Mūsu izskats!?
0
Tauta, vai tiesham, lai izpaustu savu piederiibu dazhadai domajosho un nedomajosho cilveku grupai obligati ir janeesaa visa iespejamaa atributika un apgjerbs lai tik varetu izcelties un atshkirties?!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
taa vajag, jauniibas likumsakariiba..... un plus kas attiitaas un meklee jaunus plashumus(domu, uzskatu, vertiibu.....u taa liidz apniciibai turpinaat var) tas maina savu savu vizuaalo izskatu(kas liecina par veel nenobriedushas personiibas mekleejumiem.......a tie kas to ir atradushi staigaa muuzhiigi vienaas dreebees un kraasaas :)) apskaudaami :((
0
buutiibaa ir preteeji- jauninjie pielaago savu izskatu tam, ko juut, bet veelaak jau birojaa obligaatie uzvalki, negribeeshana izlekt... shodien manaa videniitee blondaas mneichas skraida ar sirsninjaam, jo taa juut. tas tiinis neesaa sevi kaa izkaartni. vinjam ir svariigi izpaust sevi. konformisms naak veelaak.
zini, cik eerti melnaa- VISS SASKAN UN VIENMEER. pie tam kerzas ir nezheeliigi eerti apavi. funkcionaali. iznjemot oficiaalus gadiijumus mani ir neiespeejami piedabuut vilkt ko citu... un es juutos savdabiigi skaista tajaa visaa.
0
buutiibaa ir preteeji- jauninjie pielaago savu izskatu tam, ko juut, bet veelaak jau birojaa obligaatie uzvalki, negribeeshana izlekt... shodien manaa videniitee blondaas mneichas skraida ar sirsninjaam, jo taa juut. tas tiinis neesaa sevi kaa izkaartni. vinjam ir svariigi izpaust sevi. konformisms naak veelaak.
zini, cik eerti melnaa- VISS SASKAN UN VIENMEER. pie tam kerzas ir nezheeliigi eerti apavi. funkcionaali. iznjemot oficiaalus gadiijumus mani ir neiespeejami piedabuut vilkt ko citu... un es juutos savdabiigi skaista tajaa visaa.
0
blje- ar pirmo piegaajienu neaiziet un tad shitaa:)
0
Ādas bikses, ādas jaka, armijas zābaki ziemā un baiker zābaki vasarā, melns džemperis/kapucīners, t-kekls ar iecienītās grupas attēlu virsū - tas ir tik ērti, ierasti un omulīgi.
Nemaz nerunājot par to, ka ādas jakas un bikses ir ļoti izturīgi apģērba gabali, faktiski ādas bruņas.
Un kad es paskatos, ka "nemetālisti" spiesti vislaik sekot "modes tendencēm", pirkt "pavasara, vasaras, rudens utml kolekcijas", ja grib būt kruti...
plus vēl - melnas drēbes tik ļoti nesmērējas :)))
0
piekriitu deathperado.. mhm
0
dzhinsas, dzhinsu jakas blee, leetas un fakin izturiigas, un oi ble ku stiliigas !
0
Starp citu, man patīk vilkt uzvalku. Ne tāpēc, ka es būtu globālisma piekritējs, es esmu antiglobālists un antiantiglobālists - karoče nihilists savā dziļajā būtībā, tomēr es cienu imperiālistus par to, ka viņi, paverdzinot darbaļaužus, ir sasnieguši labklājību un civilizācijas ārprātu.
0
Armijas bikses, t krekli, aadas jaka, armijas zaabaki i vsjo kruto :P

Un kaapeec tad neatshkjirties? tas tak ir labi :P
0
ziemā-ādas jaka, džinsas, kāds foršs adīts džemperis.nu protams garie šņorzābaki.(ja auksts,tad urlu cepure ;)
vasarā- sandales, dzinsu šorti, krekli bez rokām, vislabāk vispār bez krekla...ja saule spiež un kaut kur tālu jābrauc tad lakats uz galvas, kā pirātam ;]
0
skinmetalists, šodien, plkst. 09:45
"Tauta, vai .. blablabla..un atshkirties?!"

Obligaati nav jaaneesaa nekas, bet ja kaads subjekts juutas labaak neesaajot kaadai indiviidu grupas stilam atbilstoshus apgjeerba gabalus, tad lai tik to dara. Sliktaak jau nebuus.

P.s. Gari mati + smokings izskataas diezgan feini.
0
vislabāk tomēr ir vasarā-šorti apakšā, t-krekls augšā un viss, labāk nevar būt
0
"Tauta, vai tiesham, lai izpaustu savu piederiibu dazhadai domajosho un nedomajosho cilveku grupai obligati ir janeesaa visa iespejamaa atributika un apgjerbs lai tik varetu izcelties un atshkirties?!"

Protams, ka, ja tu gribi IZPAUST SAVU PIEDERĪBU kādai konkrētai cilvēku grupai, tad tu attiecīgi ģērbies. Cits jautājums, vai baigā vajadzība to izpaust.

Parasti ir konkrēts vecums, kad tādu vajadzību jūt. Un vēlāk jau bieži vien attiecīgā apģērba valkāšana kļūst par pieradumu, arī ja vajadzību izpaust savu piederību kaut kam vairs nejūt.
0
policu snorzabaki un armijas bikses.
0
Kurai tieši grupai metālisti un skini pauž piederību, valkājot "poliču šņorzābakus" un kamuflētās armijas bikses?
0
Kadas ir kamuflētās armijas bikses?
0
ir atshkjiriiba starp elegantu smokingu un kaut kaadu bezveidiigu iereedniisha uzvalku, kas cilveeku padara peleeku un shkjietami nomaaktu...

ir tomeer taada gadu desmitiem sena aura, kas piemiit taam aadas jakaam, shnjorzaabakiem un apdilushajaam dzinsaam. kaut kas peec nekaartiigas dziives un nesamaakslotiibas...

grabuljiem un suudacinjiem sapraatiigaa daudzumaa arii nav ne vainas. ja neapkaras kaa egliite:)
0
decap, nu domāts standarta zaļais kamuflāžs, nav manīts, ka metālisti nēsātu tuksneša kamo. :)
0
Man liekas, ka ādas fetišs nāk no identificēšanās ar dzīvnieku pasauli. Ar vēlmi piesaistīt pirmatnējās enerģijas, uzkrāt tās sevī un nēsāt tās līdzi sekulārajai pasaulei par biedu.
0
blin es savas dzhinsas (vieniigaas ble) 2 gadi neesaaju tak visur, shucee, darbaa, tusinjos, atrubijies biju vinjos ntaas reizes un tikai nesen pirmo(!!!) reizi izmazgaaju, tagad man ir balinaatas dzhinsas :D metaljugas - tauta faking slinka, naudu nodzer, jaunaam shtaatem pikja nav, praktiskums+leetums, vo ble! aa un veel lai meiteneem patiktu, o jaa :D !
0
aadas fetishs tipo skaitaas no - baikeriem (dazhi nepatiesi melsh ka caur pidaru halfordu, pa seju vinjiem!) kas bija nu kruti baigi baigie badd-assi ;]] hehe.. nu un tipo liela dalja rokmuuzikju pashi miil vaaleet ar dzelzs rumakiem...
0
jā, bet no kurienes "bad ass" baikeriem tas ādas fetišs radās?
0
emm nu izlasi deathblabla (blin par despirdeli veel paaraak familiaaari buutu saukt;]) postu

tie ir fucking izturiigi da praktiski (liidziigi kaa dzhinsas btw)... ja tev jaashljuuc kaadi 30 m pa asfaltu mammas adiitais dzhemperiits nenoderees ;]

0
Bet metālistiem jau nav pa asfaltu jāšļūc vai pa purvu jābrien ar paceltu ieroci. Nu jā, ādas biksēm jau tā priekšrocība, ka nav pat jāmazgā vienu reizi kā džīnas.
0
nu redz, guli kur nokritis, no riita noskurinies un laid taalaak un valkaat var gadiem ilgi
0
Es taču teicu - skaidri uzskatāmas paralēles ar dzīvnieku pasauli!
0
ā, bet āda jau ir saistīta arī ar kaut ko mirušu, t.i., beigtu un nodīrātu. Tātad ādas valkāšana demonstrē arī saikni ar Mirušo pasauli.
0
;]]]] paraadi man dziivnieku kursh 3 dienas dzer ;]

piedo, man tavs saliidzinaajums paaraak ezoteerisks izlikaas lai no vinja ironiju izvilktu ;]]
0
Principā jau pie dzīvnieku pasaules piederam mēs visi (primātu kārta, mīlīši) neatkarīgi no tā, vai mugurā ādas bikses, gotiska kleitele vai ierēdņa uzvalciņš. Pārējo šajā tēmā gana izsmeļoši jau noraksturoja Deathperado, Inorcist un Intars.
0
da daudzshuunji, daudzshuunji mees visi esam, visi viena braalju tauta
0
"Tauta, vai tiesham, lai izpaustu savu piederiibu dazhadai domajosho un nedomajosho cilveku grupai obligati ir janeesaa visa iespejamaa atributika un apgjerbs lai tik varetu izcelties un atshkirties?!"

Domaaju, ka mees taa daram nevis, lai atskirtos, bet gan liidzinaatos tai sociaalajai grupai, pie kuras mees sevi pieskaitaam. Esam mees bara dziivnieki... un nekaa slikta tur nav.
0
esam mēs subkultūra,tā teikt. nu bet atšķirties ta vaig?ne?
bet vispār jau galvenais, kas ir galvā un sirdī ne mugurā, galu galā-meita vai kleita, vai meita bez kleitas? ;]
0
Nu nē, Artūr, arī daži vienšūņi mēdz itin veiksmīgi mūsu pulkā ielavīties...

Bet ja par tēmu, neba nu Hedera pirmā vai pēdējā, kas paralēles ar dzīvnieku pasauli velk. Piemēram, pāris dienas atpakaļ mani pagalam uzjautrināja viens blonds un nosauļojies "saldais" puisēns (hmm, Maigonīt, bumbulīt, gadījumā nevēlies viņa telefona numuru iegūt?), kurš man paziņoja: "Nepatīk man tie lopi metālisti, viņi tak nepārtraukti ādas biksēs staigā un matus vispār nemazgā. Nu jā, tu tos matus mazgā, tātad tev ir izredzes par normālu cilvēku kļūt". Un ko? Par cilvēku dumībām var vai nu smieties vai raudāt, es tomēr labprātāk izvēlos pirmo variantu...
0
nee nu jaapiekriit kad shis metaaliskais garderobes askeetisms manos postos tomeer ir nedaudz paarspiileets, deadfall pareizi noraada ka abgjeerbs, stils taateikt, tiek izmantots sociaalai atpaziistamiibai, tomeer manupraat tieshi rokenrolaa kanoni ir visvaljiigaakie un par prioritaati tiek izvirziits praktiskums
0
bļa kā vasarā var staigāt ādas biksēs un zābakos,kad laukā +20? nicht ferstehen!
sitat mani nost-vasara un zābaki, ahujetj...
0
a kāds praktiskums ir "cukurvates" frizūrām?
0
jaa un platformeneem ?
0
ok, pastastishu iz dzives - jau kadu laicinju negjerbjos ta ka agrak ,vienigi kerzi un melnais nedaudz palicis, bet tas tachu pilniba nemaina manu nostaju, muziku kuru klausos, konchus kurus apmekleju, draugus utt... Nevienam neesmu nekad slepis, ka maizi pelnu ar popsha un shlagera speleshanu dazhados nosturos, darbs paliek darbs! Vien dien, pec darba satieku dazhadus vecos matainos pudeles braljus un shie uzreiz - "oo, tas nu galigi izmainijies, vairs jau laikam nav savejais, interesanti kadu muziku vinjsh tagad klausaas" utt. Nu bljaa - nu sviesc kaut kads!!! Par visiem es nerunaju, bet lielaka dalja no kadreizejiem "braalishiem" maigi izliekas, ka mani nemaz nepaziist.
P.S. Matainais + uzvalks - izskataas nu super!!
0
hm..
melns.. - ne vienmēr.
jā, zābaki ir laba lieta, bet darbā labāk tadā paskatā neparadities. :)
mans uzskats - meitenei tomēr ir jābūt sievišķigai :)
tas, ka klausos metālu, apmeklēju koncertus nenozīmē, ka man ir jākraso matus melnajā krāsā, jāvelk visu melnu, jātaisa dofiga pirsinga utt.
visam ir savs "zelta viducis", manuprāt, katram/ai to ir jāatrod.
un staigat vasarā zābakos, ādenē - manuprā - lieki.

jā, un piekritīšu - Matains + uzvalks izskatās ļoti labi! mmm!
0
uzvalks ir štelle, kad uzvelku skolā uz attiecīgiem pasākumiem, tik dzirdu, kā aiz muguras bubina "šitais un uzvalkā? nevar būt!" ;)
0
universum, šodien, plkst. 01:32 [Profils] [Link]
bļa kā vasarā var staigāt ādas biksēs un zābakos,kad laukā +20? nicht ferstehen!
sitat mani nost-vasara un zābaki, ahujetj...

Nu ādenēs vasarā ir tā sviedraināk, bet zābaki ir ok. Botās vai kurpēs kājas svīst vairāk nekā normālos zābakos, vienīgi sandales tiem ieliek. Savukārt sandales nav ne tik izturīgas, nedz arī pasargā no kāju pirkstu sabradāšanas masveidīgos pasācienos.

Un starp citu, grebene + uzvalks ir ahūnākā štelle :D Nepiestāv tik labi kā paka, protams, bet skats ir daudz ekstravagantāks :)
0
par uzvalku un gariem matiem piekrītu-labi izskatās.
Ackercocke it kā koncertos arī uzstājas tikai uzvalkos, ne tikai klipos uzsverot, ka ja spēlē labu mūziku, tad arī labi jāizskatās.

www.akercocke.com/
0
0
Es domāju,ka katram metālistam,vai pankam(jebkuram smagās mūzikas cienītājam)pašam ir jāatrod savs stils,kurā pats jūtās ērti,un labi:)
Protams arī būtu labi,ja stils ar kaut ko atšķirtos tā interesantāk:)
Jo dažreiz liekas ,ka pa vecrīgu staigā viena un tā pati metene(džeks),bet viņu jau ir daudz:)
Tas ir man viedoklis:)

P.S. Metalhedi uzvalkos-izskatās ineresanti-attiecīgā piegriezne,un krāsa,tad vnk ideāli:0
0
man pohuj, jūtos labi bez visas atribūtikas, kadu vien var iedomāties...
0
liekas,ka stils biezi vien ir paarspiileets-nav eerti,ir karsti,bet valkaa tos dzelzus un aadas,jo"taa ir kruta,un ja tu taa nestaigaasi,tad tu neesi iists metaalists" saadu uzskatu daudzreiz ir naacies dzirteed un vienmeer,kad es sitaadas domas dzirdu ,mani paarnjem izbriins par to,ka tik daudzi domaa,ka izskatam galvenaa noziime.tas,kaa tu izskaties,nemaina to ko tu klausies.galvenais ir muuzika,nevis stils.cik reizu ir redzeeti nu varen jau kruti tipi,kas no muuzikas nekaa nejeedz un ir cilveeki,kas staigaa taa kaa vinjiem ir eerti un labi,ikdienaa nekaa iipasi neizceljoties,bet to muuziku izjuut 100x dziljaak.ko es ar to visu gribeeju pateikt-galvenais ir muuzika ,nevis aareejais izskats.
0
es velkāju galvenokārt to ko man prasa apkartējie laika apstākļi ;) man pietiek ar to ka es klausos mūziku, manuprāt šajā scēnā (metal un viss kas iet zem tās) nav noteikta stila (ir redzēti grinderi/avant kuriem stilā vispār ir uzvalki vai arī riktīgie kovboju/klaunu uzvalki (piemēram LoaLoa (rus) ) pietam, piemēram, man būtu galīgi nepraktiski ikdienā staigāt kkada ''speciālā'' apģerbā.
0
par urlu jau izkats vien visu izsaka.
0
nu tiem ir savs rajons savs stils, ne muzika nosaka tadiem gjerbshanas stilu ;d
0
nu tiem ir savs rajons savs stils, ne muzika nosaka tadiem gjerbshanas stilu
0
vai tad samie klubnicuku un Gip Gopu neklausas?
0
nuu bet tajos pashos kluberos/hiphipos neietilpst jaunatne kas apmekle pieklajigas iestades piektdienas vakaros un cilvecigi izklaidejas? true hiphop jau nu toch tadi neklausas un vinjiem ar tadu stilu ir maz kas kopejs. vinji klausas vienk visu kas notiek apkart un kaut mazak-vairak aktualu, padziljinatas intereses nav man ta liekas.
0
nu tas ir variants uzvelc muguraa kaut ko ne taa kaa parasti un pastaigaa kaadu laiku - vareesi iechekot, kursh draudzeejas ar tev kursh ar tavaam dreebiiteem

un vispaar kam ir jaaatskaitaas par to ko velk muguraa?? ja uzskata, ka oficiaalos pasaakumos jaavelk oficiaals velc oficiaalu, ja uzskati ka visur jaastaigaa vienaadi, tad staigaa un nebaksti tos kas domaa savaadaak
0
nu tas ir variants uzvelc muguraa kaut ko ne taa kaa parasti un pastaigaa kaadu laiku - vareesi iechekot, kursh draudzeejas ar tev kursh ar tavaam dreebiiteem

un vispaar kam ir jaaatskaitaas par to ko velk muguraa?? ja uzskata, ka oficiaalos pasaakumos jaavelk oficiaals velc oficiaalu, ja uzskati ka visur jaastaigaa vienaadi, tad staigaa un nebaksti tos kas domaa savaadaak
0
Slima kakjiisha murdzinji jau panesaas.. Kursh pieaudzis cilveeks draudzeejaas ar dreebeem?.. :DD
Miiljo meiteen, taa notiek pamatskolaa.
0
Peedeejaa laikaa esmu ieciniijis neuzkriitoshas dreebes ar dazhaadiem primitiiviem paartikas brendiem/logo (SNICKERS, TCHIBO, TAFFEL, MARS, utml.), vnk kaut kad tur vienaa akcijaa tiku pie veselas kaudzes ar taadaam - vispaar, jaasaka, ka nefolkam ir tuva taa saucamaa "jo tizlaak, jo labaak" (jo origjinaalaak) pieeja, piemeeram - pa ielu paarvietoties, visas mantas nesot plastmasas maisinjaa = tas ir tik true, ka es pat vairaak nezinu kur.. jo tizlaakas kraasas, lielaaks un chaukstoshaaks maisinjsh jo labaak - iesaku pameegjinaat
0
Savdabisks fetishs.. Plsatmasas maisinji.. :)
Origjinalitaate.
0
man vienbriid saaka piedurt visaadi volta dineia teeli..mikimausi..donaldi,... un veel Turtlesi bet paagaaja ..paaraak gejiski tas viss
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas