Sērga
0
Klau, man ir ienaacies taads viedoklis, ka lielaakaa dalja Cilveeku ir smagi slimi (saindeejushies). Taatad, kas tas ir? Kaadi ir simptomi? Pirmkaart, ja Cilveeks vairaak grib runaat, nekaa klausiities = tas jau ir aizdomiigi. Otrkaart - ja Cilveeks ar Cilveeku runaa sliktu par citiem Cilveekiem aiz vinju muguras (meeljo, kaa saka), tas vien jau ir pietiekams iemesls uzskatiit vinju par pacientu. Treshkaart, ja aizmuguriski runaatais nesakriit ar lietas buutiibu = shaads Cilveeks ir ne tikai pacients, bet arii biistams noziedznieks. Ceturtkaart, "vechi" - lielaakaa dalja no jums nepaziist kaunu, jo nepaziist sievietes mentalitaati! Tas ir skumji un reizee smiekliigi, bet fakts. Piektkaart, ja juus nesaprotiet, ko es ar sho gribu teikt, tad aciimredzot pagaidaam nav lemts. Sestkaart - shii seerga (emocionaalaa inde) ir ljoti lipiiga un parasti piemetas jau agraa jauniibaa. Septiitkaart, ja tu tomeer saproti, ka sheit rakstiitais vareetu attiekties uz tevi - tu jau esi celjaa uz izveseljoshanos! Apsveicu. Astotkaart, es vareetu turpinaat, bet labaak uzreiz kjersimies pie eksperimentaalaas receptes (njemiet veeraa, ka vieniigaa panaceja ir placebo) - iesaakumam katru riitu spogulja priekshaa vismaz vienu minuuti atkaartojiet sho mantru:
"Es neesmu tas, par ko izliekos
Es neesmu tas, par ko izliekos
Es neesmu tas, par ko izliekos
Es neesmu tas, par ko izliekos"
Utt...
Noveerojot pirmaas izmainjas apzinjaa, izdariet secinaajumus. Bailju priekshaa neatkaapieties! Un nekaadaa gadiijumaa nekonsulteejieties ar aarstu vai vecaakiem, jo tikai izaarsteetais speej aarsteet! Rezultaatus ieteicams iegraamatot (pashiem prieksh sevis). Ja ir kaadas domas vai citi ieteikumi shajaa sakaraa, luudzu, rakstiet tepat.
Dakteris Skujinsh
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nee man nav taada seerga.
0
mani neķer šitais draņķis, es godīgi... bet tomēr bišķīt jau visiem ir....
0
Kas tev liek domāt ka tev pašam nav šīs "slimības", dakter Skujiņ, atzīstos, man ir šī sērga hehehe. Jeb tu vienkārši nakts vidū vēlies kautkur izgrūzt savas dusmas? Varbūt tev ir vajadzīga palīdzība?
0
Varbuut tas ir sauciens peec paliidziibas? Dakteris Skujinjsh - viirs ar ziliem asinsvadiem, kas izspiedushies uz kaajaam, sarkanaas apenees ar baltiem punktinjiem pieceljas nakts viduu no gultas sviedriem klaatu seju, pieiet pie loga un iegrimst domaas. Vinjsh atceraas visus paaridariijumus, kaa vinju skolas un studenta gados apceela biedri, kaa vinju meitenes necieta un tad uzrakstiija jaunu teemu truemetal.lv forumaa.
0
Klau, Zaratustras j.kungs, un jūs pats ievērojat šos paša radītos izteikumus?
0
He he, kaa tad taa - tikai viena iepriekshparedzama atbilde??? Kas attiecas uz dakteri - jau sen par citiem (hipoteetiskajiem klaatneesoshajiem spama subjektiem) es censhos runaat tikai faktus un iespeeju robezhaas - bez attieksmes. Pashi tak redzat - ja vinjam kautkas/kaads nepatiik, par to uzraksta forumaa (publiski) vai pasaka sejaa (personiigi, bet ieteicams liecinieku klaatbuutnee), nevis kaut kur shur shur pa kaktiem njemaas. Sev tuvaako ljauzhu lokaa arii censhos izskaust sho paraadiibu. Piemeeram, shitaas olimpijaades laikaa mani jau paaris reizes ir paarjeemis neviltots sashutums par dazhiem koleegjiem, kas seezh un topii kaut kaadu marazmu ar domu, ka tik Krievijas sportistiem nepaveiktos. Jaa jaa, es runaju par tevi! (nee, par Tevi gan nee). Taa kaa mazi beerni - interesanti, kas gan atklaatos veicot taadas attieksmes sekciju? Bet shitajaa neiedziljinaasimies... Kas attiecas uz indes spamu, it kaa jau ir pajaat uz to, ko lohi par tevi domaa/runaa, bet reizeem izdzirdi taadu absurdu, ka gluzhi neviljus dusmas sanaak - jo taa seerga (arii dusmas/naids) ir lipiiga un cilveeki ir trakoti leetticiigi. Viena tante teica... un es noticeeju, aiaiaiajai.... nee, ne jau par pliku grasi, bet tomeer, kaut kas mainiijaas attieksmee, vai ne? Svesho subkultuuru niecinaataaji - tas attiecas uz jums. Naakoshreiz, pirms atveert muti, uzmanieties - ka tik neizlec no stuura Zaratustrah un neiebaazh tajos elles vaartos duuri, liidz elkonim riiklee, saproti!
happy fucking birthday
0
Kā tad tā bez attiexmes...? Pasniedzot kādu viedokli, šajā gadījumā augšminēto apgalvojumu, kurā tu pasniedz visnotaļ spēcīgu kritiku par cilvēku uzvedību, pasniedzot, ka tas IR fakts (kas savukart nav noliedzams) un apgalvojot to, tu saki, ka faktus pasniedz bez attiexmes... Tev nešķiet, ka šādi šie fakti zaudē savu nozīmi, jo pasniedzot tos bez attiexmes var šķist, ka pats neuzskati to par tik nozīmīgu, kā to pasniedz... ??
0
Dēls, tu esi stulbs, vai izliecies? :o)
0
Jā, labs jautājums, atbildi, Dēls (?)..
0
par stulbu neizliekaas, taads vienkaarshi ir!
0
Tur jau taa lieta..
0
Kur?
0
Sheit laikam vietaa buutu fraaze - gudrais skataas uz zvaigzneem, muljkjis - uz pirkstu.

Vai tu gribi, Balrog, lai es aizstaavu nostaaju, kuru tu man pats esi piedomaajis, vai labaak noraadiit uz truukstoshajiem kjeedes posmiem tavaa logjikaa? Vnk gudri pamuldeet gribi? Vai tad tu nesaproti, par ko es runaaju? Kad naaks reptiilji, buus jau par veelu - naida sashkjeltaa cilveeku rase kljuus par vergiem un labi vien ir, ka tu buusi viens no zemaakajiem vagariem, tas tomeer ir labaak nekaa asinis laiziit no griidas, piis off
0
kas ir, uz degungala tev uzkāpu un iebakstīju ar pirkstu acī taisnību par to, kur tev iztrūkst saiknes starp tavien spriedelējumiem? Gudri pamuldēt? Nu klau, tak sen jau redzams, ka "gudros" textus tu pats te cep augšā vienu pēc otra un pēc tam atsakies atbildēt par paša vārdiem.. Žēl gan, džekiņ, za bazar otvetit nado, bet tu laikam neesi tas gadījums... Uzdodu normālu jautājmu, tikai laikam tev pa sarežģītu? Hmn...
0
Pats tu idiots :) Es tak uzrakstiiju "iespeeju robezhaas" (speciaali) - jo ir lietas, kas nespeej atstaat vienaldziigu un shii ir viena no taam

/forum/53005/#comment53098 ja tas ir normaals jautaajums, tad mana atbilde ir varbuut
0
Klau, atrodi teikumu, kur nosaucu tevi par idiotu, a? Ko cepies, normāli runāt nemāki?
0
varbuut tev ir par sarezgiitu uztvert atbildi?
0
Kursh tad te tagad kasaas? Normaali var arii vispaar nerunaat - man ar intuiiciju pietiek, lai saprastu, kas notiek, bet nefolku veel liidz shim neviens taa nav paarkodis, kaa tu to domaa izdariit. globaali true metal kontekstaa mani vienaldziigu neatstaaj tikai 2 lietas:
1. shitaa te seerga
2. augury (nu psz, ko lai ar vinju iesaak??? paliidziet!!!)
0
ah nu ja, tak Zipaks arii - bet vinsh vismaz priecee, ne taa kaa abi paareejie
0
babydove:
nav atbildes, kuru uztvert...

Intuīcijai, protams, ir nenovērtējama loma... Tici man, es absolūti te nevienu netaisos pārkost, kam man tas... prosta diskutēju un miers... bez nagruzki...
0
Noformulee to jautaajumu drusku korektaak, bez liekvaardiibas un dabuusi atbildi, citaadi es tev varu tikai kaadu metaforu pasniegt, jo, piedod man, bet tieshaam radaas iespaids, ka tu skaties uz pirkstu, nevis uz zvaigzneem
0
Atshkjiriiba

Fakts: Jaaniitis pateica Peeteriitim, ka Ilziitei ir utis
Attieksme: Ilziite ir mauka, jo par vinju visi taa domaa
Rezultaats: Jaaniitis pats ir utains
0
Korektāk un bez liekvārdības? Nemanīju tādu... No nje ob eto rech shas..
maldīgs iespaids...
Tad nu - es neteikšu, ka tevis sākumā aprakstītā situācija, sērga, būtu kas jauns un pārsteidzoš, jo, liekas, neskaitāmos forumos un TV šovos izrunata problemātika, tad nu arī nonākusi līdz šejienei... Bet izskatās, ka ar īpaši lielu domugraudu virknējumu atbildēs nevar lielīties.. Bet ko tur, neviens jau neies tā publiski atzīt sevi par pacientu vai vel pat vairāk... Bet, kā tev liekas, vai šādu sērgu var katrs personiski izārstēt procesa rezultatā, neapzinot tās cēloņus (ja izslēdzam to, ka katrs jau varētu būt piedzimis ar to un arī globalizāciju (sabiedrības kaitīgo attiexmi) atstāsim malā šoreiz)? Ta teikt, kā vari tikt vaļā no tā, ko pats sevī neapzinies???

0
Eksperimenteejot (manupraat), uzrakstiiju tak recepti, bet katram tak savs psihologs galvaa. Ieteiktu koncentreeties uz super ego un zveerus tureet grozhos. un labaak nerunaat, ja nezini, par ko runa. uzdot jautaajumus = baigi ok, citaadi muljkjos visu muuzhu var palikt. ir taada gudriiba
0
nekad nerunāju par to, kur nezinu, par ko iet runa! Gudrību ar pilna pasaule....Svarīgi ir arī nepazaudēt lietas būtību un nepazust aiz super ego.
0
birdī kad tu runāji pa super ego, vai tavs radītaj pirksts darbojās tajā virzienā kuru es domāju.
0
Tu to man?
0
uz sirdi, lai gan lielahkajai daljai vish ir galvah (dievinsh, tas pats saatanklauss)
0
Pirmkaart, ja Cilveeks vairaak grib runaat, nekaa klausiities = tas jau ir aizdomiigi.
Piedod, bet tas attiecinaams pa taisno uz Tevi:) Otrkaart - ja Cilveeks ar Cilveeku runaa sliktu par citiem Cilveekiem aiz vinju muguras (meeljo, kaa saka), tas vien jau ir pietiekams iemesls uzskatiit vinju par pacientu (arii shis:)) Treshkaart, ja aizmuguriski runaatais nesakriit ar lietas buutiibu = shaads Cilveeks ir ne tikai pacients, bet arii biistams noziedznieks (un shis??????????????:))
Ceturtkaart, "vechi" - lielaakaa dalja no jums nepaziist kaunu, jo nepaziist sievietes mentalitaati! (UHTII!!!!!)
"njemiet veeraa, ka vieniigaa panaceja ir placebo)"
Viss ir placebo, veciit, viss, bet tas saprotams tikai trakajiem:)
0
aizej uz tusinju kaadu un atrodi sev meiteni, vai veel labaak sievieti.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas