nu ko saturaties...
0
alu vai shnjabi ko labaak???
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
labāk minerālūdeni
0
viskiju
0
vai nu šnabīti+xtc
0
mosh bauskas tumsho??? :P
0
PIENU
0
kefiiru
0
hmmm, patiesībā šamo varētu ielikt pollā. Ar variantiem:

alus
baltais
brūnais
viskijs
vīni u.c. vieglie
tikai kokčiki
0
vai arī kautkas tāds jau reiz ir bijis? Neatceros..
0
bija par alus šķirnēm
0
hei baby, patiesaanaave, labaak alu vai rumu vai pirtviinu
0
Visijs
0
Eu a tāds Radio SWH alus vēl ir???
Un kas īsti ir ar to Užavas?
0
swh alus sen jau vairs nav.Un ar Užavas alu ir tā,ka man viņs tā ne pārāk.
0
njaa ta jau domaju.. baigi gribejas iemalkot Radio SWH Rock alu mmmmm.... ja nemaldos pirmais alus ko dzēru..... bet tas laikam bija parastais SWH
0
Jaaa,tomer alus staav paaari visam:)
0
sameniiti,tadu patiesi pretigu
0
0
tikliidz kaut kas nonaak liidz tekstam pasaulee labaakais - taa tas ir subjektiivs viedoklis
0
alus nav labs dzhekiem - potences draudi :) bet garshiigs maita! ja dzer alu, tad tikai bauskas tumshais un gaishais, teervetes, paareejie diemzheel suudi, manupraat. peedeejaa laikaa dzeru vai nu viskiju vai shnabi
0
Cēsu - Pilsener vai Gaišo.
0
Ā un piebilde - no bundžas man vismaz garšo labāk nekā no pudeles
0
vot ko, latviešiem arī susla būs!
www.chas-daily.com/win/2006/02/04/l_03...
0
teervetes, un tad apsintu viskiju un shnjabi...
vakars patiikams, riits... :)
0
aliņš tad noteikti Užavas, par absintu-foršs viss tas dzeršanas process un arī cuka tāda īpatnēja
0
alus ir alus un bundzaa tas vai pudelee vienalga, jo garshiigs ir tas!!!jaa teervetes vai senchu ar zaljo karotiiti:D njamm
0
šņabi. alu var uz rītiem un vasarā, kad ir karsts un nav ko darīt
0
Bingo alus divlitru ampulā. Vo tā ir manta. nekad neko pretīgāku neesmu dzēris.
0
Alus aukstumā zaudē savu garshu,labāk vasarā ,kad pasham karsts,iemaklot aukstu alutiņ :)
0
galu galā tik un tā tiek dzerts ,lai apreibinātos... alkohola kults sit augstu vilni mūsu starpā. Bet neskatoties uz to, vienalga tomēr izvēlamies ko un kā, un cik daudz dzert. Man patīk labs, garšīgs alus (nu jā, jā tas pats Tērvetnieks... arī zaļajās pudelēs pildītais Karlsbergs iet tīri labi.. u.c.). Degvīni ? ej un atceries tos nosaukumus... vārdu sakot, jo dārgāks, jo labāks. Pudele pa 3 ls vai pa 5 ls- starpība jūtama. Kā dzerot, tā no rīta mostoties. Tas pats princips ar viskiju. Pērc pa apt. 3līdz 5 ls buteli kārtējo jauninājumu, vai pa 6-8-10-15 ls pārbaudītas vērtības (Jameson, Johnnie Walker, Ballantine`s , Clan Mac Gregor, J&B Rare, Jack Daniel`s, Kentucky Jack Straight Bourbon, Tullamore Dew .... un vēl virkne.) Protams, gribētos nobaudīt šo pašu ražotāju viskijus kuri maksā desmitos un pat pāri simtam latus. Bet tas parastam mirstīgajam nav tik vnk. :-)
0
mja, par to viskiju piekrītu. Šnabim gan nav tik liela starpība, galvenais, lai tas būtu auksts. Kaut gan pēc šitā vīkenda ūsu festivāla man tagad ir diezgan izteikts riebums pret alkoholu :DDD
0
man gan baigi nepatiik alu no bundzas dzert, drausmiigi neerti.
0
Es domāju jau trešdienas vakarā gribēsies iepļaut kādu aliņu. Piektdien jau būsi pilnīgi nobriedis, bet setdien ar ragiem dūņās, ka maz nemetās... ;D
0
Intaram^
0
No bundžiņas piekrītu. Risks zagraizīt lūpas.
A vienam džekam bija gadījies nejauši norīt to ķeksi ar ko ver tās bundžas vaļā. Bija jādodās pie daktera... a kas notika pēc tam, kad to sūdu dabūja ārā? Protams, ka koda tālāk :))
0
parasti jau tā arī ir :) bet ierobežot savu dzeršanu vispār neskādētu.
0
^tas attiecībā uz Boka izteikto prognozi
0
tā katru reizi Intar, katru reizi.... zinu šo dziesmu pats :D
Vispār es uzskatu, ka 1-2 reizes mēnesī nodot tā pa melnam nav nekas slikts. Kā arī reizi nedēļā tā īpaši netrakojot der.
Ja ir vairāk un sistemātiski- tad gan... viela pārdomām.
0
Eu bet nav jau alko vienīgais aprieboņa līdzeklis, zem saules aug daudz dažādu interesantu lietu, vai es atkal klīstu?
0
Nu jūs arī dodat... sagraizīt lūpas uz bundžas, rīt kautkādus mēslus? Nu nav tak tai bundžā jākož. Un kāpēc jārij tas sūds nost? Nu tak vai nu noņem viņu pavisam, ja traucē, vai, ja gadās, ka iekrīt iekšā, tad nu nav tak tā jākampj tas alus, lai ierītu tāda mērena lieluma sūdu. Kam gan negadās, bet nu sorī, risks ir vēl mazāks, nekā sagriezties pret kādu brāķīgu stikla pudeli.

man pat bail iedomāties, ko jūs ar tām bundžām dariet, ka tas izvēršas tik riskantā pasākumā ar visiem dakteriem...
0
Faun- tas ir reāls stāsts, ko gadījies dzirdēt. Nu var nejauši norīt kā redzi. Visādi čuģiki gadās. Tāpat kā kožļeni, bezmazvai. Acimredzot tas džeks bija pamatīgā kondīcijā, tas ķeksis knapi turējās... un cik tad tur trūkst..
Nu brāķiga stikla pudele (proti, apdauzīts kakliņš) viennozīmīgi rada vēl lielāku risku.

p.s. Zaratustrai- tu ar to zālīti davai reiz beidz niekoties.
0
Boks - ko niekus, kurš tad te niekojas..? Es, piemēram, nespēju iedomāties, ko nopietnu varētu paveikt 20%+ alko reibumā... nu tādu, patiešām... Nopietnu. Jūs kaut ko arī saprotat pēc tam? Kaut ko jaunu un vērtīgu (izņemot to, ka dzert ir slikti, vai, ka seksot tikai seksa pēc nav produktīvi). Ko, piemēram? Kur ir tās spožās atziņas...
0
tur tā lieta, ka pēc alkohola lietošanas dzērājam ir vismaz skaidrs, ka dzert ir slikti. savukārt zāles sūkņi ir pārliecināti, ka ,redz- THC (tetrahidrokanabinols- šis te alkoloīds, ko satur kaņepe) absolūti nekādu kaitējumu nerada.. tieši otrādāk, paplašina redzesloku, apskaidro domāšanu, palielina mentālo funkciju, padara cilvēku labsirdīgu, pieaug seksuālā aktivitāte, viegluma sajūta u.t.t. Bet tas viss ir izkropļotas uztveres rezultāts. Tas neatbilst īstenībai. Un galvenais, ka pārliecinātu zālītes smēķētāju nevar pārliecināt par pretējo. Daži gan atzīst, ka ievērojami pasliktinās atmiņa, koncentrēšanās spējas, grūti noturēt uzmanību.
Fakts gan ir tāds, ka zālīte nerada, vai gandrīz nerada fizisko atkarību.
Kāpēc pēc zālītes atšķīrība no alkohola lietošanas nav paģiru (abstinences)? Tāpēc, ka alkohols aktīvi tiek noārdīts un izvadīts no organisma diennakts laikā.., bet zālīte- mēneša laikā- tādad šis proces notiek ļoti lēnu un praktiski ir nemanāms. Redz- veselu mēnesi tā draza ir mūsu smadzenēs. Plus smēķējot to, dūmi tiek maksimāli ilgi turēti plaušās (lai pēc iespējas lielākā koncentrācijā alkoloīds uzsūktos)... un tie dūmi, visi sadegšanas produkti pastiprināti kairina plaušas, kas nepavisam nav labi. Zālīte ar laiku maina cilvēka personību, tā uzvedību, domāšanu, negatīvi ietekmē tā darbaspējas (vairāk jau garīgās). Inducē (ierosina) dažādu apslēptu (`snaudošu`) psihisku kaišu manifestāciju.. tipiski- šizofrēniju, depresiju u.c. .
Tāpēc es labāk izrauju 300 līdz pat 500 (atkarībā no apstākļiem) ml degvīna, nākamajā dienā izčurāju, izsvīstu, izelpoju tos un miers. Bet zālītei un citām psihotropām vielām saku nē un aicinu tāpat darīt arī pārējos.
0
Vispār jau uz pohām nāk labas fiškas galvā, reizēm ritīga iedvesma parādās.
0
eh esmu redzeejusi peec zaaliites piipeeshanas pilniigi normaalu skukji paarveershamies par taadu histeerikji, ka nemaz negribas meegjinaat.. tieshaam veerts reizeem paklausiit un nedariit
0
alkahols un drugi nav viens labāks vai sliktāks par otru, abi kaitīgi cilvēka veselībai.viss atkarīgs no cilvēka.
Cik tv ir redzētas intervijas ar narkomāniem-visiem stāsts vienāds, sāku ar zāli, tad pārgāju uz vitamīnu, tad heroinu,nonarkojos..tāpē... nelietojiet zāli..nonarkosieties.
Dzērājs..15 gados pamēģināju alu-iegaršojās, sāku dzert regulāri, tad šnabi, vienreiz nedēļā, tad biežāk un lūdzu nodzēros, nobomžojos.
Ir cilvēki kuri regulāri iedzer, bet nenodzeras-viss ok. un arī ir tādi kuri zāli pīpā un pa retam vitaminu ņem-viss ok.
ja lohs esi un nemāki sevi kontrolēt, tad nu ko tur...
control them instead of they controll you.

0
Pieņemu, ka varētu būt tāda lieta kā ģenētiski mantota lielāka noturība pret atkarību.
0
viinu. divataa. un ruugto shokolaadi...
0
Bet boks. Dazhiem jau nav radošās puses, viņi tikai bauda un viņi iemain tevis pazaudēto, perto ko citu. Un ir tādi kas rada jo zina ka bauditāji neradīs. Domāju vari nevienu neaicināt, katrs pats izvelās.
0
Saproti tas ir tikai kā kurš kuru apliek, un cik daudz. Viens cilvēks var ēst katru dienu ceptus katrupeļus, bet citam vajag skraidīt pa kafejnicām, meģināt ko perfektu, kadus ideālas garšas meklējumus. Domāju sevi sviestaini ir nolikt kāda tikumības sarga loma ne ? Arī alkahols noarda smadzeņu šūnas.
0
Un vispār besi šitas, dīvaini liekas ka tadi ka boks kaldina tādu vispārejo zemapziņu, tas nav uzbrauciens. Būtu labi ka katam būtu savas domas galvā, un pieejot cilvēkam armijas zabakos (piemeeram) kaut ko sīkak pajautājot, secinu ka tas būtu ta pa ka runāt ar 10 nakošajiem tur stāvošajiem ( sedošajiem ).

rodas jautajums kapēc armijas zābaki, daudziem ( es gribu redzēt kuram drosme būs uz šito atbildēt ).

Tas nav atiecīnāts uz rebinošajām vielām, bet ta vispārīgi. Es vienreiz dzirdēju ka autobusā kur uzturējas lopi ( saukti par matainajiem ), pz, kāds izmeta komentāru ka, "...kāda jega vispār kaut kur braukt tā pat vien saktīties, es nesaprotu tos tūristus..." nu tā arī tāda interesanta viela pardomām, es ta putinos te.
0
armijas tipa zaabaki rullee, var spert lietaam un bradaat lietas nerunajot nemaz par to ka vinjos kaajas nesalst ja no telts aaraa paliek, veceneem gan nevajadzetu aizrauties ar kombinaciju kerzas+bikses, kad jaaadraazh fiksi tad ilgi jaashnjoree valjaa
0
kerzas+mini+tiiklinjzekjes buus labi?

un vispaar-normaali cilveeki neizgjeerjas pilniibaa darot shaadas darbiibas?
0
ojaaa, taa kombinaacija ROCKSSS :D davai!

normaali ? tu kuru te par normaalu uzskati, kad lietas jaadara aatri paalii pret sienu nav laika pat meeteli uz zemes paklaat ;p
0
izlikšos ka neredzēju saistītbu starp

...nevajadzetu aizrauties ar kombinaciju kerzas+bikses,

un to meiteni 'jauko blondīni tavā bildē.

A tas ir vienīgais arguments? Rulle ? Nav viņos silti. sevišķi jau ziemā, jo nevar sabāst iekšā beizās zeķes, un tikai retais nelaiž ūdeni, pie tam pac teici ka tev ilgi jāšņorē.

Tiešam nenkas cits. pz, man dažreiz likas ka te ir tik tas rule un ras rull.

A chau ka iet

B rull rulle

C kas ir stulbs vai
B rulle Rulle
0
Berninj, taupi naudu, peerc tikai stipro alu:) Aarchij, pa ausiim!!!
0
eiet juus.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas