Metallica + Rick Rubin
0
It's Official: New METALLICA Album To Be Produced By RICK RUBIN

As BLABBERMOUTH.NET first hinted on Jan. 6 and then again on Jan. 27, METALLICA have finally confirmed that they are working with producer Rick Rubin (SYSTEM OF A DOWN, AUDIOSLAVE, SLAYER, SLIPKNOT) on their new studio album.

In a posting on their official web site, METALLICA write, "We just wanted to let our friends know that we have been jamming, writing, just plain messing around and having fun in the studio for the last few weeks.

"Oh, and by the way, this up-and-coming producer guy named Rick something-or-other has been coming by the studio every now and again to listen to some of our new stuff and throw his two/three cents in.

"Since this Rick dude is new to all of this, we thought it would be a nice gesture to help break him into the music business by asking him to produce our next record. We're very happy he said yes! In other words, we are psyched to share with you that Rick Rubin is producing the next METALLICA album! FUCK YEAH!"

Check out pictures of METALLICA and Rick Rubin in the band's rehearsal/recording studio at Metallica.com.

It was as far back as last October that the first rumblings of a METALLICA/Rubin collaboration reached BLABBERMOUTH.NET, and the rumors have been gaining strength ever since. Adding fuel to these reports was the fact that longtime METALLICA producer Bob Rock is scheduled to spend a good portion of 2006 working on the new CD from MÖTLEY CRÜE, which is expected to surface sometime next year.

In a September 2005 interview with the METALLICA fan club magazine So What!, METALLICA drummer Lars Ulrich was asked point-blank if Bob Rock's name had been discused for the group's next album.

"I would say that Bob Rock will always be our producer," Ulrich replied. "You know it's almost like default. It's not whether he should produce, it's more whether he shouldn't produce it. So I would expect Bob Rock to produce it unless he's not interested."

In the same interview, Ulrich spoke highly of the most recent albums by SLIPKNOT and SYSTEM OF A DOWN — both of which were produced by Rubin — citing them as particularly inspiring in terms of making him "look forward to paying a little more attention to the sonics" next time around.

METALLICA officially began the songwriting process for their new album late last year and are expected to spend the next few months compiling ideas before entering the final recording stage. A late 2006/early 2007 release via Warner Bros. is expected.

Vo ģēla, kas nu būs...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
DZivosim redzēsim
0
Ulrich spoke highly of the most recent albums by SLIPKNOT and SYSTEM OF A DOWN — both of which were produced by Rubin — citing them as particularly inspiring in terms of making him "look forward to paying a little more attention to the sonics" next time around.
========

Protams - jo zemāk kā St. Anger "sonic" ziņā nevarēja krist...
0
"Vo ģēla, kas nu būs..."

Kas būs, kas būs... Milzīga sūdu čupa būs, kas gan cits tur var būt. Pusaudži ar skeiteru kedām, biksēm ar šekumu pie ceļiem un keponu ar šķību nagu pirks neatskatīdamies, pārējiem būs kārtējais iemesls paņirgāties. Būtu tak kādu metāla producentu pameklējuši, nu nav tak tik traki, ka nevarētu atrast, teiksim, kādu Andy Classen vai Waldemar Sorychta.
0
Nu, nu, neizmirstam, ka ar Slayer Rubins producē, ir viņš METAL producents, Waldemar Sorychta tak producē Lacuna Coil, Moonspell, Tiamat - kur tad te Metla? Būs zaibis, ja vien džeki spēs labas dziesmas sarakstīt!
0
kārtējais albuums, par kuru iereibušā stāvoklī, iespējams, varēs nedaudz ierēkt.
0
rubins ir ari producejis daudz pop makslinieus.

0
"METALLICA producer Bob Rock is scheduled to spend a good portion of 2006 working on the new CD from MÖTLEY CRÜE, which is expected to surface sometime next year." jēēē, motley will be back..zaibiss
0
rādās,ka MC būs smagāki par jauno Metallica.
0
MC jau labnu laiku Are back, redz€ju konci pagaajushogad, baigais sviests, cirks kaut kaads!
0
Sorychta tomēr ir vairāk producējis nekā Rubins. Bet ne jau par to ir runa. Es domāju, ka nav ko velti cerēt uz Metallicas kaut kādu atgriešanos, viņiem tak metāls vairs neinteresē. Lai dara ko grib, bet es viņu jauno albumu vietā paklausīšos kaut ko citu.
0
* Sorychta vairāk metāla producējis, bij domāts.
0
MC nekad jau nekur nav pazuduši, bet jauns albums nav bijis kopš 2000 New Tattoo-i to bez tommy lee.
A tas kocerts pagājušā gada kas dvd izdots Carnival Of Sins- nenormāli labs koncerts-es tik labu konci sen nebiju skatījies, perfekts visādā ziņā-liela arēna, laba skaņa, pārsvarā visi vecie hīti..uhhhh.
P.S. vienīgi tas guitarist Mick Mars tāds švaks izskatījās, bet viņam laikam kaut kāda kaite.
0
Redzēju kaut kad raidījumu pa VH1 par Motley Crue apvienošanos, un tur teica, kas viņam ir par kaiti, tikai izkritis no prāta. Bij tur kaut kas ar mugurkauku, tobrīfd viņš vispār knapi varēja pakustēties un bija galīgi līks; viņu pierunāja izdarīt operāciju un atgriezties grupā.
0
varēja redzēt ka viņam diezgan jāsaņemas lai spēlētu, vecāks jau ir viņš ir par pārējiem apm par 10 gadiem
0
jā, Carnival of Sin DVD bija itin jauks... ļoti OK dziesmu izvēle, pat kaudze ar senajiem gabaliem. Jāpiebilst, ka vokālists vēl spēcīgi izjutis moča avārijā gūtās traumas, tāpēc esot tik rāms ;)

0
nebiju gan nekur dzirdējis(lasījis) ka šis būtu cietis avārijā..tikai tā kas sen atpakaļ kur viņš cukā ar mašinu ietriecās pretī braucošā, kā rezultātā gāja bojā viņa blakussēdētājs Hanoi rocks laikam bundzinieks..
0
par to moča avāriju rakstīja tas cilvēks, kas izlika šo failu torrentos :)

Razzle Dazzle viņš nosita 1984. gada decembrī...
0
laikam tas cilvēks pats to izdomājis:)
intereses pēc palasījos pa motleycrue.com-
vienā koncertā viņš esot sastiepis kājas muskuli un pēc koncerta hospitalizēts, bet nau bijis nekas traks, viņš saņēmies un turneja turpinājās.
0
kur tad palika Bobs Roks ar ko vinji raxtija ieprieksheejos albuumus...?bet vispaar peedeejais albuums....vajag jau kautko mainiit...!!!
0
taa vinsh i.metallica patiik eksperimenteet, pienjemt izaicinaajumus, ne iipashi piedomaajot vai faniem tas patiks vai nee.Albuumaa, kas domaajams, iznaaks gada nogalee, peec Kirk'a teiktaa vajadzeetu buut solo.Tas ir labi,protams,1986. vai 1991. gads nenaaks atpakalj, bet no vinjiem var sagaidiit jebko.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas