Waters
0
Maza atkāpe no truemetal skatuves
Par Pink Floyd nevienam protams nav jāstāsta. Manā mūzikā tā ir praktiski vienīgā grupa kuru klausos ārpus metāliskā roka. Manā viedoklī tā ir visu laiku labākā mūziķu apvienība līdz brīdim kad aizgāja projām Roger Waters.
bet būtība gribēju ieteikt paklausīties viņa 92 gada darbu Amused to Death. Tas varētu iet pie sirds daudziem. Bet nesen iznāca kaut kas ģeniāls-Ca Ira albums. iesaku paklausīties. Ceru ka ļaunā neviens neņems šo postu hehe
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Pink Floyd ir viena no daudzām grupām, ko klausos ārpus metāla... nu jāpačiko tas Ca-Ira
0
nu es man nav ne jausmas kas pei vlena ir ca ira un varēji arī pacelt savu slinko pakaļu un iemest kādu linku. Bet runājot par PF, led Z, un ko tamliidziigu, iesaku Adrian Belew - Side One (2005. gads), tas ir obligaati !!!!!!!

pagaidam gan neesmu dzirdējis neko citu, bet shita tieham ir laba manta.

www.adrianbelew.net/
0
pz es nevaru, 10 puntki bla, nu a feu32909u U +9ur 0=q93U)(fgjai0 fj90JJj !!!!!!
0
augury
sanjem nelieti www.roger-waters.com/ (fona muuzika)
Bet pashas dziesmas protams caur oDC dabuuju kaut gan pirmdien dabuushu originaalo

Un veel taads siikums-shis albums tika veidots 10 gadus
0
augury

"Bet runājot par PF, led Z, un ko tamliidziigu"

Ja Led buutu panaakushi to, ka peec the Wall tuukstoshiem skolnieku Anglijaa pameta skolas un aizgaaja no maajaam, un ja vinji buutu uztaisiijuhi arii tik pat speeciigu filmu the Wall
tad es varbuut vinjus liktu blakus. Daudzi to liek klaat tikai deelj dziesmas Another Brick in The Wall kaut arii patiesiibaa pats labaakais ko vinji ir uztaisiijushi ir Dark Side of the Moon. Tas albums pat nav pie roka pieskaitaams
0
jū, dark side of the moon tiešām ir šedevrs
0
neko unikālu tur nesaskatu, man no pink floyd patīk tikai Learning to fly un High Hopes. labāk paklausos jaunās anathemas.
0
Jaunās anathemas jau visai atklāti mauc PF stilā, tā ka laikam atkrīt jautājums, kurš ir unikālāks - PF vai jaunās anathemas.
0
damien
Es jau nesaku ka visiem tas ir unikums. Man personiigi taa liekas bet es tachu neprasu lai visiem patiik. Pietam ir baigi forshi ka zini tos gabalus :)

Intars
Paarstraadaat vecos jau nav maaksla. "kurš ir unikālāks - PF vai jaunās anathemas"-unikaals noziimee kaut ko jaunu un neatklaatu taadelj Anathema neatklaaj neko jaunu un itkaa iet pa Pink Floyd taku un taatad nevar buut unikaala. Pietam ir taads siikums nieka 30 gadu atstarpee kad bija vinju zeniits
0
Nubet to jau es arī saku. Kaut gan nedomāju, ka Anathemas post-Silent Enigma ražojumi būtu noniecnāmi, nepavisam ne, jo nav jau akurāt tā, ka viņi pārstrādā PF, vienkārši ir spēcīgi jūtama ietekme.
0
Man patīk tāds gabsīts kā "Set the controls for the heart of the sun".
0
Inatrs

Piekriitu. Vienkaarshi par to unikaalismu teicu un tas arii viss. Anatahema tur PF veertiibas savaa veidaa. Taa ir laba mutaacija. labaaka nekaa doom paardoshanaas uz roku viennoziimiigi :)
0
ir jau jaušama tā pink floyd ietekme anathemā, bet tomēr ja man gribas ko melanholiski tad es izvēlos anathema, kaut kā tuvāks tas muzons liekās, nekā pink floyd.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas