Slipknot koncerts Londona
0
nu luk es sho uzztashanos redzeju tikai vakar un neskatoties uz to ka Slipknot ir lekataju popsa es biju shokets ar to cik tehniski un kvalitativi shis kolektivs sniedza savu uzstashanos. Bundzinieks mana uztvere spele ta ka Larsd kvadrata. Nu tas ka zinama dalja no shiem cilvek, kas atrodas z skatuves neko lietderigu nedara, tomrer vinji rada lielisku efektu pulja paraushanai. Nu un patiesiba vokalists ari ir ar loti specidu balsi, izdziet ta ka maz nemetas, no augshas uz liju un tad atkal no recdetativa pariet melodiska dziedashana, tiesham lieliski. Ari gjitakas nebija peljamas, bet tomer nebija 10balju verte. Neskatoties uz to man es sho uztashanos verteju ljoti auksti, un ja kadam ir tada shausmiga negativa attieksme pret Slipknot kaskataties sho uzzstashanos un jusu uzzskats mainisies, ka tas izmanijas man!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
es redzeeju to Slipnot konci uz vidijo.un man Sli8pkont vis vairaak patiik no nu-metal.vieniigaa blice kura vis praatiigaak dadzmaz speelee.tapec manaa domaas Slipknot ir laba blice,bet parejais ir draa tajaa stila muzonaa.taads ir mans viedoklis.
0
velns un kur to vissu var dabuut redzeet,man par slipknot ir galiigi negatiivs vareetu teikt ka es vinnus pat neciessu varbuut ja dabuutu redzeet vinni man paliktu vienaldziigi
0
Paskatoties koncertu Londona tiesam radas labs iespaids par Slipknot ka Tadu, jo par tadu piki kadu pelna shie nu nevar neuztaisit sliktu showu ... pie kam kljuvusi ar tadi nedauzd assaki, negribas jau teikt extremali, jo tadi vinji ir tikai to acis kas nepazist brutal Death vai ko tml. ... Labak lai Slipknot rulle enka tur sviestainas grupas kas nav mazums!!!
0
a nu varbūt ka tur bija vienkārši fonogramma uzlikta, tāpēc liekas tik labi
0
Bet kurā vietā jūs to konci redzējāt?
0
to konci vareja redzet VIVA elligaja virtuve... isteniga es ari redzeju un iespaids tiesham radas pozitivs...
0
slipknot atskiras no citam grupam ar to ka vini koncerta laika sarunajas ar faniem,un nevis vienkarsi sarunajas bet brivi izsaka domas un nedoma par sekam! es zinu kadu cilveku kuram loti patik slipknot ,bet pec si koncerta noskatisanas vinam vairak nepatik slipknot,tikai tapec ka tur tikai lietoti necenzeti vardi,bet tur jau tas sals ka vini izsaka savas doma sada veida. nu es nedomaju ka tas ka vini koncerta runaja bija slikti,man sitais koncerts patik,jo es biju aizbraukusi uz vinu! teiksu godigi-tas sasoditi labakais koncerts mana siikaja muza,slipknot tiesam spele labi un tehniski vinus nav iespejams parspet!!!
0
to sīkā
Nu tehniski viņi ir super, bet nevajag jau arī pārspīlēt!!!
0
Ok,koncii lietoja necenzeetus vaardus,bet textos jau arii taadi i,taa ka tas nav iemesls,lai slipknot vairs nepatiktu.Vispaar taa ir vienkaarsh reaaala grupa, kura ir super VISAADAA zinjaa..
0
tehnika ir tikai viens kriteerijs labai muuzikai :P, vairaak par tehniku neko labu slipknotaa neredzu, parasc mainstriims un viss
0
hmmm,...koncerts tiesam bija labs,butu jau gribejies tur pasai but...,bet nevar jau visu gribet!:) tehniski vini man skiet ka ir labaka metala grupa un Korijs ir tiesam viens sasoditi labs solists! man prieks ka vins pec Stone Sour pievienoja slipknot. vinam ir laba un speciga bals un vins var viena mirkli vienkarsi insane kliegt un otra jau melodiski dziedat bez jebkadam problemam,ka piemeram ''wait and bleed'' dziesma. un ar katru gadu Londona(cik es esmu tiesi Londona koncertus redzejusi)vini taisa ar vien labakus koncertus. tiesam prieks par viniem!!! sovs no Krisa,Sida un Sona pusem ari nebija pelams,kaut gan vini vairs nav tik traki ka agrak,bet tomer sovs bija labs. kamer vini ardijas pa skatuvi Dzoijs nelika vilties,vins manskiet ka ir vistalantigakais grupa no visiem,jo as ka vins spele duble bass drum kick ir ta it ka nebutu ritdienas-vai pat sodienas! gitaras partijas ari bija loti labas,vini ir loti labi jau tik daudz spelejot ietrenejusies ka prieks klausities! diezin ka Mikam nesap kakls pec tadas galvas kratisanas??? lai nu ka,pec manam doma koncerts bija vairak neka ok. katra zina,noteikti teicami!
0
lol
0
Es no Londonas konča esmu redzējis tikai Joya solo uz bungām. Tas man likās "iespaidīgi". Principā Platinum Collection ir tas ko es no Slipknota uzskatu ka ir vērts dzirdēt. Protams arī jaunais albums. Bet par to uzstāšanos....
Kaut kā nejūtu baigo gandarījumu skatoties kā klauns vienkārši met kūleņus vai kaujas un Gardegunis tikai jāj uz bungām un dročī degunu. Nesaprotu kāda jēga no 3 bundziniekiem grupā kurā jau tā ir BAIGI labais bundzinieks.
0
enemy

tu esi baigi liels kritikis...!;) labi,varbut tai trakosanai uz skatuves nav jegas,bet tas jau vairak nebutu Slipknot tada gadijuma! vini jau tiesi ar to atskiras...,bet respekt no manas puses,katram ir tiesibas uz savu viedokli un uzskatiem! tavs ir sads...;)
0
This performance is a KILLER. Man laimējās šos redzēt Wth Full Force festā, nu, vienkārši fantastiski!
0
ee es taksh ar skatiijos ,nu nez man nelikaas ka peec taa koncha vajadzeetu mainiities domaaam par slip..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
undead666
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas