Tristania
0
Vai kaads zina shito blici?Baigi labaa.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Zina zina!!! He he
0
Principā gandrīz vienīgā gothic doom (jeb, Beauty & The Beast) grupa, kas man pavisam labi patīk, precīzāk, tās Within The Vein un World Of Glass diski - pirmais ne, tas ir galīgs ToT pakaļdarinājums. Bet šie divi ir sava žanra pērles, aizrautīgi un svinīgi. Ja gadījumā kāds nezina - pēc WtV diska vokālists aizgāja un nodibināja Sirenia, un to "Sixes And Sevens" disks nav nevienu matiņu sliktāks.
0
nedomaaju, kad es aizeju uz konci, laabaaku vai sliktaaku, ka kuru reizi, noteikti nejuutos nelaimiigs tieshi otraadi, tas ir priekpilns notikums. Protams liela metaala dala ir patrula. Parastiem cilveekiem metals liekas amoraals un pretiigs, pat briesmiigs bet ta visa ir kristietiibas ietekme, isteniiba nepastaav launaa un labaa jeedziens un visas kuulturas kas baalstiitas uz to ir lemtas sabrukshanai. Ari metals var teikt ir lielaa meera saistiits ar "VELNU" un tumshajiem speekiem, bet tiem kas aiztaisa acis un dziivo sava izdomaataja fantaazija par kadu neesoshu glaabeju: sie kristiigie cilveeki var sadariit kaadus suudus grib un peec tam pasleepties aiz sava krusta, musdienaas es paziistu tikai kaadus 4 kristieshus kuros nav taa saucamaa "launuma". Pareejie ir vienkaarshi meli un gleevuli. Redzi Vent, tev janomet aizpriedumu slogs un jaasaskata buutiiba. Satanismas, vampirismas vai kaads cits okultisma paveids, ta ir sevis atrashana, naves uzvareshana, pacelshanaas augstaak par zvaigzneem, pasham iemaacities but par dievu un kungu sev , nevis kaadam kalpot, noliegt savus dabiigos instinktus uc. Metals ir tikai muuzika, briesmiiga vai nebriesmiiga, katram cilveekam ta ir sava. Tieshi tapeec ka metals ( ka ari dazaada industreala pagrides muuzika ) nav tik komerciaals un nebalstaas uz shiis pasaules matreaalajaam vertiibaam, tieshi taapeec ka tas nemaaca visiem kalpot un dziivot kaut kaadiem nezinaamiem meerkiem, tas ir domaats cilveekiem ar dzilu un sarezgiitu personiibu, cilveekiem kuriem vel ir palikusi sava individualitaate, un kuri nav dala no peleekas masas. Ja tu neesi kristietis, tad noteikti reperis, un abos gadijumo siznaak ka suuka TU.
0
runaajot par Tristania, esmu dzirdeejis 2001 - world of glass, prieksh seriga un leena gotiskaa muzona, nu neiederas tie agresivie vokaali, vispaara jau labi, bet ja gribas iedzert un vienam pabedaaties pi viina glaazes tad tur kadi divi gabali tikai derees. Loti profesjonali speele, protams. Miilaakas dziesmas Deadlocked un The Modern End. Lieliskas parejas, forshi skan sintizators, pievienojas koris saak skaneet vijole , un kopaa ar viegliem fona rifiem sak dziedat solist, pie tam loti smuka. Vinu maajas lapaa ir bilde kur solistei uz deguna seez taurins, nu baigi seksygi. Bet agresiivakas dziesmas nav sliktas, nedaudz dazas vietas atgadina industrialo metalu. Dziesma lost vienaa vietaa atgadina enigmu, tads drumm and base. Vispaar loti izsmalcinaats un metaforaa runajot itkaa, ka kalnu undens dzidrs muzons. Varbuut istajiem galiniekiem nepatiks, kaa arii daudziem citiem, tomeer man patiik. ( vai es teicu ka forshas vijoles, un ja kadam tristania patiik noteikti patiks THERION - vovin, tads industrial/neo metaals, tagad jau vairaak kaa dooms.)
0
to mithrandir.Bet kaads muzons tev pasham vislabaak patiik?
0
man gan vairāk patīk Widow's Weeds un Beyond the Veil.
Superīgs vokāls, forša noskaņa...
0
pirmo tekstu rakstiiju, jo kaads gudrelis bija uzrakstiiji ka metals sux. Bet tagad vina komentaari ir pazudshi. ( tas taa lai neisklausiitos ka es te kaut kaada bezsakaraa spriedeleeju ...
0
to wolf: nevaru teikt ka baigi daudz un baigi gudri vareetu pateikt, tachu kaut ko zinu. Parsvara no katra stila klausos kaut ko, vieniigi tads trash men ta neparak ( dazi burzum gabali, channeling th power of souls into a new God,Den Onde Kysten, Svarte Troner nu taa nepaaraak, itkaa nav slikti bet kaut kaa pa gruziigu, jebkura gadijuma uzdzen miegu ). Patiik ari "speleju dancoju" - dazi Ilgu gabali. Un gredzenu pavelnieka soundtraki, diezgan berniskiigi, bet ta ir skaista filma ar skaistu emocionaalu muziku. ( arii nav iespeeejas dabuut kaut kaadus jaunumus, un pirkt orginaalos ari sanaak dargi, bet kaut kur jau izrauju .)
0
Man ljoti patiik Tristania. Manupraat taa ir viena no labaakajaam gotiskaa metaala grupaam. =]
0
Nu Sirenia ir krietni pārāka un labāka Vēlanda grupa!!!
0
tristania ir popsis. kad Vēlands aizgāja tā nolaidās. Sirenia patiesībā ir vecās tristania klons... bet tik un tā - hail to M. Veland!
0
...ir zinaami moshkji... patiik ar...
0
man vislabaak iepeera Forever un Hymn of Lunacy dziesmas....
0
jaa - es arii esmu dzirdeejis...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas