Wolfchant
0
Tā kā esmu ahūnākais grinderis, kurš neklausās neko citu kā tikai brutal det un nuclear anal grind, un viss ko šeit daru, ir cepu augšā tēmas par muzīku bez satura, bet toties ar prikolīgiem dziesmu nosaukumiem, un nespēju nobaudīt īstas vērtības no tīras raudzes metāla, tad kautkad pagājšnedēļ ievācu vienu palielo kravu ar jaunu muzīku, no kuras lielāko daļu ņēmu tīri pēc nosaukumiem un svaiguma. Un lūk, viens debešķīgs haļavnās tūres atklājums manām anālā grindera ausīm:

Wolfchant - "Bloody Tales Of Disgraced Land"

Pilnīgs svežaks! Ja nebūšu kautko ne tā sapratis, tad izdots 2006. gada 4. janvārī. Episks pagānu, tīrās raudzes metāls. Debešķīgas meldijas, biš gan pasūdīga kvalitāte (izklausās, ka čuomi paši būs kautkā mocījuši iekšā), sintiņi, akustiskās iespēlītes, powerīgas atkāpītes ar zirdziņritmiem utt. īsāk sakot, tāds riktīgi smuks, popsīgs melodisks muzoniņš. Dikti jau nu sen (kopš Intara ieteiktā Hollenthon) nebiju atradis neko, kas būtu pelnījis iekļūt manā ūber brutal det/anal/preteen/grind mapē ar nosaukumu "Folk - Pagaani - Vikingi - Viduslaiki"

Es ļoti ceru, ka būšu pirmais, kas uzracis šos cukulīšus, jo tas ir ahūna kruta kautko uzrakt pirmajam. Ja kāds tomēr jau pirms manis to bija izdarījis (tas nevar būt, jo ja pat Sonnenmenchs nezināja...), tad var iet dirst.

www.wolfchant-metal.com/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu ir normaals, ko lai saka vieniigi tieshaam taa skanjas kvalitaate vareeja buut labaaka.
0
es nekur nevaru atrast :(
0
"Nu ir normaals, ko lai saka vieniigi tieshaam taa skanjas kvalitaate vareeja buut labaaka."

Kas ir, skauž, ka pirmais neatradi?? mhē mhē...
0
re ku roof manu ģitāru uzzīmējis savam profilam... yū ār trū brozer, thanks for support, I'll dū mai best nekst šov... >:444 )

bla recīgi... >:))

0
fauns
Nu kaut ko jau riebiigu jau man vajadzeeja pateikt :) Nu bet man jau arii ir paaris grupu, kurus manam kretiinismam patiktos domaat, ka esmu atklaajis :D
0
Petenju Maleejs

blins, es pirmais vinju atklaaju! :D Demn juu
Tev ir JS30?
0
WR-1
0
bliins... gar kaaju vnk :D
cik izmaksaaja tas prieks?
0
Ta es gribeju tiaki atgadināt ka viss sheit pieminētais un aprakstītais ir tīras raudzes metāls. Ta nu via mums būs sakidrība, ja ? davai, nakamo.
0
Un vispār es pirmais atklāju T.M.T.R.P.Ī.u V. True metāla tīrās raudzs policiju īsto un Vienīgo, tatad kamēr neemsu irāvis kadu ar steku, marš pie artūra, viņš tiek iecelts par konstultantu speciali sarežītos jautājumos.
0
: artur artur vai taisnība ka pedejais "oncul geydix" ir tīras raudzes metāls ?

: that is corect, tiaki neaizmirsti pēc tam uzlikt manowar.

: yap
0
Fauns, protams ka skauz :D:D
vot ka es atradisu kauko jaunu, tad redzes kurma skaudis vairak
0
tā tu mans mazais draugs jau esi sarakstā, un ne tanī labakajā !
0
es? :/. ja ta par ko izpelnijies so godu?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas