Hostelis
0
Šitā filmiņa jums jāredz. It sevišķi "gorestuff" cienītājiem. Totāla gaļa, kaut prasījās arī vēl nedaudz vairāk. Tagad pavisam cits pēriens klausīties visus šitos brutaļņikus.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
iesaku noskatīties
1)august underground mordum
2)august underground mordum
3)august underground mordum
ja protams nav redzēta.
0
August.Underground.Mordum

nu ko lai saka... es biju cerējis uz ko vairāk...
vienīgā interesantā lieta, ka "vienā no galvenajām lomām" bija Killjoy no Necrophagia's.... (...)
Nebiju domājis, ka viņš var būt iekš' kaut kā tik lēta iesaistījies....
0
Kas attiecas uz HOSTEL, tad manuprāt SAW pirmā daļa (un arī otrā) bija interesantākas uz spraigākas, jo te jau gandrīz no paša sākuma bija zināms, ar ko beigsies, "Golivudskij happi end".
0
Hostelis uz cietā stāv, bet nau sanācis vēl noskatīties. vispār man The Ring pirmā daļa ir favorītos, skatījos trīs reizes un visu laiku bij tāda neomulības sajūta, lai gan zinu kā viss beigsies un kas sekos. pirms dažām dienām nostījos tādu fileni Joshua-tāds konkrēts mazbudžetnieks, bet vienā vārdā var raksturot kā psihopātiska. tā galvenā tēma kas lēnām tiek atklāta filmas laikā bij pietiekami baisa(bet neteikšu-varbut kāds izdomās noskatīties, tad vairs nebus interesanti).
0
Ja tev tas rings patika, ķer ciet Ju-On. Bļeģ, noskatījāmies vienu. Pēc laba laika noskatījos otru. Bet to atlikušo pirmo daļu, man vēljoprojām nav iekšā patreiz skatīties. Pilnīgs pizģecs!!! Es nez, vai varu iedomāties vēl intensīvāku spriedzi, kādu piedāvāja šitais gabals. Pēc tam vienatnē ir grūti.. kad ir tumšs. Ļoti grūti.. tā skaņa...
0
bet nu patiesība par hosteli savā ziņā prieks liels :D man šķiet ka tāda gaļa principā vel nav gājusi uz lielajiem ekrāniem :]] (pat šeit pat latvijā pahodu rāda :D) ne nu vienīgi japoškām kādos ķinčos ir rādītas viņu pašu slimās filmas :D
0
Hmmmm, labi ka Fauns pieminēja JU-ON, jo arī man tā filma iecepīja vairāk par RING'iem...

Man te bija savulaik iespēja paskatīties kaut kādas japāņu reālās šizas, mazbudžeta.. laikam tomēr man tā mentalitāte ir savādāka jeb nu japāņu mazbudžetu rada reāli slimie, jo gan Ju-on, gan Ring uz viņu fona bija tādas kā "maigas melodrāmas"...
0
Hostelī nekas labs nav, tik tiešām SAW abas daļas man krietni labāk patika un pat Ceļa Gals labāks tik 3 vēl nesmu skatījies...
0
Jā, bet tie japošku mazbudžeta murgi nez vai ir tik iespaidīgi kā tas pats Ju-On. Viņiem tak dahuja tie kretīnismi ar beztolka griešanu un varošanu. Un plika gaļa jau nav tas pats, kas kārtīgs spoku gabals. Lai gan es jau nez. Gan jau ir arī tikpat iespaidīgi, tikai nepietiekami izreklamēti (kā nekā atceramies mazo budžetu)
0
jā un vēl japāņu valodā skatīties diesko aizraujoši nav....
0
trešajā ceļa galā gan vairs nav tās aizraujošās spriedzes kāda bija agrāk, tapat skaidrs, ka jāmirst ir visiem, kas nenomira pirms gļuka, izņemot galvenos :D(vai arī tie atstiepa kājas beigās arī, hz, neatceros īsti)

par JU-ON, kur kur dabūt(dc++ tikai vienam useram tv versija)!? gribu redzēt lai iedo pa širmi ;d.

vispār ja vot šitos ķinčus riktīgi saskatās viena dienā tad čist kka sajūta nav tā patīkamāka, kā teikt piš prātu nepajokam.
0
lēnām kačājas man tā ju-on, ja jau tā izreklamējāt, tad jāredz, galvenais lai ir spriedze-visi tie holivudas gaļinieki un maniaki griezēji pārsvarā tādi popkorna gabali vien ir, nav nekādu problēmu skatīties un vienlaicīgi kaut ko uzēst-nav jau slikti,bet bailīgi arī nav.
par japānu filmām dzirdēts ka tie tur taisa ārprātīgas filmas, neesmu nevienu gan skatījies, to Ring ari holivudas variantu skatījos.
a vot kad biju galīgi mazs puika, tad gan Piektdiena 13 vecās pirmās sērijas bij kaut kas baismīgs-labi izdomāti killēšanas veidi, un tas muzons..
Saw man arī tīri labi gāja pie sirds, tāds asiņains trilleris, principā viena plauktā ar lielisko 7even liekams.
0
Nu Saw2 nobeigums gan bija tāds patizls, lai neteiktu vairāk. Tipa vecene attapās, ka tas slimais lohs bija viņai nes kāds Skolotājs - debīlisms.
0
nemāku spriest, otro daļu nēēsmu vēl redzējis. pirmā bij laba, paņēma jau ar to ka nesākās tākā parasti filmas sākās...es gāju, mani nolaupīja, mani iespundēja, tagad es cīnos....bet bij uzreiz abi keksi pieķēdēti telpā un no tā arī sākas stāsts.
piepistais jau var visur...nu nahuj viņam vajadzēja to kāju sev nozāģēt-kūteni vajadzēja zāģēt...nedomāju ka kāju ir vieglāk un ātrāk pārzāģēt nekā kūtenīti, un kur vēl sāpes..
0
Zāģa2 pats sākums bij vislabākais - kur džekam bija jāizvēlas - vai graizīt sev aci vai mirt no tā, ka tiktu izcaurumota visa viņa galva. Bija spriedzīte :)
0
nu nezinu par to hosteli!! tikko noskatijos, un bail nav ne maz!!! tur vispar pietruka visa kaa, gan normalu aktieru, gan vairak shizisma, gan arii galjas, tas, ka tur 2 pirkstinji uz zemes metajas, un veel asintinjas bisku paskjida, vel enko nenozime!! bet vispar shirmis aizgaja, un shusmenes paskatities varu tikai ar aizvertam acm tad, kad noskatijos MADHOUSE!!! nezonu kapec ta filma man likas tik brismiga, bet briesmiga vinja tocna bija...
0
Nu man patika Amitivila - it kā tu to asiņu praktiski nav, tomēr ticot uz vārda, ka tā filma būvēta uz patiesiem notikumiem, bija interesanti.
0
Iesaku Shallow Ground [www.imdb.com/title/tt0369918/]... man baigi patika...
A naked teenage boy covered in blood appears at a remote sheriff's station one year after the brutal unsolved murder of a local girl
0
Vakar nočolējām pirmo Ju-On. Nebija tik spēcīgs kā pārējie abi. Nevajag uzrauties šitā. Vajag visus noskatīt. mhm...

hrrr..
0
Ju-On ir labs. Hostelis gan man kaut kaa iipashi nepatika, nezinu ko jus tur visi baigi atradaat. Tarantiino vispaar man neiet pie sirds (nu ok, Kill Billi bija labi). Vajag Deividu Linču skatīties.
0
Deivids Linčs jā, esmu redzējis protams TwinPeaks, Mullholand Drive un Lost Highway. Viņam sanāk ieraut skatītāju savā šizofrēnijā, noskatoties Lost highway likās ka tā īsti to filmu līdz galam saprot tikai viņš pats.
par Hosteli, noskatījos man patika, katrā ziņā bija interesanta, un tā melnmatainā prostitūta-viņas dēļ vien bij vērts skatīties:)
0
njaa ... buus ko turpmaak pastiities. A bet ja nu kaadam interesee - Necromantica - ljooti slims nekro shizo gabals
0
Ju-on nebija tas pats, kas The Grudge? Ar mazām zilām meitenītēm, kas bezdē pa muti? Ja tas ir tas, tad english versija redzēta 2x, japiņu - 1x. Japašku versiju Tv1000 rāda tīri bieži.
0
eu, eu, eu, noskatieties Blair Witch Project pirmo dalju, blje, ku laba.
0
aha, shitais gabals labs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas