Atkal par tiem gotiem
0
Atkal pavasaris klaat, te pastaigaajos pa Vecriigu un uz katra stuura siie briinumi, bet staasts nav pa to -
Kaapeec vinni ir un tik daudz, skatos te viens skinHEAD pie 2m blakus viena melnaa, kaut esmu dzirdeejis, ka skiniem nu tiessaam nepatiik ssaadi cilveeki, te viens PuNK tas pats variants, - Pllavaa skatos peksis laizais ar vienu melno, te veel viens redzeejums - vienaa pasakumaa taads druumais uz 30 g metalluga, blaksu melnaa, tai vareejaa buut vismaz uz 23 gadiem. Juusus domas?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
A kas tur tiks slikts? Tev nepatīk?
0
Nee, man pret vinnaam nekaa nav, atseviskkas melnaas man simpatizee.
Visur kur ssii teema tiek aizskarta parasti ssaadi cilveeki tiek saukaati par kaut, kaa liidzi lekataajiem un... nu taa, bet dziivee visiem ssaadi cilveeki simpatizee, kaapeec taa?
0
Sātans ir iegājis viņu sirdīs, davai ka iesim šludināt viņiem prieka vēsti - Jēzus ir augšāmcēlies!
0
Nē nu man jau patīk, bet tik tiešām tās mēlnās tik daudz palikušas. Un tieši meitenes [man jau patīk] a vot zēni nez kapēc tā nevairojas... ar ko tas būtu izskaidrojams?....
un jā vispār kas pa daudz tas pa skādi...
0
a vot ar rudmatēm gan ir švaki...
0
nebēdā, gan būs...
0
Viņus visus vieno tava mīļākā īpašība - izdomas trūkums.
0
Ja es savas bikses nopirku Origo, mani arī raksturo izdomas trūkums? Man liekas, pat vēl lielāks :)
0
nē. Izdomas trūkums būtu tad, kad viens onkolis uzspiestu uz biksēm "Gailis", un tu gribot būt tikpat kruts džeks, uzspiestu uz savām "Gailēns". Ar Origo biksēm tu esi neitrāls džeks, tāpat kā stāvot rindā pēc kotlešu masas Rimčikā. Tas nav tas pats, kas nosaukt savu grupu par "Cannibal Cadaver".
0
Melnā krāsa rada krutuma iespaidu. Tāpat kā sātanisms. Sātanisms pārsvarā ir lai pazīmētos citu acīs. Reti kurš vienatnē, kur neviens cits neredz, pielūgs sātanu. Visi grib zīmēties, būs seksīgi utt. - tikai noauguši ar bārdu un neskūtām padusēm bomži varbūt negrib būt seksīgi, visi pārējie grib. Bet tomēr melnā krāsa ir tāda kā nolieguma forma. Piemēram, kristiešu mūki ģērbās melnā, jo tas simbolizēja (laicīgās) dzīves nāvi šai pasaulē priekš viņiem.
0
Vai nav pie dirsas, ka tik vairāk gaļas ko paplosīt
0
Zipaks, tev cmuka picC...;)~~
0
man viss ir kruts!!! tas pie manas ōmas Lielbritānījā.... bezgala kruta!!! :E
0
Tādi draudīgie padebeši tajā gotiskajā Lielbritānijā..
0
tā nu ir... tanī brīdī veidojās laika un telpas pārāvums, kā rezultātā nonācu pagātnē... un priekš manis tas beidzās letāli, bet izdzīvoja tam kam vajadzēja... īsuma tas viss...
0
Paga,kas tad tev peteņmalēji īsti nepatīk?
0
a dzeki? mensoni jau ar vairojas. kaut kaada masu psihoze, ble. visi uz drogaam peec acuzimuljiem!
0
Zipak - D.Darko????
0
labāk lai melnās un melnie vairojas uz nebēdu, nekā meinstrīma aborta atliekas ar kurām piesistas visas pamales.
0
"Nee, man pret vinnaam nekaa nav, atseviskkas melnaas man simpatizee.
Visur kur ssii teema tiek aizskarta parasti ssaadi cilveeki tiek saukaati par kaut, kaa liidzi lekataajiem un... nu taa, bet dziivee visiem ssaadi cilveeki simpatizee, kaapeec taa?"

nu, Maleej, tu esi parspejis pats sevi :-) dienas specigakais citats. 1 liivas punkts tev par to!!!
P.S. lieciet mieru melnajam! katrs dzivo, kaa grib...
0
Tieši tā! Kas tu tāds esi, ka domā, ka vari kādu tiesāt? Acīmredzot, tāda mode šobrīd.
0
a mosh vinjaaam melnaa kraasa piestaav ...par to gan neesiet aizdomaajusies vai ne?un kaapeec tad nevienam metallugam neviens nedirsh ka vinji vasaraa staigaa garos armijas zaabakos un melnaas aadas biksees kas loti pievelk sauli...?
0
Tā jau nu arī nav, ka neviens nedirš.
0
normāli cilvēki vasaras svelmē nestaigā ar zābakiem, kurnu vēl ādas biksēs... nu izņēmumi laikam ir baikeri, tie gan ir psihi...

Sonnenmensch aha, baigi labā ne?!
0
Kā grib, tā staigā.
0
lab lab.. neķer kreņķi....
0
A-ha!
Šitā bilde bija labā, arī pati ideja arī :)
0
Zipaks: ādas zābakos vasarā kājas krietni labāk ventilējas nekā sintētiskās krosenēs. Tiesa nestrīdēšos, ka zandales ir ārpus konkurences.
0
Visu gadu vienos priekos - trusikos un gumijniekos :)
0
es pat vienu vasaru biezajos kerzos nostaigaaju un kaajas dziivas un nemaz nebij taa kaa novelkot kerzus smaka pa gaisu vareetu teikt pat lauos staigaajot kedaas gaiss sasmaka vairaak...hehe nu nevajag piesieties pie visaam kultuuraam un subkultuuraam kaa grib taa lai gjeerbjas un viss... hehe bet iedomaajoties cik gan daudz meitenju breakfree kerzos, garos svaarkos un meeteljos ar melnaam aciim,kuras liekas pa puss seju, smiekli naak un viss melns, nu eticu, ka melna vinjaam pat apene ir...un ne jau saatanam vinjas tic, bet gan popkultuurai, kas pedeejo gadu laikaa ir lv gotiskais stils:DDDD hehe manas domas un viss...
0
Kamon, taada popkultuura man vismaz acis neberzee...Nu, uznaak pasmaidiens par dazu labu paarspiileejumu...a vai es varu droshi apgalvot, ka aizpariit man arii nesagribeesies taa pastaigaat...nemaz nerunaajot par modes un stila iipatniibaam, ko sleepj muusu pashu pagaatne:)
0
Ok tad es visu vasaru ar kerziem bradāšu....
0
Hihi, a tev taa pirmaa taada vasara buus? briidinu, naakoshaa ziemaa villas zekjes vajadzees.
0
man jā, baigi ne... a prieškam vilnas zeķes?! es nekad nenēsāju, kautgan man vecāmamma uzadīja... :)
0
Tad tev noderees. Buusi pret karstumu noruudiijies...un tad she tev: -30 graadi...buus vecmamai darbinsh...maneejaa kaadu laiku jau vairs neada, viss puurs noteereets...buus jaabizo basaam, ziema vai vasara, taa redz.
0
traki gan
0
jā,bet tās melnās meitenītes ir TIK drūmas.....
0
es vinju gados ar visiem zilajiem jeansiem un ruutaino kreklinju biju tik pat druums...kamon, jautriiba iestaajas tik ar laiku...corpsepaints vislabaak izskataas tieshi smaidot:)))))
0
aij nu bet mees esam taadi kaadi esam un nav ko teelot citus...
0
kerzas kaa aadas apavi karstaa vasaraa elpo labaak par botaam- starp citu:)

a man patiik taas melnaas mezhgjiines! un daudzi man zinami goti ir gudri un radoshi aktiivi cilveeki- paziistu vienu grafikji, toposho teaatra rezhisori, vairaakas buutnes, kas macaas profesionaalas muuzikjes karjerai... apniciigi, ka ir visaadas mazaas un mazie pokemoni, kuriem pilna galva stereotipu, bet iisti un gariigi nobriedushi goti ir kas gluzhi cits.
0
Galvenais stila noteicējs ir mūzika,kas neapzināti vai apzinati liek valkāt drēbes melnas un justies drūmi un nikni,bet metālista dzīvesveids saistās ar to vissu melno padarīshanu.Tas tagad ir tāds kā kults kas piesaista jauniešus-svešais stils liekas kruts-,,Jē,es tagad esmu kruta,jo esmu drumuce un melnā nāves enģelene..".Es pati tagad esmu PAR citām krāsām nevis kā agrāk,nau vairs tādas sajūtas,ka obligāti tas metālista dzīvesveids ir jāievēro,būšu krāsaina smaidīga un jautra,bet joprojām klausos metālu,vai tad tas ir aizliegts?Protams vārds krāsaina nau jāuztver kā pokemons,bet gan -zaļā ,sarkanā,brūnā,melnā u.c.
0
es jau sevi neierobezhoju kraasu (ne)izveelee:) lai tie citi skraida zilzalji orandzhi rozaa, es palieku pati. kruta es juutos citu iemeslu, ne izskata deelj. muuzika? var arii klausiities un buut vizuaali taads kaa visi- taadus zinu daudzus.

melnaa kraasa un gotika ir burviiga ar to, ka noliedz bikbok un visaadus citus vaajpraatus. vismaz nav taa skrieshana peec lupataam, kas kljuust nevalkaajamas pec 6 nedeeljaam, jo vairs nav modes jaunums.
0
bet nu nevajag jau ar parspilet ar to kvantumu.. es nevar iebraukt ka var pastaigaties ar 3metrigiem svarkiem, 2apmetniem, kreklu un vel desmit kjedeem pa labi pa kreisi.... no offence, bet man tas liekas bik unnormali..
0
jā un viņi/viņas aizmirst to ka tie viņu elki kurus cenšas atdarināt tikai klipos un bildēs izskatās tādi kādi izskatās. More Real Life!! vot nesen redzēju Mtv Cribs kur ciemojās pie tā spocīgā merilina mensona ģitārista vai basista, nu koroč pie viena no viņiem un filmēšanas laikā atbrauca mensons-nu parasts džeks melnās biksēs un jakā-vienīgie acīs krītošie elementi bija melnas saulenes un melna kovboja cepure-tātad nekas uzkrītošs(bet tas basists gan pēc kaut kādas indiešu priesterienes izskatījās).
0
es ar esmu redzējis ķip kautkādu MTV hujiņu kur rādīja Mensona māju... nu māja kā jau biezajam, nekas tāds anomāls nebija... tik guļamistaba toč ritīgi labā tāda visa tumši sarkanā.... ā un pac vispār biški jau bija ietērpies, bet protams nejau grims pa seju... nu kā normālās lupatās...
0
Tas bija par Tvigiju Ramirezu. MM bijušo basistu. ļoti vecs cribs. Nu tizls jau viņš bija. Bet pa to ģērbšanos... Nez laikam tad kad cilvēks klausās atšķirīgu mūziku, rodas arī atšķirīga dzīves uztvere. Līdz ar to gribās kaut kā distancēties, atšķirties no apkārtējiem. Un tajā pašā laikā līdzināties "savējiem". Nu tad arī tiek likti lietā tie melnie aizkari un acu zīmuļi. Protams arī džeki (arī es) grēko ar pozerismu. Taču nevajag aizmirst ka daudzi(as) (arī es) ģērbjas tā tāpēc ka tā patīk. Protams ktad kad es redzu pretī soļojam trīs 11 gadīgas meitenes pilnīgi vienādās g0tu uniformās man rodas makans smīns. Un kā neradīsies. Viņas jau ģērbjas tā tāpēc lai uzsvērtu ka ir "atšķirīgas", "krutākas" par pārējiem un ir baigās tumšās bičas, bet jēgt no tā visa jēdz tikpat cik es no mikroķirurģijas.
Un ja kas vasarā kerzos ir vēsāk nekā botās.
0
Tas jau nav trū... industriālisti Mortiis - vot tas ir trū:PP Kāds uz skatuves kroplis ar elfa ausīm un izdrāztu fizionomiju, tāds arī dzīvajā.

Visinteresantāk bija laiks, kad MTV lielākais hīts bija M&M - Mobscene. Visi bija lielā starā par to, ka menson pidaras kungs ietērpies cirka klauna tērpā, tieši tāds arī atnāca uz interviju, tas radīja masu pārmaiņas gotu ģērbšanās stilā. Un, lai pillīgi izstītos pēc trū, viņš vienu aci pārkrāsoja savādāku aiz ideju trūkuma un, protams, kas tas pa gotu pediņu, kuram seja nebūs bāla?!! Nu, te nu mums palīdz vecais labais balinātājs[bet visdrīzāk tas nemaz nebija balinātājs].

Un es vēljoprojām nevaru saprast, kā mensons salaida ar to aktrisi, vai precīzāk, kas tai čiksai viņā tik ļoti patika. Man viņš nepatiktu.

Bet pats pretīgākais visā gotu stāstā ir tas, ka mazas meitenes(ja būsim konkrēti, tad viņām varētu būt ap 12), kad sāk klausīties visādas Nightwish huiņas un Ziemassvētkos viņām pēkšņi no zila gaisa uzrodas melnas ādas kleitas un ūber kosmētika, kas paredzēta blekeriem(to sauc arī par grimmu oficiāli) tiek izmanota, lai izceltos uz ielas, pārsvarā jau Vecrīgā. No vienas puses varbūt nemaz nav slikti, jo tas stimulē sabiedrības tieksmi uz individuālismu, bet ņehuja, tas pielīp kā mode it īpaši mazām meitenēm.

Labs ieteikums visiem, kas grib sev iemēģināt kādu gotu čiksu - uzvelciet vienreiz Cradle of Filth krekliņu, uzreiz sanāks apkārt 14 gadīgās, ja palaimēsies, tad arī 16 gadīgās. Tas tā, darbs prasa upurus...

0
un ja pavisam palaimēsies tad tās pašas 12gadīgās, jē!
0
Bet tad jābūt pavisam trū... "Kraddle offf Filss - Greatest hits 90"
0
Ha, peec juusu postiem var saprast, ka visu bojaa 12 gadiigaas.

Labi tas taa, a kaa ir ar mazajiem gotiem, ir vispaar taadi, ja jau ir gotiites, tad jaabuut arii ar ko vinnaam salaizt, bet te laikamnaak talkaa skini, panki un visaadi, taadi briinumi vai tomeer es kluudos

p.s es vienkaaarssi gribu zinaat!!!
0
interesanti- ka varetu nodefineet gotu puiku...!?? hi,hii.. smiekli naak!
0
pus-pidarass
0
kas Jums nepatiik pie gotiiteem - tik sexiigi skukji - man vienmeer zheel sametaas, ka man orientaacija ne taada un man vinjas neinteresee, bet ja buutu..

ja meitenes ir gotes - tad puikas bulliishi :D
0
CITEEJU:
"Tas jau nav trū... industriālisti Mortiis - vot tas ir trū:PP Kāds uz skatuves kroplis ar elfa ausīm un izdrāztu fizionomiju, tāds arī dzīvajā.

Visinteresantāk bija laiks, kad MTV lielākais hīts bija M&M - Mobscene. Visi bija lielā starā par to, ka menson pidaras kungs ietērpies cirka klauna tērpā, tieši tāds arī atnāca uz interviju, tas radīja masu pārmaiņas gotu ģērbšanās stilā. Un, lai pillīgi izstītos pēc trū, viņš vienu aci pārkrāsoja savādāku aiz ideju trūkuma un, protams, kas tas pa gotu pediņu, kuram seja nebūs bāla?!! Nu, te nu mums palīdz vecais labais balinātājs[bet visdrīzāk tas nemaz nebija balinātājs].

Un es vēljoprojām nevaru saprast, kā mensons salaida ar to aktrisi, vai precīzāk, kas tai čiksai viņā tik ļoti patika. Man viņš nepatiktu.

Bet pats pretīgākais visā gotu stāstā ir tas, ka mazas meitenes(ja būsim konkrēti, tad viņām varētu būt ap 12), kad sāk klausīties visādas Nightwish huiņas un Ziemassvētkos viņām pēkšņi no zila gaisa uzrodas melnas ādas kleitas un ūber kosmētika, kas paredzēta blekeriem(to sauc arī par grimmu oficiāli) tiek izmanota, lai izceltos uz ielas, pārsvarā jau Vecrīgā. No vienas puses varbūt nemaz nav slikti, jo tas stimulē sabiedrības tieksmi uz individuālismu, bet ņehuja, tas pielīp kā mode it īpaši mazām meitenēm.

Labs ieteikums visiem, kas grib sev iemēģināt kādu gotu čiksu - uzvelciet vienreiz Cradle of Filth krekliņu, uzreiz sanāks apkārt 14 gadīgās, ja palaimēsies, tad arī 16 gadīgās. Tas tā, darbs prasa upurus... "

Nahui, kad vienmeer tiek piemineeti goti taa uzreiz MM, un ko var dirst, ka vinnss ir piders, pec manaam domaam MM klausasas auditorija no 25 - 50 gadiem, uz ielaam vairaak redzeeti taadi, tie saucamie TRUE, normaali skapiissi, ar matiem liidz D**** un parastiem armijas kerziem un muguraa MM krekls, ko tad var secinaat, kad Juus neizejiet pat no maajas, gan jau DRAGOS seezzat un ccolejat visus albuums, kur katra taa saucamaa gotiite pilnu albuumu sabaazusi ar MM bildeem.

Pirms Jums te kaut ko dirssa, iesaku aizbraukt uz kaadu MM konci, ticiet man, aatri mainiisiet savu viedokli, par to ko laikam esat izraavussi no visaadiem siinnu zzurnaalinniem
0
oh kā iepēra jūs visus....
vo tā tagat aši aši stūrīti un nokaunas...
0
Atkal aiziet MM, eu KINT, taa ir tava iistaa bilde?
0
Goti (tāpat kā Hobiti) pārsvarā iedalās 2 grupās (sugās) - Gots Parastais (Vulgaris) un Gots Reālais (Superioris). Ja pirmais (nav svarīgi kā izskatās) uz pasākumiem (ballēm, utml.) ierodas caur durvīm, maksā par ieeju vai saka, ka ir sarakstā utml., domā, ko darīt, ko dzert, kā izskatās un tā un tālāk, TAD REĀLAIS GOTS nāk tikai caur sienu vai, pieņemsim, Depoo gadījumā caur tām restotajām durvīm, kas lejā no trepēm un pa labai rokai. Ir arī 3. Gotu suga, par kuru šoreiz paklusēšu, tik vien pateikšu, ka pie tās pieder konduktors ;(
0
Tikai nepārprotiet, es ar visām rokām un kājām esmu PAR gotiem un PRET metālistiem, skaidrs?
0
kopš kura laika konduktors ir kļuvis par gotu?
0
Kopš kura laika Nefolks ir par gotiem?! un kas pie joda ir konduktors?!
0
Zipak, tu kaut ko putro Nefolks vienmeer ir bijis un buus par un pret visiem, taa vish ir un tur maz ko var padariit. Bet toties tu vari buut nefolks vai konduktors, vispaar tu jau esi
0
Es esmu konduktors?? Jeah a kurš tas ir kas būlkas cep vai biļetes pārdod??
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas