedeejiem un exit13.ir paliekoshas veertiibas:)
.un maniacal brutality apnika ,jo mainijaas mana personiskaa gaume,pamazaam un netlaidiigi,un nemaz nemeeg,ina paartraukt mainiities.
denervation un contagion nebija nakotnes,jo paaraak dazhaadi uzskati par to kaa ir labi,hehe.un ieraxtu tak nebija,taatad grupa neko veesturei neatstaaja,taatad gandriiz neexisteeja . aa veel bija noisecore projekti gastricfester un totalitarian warfare .tiem ir ieraxti, bet pilniigs aizgalds ,jautri bija... bet galvenais,ka cilveeki labi:D . veel bija organ grinder,tas bija progresiivi tam laikam,lofi digital unmetal:) ,hehehe:D . vairaak gan nekur neesmu piedalijies ko tur zarakura runaaja. gribeetu jau es buut piedalijies kaadaa lauku kapellaa:) . naaves zin,g,es vai meera dziesmas . tipa medieval death shlager :DDD .varbuut sho ideju kaads vitaalaaks lv death vai grind grupeejums vareetu iedziivinaat . re kaa blek,eriem skyforger raxta folk albuumus ausu atpuutinaashanai no ikdienas muuzikas. tematiski un konceptuaali tas pats vien ir ,tikai pavadijums cits.un tautai tachu patiik!
bet tirgus par to, ka manupraat muuzika var mirt tikai subjektiivi,tas ir klausiitaajaa vai izpildiitaajaa. kad kl,uust neinteresanti klausiities vai speeleet,jo ir izsmelts stila potenciaals un saakas atrazhoshana dazhaadaas kombinaacijaas atkaartojot aptuvenos stila pamatrifus.
0
a Tev kads prasija?
0
vai tev kaads l,aava man dot/nedot vaardu ? righteous clo(w)ne
0
To Некро :
Choke on you bile..fucin bastard!!
You are not capable of anything else but proving your mediocre thinking. And screw you with your russian Scheisse!!
The only one who is imbecile here-is the one who started this topic.
0
Nu jā par Arch Enemy es biju domājis galvenokārt tās ģitāras spēles iemaņas kas jaunajā albumā man vairāk imponē nekā iepriekšējos, bet nu labi neesu tik daudz klausījies Arčus lai te varētu baigi kasīties.
Es vienu traki labu grupu atcerējos - Anal Stench. Tur tik tiešām katra dziesma ir pati par sevi pilnīga un man liekas ka arī diezgan orģināla, kaut arī līdzīgi rifi jau šur tur manīti, taču to tur ir gana daudz un salikti tik sulīgās kombinācijās ar jautriem iestarpinājumiem, soliņiem un citiem plezīriem, kas nu nemaz neļauj interesei atslābt. Es principā runāju par albumu Stench like Six Demons, kas perfekti ieturēts brutal death stilā, bet tomēr nepaliek vienmuļš.
Kā sacīt es piem tagad to klausos un uzskatu ka tas nemaz nav miris un protams arī man pohuj ko citi domā jo man patīk.
0
Es jau gan Death īpaši neklausos tāpēc arī nemāku īsti atbildēt uz šīs tēmas jautājumu!! Bet īstenība cik no Death ir sanācis dzirdēt, tad pēdējos gados tā īpaši nekas nepiesaista!! Vislabākais death albūms manuprāt ir KRABATHOR 1993 gada albūms Cool MORTIFICATION, tur vismaz bija apvienots labs zāģis ar smuku vokālu un KRABATHOR arī ir gandrīz vai vienīgie, kas man patīk no Death metal!!

Gribētu gan nedaudz iebilst Zaratustram!! Jā Industrija nākotnē kļūs aizvien populārāka, bet aizvien būs cilvēki, kam gribēsies dzirdēt īstu dzīvu mūziku, ko ir radījuši dzīvi cilvēki nevis bezjūtīgs dators, tāpēc arī metāls tā klasiskajā izpratnē būs nemirstīgs!!
0
"Gribētu gan nedaudz iebilst Zaratustram!! Jā Industrija nākotnē kļūs aizvien populārāka, bet aizvien būs cilvēki, kam gribēsies dzirdēt īstu dzīvu mūziku, ko ir radījuši dzīvi cilvēki nevis bezjūtīgs dators, tāpēc arī metāls tā klasiskajā izpratnē būs nemirstīgs!!"

?? Grib€tos, bet nevari?? Eu, kas tavupraat ir gjitaaras procis, ja ne nedziivs bezjuutigs kaste ar podzinjaam? vai tur teiksim - basa kombis, bla, tu gribi teikt, ka industriju taisa - ROBOTI? Kas, nu jaa, taa ir, bet ar ko tad dziivs, metaalists (yĄ) ir paaraaks par ROBOTU? Ar saviem emocionaalajiem filtriem, saki, ja? Ar to i wanna be a banging rock star scheisi, ko / kas .... ? man pat pirksti neceljas tev skaidrot bla, kaa var shitaa nefiltreet lietas buutiibu, tam ir tikai viens izskaidrojums - filtraa ruugushpiena kunkulji sakaraajushies, nu nevar buut citaadi tev ATI, klau, ar ko tie dziivie metaalisti ir dziivaaki, ja jau reiz speelee mirushu muuziku. nu vai zini tik pat labi vareetu heresy vecaakiem tadu jautaajumu uzdot, bla, pagriez skaljaak decibelus, deelinj/meitinj, un nedomaa tik daudz, tas kaitee gremoshanai
0
jā, Mehāniskie Apelsīni pie pults...
0
Jā ģitārās procis protams ir nedzīva kaste, bet ģitāru vada cilvēks, cilvēks liek procesoram strādāt un plika ģitāra bez cilvēka nekādi nevar radīt mūziku, bet elektroniku, ja labi grib var arī radīt bez tiešas cilvēku līdzdalības!!
Un JĀNI galu galā var spēlēt mūziku arī bez elektroniskajām ierīcēm, visādiem programmējamiem procesoriem un tamlīdzīgām lietām, un tikai nestāsti, ka tā nebūs dzīva mūzika!!
0
kas tad te notiekās? sen jau bija laiks saprast ka death ir stabils mūzikas novirziens, kurš nemirs. kaut kā morbid angel vēl spēlē un pats galvenais izdod albumus kurus pērk, arī cannibal, pat bolt thrower un ogituary ir sasparojušies-tas nozīmē ka kustība turpinās un ja tēmas aizsācējs priekš sevīm ir nogalinājis šo stilu, tad lai tā ir..meklē to kas tev vajadzīgs citā stilā. esmu uzaudzis ar šo stilu(nu daļēji) līdz ar to man viņš ir tuvs-viss izsmelts pirms 10 gadiem? nav nekā oriģināla? to pašu var teikt par rolling stones, raimondu paulu un džo kokeru...bet kautkā neliekas ka viņi būtu kaut kādā veidā miruši no tā ka nav oriģinalitātes. vienmēr atradīsies tie kuriem šis stils ir vajadzīgs tāds kāds viņš ir.
un ja man kāda pilnīgi jauna detah grupa neko neizraisa, tad varbūt tam kurš so mūziku tikko ir sācis klausīties tas liksies baigi labi. neverending circle, viss sākas no gala..jauna paaudze kurai arī patīk death un viss turpinās.
0
"Nu, es jau redzu, ka jūsu ir traki daudz, to desas fanu - jums tur ir savi krutuma kritēriji, cik ātri tur buņģieris smacē, kā ritma ģitārists glušī, cik tehniski soliņi, bla, bet jūs izkāpiet no tiem stereotipiem vienreiz"

kāds tam vispār sakars, mūziku es klausos tikai atkarībā no tā kādas izjūtas viņa manī izraisa, ja man patīk tad klausos. tu domā ka death klausās tikai tāpēc ka tur bunģieris baigi ātri spēlē? daļēji varbūt, bet nav noteicošais. Un ko vērtē industrijā? cik jaudīgs kompis?
0
"rolling stones, raimondu paulu un džo kokeru...bet kautkā neliekas ka viņi būtu kaut kādā veidā miruši no tā ka nav oriģinalitātes" lasi kopē paši sevi un necenšas savā mūzikā radīt neko jaunu
0
"Jā ģitārās procis protams ir nedzīva kaste, bet ģitāru vada cilvēks, cilvēks liek procesoram strādāt un plika ģitāra bez cilvēka nekādi nevar radīt mūziku, bet elektroniku, ja labi grib var arī radīt bez tiešas cilvēku līdzdalības!!"

Nu vai tu tiešām esi tik stulbs, vai vienkārši iegājis afekta stāvoklī, ka pats vairs nesaproti, ko runā? Vienīgā muzīka, ko kompis pats var radīt ir ventilatora rūkšana, cietās ripas griešanās un tamlīdzīgi sprakšķi. Tu man parādi tādu dzīvelīgu aparātu, kurš pats bīdīs muzīku kopā. Tad jau varbūt vairs nav ilgi jāgaida, kad datori sāks pilnīgi patstāvīgi komunicēt savā starpā un pieņemt lēmumus?

Vienu nakti piecelies, palūkojies uz savu datoru, un nodomā: "hmm.. vai tad es tevi neizslēdzu?" Un dators, kā nolasījis tavas domas, atbild: "Ej gulēt pamuļķi, mēs ar manu draugu Japānā te cepam augšā vienu projektiņu"

ņja.. nu patīk cilvēkiem ar gudru sejas izteiksmi liet totālu sviestu. heresy, Wrong Tale, tagad arī tu ATTIlA... Savu galvas saturu, šķiet, nenoslēpsi mūžīgi. Agri vai vēlu izspraucās tas sūdiņš uz āru.
0
Nu labi neesmu es tik kompetents industriālās mūzikas jautājumos, lai varētu šeit diskutēt ar tādiem rūdītiem industriāļiem kā Fauns un Zaratustra, bet es tikai izteicu savu personisko viedokli šajā jautājumā, tas arī viss, diskusiju beidzu!!!
0
Nu nav jābūt rūdītam industrijas pārzinātājam, lai saprastu, ka arī kompja podziņas kādam ir jāspaida. Un tie nav roboti, kas to dara. Arī tavu "dzīvo" metālu apstrādā uz kompja pēc ieraksta, ja kas.
0
aizmirsu piebilst - neuztraucies! arī tavu "dzīvo" metālu neapstrādā roboti. Nu nav tik tālu tehnoloģijas vēl tikušas, atslābsti.
0
ZARNUTUTRAHEJA ir konkrēts foruma kurinātājs..Tas viņam sagādā baudu(Katrs pa savam). +++++++Neredzu jēgu šīs diskusijas Virsrakstam! Totāls Faksaits
0
nu tas tachu ir traffics ne Karmmagg ?
0
: noliek galvu uz sliedēm un klausās vienmerīgā dukoņā.

.... nekustas kādu brīdi

0
Karmmagg dzirdi ? brauc tramvajs, vai tev jau biļete ir ?
0
Eu ģēniji (Faun!)
Par tādu izgudrojumu, kā sampļu ģeneratori esi dzirdējis. Izskatās ka neesi, ja tik pārliecināti krauj virsū attilam. Nu Ok jāpiekrīt vien ir. Arī elektroniku taisa cilvēks - tikai uz datora. BET Zaratustra tomēr IR cirvis, ja domā ka vienīgais vēl neizsmeltais mūzikas žanrs, kas dominēs nākotnes mūzikā būs dirsā rautā elektronika. Atšķirība no dzīvā un fonogrammas (lasīt elektroniskā mūzika) ir tā, ka dzīvo mūziku, pohuj ka tā skan caur elektroniskām huiņām, spēlē REĀLI izpildītāji, kas ir mācījušies apieties ar saviem instrumentiem un tāpēc vien pelna cieņu, bet fonogrammas taisa nosvīdis programmētājs pie sintjika un kopja un uztaisa BAIGO REĀLO HĪTU ar DAHUJA visādiem krutiem instrumentiem, kaut arī pats tikai knapi taustiņus māk bakstīt.
O zajebis tagad varēsim iet uz končiem uz lielām tumbām paklausīties ko mūsu jaunais hypermūziķis Cyber-Necro-Mozart-4000 ir uzpisis uz sava sekvencera, jo klausīties dzīvo jau sen ir ded.
Bļa Nebūtu nekāda vaina elektronikai ja neatrastos visādi pimpji kas izdomā, ka redzi visi citi mūzikas stili, kas nav ar kompi taisīti ir ahūni ded.
Izskaidro dižais, Zaratustras nika nesēj, kāpēc elektronikas dziesmas albumā viena no otras neatšķiras tādā pat mērā, kā visklišejiskākajā death metal diskā?
0
"Par tādu izgudrojumu, kā sampļu ģeneratori esi dzirdējis. Izskatās ka neesi, ja tik pārliecināti krauj virsū attilam. Nu Ok jāpiekrīt vien ir. Arī elektroniku taisa cilvēks - tikai uz datora."

psc.. pats sašūmējās, tad nomierinās..
0
"Atšķirība no dzīvā un fonogrammas (lasīt elektroniskā mūzika) ir tā, ka dzīvo mūziku, pohuj ka tā skan caur elektroniskām huiņām, spēlē REĀLI izpildītāji, kas ir mācījušies apieties ar saviem instrumentiem un tāpēc vien pelna cieņu, bet fonogrammas taisa nosvīdis programmētājs pie sintjika (...), kaut arī pats tikai knapi taustiņus māk bakstīt."

Neba nu es baigi taisos aizstāvēt elektronisko vai industriālo mūziku, tomēr, Enemy, šitais tavs arguments ir gaužām vājš un nevietā.

1) Tā kā stabili lielākā daļa no mūzikas, ko klausāmies, ir ierakstā, tad faktiski ir dziļi pie kājas, vai to ir radījis kāds ar savu giču/bungām/utt. vai kāds ar savu datoru, ja tā ir interesanta un kvalitatīva.

2) Cilvēks, kas spēj radīt labu mūziku, pelna cieņu neatkarīgi no tā, vai viņš ir apguvis instrumenta spēli vai prasmi savas idejas realizēt ar datora palīdzību. Talants vai nu ir, vai nu nav, neatkarīgi no tā, kādiem līdzekļiem to izpauž.
0
Saprati ?!! bla
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas