depeche mode
0
Ļoti vēlos nopirkt 1 biļeti uz Depeche Mode koncertu - stāvvietu. Karīna 6835970 (glamur@inbox.lv)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es nez, bet man liekas ka šeit nav īstā vieta kur meklēt...
0
eu,ko tu neteiksi!
0
nu lab varbūt tolx slimības dēļ varēs pārdot, bet ja esi rudmate tad uzdāvinās savu biļeti...
0
interesanti, vai iekš metal-archives cilvēki apspriež Taty daiļradi un mēģina nopirk biļetes uz Britnijas koncertiem?
0
depeche mode jau nu nav gluži tas pats kas taty un britnija...bet šeitan Karīn tu biļeti noteikti nedabūsi. līdz 17.martam jau vēl kāds laiciņš ir, gan jau ka Biļešu Servisā vēl var nopirkt
0
vai vai vai, visas jau izpārdotas izrādās..
0
No jaunaas plates - viennoziimiigi "Nothing's Impossible"
0
man visvairāk no jaunā piedur "I want it all" un "Lillian". jā un tas pirmais singls "Precious" ko visur kruķīja ar nebij slikts.
0
Popsa apspriešana iekš TRUE METAL... Khmm, kas vēl mūs sagaida... :(
0
Apokalipse... bet tas peec kaada laicinja.
0
vēl jau Modern Talking....
0
Nu Desper, aizej uz metal archives forumu un paskaties, ko cilvēki apspriež iekš General Discussion, un tad streso.
0
ev es arii ieshu uz depeshiem - ja kaads man ieshaus galvaa paaris lodes :D
0
Kaada popsa, metaals ir daudz lielaaka popsa par DM, jo tur to vien dara kaa kopee elkus, pasakiet man, kur tad DM ir nogreekojushies pret muuziku. Un nothing personal, I'm just taking a ride with my best friend... ;)
0
ja DM 80 tajos jau ari zini nedarija to pashu ko simt citas grupas, bij tadi zaļi gurķi. Un ta taca elku kopēšana. Tas vispār ir letākasi paņēmiens ka kaut ko meģināt nolikt. Pats tu klone saproti. Domā tagad nespēlē ar pirkstiem. Tai pasā indutirja vai vienalga kur citur. Tad iznāk ka cilvēks kas paņem ģitāru rokā kopē elkus. Un vel tagad tu reali meģini telto psaules neabu jo izliecies ka zini kas te kuram ir elki. Bet vajag jau izcelties un paskatīties uz planētu no malas, un beigas nošauties jo saprast cik lūk pasaule ir briesmīga. Bļa pats spelē urskumugā un te visu laiku noliek metalu. Tipa visai pasaulei jaskatās ka tu rādi uz sevi spoguli kads un smejies. Pie tam tas ka te neapsriež beztēmas nenozīmē ka neklausās citādu mūziku.
0
pie velna ja nenotiktu kopešanās proces tad vispār mes lidz primitīvam algoritmam netiktu un sedētu alās.
0
Par DM.. Biljetes vel ir un diezvai visas izpirks, tikai cena var mainities un mainaas.. Pats ar vispar gribu aiziet.. Ipashi nefanoju, bet vismaz cienu vinjus, lai nu ko vinji tur ir vai nav sastradajushi.
0
ap 87, 89, 91... citiem bračkas klausījās visādus Kreator, Sodom, Slayer u.t.t , bet manējais bija Depeche Mode fans tolaik. Dabiski, ka es ar klausījos. Tāpēc man joprojām patīk šī kulta grupa DM. Gehena vokāls man piem. patīk daudz vairāk par kautkādu poweristu spiedzēju. (bet tās ,principā, ir nesalīdzināmas lietas... un nevajag ar salīdzināt).
DM manuprāt ir talantīgi mākslinieki, taisa vērtīgu mūziku un būtu jāmet pokemoniskie aizspriedumi pie malas. Vai labāk vispār muti nevērt.
0
mute nav jāver, tikai ar kaulainajiem pirkstiņiem jāpaklabina pa tastatūru un liet' būs iekš štok'
0
Es nezinu vai man tevi apsveikt vai vienkarši turpināt dzert tēju sakarā ar to ka esi aizmetis pokemoniskos aizspriedumus.

statement
A man tīri labi patika da;zas pok sērijas, žēl tikai ka vienmēr "Negatīvi tēli" neko nedabūja. Visur ir savas intersantās puses. Un vsipār kas tas pa salīdzinājumu ar pokemoniem, tipa skatās tikai mezi bērni. Varbūt es reali sakšu pokemonus saukt par depešmooniem, vai ari ka citādi merķēšu uz kadu konkrētu lietu, parādot savu parākumu un gudrību.
0
zinu ka pa velti te runāju, bet, tas liekas ta pat kā meģināt apgalvot kādam ja vairāk negulēsiet ar segu, katu ari katur nakti to ta pat paņemta. Pilli ks lilliju ezers
0
no visa dzirdeetaa depeche mode dziesmu klaasta patiik viena dziesma...nezinu kaa vinju sauc, bet biezhi dzirdu to raadio swh rock...
0
skinmetalists, aizvakar, plkst. 13:07
Par DM.. Biljetes vel ir un diezvai visas izpirks, tikai cena var mainities un mainaas.. Pats ar vispar gribu aiziet.. Ipashi nefanoju, bet vismaz cienu vinjus, lai nu ko vinji tur ir vai nav sastradajushi.

nerunā muļķības
www.apollo.lv/portal/fun/articles...
0
ja nu vienigi tu esi biznesa klients un tev ir privātloža.

P.S. a nafig viņiem 100kg ledus??
"Slavenie mūziķi Latvijā ieradīsies ar savu virtuvi. Ēdināšanas telpas plānotas 75 cilvēkiem vienlaicīgi. Viena no mūziķu īpašajām prasībām ir 100 kg ledus."
0
Laikam katrs no 75 cilvēkiem vidēji paredzējis kokteiļiem izlietot 1.3 kg ledus :)
0
tada gadijuma ja kāds ir superegoists. Tada gadijuma, kāds vsipār var tikt apdalīts. nu un man leikas to superegoistu parmacīt vajadzētu, ta drusku. Panemt un vinam likt pasēdēt uz tā leud ar pliku pecpusi, ja nu vinsh ta visu grib sev.
0
ko ?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Intars
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas